Peder uveo vanredno stanje
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Peder uveo vanredno stanje
ne postoju samoizolaciju
ja bi svakog pravac u kasarnu
pravo sa granice
u tom slucaju ne bi dolazili
pravo sa granice
Guest- Guest
normalno da ne mozemo
da se izborimo, stampedo
da se izborimo, stampedo
Last edited by pizzon on Tue 17 Mar - 20:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
italija je već bila usijana, a naši i vaši su ih i dalje puštali na povjerenje...jeste bili u zaraženom području? nismo, šta vam je. ok, nastavite dalje.pizzon wrote:i neka operska pevacica iz milanaNoor wrote:Kaže da je u Kikindu korona stigla preko Milana, u Beograd takođe, a u Čačku se pojavila na svadbi, dok se u Nišu pojavila na žurki.RayMabus wrote:Ćući kući
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:853535-UZIVO-Suljo-i-Brnabic-se-obracaju-naciji-Zabranjeno-svim-licima-starijim-od-65-godina-da-izlaze-na-ulicu-od-sutra-a-od-20-casova-policijski-cas-koji-vazi-za-sve
bila u nisu.ostavila virus.
neka nasa operska iz italije
idioti!
Noor wrote:italija je već bila usijana, a naši i vaši su ih i dalje puštali na povjerenje...jeste bili u zaraženom području? nismo, šta vam je. ok, nastavite dalje.pizzon wrote:i neka operska pevacica iz milanaNoor wrote:Kaže da je u Kikindu korona stigla preko Milana, u Beograd takođe, a u Čačku se pojavila na svadbi, dok se u Nišu pojavila na žurki.RayMabus wrote:Ćući kući
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:853535-UZIVO-Suljo-i-Brnabic-se-obracaju-naciji-Zabranjeno-svim-licima-starijim-od-65-godina-da-izlaze-na-ulicu-od-sutra-a-od-20-casova-policijski-cas-koji-vazi-za-sve
bila u nisu.ostavila virus.
neka nasa operska iz italije
idioti!
isti slucaj
Guest- Guest
A sad vam je gotovo. Od sutra policijski čas. Prošeći većeras vanka. Tko zna kaš idući put.pizzon wrote:ne postoju samoizolaciju
pravo sa granice
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Što ne koristite kondome, bemu...pizzon wrote:ta iz lugana, nasa,
sa zurke :)
zarazila i po nisu i po beogradu
RayMabus wrote:A sad vam je gotovo. Od sutra policijski čas. Prošeći većeras vanka. Tko zna kaš idući put.pizzon wrote:ne postoju samoizolaciju
pravo sa granice
ja cu biciklom od sutra
samo ciljano
Guest- Guest
Jebala te Evropa. Ko je definisao politiku neutralnosti Srbije? Koštunica ili Peder? Ko je dao fondaciji Klintonovih 2 miliona dolara pred izbore u Americi?Jebem li mu i seme i pleme.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne čitam. On je bolji drugar sa onim sa kojim je trenutno u zavisnosti od njegovog bipolarnog poremećaja i šizofrenije. Inače, čemu ono beše Srbija teži? EU ili čemu? Ko su mu savetnici? Šreder, Bler i ekipa ili ko?crvenkasti wrote:dzango wrote:Nisi papio sendvič danas? Zar nije Peder najbolji drugar sa Merkel, Erdogan, Kolinda, Šreder, Klinton, Toni Bler... Sve u svemu svime antisrpskim.crvenkasti wrote:
Pa vidite da ne možete sami.
I nama smeta. Doći ćemo mi Hrvati, Nijemci, Turci, neki kurac, okupirati vas i postaviti tebe, Stanojka, Boška ili tako neku budalu za predsjednika. Ali - uz uvjet da nam vi donesete Vucićevu glavu. Da ne ispadne da smo ga mi.
Pa zar nije još bolji drugar sa Si Đinpingom i Putinom?
Ne čitaš Kurir?
500-miliona-kineza-pregledalo-vucicevu-poruku-si-djinpingu-ovo-je-video-koji-se-seruje-celom-kinom
Jesu li ti Bler i Šreder spasili željezaru i rudnik bakra ili Kinezi?
Pravi li Europa plinovod kroz Srbiju ili Rusi?
Da ste htjeli u EU, već biste bili primljeni, kao i Bugari i mi Hrvati.
jebem sve one koji
domastavaju odnos
srbije i azije
usa i v.b. konkretno
donirali oko 800.000 $
za opremu jedne regionalne
kardio klinike.
volim da znam nesto sl.
