Pozitivne strane koronavirusa ...
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pozitivne strane koronavirusa ...
padate u ponorLegendovich wrote:da,moji su bili roblje,a sada rulaju svijetom..jeftino cemo vas pokupovati i sve vase....mortal wrote:umukni robe dok ti nisam dala pravo na izražavanjeLegendovich wrote:sacuvaj boze da se glupom kmetju zelim IKAKO predstaviti..ja sam ti ziva i pitoma dobrica..pa cuj..normalni ljudi se moraju frustrirati kad vide da negdje rula djubrad poput vas..mortal wrote:haha želiš nam se predstaviti kao vukLegendovich wrote:Čovjek je Čovjeku fuk..pametnom dovoljno...dalje ne treba trositi vrijeme na analizu
mi dalje vidimo frustriranu pikhkicu zvanu legendovich
jeftino ste pušili
i dalje ćete ..hhahahha
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
kod mame, ako ovako nastavi i kod sebe ćuT. wrote:Šta se sadi/sije?mortal wrote:lopina na svakom koraku
danas svetac, sutra iđem kopat
vrt... iliti vrtlo kako se kod vas kaže
immortal-
2014-04-16
Gdje se sadi/sije?mortal wrote:kod mame, ako ovako nastavi i kod sebe ćuT. wrote:Šta se sadi/sije?mortal wrote:lopina na svakom koraku
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Noor wrote:i tvoji su upisi ovih dana čudniT. wrote:Pozitivne strane koronavirusa
Autor: Brotnjo.info
19.03.2020 DruštvoPolako shvaćamo važnost:– Obrađivanja zemlje …seljak je bio i ostaje gospodin/gospodar– Dramatičnu opasnost oslanjanja na turizam …od zidova se ne živi, granice se lako zatvaraju– Higijene …neke tek sada uče prati ruke i ne kašljati drugima u lice– Ekologije i odmjerenosti u stjecanju kapitala …neki stanovnici svijeta prvi put dišu i vide vedro nebo– Jednakosti …i bogati i siromašni jednako su danas ranjivi– Dostojanstva i razboritosti …uvjerili smo se u kojem smo stadiju pohlepe kao vrsta koja po marketima brsti sve pred sobom ne gledajući potrebe onoga do sebe– Ritma života …histerija je zamjenjena dramatičnim usporavanjem života za koju su mnogi ambiciozni i oni kreditima ucjenjeni mislili da je nemoguće
– Odnosa …sad shvaćamo koliko nam nedostaje druženje, kontakt s ljudima, makar im štošta zamjerali
– Odnosa države prema građaninu …privatnici su ipak vazni a ovo će vrijeme biti prilika za reviziju nameta: prekomjernih poreza u svim oblicima, renta, članarina, naknada, doprinosa…. bez većine toga se možeSvašta ćemo naučiti.I o sebi, i o drugima.---------------------------------------------------------------------------par natuknica za kontemplaciju u (samo)izolaciji...
Da, postao je prava lirska naiva :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
odmah iza kućeT. wrote:Gdje se sadi/sije?mortal wrote:kod mame, ako ovako nastavi i kod sebe ćuT. wrote:Šta se sadi/sije?mortal wrote:lopina na svakom koraku
ona ima veću površinu od mene
najlakše staviti... trebat će to sve održavati, ali situacija ne izgleda najbolje
pa je sigurnije osigurati se
immortal-
2014-04-16
Neko voli veće površine, neko manje, to je individualno...mortal wrote:odmah iza kućeT. wrote:Gdje se sadi/sije?mortal wrote:kod mame, ako ovako nastavi i kod sebe ćuT. wrote:Šta se sadi/sije?mortal wrote:lopina na svakom koraku
ona ima veću površinu od mene
najlakše staviti... trebat će to sve održavati, ali situacija ne izgleda najbolje
pa je sigurnije osigurati se
Održavaj i ti svoje pa će bolje izgledati a biti će lakše i staviti...
