Peder uveo vanredno stanje
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Peder uveo vanredno stanje
Hektorović wrote:kaya wrote:Tko god je jučer gledao perfomans o respiratorima od prvorođenog mu je jasno da je on bolestan, zaista bolestan.
Jedino srbima nije jasno..njima je super
Ma jasno im je
No mene više brine ova pasivnost u HR
Prave se greške
nasi samo znaju prepisati domaci rad od Njemaca, naroda koji je izgubio sve u zadnjem stoljecu
umjesto da se ugledamo na Izrael npr
dobri smo mi s obzirom kako je u drugim navodno disciplinirnim zemljama..nucili smo na krizne situacije pa se stvorio imunitet
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da, ma lažljivci njemci...kic wrote:Hektorović wrote:kaya wrote:Tko god je jučer gledao perfomans o respiratorima od prvorođenog mu je jasno da je on bolestan, zaista bolestan.
Ma jasno im je
Prave se greške
nasi samo znaju prepisati domaci rad od Njemaca, naroda koji je izgubio sve u zadnjem stoljecu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Čiča kako si, jes u karanteni?Stanojko wrote:Ko je nas kleo, nije dangubio...
2015-08-15
....dobra vijest...francuski epidemiolog rekao...da ce stanovnistvo jugoistocne europe biti najmanje pogođeno koronavirusom...jer postotak ljudi koji iz tog prostora putuje po svijetu je najmanji u europi i shodno tome logicno manja mogocnust je sirenja virusa...te rekao da su vlasti na tom prostoru dobro reagirale...sto ce također usporiti sirenje virusa
2015-09-08
Sele, evo me na poslu... Ali planiram da od sutra "radim" od kuce :). Samo da se prolepsa vreme i docekacu prolece na lezaljci u basti... Bacim neki rostilj, knjiga imam... Coolijanakaya wrote:Čiča kako si, jes u karanteni?Stanojko wrote:Ko je nas kleo, nije dangubio...
Bravo, evo i ja jedva čekam da dobijem koronu da odmorimStanojko wrote:Sele, evo me na poslu... Ali planiram da od sutra "radim" od kuce :). Samo da se prolepsa vreme i docekacu prolece na lezaljci u basti... Bacim neki rostilj, knjiga imam... Coolijanakaya wrote:Čiča kako si, jes u karanteni?Stanojko wrote:Ko je nas kleo, nije dangubio...
2015-08-15
imam dva kartona, nitko ju ne želi.kaya wrote:Bravo, evo i ja jedva čekam da dobijem koronu da odmorimStanojko wrote:Sele, evo me na poslu... Ali planiram da od sutra "radim" od kuce :). Samo da se prolepsa vreme i docekacu prolece na lezaljci u basti... Bacim neki rostilj, knjiga imam... Coolijanakaya wrote:Čiča kako si, jes u karanteni?Stanojko wrote:Ko je nas kleo, nije dangubio...
pošaljem ti.
2014-12-30
opet nijemci krivci.kic wrote:Hektorović wrote:kaya wrote:Tko god je jučer gledao perfomans o respiratorima od prvorođenog mu je jasno da je on bolestan, zaista bolestan.
Ma jasno im je
Prave se greške
njemačka je naučila davno da ratom se nikaj ne dobije.
sada su ti luzeri vlasnici juga eu, ukrine, rusije.
svakako luzeri.
zaboravih na španjolsku. sori.
2014-12-30
Prvo cistim rostilj... :)kaya wrote:Bravo, evo i ja jedva čekam da dobijem koronu da odmorimStanojko wrote:Sele, evo me na poslu... Ali planiram da od sutra "radim" od kuce :). Samo da se prolepsa vreme i docekacu prolece na lezaljci u basti... Bacim neki rostilj, knjiga imam... Coolijanakaya wrote:Čiča kako si, jes u karanteni?Stanojko wrote:Ko je nas kleo, nije dangubio...
nije to loša idejaStanojko wrote:Prvo cistim rostilj... :)kaya wrote:Bravo, evo i ja jedva čekam da dobijem koronu da odmorimStanojko wrote:Sele, evo me na poslu... Ali planiram da od sutra "radim" od kuce :). Samo da se prolepsa vreme i docekacu prolece na lezaljci u basti... Bacim neki rostilj, knjiga imam... Coolijanakaya wrote:Čiča kako si, jes u karanteni?Stanojko wrote:Ko je nas kleo, nije dangubio...
