ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pozitivne strane koronavirusa ...

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Pozitivne strane koronavirusa ... - Page 2 Empty Re: Pozitivne strane koronavirusa ...

Post by immortal 19/3/2020, 15:46

Legendovich wrote:
mortal wrote:
Legendovich wrote:
mortal wrote:
Legendovich wrote:Čovjek je Čovjeku fuk..pametnom dovoljno...dalje ne treba trositi vrijeme na analizu
haha želiš nam se predstaviti kao vuk
mi dalje vidimo frustriranu pikhkicu zvanu legendovich
sacuvaj boze da se glupom kmetju zelim IKAKO predstaviti..ja sam ti ziva i pitoma dobrica..pa cuj..normalni ljudi se moraju frustrirati kad vide da negdje rula djubrad poput vas.. No
umukni robe dok ti nisam dala pravo na izražavanje
da,moji su bili roblje,a sada rulaju svijetom..jeftino cemo vas pokupovati i sve vase.... lol! lol! lol!
padate u ponor
jeftino ste pušili
i dalje ćete ..hhahahha

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

Pozitivne strane koronavirusa ... - Page 2 Empty Re: Pozitivne strane koronavirusa ...

Post by immortal 19/3/2020, 15:47

T. wrote:
mortal wrote:lopina na svakom koraku
danas svetac, sutra iđem kopat
Šta se sadi/sije?
kod mame, ako ovako nastavi i kod sebe ću
vrt... iliti vrtlo kako se kod vas kaže
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by T. 19/3/2020, 15:48

mortal wrote:
T. wrote:
Šta se sadi/sije?
Gdje se sadi/sije?
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by epikur37 19/3/2020, 16:05

Noor wrote:
T. wrote:Pozitivne strane koronavirusa 
Autor: Brotnjo.info
Pozitivne strane koronavirusa ... - Page 2 Korona1
19.03.2020 Društvo
Polako shvaćamo važnost:

– Obrađivanja zemlje …seljak je bio i ostaje gospodin/gospodar
– Dramatičnu opasnost oslanjanja na turizam …od zidova se ne živi, granice se lako zatvaraju
– Higijene …neke tek sada uče prati ruke i ne kašljati drugima u lice
– Ekologije i odmjerenosti u stjecanju kapitala …neki stanovnici svijeta prvi put dišu i vide vedro nebo
– Jednakosti …i bogati i siromašni jednako su danas ranjivi
– Dostojanstva i razboritosti …uvjerili smo se u kojem smo stadiju pohlepe kao vrsta koja po marketima brsti sve pred sobom ne gledajući potrebe onoga do sebe
– Ritma života …histerija je zamjenjena dramatičnim usporavanjem života za koju su mnogi ambiciozni i oni kreditima ucjenjeni mislili da je nemoguće

– Odnosa …sad shvaćamo koliko nam nedostaje druženje, kontakt s ljudima, makar im štošta zamjerali

– Odnosa države prema građaninu …privatnici su ipak vazni a ovo će vrijeme biti prilika za reviziju nameta: prekomjernih poreza u svim oblicima, renta, članarina, naknada, doprinosa…. bez većine toga se može

Svašta ćemo naučiti.
I o sebi, i o drugima.
---------------------------------------------------------------------------
par natuknica za kontemplaciju u (samo)izolaciji...  :|
i tvoji su upisi ovih dana čudni :P

Da, postao je prava lirska naiva :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by immortal 19/3/2020, 16:13

T. wrote:
mortal wrote:
T. wrote:
Šta se sadi/sije?
Gdje se sadi/sije?
odmah iza kuće
ona ima veću površinu od mene
najlakše staviti... trebat će to sve održavati, ali situacija ne izgleda najbolje
pa je sigurnije osigurati se
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by T. 19/3/2020, 17:10

mortal wrote:
T. wrote:
mortal wrote:
T. wrote:
Šta se sadi/sije?
Gdje se sadi/sije?
odmah iza kuće
ona ima veću površinu od mene
najlakše staviti... trebat će to sve održavati, ali situacija ne izgleda najbolje
pa je sigurnije osigurati se
Neko voli veće površine, neko manje, to je individualno...
Održavaj i ti svoje pa će bolje izgledati a biti će lakše i staviti... :tu
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Eroo 19/3/2020, 17:28

T. wrote:Pozitivne strane koronavirusa 
Autor: Brotnjo.info
Pozitivne strane koronavirusa ... - Page 2 Korona1
19.03.2020 Društvo
Polako shvaćamo važnost:

– Obrađivanja zemlje …seljak je bio i ostaje gospodin/gospodar
– Dramatičnu opasnost oslanjanja na turizam …od zidova se ne živi, granice se lako zatvaraju
– Higijene …neke tek sada uče prati ruke i ne kašljati drugima u lice
– Ekologije i odmjerenosti u stjecanju kapitala …neki stanovnici svijeta prvi put dišu i vide vedro nebo
– Jednakosti …i bogati i siromašni jednako su danas ranjivi
– Dostojanstva i razboritosti …uvjerili smo se u kojem smo stadiju pohlepe kao vrsta koja po marketima brsti sve pred sobom ne gledajući potrebe onoga do sebe
– Ritma života …histerija je zamjenjena dramatičnim usporavanjem života za koju su mnogi ambiciozni i oni kreditima ucjenjeni mislili da je nemoguće

– Odnosa …sad shvaćamo koliko nam nedostaje druženje, kontakt s ljudima, makar im štošta zamjerali

– Odnosa države prema građaninu …privatnici su ipak vazni a ovo će vrijeme biti prilika za reviziju nameta: prekomjernih poreza u svim oblicima, renta, članarina, naknada, doprinosa…. bez većine toga se može

Svašta ćemo naučiti.
I o sebi, i o drugima.
---------------------------------------------------------------------------
par natuknica za kontemplaciju u (samo)izolaciji...  :|

Onima  kojima je za sve to trebao coronavirus neće  ni nakon njega biti ništa pametniji-svjesniji.
To imaš u sebi ili nemaš. Prvi će ga iskoristiti na pravi način, to da.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Noor 19/3/2020, 17:32

Leviathan2 wrote:
zasto, 
dodao bi da je ovo prilika da se svi malo pogledaju u ogledalo i vide kakvi su uistinu
jako dobra prilika
pa inače su postovi mu puni zafrkancije, ironije, sarkazma...itd :D
ne poznam ga takog :P

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sora 19/3/2020, 18:57

Noor wrote:
Legendovich wrote:ĐE NAM JE ČIKA-PRCKOFF...??? Suspect
i SOra
U Irskoj sam 

Čekam da Hrvati se pocnu dijeliti na one za i protiv korone :clown
Oni koji su za koronu zele da potamani  prve susede
Meni dosta da ero dobije virus

Last edited by Sora on 19/3/2020, 19:01; edited 1 time in total

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/3/2020, 19:00

Legendovich wrote:
mortal wrote:
Legendovich wrote:
mortal wrote:
Legendovich wrote:Čovjek je Čovjeku fuk..pametnom dovoljno...dalje ne treba trositi vrijeme na analizu
sacuvaj boze da se glupom kmetju zelim IKAKO predstaviti..ja sam ti ziva i pitoma dobrica..pa cuj..normalni ljudi se moraju frustrirati kad vide da negdje rula djubrad poput vas.. No
da,moji su bili roblje,a sada rulaju svijetom..jeftino cemo vas pokupovati i sve vase.... lol! lol! lol!
ti izgleda nijesi skuzio da je ovo otvoreni poziv na sex
vidis da zenka voli dominaciju
robe :)))))

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/3/2020, 19:03

Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
zasto, 
dodao bi da je ovo prilika da se svi malo pogledaju u ogledalo i vide kakvi su uistinu
jako dobra prilika
pa inače su postovi mu puni zafrkancije, ironije, sarkazma...itd  :D
ne poznam ga takog :P

je vidim vidim
sve nest umotano,
eno i mortalka bari sveca za igrice dominacije :)))
padaju maske :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 19/3/2020, 19:10

Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
mortal wrote:
Legendovich wrote:
mortal wrote:
IIIIŠŠŠŠŠ..Crni Vraže...!!! dok god mogu šajbati 20 godina mladju curu,nemam sto odgovarati na pozive na seks od vremesnih bakija.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 19/3/2020, 19:17

Novosti / Hrvatska

SVE ZBOG KUĆNOG LJUBIMCA

Ljudskost u doba koronavirusa: 'Rekla sam dečku: 'Odvezi me u šoping jer želim ovoj ženi pomoći'

15.03.2020 15:54 
Sanja Petrović

Žena iz jednog zagrebačkog naselja je ostala bez hrane za papigicu pa je putem FB-a zamolila za pomoć

Stara narodna poslovica kaže "U muci se poznaju junaci". Tako je i ova krizna situacija s koronavirusom iznjedrila brojna dobra djela.

Ljudi se organiziraju kako bi pomogli starijima i nemoćnima. Odlaze im u trgovinu da se kao osjetjiva skupina ne bi morali dodatno izlagati opasnosti.

Susjedi pomažu susjedima, a na takvu jednu ljudsku i dobrosusjedsku priču smo naletjeli u Facebook grupi "Novi Jelkovec, naš kvart".

Ondje je, naime, Amra Osmanhodžić, zamolila susjede za pomoć jer je ostala bez hrane za svog ljubimca, papigicu Juricu.

"Pozdrav kvartu. Nisam stigla, a i ono što stigoh, ne kupih jer sam zakasnila. Što se ima, ima se. Preživjet ćemo. Ali moj papiga Jurica je ostao bez hrane. Ako ima itko u kvartu da mi proda malo hrane za njega, bila bih zahvalna do neba", napisala je Amra u svom statusu u grupi na Fejsu.

