Pozitivne strane koronavirusa ...
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pozitivne strane koronavirusa ...
Smrt ekonomiji i profitu, živjela bajka. živjele lijepe, gole žene, gole jer nemaju što za obući
Dabogda svi dobili koronu.
Dabogda svi dobili koronu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Živjela romantika i dobra trava. Ako Bog postoji, On je vrtlar
2015-08-09
jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima a već sutra pobjednike sude, prodše ih za judine škudekic wrote:jastreb wrote:Isto je bilo i prije par godina kod onih poplava.kic wrote:
sjetim se jednog dijela, na Drini Ćuprija, kad Andrić piše o poplavi rijeke i odjendom su se svi našli u istoj nevolji: muslimani, pravoslavci, židovi i tako, jedni su pomagali drugima i u skloništima se zajedno našli, moleći svaki na svoj način da sve prođe..
na kraju, koliko se sjećam iz knjige, vrlo brzo su zaboravili to zajedništvo u nevolji..
tako da...
Bratstvo i jedinstvo je bilo na nivou,toliko da su se i krovne udruge malo poplašile,a onda se sve brzo zaboravilo.
sjećaš li se tog dijela knjige? imam je kući naravno ali..
a zar nije tako i u našim životima, svi uvijek govorimo: vidi kako je brzo zaboravio da sam mu valj'o toliko puta, ts ts..
Krist je dočekan svečano, klanjali su mu se, bacali cvijeće pred Njega...
par dana poslje ti isti su uzvkivali raspni ga raspni i prodaše Neprocjenjivog za najveću bitangu i barabu onog kraja Barabu.
Klonovi nastupaju uvijek i svugdje dokle god im jedna te ista matrica prolazi bez problema.
https://gentleman.hr/sto-dulji-zivotni-vijek-gospodo-morate-sto-vise-gledati-zenske-grudi/?
evo neš pozitivno..
U planinama nema kurcone, samo ljepota čistog stihijskog postojanja kojem ne treba opravdanja ni druge svrhe od Ljepote same po sebi
2015-08-09
tre wrote:jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima a već sutra pobjednike sude, prodše ih za judine škudekic wrote:jastreb wrote:Isto je bilo i prije par godina kod onih poplava.kic wrote:
sjetim se jednog dijela, na Drini Ćuprija, kad Andrić piše o poplavi rijeke i odjendom su se svi našli u istoj nevolji: muslimani, pravoslavci, židovi i tako, jedni su pomagali drugima i u skloništima se zajedno našli, moleći svaki na svoj način da sve prođe..
na kraju, koliko se sjećam iz knjige, vrlo brzo su zaboravili to zajedništvo u nevolji..
tako da...
Bratstvo i jedinstvo je bilo na nivou,toliko da su se i krovne udruge malo poplašile,a onda se sve brzo zaboravilo.
a zar nije tako i u našim životima, svi uvijek govorimo: vidi kako je brzo zaboravio da sam mu valj'o toliko puta, ts ts..
par dana poslje ti isti su uzvkivali raspni ga raspni i prodaše Neprocjenjivog za najveću bitangu i barabu onog kraja Barabu.
Klonovi nastupaju uvijek i svugdje dokle god im jedna te ista matrica prolazi bez problema.
takvi su ljudi, bez obzira na sve dobro, vole skršit cvijet za koji im se čini da je iznad njih malo..
Priroda najbolje zna ono što smo sami zaboravili i zanemarili
2015-08-09
Priroda tu ne postoji zbog nas, nismo centar svemira. Živio Bog i kurcona.
2015-08-09
Opisao bi ja to puno bolje, povodljivi i beskarakterni a to uvijek dolazi u paketu s glupošću.kic wrote:tre wrote:jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima a već sutra pobjednike sude, prodše ih za judine škudekic wrote:jastreb wrote:Isto je bilo i prije par godina kod onih poplava.kic wrote:
tako da...
takvi su ljudi, bez obzira na sve dobro, vole skršit cvijet za koji im se čini da je iznad njih malo..
Tko ne zna živjeti u trenutku, tome ni 150 godina života ne bi bilo dovoljno. Živio bi kao vampir i sisao život iz onih koji poznaju ljubav i smisao.
2015-08-09
Glupost...mortal wrote:ti si prostT. wrote:Neko voli veće površine, neko manje, to je individualno...mortal wrote:odmah iza kućeT. wrote:Gdje se sadi/sije?mortal wrote:
kod mame, ako ovako nastavi i kod sebe ću
vrt... iliti vrtlo kako se kod vas kaže
ona ima veću površinu od mene
najlakše staviti... trebat će to sve održavati, ali situacija ne izgleda najbolje
pa je sigurnije osigurati se
Održavaj i ti svoje pa će bolje izgledati a biti će lakše i staviti...
