Što nas očekuje u 2017.godini?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Što nas očekuje u 2017.godini?
Vidim da u mnogim medijima kako hrvatskim tako i u stranim komentira se narocito sa politickog i ekonomskog gledista,kakva bi mogla biti 2017.godina koja idu u rasponu od katastroficnog do umjerenog optimizma.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Što nas očekuje u 2017.godini?
Može biti samo gora. Ja nikakvog optimizma nemam. Svake godine je sve gore i gore.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ajd moras biti optimist bar ti..mirise mi da bi rijeka mogla biti prvak..jastreb wrote:Može biti samo gora. Ja nikakvog optimizma nemam. Svake godine je sve gore i gore.
2015-09-08
...osobno mislim da ce biti puno teza nego 2016....previse je negativne energije a ona mora negdje eksplodirati...
2015-09-08
Valjda će njukati Konstantinopol, onaj ružniji dio barem
2014-04-15
....jacanje diktatura...krah demokracije....povratak suverenosti drzava...povratak bilateralnim odnosima...pojacavanje sukoba...te teritorijalnih pretenzija...
2015-09-08
ma bice super
2014-04-19
mozda cak izade I ajfon 8prckov wrote:ma bice super
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a za novu godinu ce bitpuno onih plesova sa zavrtanjem sijalica i tako
2014-04-19
Meni ni to. Mafija će već pronaći način da to spriječi. Crveni kartoni Andrijaševiću i Gorgonu,produžavanje utakmice dok Dinamo ne da gol(kao protiv Hajduka) samo su početak.vuksadinare wrote:ajd moras biti optimist bar ti..mirise mi da bi rijeka mogla biti prvak..jastreb wrote:Može biti samo gora. Ja nikakvog optimizma nemam. Svake godine je sve gore i gore.
Rijeka u ovoj državi jednostavno ne može biti prvak. Lakše bi bila prvak u Jugoslaviji,nego ovdje.
2014-04-22
ma bit ce...nego reci ti meni..kakva ce bit situacija u 'regionu' 2017?jastreb wrote:Meni ni to. Mafija će već pronaći način da to spriječi. Crveni kartoni Andrijaševiću i Gorgonu,produžavanje utakmice dok Dinamo ne da gol(kao protiv Hajduka) samo su početak.vuksadinare wrote:ajd moras biti optimist bar ti..mirise mi da bi rijeka mogla biti prvak..jastreb wrote:Može biti samo gora. Ja nikakvog optimizma nemam. Svake godine je sve gore i gore.
Rijeka u ovoj državi jednostavno ne može biti prvak. Lakše bi bila prvak u Jugoslaviji,nego ovdje.
2015-09-08
Nadam se da će Trump popustiti na Kosovu i da će Srbi konačno povratiti svoja vjekovna ognjišta.vuksadinare wrote:ma bit ce...nego reci ti meni..kakva ce bit situacija u 'regionu' 2017?jastreb wrote:Meni ni to. Mafija će već pronaći način da to spriječi. Crveni kartoni Andrijaševiću i Gorgonu,produžavanje utakmice dok Dinamo ne da gol(kao protiv Hajduka) samo su početak.vuksadinare wrote:ajd moras biti optimist bar ti..mirise mi da bi rijeka mogla biti prvak..jastreb wrote:Može biti samo gora. Ja nikakvog optimizma nemam. Svake godine je sve gore i gore.
Nadam se otcjepljenju Rep.Srpske. Nadam se restauraciji RS Krajine i otcjepljenju Istre.
Te se također nadam da će se Hrvatska moći obuhvatiti jednim pogledom sa ZG katedrale.