Za donacije iz pravca azije.
pa i ovih dana, mobilni respiratori
i druga oprema dolazi iz nemacke.
nema tu politickih floskula,
samo cinjenice.
zaslepljenost azijom ponistavamo
buducnost.
domastavaju odnos
srbije i azije
usa i v.b. konkretno
donirali oko 800.000 $
za opremu jedne regionalne
kardio klinike.
volim da znam nesto sl.
Za donacije iz pravca azije.
pa i ovih dana, mobilni respiratori
i druga oprema dolazi iz nemacke.
nema tu politickih floskula,
samo cinjenice.
zaslepljenost azijom ponistavamo
buducnost.
Last edited by pizzon on Tue 17 Mar - 21:30; edited 2 times in total
Guest- Guest
he,he...samo ti vjeruj kinezima pitaj japance kako nazivaju kineze-skakavcicrvenkasti wrote:dzango wrote:Ne čitam. On je bolji drugar sa onim sa kojim je trenutno u zavisnosti od njegovog bipolarnog poremećaja i šizofrenije. Inače, čemu ono beše Srbija teži? EU ili čemu? Ko su mu savetnici? Šreder, Bler i ekipa ili ko?crvenkasti wrote:dzango wrote:Nisi papio sendvič danas? Zar nije Peder najbolji drugar sa Merkel, Erdogan, Kolinda, Šreder, Klinton, Toni Bler... Sve u svemu svime antisrpskim.crvenkasti wrote:
Pa vidite da ne možete sami.
I nama smeta. Doći ćemo mi Hrvati, Nijemci, Turci, neki kurac, okupirati vas i postaviti tebe, Stanojka, Boška ili tako neku budalu za predsjednika. Ali - uz uvjet da nam vi donesete Vucićevu glavu. Da ne ispadne da smo ga mi.
Pa zar nije još bolji drugar sa Si Đinpingom i Putinom?
Ne čitaš Kurir?
500-miliona-kineza-pregledalo-vucicevu-poruku-si-djinpingu-ovo-je-video-koji-se-seruje-celom-kinom
Jesu li ti Bler i Šreder spasili željezaru i rudnik bakra ili Kinezi?
Pravi li Europa plinovod kroz Srbiju ili Rusi?
Da ste htjeli u EU, već biste bili primljeni, kao i Bugari i mi Hrvati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...jer tamo gdje kinez prodje ostane pustos..da oni ce otvorit ali kad zatvore ajme
2015-09-08
inficirali svet coronom
i sad treba da im se zahvalim
za ne znam sta, jer je tajna.
za par medicinara
ja nisam jos totalno lud
ja sam autohtoni srbin
za par medicinara
ja nisam jos totalno lud
ja sam autohtoni srbin
Guest- Guest
Pa ako ces usporedbu...u aziji kineze smatraju ko nekad sipce u jugi ...narocito ih japanci ne vole jer ponasaju ko skakavci tamo gdje skoce tamk pojedu sve i kad se povuku ns ostane nista...pustospizzon wrote:inficirali svet coronom
za par medicinara
ja nisam jos totalno lud
ja sam autohtoni srbin
2015-09-08
Oni su i kugu donjeli svojedobno.vuksadinare wrote:Pa ako ces usporedbu...u aziji kineze smatraju ko nekad sipce u jugi ...narocito ih japanci ne vole jer ponasaju ko skakavci tamo gdje skoce tamk pojedu sve i kad se povuku ns ostane nista...pustospizzon wrote:inficirali svet coronom
za par medicinara
ja nisam jos totalno lud
ja sam autohtoni srbin
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..inace nisu svi kinezi takvi...kultivizirani su oni iz tajvana,hong konga...problem su oni iz kontinentalne kine tj sredisnje...oni su primitivniji..njima pase kad im netko titra jajca i ljubi dupe kao sto radi npr.suljo....inace kineze smatraju za primitivis vulgaris u aziji..ono sto su napravili u nepalu ne bi pozelio najgorem neprijatelju..
2015-09-08
..inace nisu svi kinezi takvi...kultivizirani su oni iz tajvana,hong konga...problem su oni iz kontinentalne kine tj sredisnje...oni su primitivniji..njima pase kad im netko titra jajca i ljubi dupe kao sto radi npr.suljo....inace kineze smatraju za primitivis vulgaris u aziji..ono sto su napravili u nepalu ne bi pozelio najgorem neprijatelju..
2015-09-08
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vanredno stanje u Tunisu nakon eksplozije
» Vanredno stanje u Nigeriji zbog nestašice hrane
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» VANREDNO STANJE U AMERICI ! MILIONI Ljudi idu prema NEW YORKU! Što se dogadja?!
» EU vanredno o Trampu
» Vanredno stanje u Nigeriji zbog nestašice hrane
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» VANREDNO STANJE U AMERICI ! MILIONI Ljudi idu prema NEW YORKU! Što se dogadja?!
» EU vanredno o Trampu
Page 9 of 10