2014-04-14
T. wrote:Pozitivne strane koronavirusa
Autor: Brotnjo.info
19.03.2020 DruštvoPolako shvaćamo važnost:– Obrađivanja zemlje …seljak je bio i ostaje gospodin/gospodar– Dramatičnu opasnost oslanjanja na turizam …od zidova se ne živi, granice se lako zatvaraju– Higijene …neke tek sada uče prati ruke i ne kašljati drugima u lice– Ekologije i odmjerenosti u stjecanju kapitala …neki stanovnici svijeta prvi put dišu i vide vedro nebo– Jednakosti …i bogati i siromašni jednako su danas ranjivi– Dostojanstva i razboritosti …uvjerili smo se u kojem smo stadiju pohlepe kao vrsta koja po marketima brsti sve pred sobom ne gledajući potrebe onoga do sebe– Ritma života …histerija je zamjenjena dramatičnim usporavanjem života za koju su mnogi ambiciozni i oni kreditima ucjenjeni mislili da je nemoguće
– Odnosa …sad shvaćamo koliko nam nedostaje druženje, kontakt s ljudima, makar im štošta zamjerali
– Odnosa države prema građaninu …privatnici su ipak vazni a ovo će vrijeme biti prilika za reviziju nameta: prekomjernih poreza u svim oblicima, renta, članarina, naknada, doprinosa…. bez većine toga se možeSvašta ćemo naučiti.I o sebi, i o drugima.---------------------------------------------------------------------------par natuknica za kontemplaciju u (samo)izolaciji...
Onima kojima je za sve to trebao coronavirus neće ni nakon njega biti ništa pametniji-svjesniji.
To imaš u sebi ili nemaš. Prvi će ga iskoristiti na pravi način, to da.
pa inače su postovi mu puni zafrkancije, ironije, sarkazma...itdLeviathan2 wrote:
zasto,
dodao bi da je ovo prilika da se svi malo pogledaju u ogledalo i vide kakvi su uistinu
jako dobra prilika
ne poznam ga takog
U Irskoj samNoor wrote:i SOraLegendovich wrote:ĐE NAM JE ČIKA-PRCKOFF...???
Čekam da Hrvati se pocnu dijeliti na one za i protiv korone
Oni koji su za koronu zele da potamani prve susede
Meni dosta da ero dobije virus
Last edited by Sora on 19/3/2020, 19:01; edited 1 time in total
ti izgleda nijesi skuzio da je ovo otvoreni poziv na sexLegendovich wrote:da,moji su bili roblje,a sada rulaju svijetom..jeftino cemo vas pokupovati i sve vase....mortal wrote:umukni robe dok ti nisam dala pravo na izražavanjeLegendovich wrote:sacuvaj boze da se glupom kmetju zelim IKAKO predstaviti..ja sam ti ziva i pitoma dobrica..pa cuj..normalni ljudi se moraju frustrirati kad vide da negdje rula djubrad poput vas..mortal wrote:haha želiš nam se predstaviti kao vukLegendovich wrote:Čovjek je Čovjeku fuk..pametnom dovoljno...dalje ne treba trositi vrijeme na analizu
vidis da zenka voli dominaciju
robe :)))))
dodao bi da je ovo prilika da se svi malo pogledaju u ogledalo i vide kakvi su uistinu
jako dobra prilika
ne poznam ga takog
sve nest umotano,
eno i mortalka bari sveca za igrice dominacije :)))
padaju maske :D
IIIIŠŠŠŠŠ..Crni Vraže...!!! dok god mogu šajbati 20 godina mladju curu,nemam sto odgovarati na pozive na seks od vremesnih bakija..Leviathan2 wrote:ti izgleda nijesi skuzio da je ovo otvoreni poziv na sexLegendovich wrote:da,moji su bili roblje,a sada rulaju svijetom..jeftino cemo vas pokupovati i sve vase....mortal wrote:umukni robe dok ti nisam dala pravo na izražavanjeLegendovich wrote:sacuvaj boze da se glupom kmetju zelim IKAKO predstaviti..ja sam ti ziva i pitoma dobrica..pa cuj..normalni ljudi se moraju frustrirati kad vide da negdje rula djubrad poput vas..mortal wrote:
haha želiš nam se predstaviti kao vuk
Guest- Guest
Novosti / Hrvatska
SVE ZBOG KUĆNOG LJUBIMCA
Ljudskost u doba koronavirusa: 'Rekla sam dečku: 'Odvezi me u šoping jer želim ovoj ženi pomoći'
15.03.2020 15:54
Sanja Petrović
Žena iz jednog zagrebačkog naselja je ostala bez hrane za papigicu pa je putem FB-a zamolila za pomoć
Stara narodna poslovica kaže "U muci se poznaju junaci". Tako je i ova krizna situacija s koronavirusom iznjedrila brojna dobra djela.
Ljudi se organiziraju kako bi pomogli starijima i nemoćnima. Odlaze im u trgovinu da se kao osjetjiva skupina ne bi morali dodatno izlagati opasnosti.
Susjedi pomažu susjedima, a na takvu jednu ljudsku i dobrosusjedsku priču smo naletjeli u Facebook grupi "Novi Jelkovec, naš kvart".
Ondje je, naime, Amra Osmanhodžić, zamolila susjede za pomoć jer je ostala bez hrane za svog ljubimca, papigicu Juricu.
"Pozdrav kvartu. Nisam stigla, a i ono što stigoh, ne kupih jer sam zakasnila. Što se ima, ima se. Preživjet ćemo. Ali moj papiga Jurica je ostao bez hrane. Ako ima itko u kvartu da mi proda malo hrane za njega, bila bih zahvalna do neba", napisala je Amra u svom statusu u grupi na Fejsu.
Ubrzo su počeli javljati susjedi koji su bili spremni pomoći. Među njima bila je i Sara Valentić koja je kupila hranu i u roku od pola sata dostavila ju za papigicu. Jurica je dobio čak i slatkiše.
"Tražila sam po svim dućanima u kvartu i nigdje nije bilo. S obzirom na to da sam sama s djetetom, nisam željela riskirat da i njega vodim po šoping centrima pa sam se sjetila grupe na Fejsu. Sara se odmah javila. Nisam željela ni da ona svojim odlaskom ugrozi svoje zdravlje, ali je rekla da je već u šoping centru. Ubrzo je došla s dečkom i donijela hranu za Juricu, a onda još ni novac nije željela uzeti. Divno je kakvih ljudi ima!! Oni vraćaju vjeru u dobrotu i ljudskost", kazala je Amra za Vijesti.hr.
Sari su samo 23 godine, ali je uvijek spremna pomoći i učiniti dobro djelo.
"Čim sam vidjela objavu, rekla sam dečku: 'Molim te, odvezi me u šoping centar jer želim ovoj ženi pomoć'. Spremna sam pomoći i uskočiti svakome kome je pomoć potrebna. Takva sam i kroz život idem po principu da se dobro dobrim vraća. Osobito je važno pomoći u ovakvim situacijama jer tko zna što nas još sve čeka. Za mene je to bila sitnica, ali sam neizmjerno sretna što sam nekome mogla pomoći", kazala nam je skromna Sara.
Sudeći po brojnim komentarima ljudi koji su bili spremni uskočiti, očito je da susjed susjedu ipak nije vuk.
-------------------------------------
Eto, zahvaljujući dobroti i solidarnosti, jurica je dobio hranu i slatkiše za vrijeme koje će provesti u izolaciji...
SVE ZBOG KUĆNOG LJUBIMCA
Ljudskost u doba koronavirusa: 'Rekla sam dečku: 'Odvezi me u šoping jer želim ovoj ženi pomoći'
15.03.2020 15:54
Sanja Petrović
Žena iz jednog zagrebačkog naselja je ostala bez hrane za papigicu pa je putem FB-a zamolila za pomoć
Stara narodna poslovica kaže "U muci se poznaju junaci". Tako je i ova krizna situacija s koronavirusom iznjedrila brojna dobra djela.
