U Bruxellesu i jutros detonacije i rafalna razmjena
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: U Bruxellesu i jutros detonacije i rafalna razmjena
Meni je najveća prednost Beča kaj si za 3,5 -4 h domaLe Roi Soleil wrote:Ma ja volim Zagreb, rođen sam tamo, pa imam pravo jamrat. Bolje danas možda živjet u Zagrebu neg u Beču, ako se ima kaj delat i pristojno živjet.
Guest- Guest
Eva wrote:Meni je najveća prednost Beča kaj si za 3,5 -4 h domaLe Roi Soleil wrote:Ma ja volim Zagreb, rođen sam tamo, pa imam pravo jamrat. Bolje danas možda živjet u Zagrebu neg u Beču, ako se ima kaj delat i pristojno živjet.
Stoji, meni uvijek ispadne 3,5. Ravno na maminu spizu.
Guest- Guest
Eva wrote:U ZG je jedino bad ak si na potezu W-E, to je najduža transverzala. Moji frendovi žive u Dugavama, onaj kvart kaj zovu Beverly Hills, lijepe kućice (prema ih ima očajnih, kičastih) s vrtom i oni su u centru s javnim prijevozom za 20-25 minuta. S Jaruna ti treba min 40 minuta.marcellus wrote:Makar dobro ja sam u kvartu koji je miran, nije skup ali su sve uredne obiteljske kućice s vrtom, male ali nema kriminala i fukare, samo de facto treba auto... ali ajde tramvaj je bio u planu pa nikak, ovak imam do njega 20 minuta pješke taman u kurcu.
šugave su u kurcu... socrealistički urbanizam, osim tih kućica sve ostalo je teški ghetto, tam i danas pol zagreba ide po travu, šit, koks... + je prije dolazio i smrad s jakuševca. Najgori kvart u NZ... a NZ je inače pušiona, mislim živet na sedmom katu u zgradi s pet ulaza nije baš bog zna kaj humano... ovak znam sve susede, i svačijeg pesa i mačku u krugu pol km...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ovisi kad stižeš u ZG, jel špica ili ne. Meni je u sredu navečer bilo skoro 4 h do mojih da nisam morala do hotela ostavit kolegu:)
Guest- Guest
Pa meni je njihova ulica slatka, ni prometna, a sve kuće s vrtovima. Mirno i idilično. Lijepe su i one kućice u Sigetu, ne znam sad kak je kad im je Avenue Mall susjed, ali isto je dobra ulica nekad bila. Bila mi je frendica s faksa u jednoj od tih kuća, Sortina ulica možda, ak se dobro sjećam još?marcellus wrote:Eva wrote:U ZG je jedino bad ak si na potezu W-E, to je najduža transverzala. Moji frendovi žive u Dugavama, onaj kvart kaj zovu Beverly Hills, lijepe kućice (prema ih ima očajnih, kičastih) s vrtom i oni su u centru s javnim prijevozom za 20-25 minuta. S Jaruna ti treba min 40 minuta.marcellus wrote:Makar dobro ja sam u kvartu koji je miran, nije skup ali su sve uredne obiteljske kućice s vrtom, male ali nema kriminala i fukare, samo de facto treba auto... ali ajde tramvaj je bio u planu pa nikak, ovak imam do njega 20 minuta pješke taman u kurcu.
šugave su u kurcu... socrealistički urbanizam, osim tih kućica sve ostalo je teški ghetto, tam i danas pol zagreba ide po travu, šit, koks... + je prije dolazio i smrad s jakuševca. Najgori kvart u NZ... a NZ je inače pušiona, mislim živet na sedmom katu u zgradi s pet ulaza nije baš bog zna kaj humano... ovak znam sve susede, i svačijeg pesa i mačku u krugu pol km...
Guest- Guest
U kojem si ti kvartu, Marčelo? Da ne gledam sad u tekicu:)
Guest- Guest
Ma mogu i ja pogledat u svoju arhivu, ali hoću da sam kaže.Le Roi Soleil wrote:Mogu ti ja reć.
Guest- Guest
Meni je najbolji kvart u ZG, Šalata. I to baš ona kuća di su bili Francuzi. Ne znam tko je nutra sad, ali na kraju Shclosserovih stuba je.