Ubrzo su počeli javljati susjedi koji su bili spremni pomoći. Među njima bila je i Sara Valentić koja je kupila hranu i u roku od pola sata dostavila ju za papigicu. Jurica je dobio čak i slatkiše.

"Tražila sam po svim dućanima u kvartu i nigdje nije bilo. S obzirom na to da sam sama s djetetom, nisam željela riskirat da i njega vodim po šoping centrima pa sam se sjetila grupe na Fejsu. Sara se odmah javila. Nisam željela ni da ona svojim odlaskom ugrozi svoje zdravlje, ali je rekla da je već u šoping centru. Ubrzo je došla s dečkom i donijela hranu za Juricu, a onda još ni novac nije željela uzeti. Divno je kakvih ljudi ima!! Oni vraćaju vjeru u dobrotu i ljudskost", kazala je Amra za Vijesti.hr.

Sari su samo 23 godine, ali je uvijek spremna pomoći i učiniti dobro djelo.

"Čim sam vidjela objavu, rekla sam dečku: 'Molim te, odvezi me u šoping centar jer želim ovoj ženi pomoć'. Spremna sam pomoći i uskočiti svakome kome je pomoć potrebna. Takva sam i kroz život idem po principu da se dobro dobrim vraća. Osobito je važno pomoći u ovakvim situacijama jer tko zna što nas još sve čeka. Za mene je to bila sitnica, ali sam neizmjerno sretna što sam nekome mogla pomoći", kazala nam je skromna Sara.

Sudeći po brojnim komentarima ljudi koji su bili spremni uskočiti, očito je da susjed susjedu ipak nije vuk.
-------------------------------------
Eto, zahvaljujući dobroti i solidarnosti, jurica je dobio hranu i slatkiše za vrijeme koje će provesti u izolaciji... :tu
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/3/2020, 19:18

Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
mortal wrote:
Legendovich wrote:
IIIIŠŠŠŠŠ..Crni Vraže...!!! dok god mogu šajbati 20 godina mladju curu,nemam sto odgovarati na pozive na seks od vremesnih bakija.. :rasta :rasta :rasta
tctctc
neznas ti cjenit iskusno :P

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 19/3/2020, 19:21

Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
mortal wrote:
tctctc
Ma pusti..ove danasnje curke mladjahne,ne oskudijevaju u iskustvu,a i rade puno vise stvari,nego matorke...matorke tipa Morty,imaju cijelu jednu paletu stvari,koje nece da rade..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/3/2020, 19:23

Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
tctctc
Ma pusti..ove danasnje curke mladjahne,ne oskudijevaju u iskustvu,a i rade puno vise stvari,nego matorke...matorke tipa Morty,imaju cijelu jednu paletu stvari,koje nece da rade..
podcjenjujes morti :)))

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 19/3/2020, 19:26

Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
tctctc
podcjenjujes morti :)))
jok..to je ta starija generacija..Evo i Danny..nece pa nece da zenu uzme odostraga..samo misionari,a da zna sto zene misle o psecoj pozi,zamislio bi se.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 19/3/2020, 19:30

nešto se dogodilo što se nikada nije dogodilo u povjesti otkako je Krist hodao svjetom.
Dokinuta je žrtva svagdašnja, nemojte mi samo reći da je španjolska gripa, ww1, ww2, hladni rat, ...bili kikiriki za ovu šugavu koronu. Možda je zaista došlo vrijeme gdje će sotona zasjesti na tton u potpunosti jrdno vrijeme, dva vremena i pola vremena prije dolaska Krista na zemlju.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 19/3/2020, 19:32

dobro..i meni su Sem i Din vinčester simpa raja,no ne treba pretjerivati..a niti cuditi,ako Zemljom "zavlada" netko ili nesto,sto ljudi u potpunosti zasluzuju..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 19/3/2020, 19:32

Pozitivna strana korona situacije je što do izražaja dolazi maštovitost i humor kojima se nekim devijantnim pojedincima na fini način hoće ukazati na nužnost solidarnog ponašanja...
Jer iskreno, šta će nekome, osim ako drži pekaru, 50 kesica kvasca za tijesto?
Pozitivne strane koronavirusa ... - Page 2 89930610

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 19/3/2020, 19:33

T. wrote:Pozitivna strana korona situacije je što do izražaja dolazi maštovitost i humor kojima se nekim devijantnim pojedincima na fini način hoće ukazati na nužnost solidarnog ponašanja...
Jer iskreno, šta će nekome, osim ako drži pekaru, 50 kesica kvasca za tijesto?
Pozitivne strane koronavirusa ... - Page 2 89930610
eeee..to pitaj Morty..ona je poharala te suhe germije... :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics