U Bruxellesu i jutros detonacije i rafalna razmjena
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: U Bruxellesu i jutros detonacije i rafalna razmjena
Nije, još je gore. Uglavnom di god dođe Islam, svoj pakao donosi sa sobom. Niti jedna druga religija ne radi sranja civilima, osim njih, niti žele druge prilagodit sebi. Pa u GB ima kvartova di vlada šerija. Kaj je to normalno? Ma ja bih njih izmbombardirala a ne sirotinju po Siriji. No, cijeli svijet zna, nafta je pokretač svega. Jer i ta ogavna SA ima prostora za primit ih sve, i za nahranit sve, ali ne zavrnuli su pipu jer su saveznici tog istog zapada.marcus-t wrote:Kako nisu? Pa Njemačka je poslije Britanije najvjerniji američki satelit. I umješani su itekako, i to direktno - ne bombardiraju ali naoružavaju Kurde. Znači nije baš tako kako misliš.Eva wrote:Kaj su im napravile SE, NO ili Danska, pa da tam rade pizdarije? Kužila bih za Brite i Francuze, ali Nijemci ih nisu krivo pogledali, pa ih čereče. Islam je kurac od religije, agresivni, frustrirani i nedojebani čobani, svi od reda.marcus-t wrote:Hajde budi realna pa reci kako bi se ti osjećala i kakvi bi bili vi Židovi da ste doživjeli zadnjih 30 godina ono što su Muslimani od Zapada? Pa vi se još svetite za holokaust.Eva wrote:Jesu, sami sebe. Jer ovi kaj ratuju gore su rođeni u BE. Belgistan se budi i žudi za slobodom.
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:Marcuse , Allah Akbar
marcus zvani teravija on the road again
2014-04-19
Bec je po tom pitanju gori i od pariza i brisela..mogu slobodno zapjevat od sarajeva do teherana u becu sve vrvi od muslimana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije, jer u Beču nema kvarta u kojem vlada šerija. Ima opasnijih kvartova, no i u njih moš ući nikaj ti se ne bu dogodilo. Kažu da je BE danas najgora po tom pitanju.vuksadinare wrote:Bec je po tom pitanju gori i od pariza i brisela..mogu slobodno zapjevat od sarajeva do teherana u becu sve vrvi od muslimana
Guest- Guest
epikur37 wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Eva wrote:Nije, jer u Beču nema kvarta u kojem vlada šerija. Ima opasnijih kvartova, no i u njih moš ući nikaj ti se ne bu dogodilo. Kažu da je BE danas najgora po tom pitanju.vuksadinare wrote:Bec je po tom pitanju gori i od pariza i brisela..mogu slobodno zapjevat od sarajeva do teherana u becu sve vrvi od muslimana
Beč nekad
Beč danas
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ovo je jedna stara fotka, valjda 4-5 godina stara
Guest- Guest
Beč mora pasti, pa da ga uredimo po halalu i učinimo lijepšim
2014-04-15
A ova tvoja Marčelo, je nekaj kaj je suprotno od naputka kad si u Rimu..... Da imam ovlasti, niti na jednoj cesti se ne bi moglo molit ni jednog Boga. Odbij, imaš hramove i tam se jebi. Ljudi delajte kad god vas volja sam ne na cesti da ne plašite konje.
Guest- Guest
na Stjepanovoj katedrali će lijepo stajati polumjesec, a svi prolaznici čeznuti će okom za MekuEva wrote:
Ovo je jedna stara fotka, valjda 4-5 godina stara
n_razbojnik-
2014-04-15
To je negdje 2011 proljeće, sjećam se koncerta.
Guest- Guest
Mozda zvuci morbidno...muslimani bar dobra vecina tjeraju svoj nacin zivota stoljecima i uspijevaju u svom naumu polako...ostali koji nisu muslimani mjenjaju nacine zivota.i poglede nekoliko puta u jednom stoljecu i.....puse
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:Eva wrote:Nije, jer u Beču nema kvarta u kojem vlada šerija. Ima opasnijih kvartova, no i u njih moš ući nikaj ti se ne bu dogodilo. Kažu da je BE danas najgora po tom pitanju.vuksadinare wrote:Bec je po tom pitanju gori i od pariza i brisela..mogu slobodno zapjevat od sarajeva do teherana u becu sve vrvi od muslimana
Beč nekad
Beč danas
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A neki petak:)Le Roi Soleil wrote:marcellus wrote:
Kad je ovo bilo?
Guest- Guest
Jesam doduše poklonike Sahaja Yoge (ako se ne varam) jedno jutro pored katedrale.
