Italija ima najvišu smrtnost od koronavirusa na svijetu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Italija ima najvišu smrtnost od koronavirusa na svijetu
Te grah, te domaći kruh, te oso bucco..pa to ti godišnji treba da napraviš...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ko i crnogorci sto s ehvale da jedini nemaju koronu..ko to pusi taj nije normalan kao i oni..ali milo kad zatvori zatvori...bitan je samo kapital...sluzbeno na papiru nemaju koronu i smatraju se sigurno zemljom..dakle turisti koji imaju namjeru posjetiti neku zemlju tarzit c eonu koja je sigurna..zato se crnogorci hvale da im je palo svega 8,9% turizam u odnosu na proslu godinu u ovo isto vrijemekaya wrote:Talijani jadni priznali, tako je kako je. A ovima umiru od upale pluća a ne od korone.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma zivi on na njemackoj socijali...dam ruku ako nije takokaya wrote:Pa jbt stalno jede i sere a radi, pa kako?vuksadinare wrote:ne brini..on ej u gunji i stalno sere na wc-utre wrote:Će svetoje da nam stradakaya wrote:Lažu paščad..ja u familiji imam 3 doktora u milanu. Baš kažu da mjere po tim parametrima kao njemci imali bi 2 mrtva...vuksadinare wrote:
švabo jako sere...rekoh ja prije ce ih unsititi pohlepa za bilancom nego korona..a sad se vidjelo kad treba pomoci drugima..rampa...a kad njima nesto treba onda parola..'europa zdaj'..kao u slucaju migrantske krize..
2015-09-08
Ma ajde, talijanski scenarij je za 5 dana svugdje, samo će nekima umrijeti od starosti..vuksadinare wrote:ko i crnogorci sto s ehvale da jedini nemaju koronu..ko to pusi taj nije normalan kao i oni..ali milo kad zatvori zatvori...bitan je samo kapital...sluzbeno na papiru nemaju koronu i smatraju se sigurno zemljom..dakle turisti koji imaju namjeru posjetiti neku zemlju tarzit c eonu koja je sigurna..zato se crnogorci hvale da im je palo svega 8,9% turizam u odnosu na proslu godinu u ovo isto vrijemekaya wrote:Talijani jadni priznali, tako je kako je. A ovima umiru od upale pluća a ne od korone.
2015-08-15
kajo...jebote kosovo je nekidan reklo d aima prva dva oboljela...a da ovi nemaju a svi drugi imaju okolo..i jos imaju masovna okupljanja..nego milo naredio ovima iz epidemioloskog zavoda zavjet sutnje...svi koji boluju navodno imaju samo upalu pluca i obican grip..oni koji imaju koronu tko zna gdje ih je strpao..u pecine žabljaka..kaya wrote:Ma ajde, talijanski scenarij je za 5 dana svugdje, samo će nekima umrijeti od starosti..vuksadinare wrote:ko i crnogorci sto s ehvale da jedini nemaju koronu..ko to pusi taj nije normalan kao i oni..ali milo kad zatvori zatvori...bitan je samo kapital...sluzbeno na papiru nemaju koronu i smatraju se sigurno zemljom..dakle turisti koji imaju namjeru posjetiti neku zemlju tarzit c eonu koja je sigurna..zato se crnogorci hvale da im je palo svega 8,9% turizam u odnosu na proslu godinu u ovo isto vrijemekaya wrote:Talijani jadni priznali, tako je kako je. A ovima umiru od upale pluća a ne od korone.
2015-09-08
A što je s litijamavuksadinare wrote:kajo...jebote kosovo je nekidan reklo d aima prva dva oboljela...a da ovi nemaju a svi drugi imaju okolo..i jos imaju masovna okupljanja..nego milo naredio ovima iz epidemioloskog zavoda zavjet sutnje...svi koji boluju navodno imaju samo upalu pluca i obican grip..oni koji imaju koronu tko zna gdje ih je strpao..u pecine žabljaka..kaya wrote:Ma ajde, talijanski scenarij je za 5 dana svugdje, samo će nekima umrijeti od starosti..vuksadinare wrote:ko i crnogorci sto s ehvale da jedini nemaju koronu..ko to pusi taj nije normalan kao i oni..ali milo kad zatvori zatvori...bitan je samo kapital...sluzbeno na papiru nemaju koronu i smatraju se sigurno zemljom..dakle turisti koji imaju namjeru posjetiti neku zemlju tarzit c eonu koja je sigurna..zato se crnogorci hvale da im je palo svega 8,9% turizam u odnosu na proslu godinu u ovo isto vrijemekaya wrote:Talijani jadni priznali, tako je kako je. A ovima umiru od upale pluća a ne od korone.