2014-12-30
Vidim, bice +17... Pivo kupio, meso imam...veber wrote:nije to loša idejaStanojko wrote:Prvo cistim rostilj... :)kaya wrote:Bravo, evo i ja jedva čekam da dobijem koronu da odmorimStanojko wrote:Sele, evo me na poslu... Ali planiram da od sutra "radim" od kuce :). Samo da se prolepsa vreme i docekacu prolece na lezaljci u basti... Bacim neki rostilj, knjiga imam... Coolijanakaya wrote:
Čiča kako si, jes u karanteni?
dzango wrote:Aca Srbin nije sigurno.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kupuje oružje a vojsku masovno napuštaju oficiri i sposobno ljudstvo dok za vojnog ministra drži šizofrenog Vulina.Unimatrix_Zero wrote:crvenkasti wrote:
Ni mi Šiptari i Hrvati ga zato ne volimo.
Šokci i Šiptari ko dva oka u glavi
Džango je ili Hrvat, ili Šiptar, ili Boško.
Čim vas okupiraju Hrvati, Nijemci ili Turci, oni će vam pomoći da, kao prvi korak, objesite Vucića na Terazijama.
crvenkasti-
2014-04-17
onaj tvoj recept za supu bi mogao primjenit kao predjelo.Stanojko wrote:Vidim, bice +17... Pivo kupio, meso imam...veber wrote:nije to loša idejaStanojko wrote:Prvo cistim rostilj... :)kaya wrote:Bravo, evo i ja jedva čekam da dobijem koronu da odmorimStanojko wrote:
Sele, evo me na poslu... Ali planiram da od sutra "radim" od kuce :). Samo da se prolepsa vreme i docekacu prolece na lezaljci u basti... Bacim neki rostilj, knjiga imam... Coolijana
ili glavno jelo?
2014-12-30
stanojko...ovo kanda crvenkasti hoce reci da si nezahvalan kakvog predsjednika imate...koji valjda ima za svakog spremljenu masku ali onu od lica
2015-09-08
črleni mora delat, a slaba dostava sendviča.vuksadinare wrote:stanojko...ovo kanda crvenkasti hoce reci da si nezahvalan kakvog predsjednika imate...koji valjda ima za svakog spremljenu masku ali onu od lica
2014-12-30
a da nije u pitanju ona vaša Bože pravde?Stanojko wrote:Ko je nas kleo, nije dangubio...
1300 Eura kazna ako se nađe nekog starca van kuće
2014-04-16
Ja bi da ga besimo odmah. I njega i njegove.crvenkasti wrote:dzango wrote:Aca Srbin nije sigurno.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kupuje oružje a vojsku masovno napuštaju oficiri i sposobno ljudstvo dok za vojnog ministra drži šizofrenog Vulina.Unimatrix_Zero wrote:
Šokci i Šiptari ko dva oka u glavi
Džango je ili Hrvat, ili Šiptar, ili Boško.
Čim vas okupiraju Hrvati, Nijemci ili Turci, oni će vam pomoći da, kao prvi korak, objesite Vucića na Terazijama.
Vučic je pokvarenjak
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/evropska-komisija-gledamo-kako-da-pomognemo-zapadnom-balkanu/200316267
Sam je zabranio izvoz lijekova a pribacuje EU isto.
Priča o tome kako samo Kina a on je pet miljona maski kupio kod Kineza a ne dobio na poklon a EU svako malo miljine eura pomoči daje Balkanu
Koje govno od čovika.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/evropska-komisija-gledamo-kako-da-pomognemo-zapadnom-balkanu/200316267
Sam je zabranio izvoz lijekova a pribacuje EU isto.
Priča o tome kako samo Kina a on je pet miljona maski kupio kod Kineza a ne dobio na poklon a EU svako malo miljine eura pomoči daje Balkanu
Koje govno od čovika.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vanredno stanje u Tunisu nakon eksplozije
» Vanredno stanje u Nigeriji zbog nestašice hrane
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» VANREDNO STANJE U AMERICI ! MILIONI Ljudi idu prema NEW YORKU! Što se dogadja?!
» EU vanredno o Trampu
» Vanredno stanje u Nigeriji zbog nestašice hrane
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» VANREDNO STANJE U AMERICI ! MILIONI Ljudi idu prema NEW YORKU! Što se dogadja?!
» EU vanredno o Trampu
Page 3 of 10