Guest- Guest
Eva wrote:Meni je najbolji kvart u ZG, Šalata. I to baš ona kuća di su bili Francuzi. Ne znam tko je nutra sad, ali na kraju Shclosserovih stuba je.
Francuska ambasada?
Po stubama nije baš milina ići po mraku.
Guest- Guest
kako god, u belgiji problemi, zdravo. Slobodno pogledaj u tekicu :) a kvart ne menjam. Samo ako uspijem si kupim kućicu s vrtom. U krugu petsto metara od stana, ne više.
Eva wrote:Meni je najbolji kvart u ZG, Šalata. I to baš ona kuća di su bili Francuzi. Ne znam tko je nutra sad, ali na kraju Shclosserovih stuba je.
lepo. Al meni paše više tu di mi je zgodnije doć s autom, i ima masu dece i pesa. Šalata je danas gerijatrija malo
2014-04-16
Da, pa imaš i alternativni put cestom, ak si s autom, RubetićevaLe Roi Soleil wrote:Eva wrote:Meni je najbolji kvart u ZG, Šalata. I to baš ona kuća di su bili Francuzi. Ne znam tko je nutra sad, ali na kraju Shclosserovih stuba je.
Francuska ambasada?
Po stubama nije baš milina ići po mraku.
Guest- Guest
Jesam, K.......amarcellus wrote:kako god, u belgiji problemi, zdravo. Slobodno pogledaj u tekicu :) a kvart ne menjam. Samo ako uspijem si kupim kućicu s vrtom. U krugu petsto metara od stana, ne više.
Guest- Guest
Eva wrote:
Da, pa imaš i alternativni put cestom, ak si s autom, Rubetićeva
Ma ok, razmišljam da imam klince pa da se tako spuštaju do Draškovićeve. Mene jednom zaskočili na stubama, srećom dvije napaljene djevojke, uzbibalo se grmlje uokolo.
Guest- Guest
Nek se čeliče. Ljudi su nekad pješačili kilometrima do škole, pa kaj bi onda 200 štegi bilo problem.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Da, pa imaš i alternativni put cestom, ak si s autom, Rubetićeva
Ma ok, razmišljam da imam klince pa da se tako spuštaju do Draškovićeve. Mene jednom zaskočili na stubama, srećom dvije napaljene djevojke, uzbibalo se grmlje uokolo.
Guest- Guest
Inače, lijep je i moj kvart, di nam je stan, Medveščak od Šubićeve do Heinzelove potez. A još mi je ljepši dio od Zvonimirove do Maksimirske, i to od Heinzelove do Kennedyjeva. Te sve zgrade imaju vrtove i prilično je mirno, nema tak puno prometa.
Guest- Guest
yep.Eva wrote:Jesam, K.......amarcellus wrote:kako god, u belgiji problemi, zdravo. Slobodno pogledaj u tekicu :) a kvart ne menjam. Samo ako uspijem si kupim kućicu s vrtom. U krugu petsto metara od stana, ne više.
I da, ne znam kakvih sadržaja ima, ali onaj kvart, mislim da se zove Cvjetno naselje, južno od autoputa do Prisavlja su lijepe kućice i zelenilo. Mislim idilično zgleda. Jel to OK kvart?
Guest- Guest
Eva wrote:I da, ne znam kakvih sadržaja ima, ali onaj kvart, mislim da se zove Cvjetno naselje, južno od autoputa do Prisavlja su lijepe kućice i zelenilo. Mislim idilično zgleda. Jel to OK kvart?
iskreno ne znam ti... meni je bitno da je mir tišina i nema prometa i buke, velikih zgradurina, itd... i da nema "socijalnih stanova" koji su se dijelili badava...
2014-04-16
Ja hoću. Na Senjak. Čim skupim pare.marcellus wrote:kako god, u belgiji problemi, zdravo. Slobodno pogledaj u tekicu :) a kvart ne menjam. Samo ako uspijem si kupim kućicu s vrtom. U krugu petsto metara od stana, ne više.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Rusko-hrvatska vojna razmjena
» Od jutros Srbija je ispred SAD
» Trgovinska razmjena SAD-a i Kine dosegla rekordni nivo
» Jutros...
» Trgovinska razmjena Kine i Rusije je skočila prošlog mjeseca
» Od jutros Srbija je ispred SAD
» Trgovinska razmjena SAD-a i Kine dosegla rekordni nivo
» Jutros...