Ljudi se organiziraju kako bi pomogli starijima i nemoćnima. Odlaze im u trgovinu da se kao osjetjiva skupina ne bi morali dodatno izlagati opasnosti.
Susjedi pomažu susjedima, a na takvu jednu ljudsku i dobrosusjedsku priču smo naletjeli u Facebook grupi "Novi Jelkovec, naš kvart".
Ondje je, naime, Amra Osmanhodžić, zamolila susjede za pomoć jer je ostala bez hrane za svog ljubimca, papigicu Juricu.
"Pozdrav kvartu. Nisam stigla, a i ono što stigoh, ne kupih jer sam zakasnila. Što se ima, ima se. Preživjet ćemo. Ali moj papiga Jurica je ostao bez hrane. Ako ima itko u kvartu da mi proda malo hrane za njega, bila bih zahvalna do neba", napisala je Amra u svom statusu u grupi na Fejsu.
Ubrzo su počeli javljati susjedi koji su bili spremni pomoći. Među njima bila je i Sara Valentić koja je kupila hranu i u roku od pola sata dostavila ju za papigicu. Jurica je dobio čak i slatkiše.
"Tražila sam po svim dućanima u kvartu i nigdje nije bilo. S obzirom na to da sam sama s djetetom, nisam željela riskirat da i njega vodim po šoping centrima pa sam se sjetila grupe na Fejsu. Sara se odmah javila. Nisam željela ni da ona svojim odlaskom ugrozi svoje zdravlje, ali je rekla da je već u šoping centru. Ubrzo je došla s dečkom i donijela hranu za Juricu, a onda još ni novac nije željela uzeti. Divno je kakvih ljudi ima!! Oni vraćaju vjeru u dobrotu i ljudskost", kazala je Amra za Vijesti.hr.
Sari su samo 23 godine, ali je uvijek spremna pomoći i učiniti dobro djelo.
"Čim sam vidjela objavu, rekla sam dečku: 'Molim te, odvezi me u šoping centar jer želim ovoj ženi pomoć'. Spremna sam pomoći i uskočiti svakome kome je pomoć potrebna. Takva sam i kroz život idem po principu da se dobro dobrim vraća. Osobito je važno pomoći u ovakvim situacijama jer tko zna što nas još sve čeka. Za mene je to bila sitnica, ali sam neizmjerno sretna što sam nekome mogla pomoći", kazala nam je skromna Sara.
Sudeći po brojnim komentarima ljudi koji su bili spremni uskočiti, očito je da susjed susjedu ipak nije vuk.
-------------------------------------
Eto, zahvaljujući dobroti i solidarnosti, jurica je dobio hranu i slatkiše za vrijeme koje će provesti u izolaciji...
2014-04-14
tctctcLegendovich wrote:IIIIŠŠŠŠŠ..Crni Vraže...!!! dok god mogu šajbati 20 godina mladju curu,nemam sto odgovarati na pozive na seks od vremesnih bakija..Leviathan2 wrote:ti izgleda nijesi skuzio da je ovo otvoreni poziv na sexLegendovich wrote:da,moji su bili roblje,a sada rulaju svijetom..jeftino cemo vas pokupovati i sve vase....mortal wrote:umukni robe dok ti nisam dala pravo na izražavanjeLegendovich wrote:
sacuvaj boze da se glupom kmetju zelim IKAKO predstaviti..ja sam ti ziva i pitoma dobrica..pa cuj..normalni ljudi se moraju frustrirati kad vide da negdje rula djubrad poput vas..
