Peder uveo vanredno stanje
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Peder uveo vanredno stanje
Nisi papio sendvič danas? Zar nije Peder najbolji drugar sa Merkel, Erdogan, Kolinda, Šreder, Klinton, Toni Bler... Sve u svemu svime antisrpskim.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ja bi da ga besimo odmah. I njega i njegove.crvenkasti wrote:dzango wrote:Aca Srbin nije sigurno.crvenkasti wrote:
Džango je ili Hrvat, ili Šiptar, ili Boško.
Čim vas okupiraju Hrvati, Nijemci ili Turci, oni će vam pomoći da, kao prvi korak, objesite Vucića na Terazijama.
Pa vidite da ne možete sami.
I nama smeta. Doći ćemo mi Hrvati, Nijemci, Turci, neki kurac, okupirati vas i postaviti tebe, Stanojka, Boška ili tako neku budalu za predsjednika. Ali - uz uvjet da nam vi donesete Vucićevu glavu. Da ne ispadne da smo ga mi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Smiješno zvuči al je tako. Ovaj čovjek je zaustavljao variolu u bg 70 ih mislim. Daleko gluplji je ovaj iza njega što se hleberi...Noor wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dzango wrote:Nisi papio sendvič danas? .crvenkasti wrote:dzango wrote:Ja bi da ga besimo odmah. I njega i njegove.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Aca Srbin nije sigurno.
Čim vas okupiraju Hrvati, Nijemci ili Turci, oni će vam pomoći da, kao prvi korak, objesite Vucića na Terazijama.
I nama smeta. Doći ćemo mi Hrvati, Nijemci, Turci, neki kurac, okupirati vas i postaviti tebe, Stanojka, Boška ili tako neku budalu za predsjednika. Ali - uz uvjet da nam vi donesete Vucićevu glavu. Da ne ispadne da smo ga mi.
2015-08-15
dzango wrote:Nisi papio sendvič danas? Zar nije Peder najbolji drugar sa Merkel, Erdogan, Kolinda, Šreder, Klinton, Toni Bler... Sve u svemu svime antisrpskim.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ja bi da ga besimo odmah. I njega i njegove.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Aca Srbin nije sigurno.
Pa zar nije još bolji drugar sa Si Đinpingom i Putinom?
Ne čitaš Kurir?
500-miliona-kineza-pregledalo-vucicevu-poruku-si-djinpingu-ovo-je-video-koji-se-seruje-celom-kinom
crvenkasti-
2014-04-17
ovaj crvenkasti tipicna budala..vjerovat kinezu je kao da vjerujes srbinu...moj pok.stari jos sam bio kilinac upamtio sma kad je govorio..ne vjeruj zutom i kuruznom covjekucrvenkasti wrote:dzango wrote:Nisi papio sendvič danas? Zar nije Peder najbolji drugar sa Merkel, Erdogan, Kolinda, Šreder, Klinton, Toni Bler... Sve u svemu svime antisrpskim.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ja bi da ga besimo odmah. I njega i njegove.crvenkasti wrote:
Ne čitaš Kurir?
500-miliona-kineza-pregledalo-vucicevu-poruku-si-djinpingu-ovo-je-video-koji-se-seruje-celom-kinom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
meni je pokojna mati rekla da ne ližem šećer.vuksadinare wrote:ovaj crvenkasti tipicna budala..vjerovat kinezu je kao da vjerujes srbinu...moj pok.stari jos sam bio kilinac upamtio sma kad je govorio..ne vjeruj zutom i kuruznom covjekucrvenkasti wrote:dzango wrote:Nisi papio sendvič danas? Zar nije Peder najbolji drugar sa Merkel, Erdogan, Kolinda, Šreder, Klinton, Toni Bler... Sve u svemu svime antisrpskim.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Ja bi da ga besimo odmah. I njega i njegove.
Ne čitaš Kurir?
2014-12-30
dzango wrote:Super. Na aerodromu putnike u dolasku niko ni ne pogleda ali zato uvodiš vanredno stanje koje nema nikakvo znsčenje sem šoua na TV.Hektorović wrote:Pametan potez
HR odlaže bezveze
I Slovaci su upravo...
sve je ovo jedan veliki Truman Show
veber wrote:meni je pokojna mati rekla da ne ližem šećer.vuksadinare wrote:ovaj crvenkasti tipicna budala..vjerovat kinezu je kao da vjerujes srbinu...moj pok.stari jos sam bio kilinac upamtio sma kad je govorio..ne vjeruj zutom i kuruznom covjekucrvenkasti wrote:dzango wrote:Nisi papio sendvič danas? Zar nije Peder najbolji drugar sa Merkel, Erdogan, Kolinda, Šreder, Klinton, Toni Bler... Sve u svemu svime antisrpskim.crvenkasti wrote:
Ne čitaš Kurir?
Meni je otac govorio da sam glup i nesposoban. Smrad.
crvenkasti-
2014-04-17
eto, imao čovjek pravo.crvenkasti wrote:veber wrote:meni je pokojna mati rekla da ne ližem šećer.vuksadinare wrote:ovaj crvenkasti tipicna budala..vjerovat kinezu je kao da vjerujes srbinu...moj pok.stari jos sam bio kilinac upamtio sma kad je govorio..ne vjeruj zutom i kuruznom covjekucrvenkasti wrote:dzango wrote:
Nisi papio sendvič danas? Zar nije Peder najbolji drugar sa Merkel, Erdogan, Kolinda, Šreder, Klinton, Toni Bler... Sve u svemu svime antisrpskim.
Ne čitaš Kurir?
Meni je otac govorio da sam glup i nesposoban. Smrad.