Imam 15 cm više od njega...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Vidi se iz prve da ne zna ni je*eno dugme sašit...kic wrote:
https://gentleman.hr/sto-dulji-zivotni-vijek-gospodo-morate-sto-vise-gledati-zenske-grudi/?
evo neš pozitivno..
Radi vakih treba ponovno uvesti predmet domaćinstvo...
2014-04-14
kic wrote:
evo neš pozitivno..
2015-08-09
Daj kic nemoj me zajebavatkic wrote:
evo neš pozitivno..
Guest- Guest
Kao da je to bitno. Bolje da zna poošit...T. wrote:Vidi se iz prve da ne zna ni je*eno dugme sašit...kic wrote:
evo neš pozitivno..
Radi vakih treba ponovno uvesti predmet domaćinstvo...
Guest- Guest
kic wrote:
tako da...
Kako te nije sramota priznati da si čitao četničke knjige?
crvenkasti-
2014-04-17
ja sam čito gričku vješticu,nije se moglo birati puno
Unimatrix_Zero wrote:ja sam čito gričku vješticu,nije se moglo birati puno
Dobro, ali ne treba priznati. Ako već moraš, onda bar reci, morao sam, bila je druga politika. Četnici i komunisti su vladali.
A ne se sad hvaliti.
Mene je, na primjer, sram štio sam bio Srbin. Ja sam progledao.
crvenkasti-
2014-04-17
ma nijesam morao nego vremena bilo na pretek pa sam se mogao kulturno uzdizati,a u ovoj demonokraciji svega ima samo vremena nema,ali evo sad bi moglo opet biti,radujem se tome
nastavljamo s pozitivnim stranama korone...
jedan zanimljiv slučaj poslovnog prijateljstva kineske i hrvatske tvrtke te dokaz kako se dobro dobrim vraća...
Divna priča o poslovnom prijateljstvu: splitska tvrtka u vrijeme najgore krize Kinezima je poslala 40.000 maski, a sada i njima stiže velika pošiljka
Piše Ivica Marković
19. ožujka 2020. - 19:45
AFP
Slijedeća priča najbolje pokazuje da se dobro dobrim vraća, odnosno da u svim dijelovima svijeta postoje dobri ljudi koji žele pomoći.
Istinski junaci ove priče su djelatnici kineske tvrtke "Gree", poznatog proizvođača klimatizacijskih uređaja i tvrtke "Deltron" iz Splita, poznatog distributera klimatizacijskih uređaja.
Kako bi se odužili tvrtki "Deltron", koja je donacijom, pred mjesec i pol dana, u Kinu, u jeku najgore epidemije koronavirusom u toj zemlji, poslala 40 tisuća zaštitnih maski, menadžment tvrtke "Gree" odlučio im je vratiti istom mjerom te u Hrvatsku, koja se upravo suočava s velikom koron krizom, poslati prvu pošiljku - maski.
- Naši poslovni prijatelji i partneri iz tvrtke "Gree" izvijestili su nas, pred nekoliko dana, da su nam poslali prvu pošilju maski, jer znaju da ih sada nedostaje u Hrvatskoj. Također su nas izvijestili kako će nam još poslati zaštitnih maski i to sukcesivno, odnosno kako ih budu nabavljali - kazuje Mladen Drnasin, predsjednik Uprave tvrtke "Deltron".
Tvrtka "Deltron" je pred mjesec i pol dana zadužila svoje kineske prijatelje.
- Oni su nas, u jeku najgore epidemije koronavirusom u Kini, kontaktirali i zamolili da, ukoliko možemo, pronađemo na europskom tržištu zaštitne maske i da im ih pošaljemo u Kinu. To smo i učinili. "Razletjeli" smo se i pronašli i kupili 40 tisuća zaštitnih maski i donirali ih Kinezima. O njihovoj zahvalnosti ne moram trošiti ni riječi, a koliko su nam zahvalni najbolje, sada pokazuje ova njihova gesta - kazuje Drnasin.
Zaštitne maske su na putu za Hrvatsku.
- Njihova donacija Hrvatskoj već je krenula prema nama i vrlo brzo je očekujemo. Maske ćemo dostaviti onim ustanovama kojima je to sada najpotrebnije. Čim zaštitne maske dođu u Hrvatsku o svemu ćemo izvijestiti Krizni stožer i po njihovom naputku ćemo maske dostaviti svima onima za koje Krizni štožer ocijeni da su im maske najpotrebnije - zaključuje Mladen Drnasin.
O kolikom ukupnom broju maski se radi Drnasin nije znao reći, ali je naglasio kako misli da svakako neće biti manje od one brojke, koju je "Deltron" poslao u Kinu.
jedan zanimljiv slučaj poslovnog prijateljstva kineske i hrvatske tvrtke te dokaz kako se dobro dobrim vraća...