neznas ti cjenit iskusno :P
Ma pusti..ove danasnje curke mladjahne,ne oskudijevaju u iskustvu,a i rade puno vise stvari,nego matorke...matorke tipa Morty,imaju cijelu jednu paletu stvari,koje nece da rade..Leviathan2 wrote:tctctcLegendovich wrote:IIIIŠŠŠŠŠ..Crni Vraže...!!! dok god mogu šajbati 20 godina mladju curu,nemam sto odgovarati na pozive na seks od vremesnih bakija..Leviathan2 wrote:ti izgleda nijesi skuzio da je ovo otvoreni poziv na sexLegendovich wrote:da,moji su bili roblje,a sada rulaju svijetom..jeftino cemo vas pokupovati i sve vase....mortal wrote:
umukni robe dok ti nisam dala pravo na izražavanje
Guest- Guest
podcjenjujes morti :)))Legendovich wrote:Ma pusti..ove danasnje curke mladjahne,ne oskudijevaju u iskustvu,a i rade puno vise stvari,nego matorke...matorke tipa Morty,imaju cijelu jednu paletu stvari,koje nece da rade..Leviathan2 wrote:tctctcLegendovich wrote:IIIIŠŠŠŠŠ..Crni Vraže...!!! dok god mogu šajbati 20 godina mladju curu,nemam sto odgovarati na pozive na seks od vremesnih bakija..Leviathan2 wrote:ti izgleda nijesi skuzio da je ovo otvoreni poziv na sexLegendovich wrote:
da,moji su bili roblje,a sada rulaju svijetom..jeftino cemo vas pokupovati i sve vase....
jok..to je ta starija generacija..Evo i Danny..nece pa nece da zenu uzme odostraga..samo misionari,a da zna sto zene misle o psecoj pozi,zamislio bi se..Leviathan2 wrote:podcjenjujes morti :)))Legendovich wrote:Ma pusti..ove danasnje curke mladjahne,ne oskudijevaju u iskustvu,a i rade puno vise stvari,nego matorke...matorke tipa Morty,imaju cijelu jednu paletu stvari,koje nece da rade..Leviathan2 wrote:tctctcLegendovich wrote:IIIIŠŠŠŠŠ..Crni Vraže...!!! dok god mogu šajbati 20 godina mladju curu,nemam sto odgovarati na pozive na seks od vremesnih bakija..Leviathan2 wrote:
ti izgleda nijesi skuzio da je ovo otvoreni poziv na sex
Guest- Guest
nešto se dogodilo što se nikada nije dogodilo u povjesti otkako je Krist hodao svjetom.
Dokinuta je žrtva svagdašnja, nemojte mi samo reći da je španjolska gripa, ww1, ww2, hladni rat, ...bili kikiriki za ovu šugavu koronu. Možda je zaista došlo vrijeme gdje će sotona zasjesti na tton u potpunosti jrdno vrijeme, dva vremena i pola vremena prije dolaska Krista na zemlju.
Dokinuta je žrtva svagdašnja, nemojte mi samo reći da je španjolska gripa, ww1, ww2, hladni rat, ...bili kikiriki za ovu šugavu koronu. Možda je zaista došlo vrijeme gdje će sotona zasjesti na tton u potpunosti jrdno vrijeme, dva vremena i pola vremena prije dolaska Krista na zemlju.
dobro..i meni su Sem i Din vinčester simpa raja,no ne treba pretjerivati..a niti cuditi,ako Zemljom "zavlada" netko ili nesto,sto ljudi u potpunosti zasluzuju..
Guest- Guest
eeee..to pitaj Morty..ona je poharala te suhe germije...
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» dok sa jedne strane u privatnom sektoru fali radne strane, a sa druge strane uhljebi previše opterećuju ekonomiju..
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» neke pozitivne priče iz hrvatske
» Šef europskog parlamenta : Mussolini je radio pozitivne stvari
» U Zagrebu unaprijed štancaju pozitivne corona testove...
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» neke pozitivne priče iz hrvatske
» Šef europskog parlamenta : Mussolini je radio pozitivne stvari
» U Zagrebu unaprijed štancaju pozitivne corona testove...
Page 2 of 7