2014-12-30
daj, pa smiješno je kako god okreneš, pa znaš i sama da se ne izražava smrtnost u odnosu na umrle, nego na ukupnu masu zaraženihkaya wrote:Smiješno zvuči al je tako. Ovaj čovjek je zaustavljao variolu u bg 70 ih mislim. Daleko gluplji je ovaj iza njega što se hleberi...Noor wrote:
A jadan, htio je reći da onom koji umre ne znači što je smrtnost 10%. , Njemu je 100%.Noor wrote:daj, pa smiješno je kako god okreneš, pa znaš i sama da se ne izražava smrtnost u odnosu na umrle, nego na ukupnu masu zaraženihkaya wrote:Smiješno zvuči al je tako. Ovaj čovjek je zaustavljao variolu u bg 70 ih mislim. Daleko gluplji je ovaj iza njega što se hleberi...Noor wrote:
2015-08-15
možda, al se krivo izrazio i ispalo je glupo i smiješnokaya wrote:A jadan, htio je reći da onom koji umre ne znači što je smrtnost 10%. , Njemu je 100%.Noor wrote:daj, pa smiješno je kako god okreneš, pa znaš i sama da se ne izražava smrtnost u odnosu na umrle, nego na ukupnu masu zaraženihkaya wrote:Smiješno zvuči al je tako. Ovaj čovjek je zaustavljao variolu u bg 70 ih mislim. Daleko gluplji je ovaj iza njega što se hleberi...Noor wrote:
On je siroti jedini tu stručnjak među kretenima. Ako je to taj.Noor wrote:možda, al se krivo izrazio i ispalo je glupo i smiješnokaya wrote:A jadan, htio je reći da onom koji umre ne znači što je smrtnost 10%. , Njemu je 100%.Noor wrote:daj, pa smiješno je kako god okreneš, pa znaš i sama da se ne izražava smrtnost u odnosu na umrle, nego na ukupnu masu zaraženihkaya wrote:Smiješno zvuči al je tako. Ovaj čovjek je zaustavljao variolu u bg 70 ih mislim. Daleko gluplji je ovaj iza njega što se hleberi...Noor wrote:
Dobro njih su tada i sve ostale spasili u stvari mrski amerikanci. Tito im poslao uzorak u ameriku, ovi rekli variola i poslali cjepivo za cijelu jugu...al gdje ćeš im to reći
2015-08-15
kako se zove, jel znaš?kaya wrote:On je siroti jedini tu stručnjak među kretenima. Ako je to taj.Noor wrote:možda, al se krivo izrazio i ispalo je glupo i smiješnokaya wrote:A jadan, htio je reći da onom koji umre ne znači što je smrtnost 10%. , Njemu je 100%.Noor wrote:daj, pa smiješno je kako god okreneš, pa znaš i sama da se ne izražava smrtnost u odnosu na umrle, nego na ukupnu masu zaraženihkaya wrote:
Smiješno zvuči al je tako. Ovaj čovjek je zaustavljao variolu u bg 70 ih mislim. Daleko gluplji je ovaj iza njega što se hleberi...
Dobro njih su tada i sve ostale spasili u stvari mrski amerikanci. Tito im poslao uzorak u ameriku, ovi rekli variola i poslali cjepivo za cijelu jugu...al gdje ćeš im to reći
ovaj je Miomir Pelemiš, a onaj koji zaustavio variolu veru je Zoran Radovanović
Ne čitam. On je bolji drugar sa onim sa kojim je trenutno u zavisnosti od njegovog bipolarnog poremećaja i šizofrenije. Inače, čemu ono beše Srbija teži? EU ili čemu? Ko su mu savetnici? Šreder, Bler i ekipa ili ko?crvenkasti wrote:dzango wrote:Nisi papio sendvič danas? Zar nije Peder najbolji drugar sa Merkel, Erdogan, Kolinda, Šreder, Klinton, Toni Bler... Sve u svemu svime antisrpskim.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ja bi da ga besimo odmah. I njega i njegove.crvenkasti wrote:
Ne čitaš Kurir?
navodno je bio rezistentan prema varioli, jer je 2 godine ranije bio procijepljen, prije puta u Indijukaya wrote:E ovaj drugi mislim, radovanović
i sad se opet sjetih ovih aveti tifusarskih, antivaksera
garant i avioni zaprašuju. šire viruse.Noor wrote:navodno je bio rezistentan prema varioli, jer je 2 godine ranije bio procijepljen, prije puta u Indijukaya wrote:E ovaj drugi mislim, radovanović
da me ra krivo ne shvati.
2014-12-30
Ja ih psujem svaki dan, tifusare.Noor wrote:navodno je bio rezistentan prema varioli, jer je 2 godine ranije bio procijepljen, prije puta u Indijukaya wrote:E ovaj drugi mislim, radovanović
2015-08-15
a di nam je forumski antivakser chabata?kaya wrote:Ja ih psujem svaki dan, tifusare.Noor wrote:navodno je bio rezistentan prema varioli, jer je 2 godine ranije bio procijepljen, prije puta u Indijukaya wrote:E ovaj drugi mislim, radovanović
ne izlazi iz kuće već mjesec dana, čak se ni na forum ne usudi
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vanredno stanje u Tunisu nakon eksplozije
» Vanredno stanje u Nigeriji zbog nestašice hrane
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» VANREDNO STANJE U AMERICI ! MILIONI Ljudi idu prema NEW YORKU! Što se dogadja?!
» EU vanredno o Trampu
» Vanredno stanje u Nigeriji zbog nestašice hrane
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» VANREDNO STANJE U AMERICI ! MILIONI Ljudi idu prema NEW YORKU! Što se dogadja?!
» EU vanredno o Trampu
Page 7 of 10