2014-04-22
u proljeće stižu nove letelice, pa računaj da onda ide i nova juga tamo negde do augusta, ako bude kakvog negodovanja onda eventualno do sisveta... pa eto onda more i rijeka biti prvak...jastreb wrote:Meni ni to. Mafija će već pronaći način da to spriječi. Crveni kartoni Andrijaševiću i Gorgonu,produžavanje utakmice dok Dinamo ne da gol(kao protiv Hajduka) samo su početak.vuksadinare wrote:ajd moras biti optimist bar ti..mirise mi da bi rijeka mogla biti prvak..jastreb wrote:Može biti samo gora. Ja nikakvog optimizma nemam. Svake godine je sve gore i gore.
2015-08-08
taman si se predbiljezio u maraminu knjizicu među prva tri...jastreb wrote:Nadam se da će Trump popustiti na Kosovu i da će Srbi konačno povratiti svoja vjekovna ognjišta.vuksadinare wrote:ma bit ce...nego reci ti meni..kakva ce bit situacija u 'regionu' 2017?jastreb wrote:Meni ni to. Mafija će već pronaći način da to spriječi. Crveni kartoni Andrijaševiću i Gorgonu,produžavanje utakmice dok Dinamo ne da gol(kao protiv Hajduka) samo su početak.vuksadinare wrote:ajd moras biti optimist bar ti..mirise mi da bi rijeka mogla biti prvak..jastreb wrote:Može biti samo gora. Ja nikakvog optimizma nemam. Svake godine je sve gore i gore.
Nadam se otcjepljenju Rep.Srpske. Nadam se restauraciji RS Krajine i otcjepljenju Istre.
Te se također nadam da će se Hrvatska moći obuhvatiti jednim pogledom sa ZG katedrale.
2015-09-08
Odlično. 3 je prava srpska brojka.vuksadinare wrote:taman si se predbiljezio u maraminu knjizicu među prva tri...jastreb wrote:Nadam se da će Trump popustiti na Kosovu i da će Srbi konačno povratiti svoja vjekovna ognjišta.vuksadinare wrote:ma bit ce...nego reci ti meni..kakva ce bit situacija u 'regionu' 2017?jastreb wrote:Meni ni to. Mafija će već pronaći način da to spriječi. Crveni kartoni Andrijaševiću i Gorgonu,produžavanje utakmice dok Dinamo ne da gol(kao protiv Hajduka) samo su početak.vuksadinare wrote:
ajd moras biti optimist bar ti..mirise mi da bi rijeka mogla biti prvak..
2014-04-22
Bez zajebancije. U 2017. očekujem potpuni krah. Besparicu,neimaštinu,deložacije.
I naravno najbolju turističku sezonu. Bolju od one u 2016. i također ona u 2018.biti će bolja od 2017. i tako redom. Uvijek je ona jajnovija sezona bolja od one prethodne.
I naravno najbolju turističku sezonu. Bolju od one u 2016. i također ona u 2018.biti će bolja od 2017. i tako redom. Uvijek je ona jajnovija sezona bolja od one prethodne.
2014-04-22
poanta je bit zadovoljan sa malo, a ne plivat u izobilju pa se svega zasitiš brzo... besparice nit je bilo nit će biti...jastreb wrote:Bez zajebancije. U 2017. očekujem potpuni krah. Besparicu,neimaštinu,deložacije.
kod mene u ovakvim kućama žive korisnici socijalne pomoći i trajno nezaposlene osobe.... e moj sokole a tebe jebe besparica...
2015-08-08
šta vele gnječ i provokator... sirotinja obnoć i obzorom prevrće po kantama i kontejnerima...
2015-08-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kim Suljo I se obraća javnosti po 364 put u ovoj godini:'Očekuje se veliki udar korone u Srbiji
» U 2017. godini novi svetski poredak?
» EVO ŠTA VUČIĆ OČEKUJE OD TRAMPA
» R. Lee Ermey umro u 74. godini
» Bozanic ocekuje vojnu agresiju na Hrvatsku
» U 2017. godini novi svetski poredak?
» EVO ŠTA VUČIĆ OČEKUJE OD TRAMPA
» R. Lee Ermey umro u 74. godini
» Bozanic ocekuje vojnu agresiju na Hrvatsku
Page 1 of 2