Guest- Guest
Btw, koji je tebi najopskurniji kvart u Beču? Meni je najveći bad proć kroz Favoriten, ne znam zakaj, nekak mi scary djeluje.
Guest- Guest
ESKLUZIVNO Srpski specijalci u vrhu elite
S. BABOVIĆ | 23. novembar 2015. 13:56 | Komentara: 0Avi Nardia (55) čuveni "lovac" na teroriste, major Izraelske specijalne jedinice JAMAM, za „Novosti“. Snimak sa vežbe "štit" oduševio svet . Najbitnije kod ovakvih jedinica je duh, a vaše ga imaju
Pripadnici srpskih specijalnih jedinica na vežbi „Štit“
IKAD aktuelniji trenutak za priču o terorizmu nakon poslednjih napada u Francuskoj i u Maliju, a major u penziji, Avi Nardia (55), jedan od najpoznatijih "lovaca" na teroriste u svetu, dugogodišnji pripadnik i trener izraelske specijalne jedinice JAMAM i ekspert za autentičnu borilačku veštinu kapap, ne može biti bolji sagovornik. Od pete godine je u "ringu", a nakon penzionisanja krenuo je da obučava elitne vojne i policijske jedinice, ali i civile u celom svetu.
Za "Novosti" govori o izazovima civilizacije u borbi protiv terorističkih napada i pretnji, podseća na priču o dva maorska plemena na Novom Zelandu kada je manje kanibalističko pleme pobedilo veće pacifističko, jer ovi drugi nisu hteli da se promene, ali i o veštini kapap, koja se u Izraelu usavršava od 30-ih godina prošlog veka, iskustvu u radu sa pripadnicima srpskih specijalnih snaga (SAJ, Žandarmerija).
- Srpski specijalci su na veoma visokom nivou, među najboljima u svetu - ocenjuje major Avi Nardia. - Prosledio sam prekjuče snimak vežbe jedinica vojske i policije "Štit" u Beogradu i moji prijatelji širom sveta bili su impresionirani. Najbitnije kod takvih jedinica je da imaju duh, a srpske jedinice to imaju.
Avi Nardija
Kapap, sistem integralnih borilačkih veština po kojima su izraelski profesionalci nadaleko poznati, Nardia poznaje bolje nego iko u svetu.
- Kapap je originalno započet u okviru vojnog i policijskog miljea, otuda se dogodilo da javnost za njega kasnije čuje - priča nam Avi Nardia. - Lično sam prvo krenuo sa podučavam moje jedinice od oko 100 ljudi, a kada sam postao civil, a posebno nakon 11. septembra 2001. godine proširio sam svoje delovanje u svetu.
Civilno "tržište", dodaje izraelski oficir danas je važnije od obuke profesionalaca, jer teroristi upravo napadaju civile i meta im nisu vojne baze ili jedinice na zadatku. Kao najbolji odgovor napadima i pretnjama terorizmu, naš sagovornik vidi u lečenju samog uzroka. Svetskim silama zamera licimerje i reakciju tek nakon što teroristi zakucaju na njihova vrata. Jer, Izraelu su, kaže, sredinom 20. veka zamerali kada je izvodio protivterorističke akcije pozivajući se na kršenja ljudskih prava.
Borba protiv terorizma je prljav posao, zahteva ružnije i oštrije metode, jer se tu radi o psihopatama i sociopatama - smatra Nardia, definišući potreban odgovor civilizacije danas kao "terorisanje terora". Jednostavno, sa teroristima nema pregovaranja. Kao pojedinci ne možemo da promenimo svetsku politiku, zato obučavamo civile da mogu da se odbrane.
Narbija u Kruševcu
OBUKA VUKOVA
OKO 20 polaznika juče je u kapap klubu "Vukovi" u Kruševcu prisustvovalo demonstraciji vrhunskog umeća izraelskog majora. Festival borilačkih veština bio je prilika da se promoviše kapap, koji već ima odabrane poklonike u Srbiji, ali, prema rečima Igora Sučevića, instruktora četvrtog nivoa Kapap saveza Srbije, ovi borci ne insistiraju na masovnosti, već na kvalitetu.
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Rusko-hrvatska vojna razmjena
» Od jutros Srbija je ispred SAD
» Trgovinska razmjena SAD-a i Kine dosegla rekordni nivo
» Jutros...
» Trgovinska razmjena Kine i Rusije je skočila prošlog mjeseca
» Od jutros Srbija je ispred SAD
» Trgovinska razmjena SAD-a i Kine dosegla rekordni nivo
» Jutros...
» Trgovinska razmjena Kine i Rusije je skočila prošlog mjeseca