2015-08-15
kaya wrote:Te grah, te domaći kruh, te oso bucco..pa to ti godišnji treba da napraviš...
za osso buco sigurno ne, jednostavno je samo se dugo krčka u loncu
oko graha ima posla, al ja ga napravim vikendom za ponedjeljak i utorak
za kruh si moram kupit onaj pekač, u roru mi ga se ne da delat
inače prosječna starost umrlih od korone u italiji je 82 godine, tak da za nacije poput nas i njih di nema dece a nakotilo se gerijatrije koja parazitira na penziji od četrspete do devedesetpete godine starosti to i nije tak strašno
pa u tom i je problem..mnogi dođu iz srbije i srpske i tamo sudjeluju u litijama..i sad kao nema korone u crnoj gori..ovi na litijama sigurno nece da idu na testiranjekaya wrote:A što je s litijamavuksadinare wrote:kajo...jebote kosovo je nekidan reklo d aima prva dva oboljela...a da ovi nemaju a svi drugi imaju okolo..i jos imaju masovna okupljanja..nego milo naredio ovima iz epidemioloskog zavoda zavjet sutnje...svi koji boluju navodno imaju samo upalu pluca i obican grip..oni koji imaju koronu tko zna gdje ih je strpao..u pecine žabljaka..kaya wrote:Ma ajde, talijanski scenarij je za 5 dana svugdje, samo će nekima umrijeti od starosti..vuksadinare wrote:ko i crnogorci sto s ehvale da jedini nemaju koronu..ko to pusi taj nije normalan kao i oni..ali milo kad zatvori zatvori...bitan je samo kapital...sluzbeno na papiru nemaju koronu i smatraju se sigurno zemljom..dakle turisti koji imaju namjeru posjetiti neku zemlju tarzit c eonu koja je sigurna..zato se crnogorci hvale da im je palo svega 8,9% turizam u odnosu na proslu godinu u ovo isto vrijemekaya wrote:Talijani jadni priznali, tako je kako je. A ovima umiru od upale pluća a ne od korone.
2015-09-08
Pa vikendom da...al ovaj kuha cijeli dan svaki danmarcellus wrote:kaya wrote:Te grah, te domaći kruh, te oso bucco..pa to ti godišnji treba da napraviš...
2015-08-15
pa i ja sam se posvetio kuhanju jer sam u karambiti, a ne u njemačkoj koja gle čuda brani i nutra i van i zatvara pogone.kaya wrote:Pa vikendom da...al ovaj kuha cijeli dan svaki danmarcellus wrote:kaya wrote:Te grah, te domaći kruh, te oso bucco..pa to ti godišnji treba da napraviš...
stoka neodgovorna.
2014-12-30
Ti si u karambiti malo duže čini mi seveber wrote:pa i ja sam se posvetio kuhanju jer sam u karambiti, a ne u njemačkoj koja gle čuda brani i nutra i van i zatvara pogone.kaya wrote:Pa vikendom da...al ovaj kuha cijeli dan svaki danmarcellus wrote:kaya wrote:Te grah, te domaći kruh, te oso bucco..pa to ti godišnji treba da napraviš...
stoka neodgovorna.
2015-08-15
kaya wrote:Pa vikendom da...al ovaj kuha cijeli dan svaki danmarcellus wrote:kaya wrote:Te grah, te domaći kruh, te oso bucco..pa to ti godišnji treba da napraviš...
doduše dozvoljavam da digići imaju neki elaboriraniji recept za ossobuco koji ja ne znam, te stare talijanske i dalmatinske babe su ionak celi dan smrdile po kući i nisu niš drugo radile nego kuhale i pospremale pa su imale vremena za elaborirane recepte (tim više što su familije imale po 20 ljudi plus kmetovi i radnici na imanju)
dao sam otkaz.kaya wrote:Ti si u karambiti malo duže čini mi seveber wrote:pa i ja sam se posvetio kuhanju jer sam u karambiti, a ne u njemačkoj koja gle čuda brani i nutra i van i zatvara pogone.kaya wrote:Pa vikendom da...al ovaj kuha cijeli dan svaki danmarcellus wrote:kaya wrote:Te grah, te domaći kruh, te oso bucco..pa to ti godišnji treba da napraviš...
stoka neodgovorna.
i do travnja ne izlazim iz kuće.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Italija pada u tešku recesiju zbog koronavirusa
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» Škotska najljepša zemlja na svijetu..2.Kanada 3.Novi Zeland 4.Italija 5.Južnoafrička Republika...
» Slavonija ima najvišu stopu moždanih udara
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» Škotska najljepša zemlja na svijetu..2.Kanada 3.Novi Zeland 4.Italija 5.Južnoafrička Republika...
» Slavonija ima najvišu stopu moždanih udara
Page 3 of 3