Divna priča o poslovnom prijateljstvu: splitska tvrtka u vrijeme najgore krize Kinezima je poslala 40.000 maski, a sada i njima stiže velika pošiljka
Piše Ivica Marković
19. ožujka 2020. - 19:45
AFP
Slijedeća priča najbolje pokazuje da se dobro dobrim vraća, odnosno da u svim dijelovima svijeta postoje dobri ljudi koji žele pomoći.
Istinski junaci ove priče su djelatnici kineske tvrtke "Gree", poznatog proizvođača klimatizacijskih uređaja i tvrtke "Deltron" iz Splita, poznatog distributera klimatizacijskih uređaja.
Kako bi se odužili tvrtki "Deltron", koja je donacijom, pred mjesec i pol dana, u Kinu, u jeku najgore epidemije koronavirusom u toj zemlji, poslala 40 tisuća zaštitnih maski, menadžment tvrtke "Gree" odlučio im je vratiti istom mjerom te u Hrvatsku, koja se upravo suočava s velikom koron krizom, poslati prvu pošiljku - maski.
- Naši poslovni prijatelji i partneri iz tvrtke "Gree" izvijestili su nas, pred nekoliko dana, da su nam poslali prvu pošilju maski, jer znaju da ih sada nedostaje u Hrvatskoj. Također su nas izvijestili kako će nam još poslati zaštitnih maski i to sukcesivno, odnosno kako ih budu nabavljali - kazuje Mladen Drnasin, predsjednik Uprave tvrtke "Deltron".
Tvrtka "Deltron" je pred mjesec i pol dana zadužila svoje kineske prijatelje.
- Oni su nas, u jeku najgore epidemije koronavirusom u Kini, kontaktirali i zamolili da, ukoliko možemo, pronađemo na europskom tržištu zaštitne maske i da im ih pošaljemo u Kinu. To smo i učinili. "Razletjeli" smo se i pronašli i kupili 40 tisuća zaštitnih maski i donirali ih Kinezima. O njihovoj zahvalnosti ne moram trošiti ni riječi, a koliko su nam zahvalni najbolje, sada pokazuje ova njihova gesta - kazuje Drnasin.
Zaštitne maske su na putu za Hrvatsku.
- Njihova donacija Hrvatskoj već je krenula prema nama i vrlo brzo je očekujemo. Maske ćemo dostaviti onim ustanovama kojima je to sada najpotrebnije. Čim zaštitne maske dođu u Hrvatsku o svemu ćemo izvijestiti Krizni stožer i po njihovom naputku ćemo maske dostaviti svima onima za koje Krizni štožer ocijeni da su im maske najpotrebnije - zaključuje Mladen Drnasin.
O kolikom ukupnom broju maski se radi Drnasin nije znao reći, ali je naglasio kako misli da svakako neće biti manje od one brojke, koju je "Deltron" poslao u Kinu.
2014-04-14
U moru loših vijesti pronađe se i poneka dobra...
SEVERINA UZ ZAGREB! ‘Zatočena sam u Beogradu, sve u meni plače
14:14 22.03.2020 - Iva Međugorac
Potres koji je uznemirio Zagreb solidarizirao je Hrvatsku, a ohrabrujuću poruku na svome Instagramu poslala je i Severina.
“Zatočena” sam u Beogradu, jer sam došla za svojim sinom, kojeg još nisam vidjela… Ali jutros moj Zagreb, potres… Sve plače u meni… Hvala liječnicima, vojsci, vatrogascima i hvala i bravo BBB-ima koji su se odmah organizirali i pomagali bebama i rodiljama u Petrovoj bolnici. Budimo solidarni, samo to je sada važno. Budimo ljudi u ovo neljudsko vrijeme”, napisala je slavna pjevačica.
SEVERINA UZ ZAGREB! ‘Zatočena sam u Beogradu, sve u meni plače
14:14 22.03.2020 - Iva Međugorac
Potres koji je uznemirio Zagreb solidarizirao je Hrvatsku, a ohrabrujuću poruku na svome Instagramu poslala je i Severina.
“Zatočena” sam u Beogradu, jer sam došla za svojim sinom, kojeg još nisam vidjela… Ali jutros moj Zagreb, potres… Sve plače u meni… Hvala liječnicima, vojsci, vatrogascima i hvala i bravo BBB-ima koji su se odmah organizirali i pomagali bebama i rodiljama u Petrovoj bolnici. Budimo solidarni, samo to je sada važno. Budimo ljudi u ovo neljudsko vrijeme”, napisala je slavna pjevačica.
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» dok sa jedne strane u privatnom sektoru fali radne strane, a sa druge strane uhljebi previše opterećuju ekonomiju..
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» neke pozitivne priče iz hrvatske
» Šef europskog parlamenta : Mussolini je radio pozitivne stvari
» U Zagrebu unaprijed štancaju pozitivne corona testove...
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» neke pozitivne priče iz hrvatske
» Šef europskog parlamenta : Mussolini je radio pozitivne stvari
» U Zagrebu unaprijed štancaju pozitivne corona testove...
Page 4 of 7