Škotska najljepša zemlja na svijetu..2.Kanada 3.Novi Zeland 4.Italija 5.Južnoafrička Republika...
Page 1 of 1
Škotska najljepša zemlja na svijetu..2.Kanada 3.Novi Zeland 4.Italija 5.Južnoafrička Republika...
http://www.vecernji.hr/lifestyle/putnici-odlucili-ovo-je-najljepsa-zemlja-na-svijetu-1195854
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Škotska najljepša zemlja na svijetu..2.Kanada 3.Novi Zeland 4.Italija 5.Južnoafrička Republika...
..as gdje je tu hrvatska,srbija,slovenija,bosna..nije posteno..
2015-09-08
Re: Škotska najljepša zemlja na svijetu..2.Kanada 3.Novi Zeland 4.Italija 5.Južnoafrička Republika...
..realno skotska i novi zeland zasluzuju među top 5..italija bas i ne...kao i juznoafricka republika..jesu ljepe ali za top 5 bas i ne..sri lanka,svicarska,rusija,crna gora,rusija bi sigurno konkurirale prije italije i jar-a za prvih pet..kanada tu negdje
2015-09-08
Neki nepristran žiri otprilike kao kad Njemci dodijele Volkswagenu nagradu za naj inovativniji dizajn na svijetu :)
realno meni ej skotska fantasticna zemlja..ja sam bio u skotskoj tri dana 1996 kad sam isao na ep u nogometu u engleskoj...kum i ja smo je vlakom proputovali u dva dana..jedan dan smo bili u glasgowu...jebote sto imaju dobru susenu ribu tj haringe...i jos kad je naprave sa jednim njihovim sosom...ludnica...onda imaju odlicne krvavice...hargis...fantazija...englezi se mogu skriti naspram skotacatabbath wrote:Neki nepristran žiri otprilike kao kad Njemci dodijele Volkswagenu nagradu za naj inovativniji dizajn na svijetu :)
2015-09-08
Similar topics
» Južnoafrička republika na aparatima
» Južnoafrička republika danas
» Južnoafrička Republika uskoro može ostati bez borbenih aviona i pilota
» Novi Zeland veseli se imigrantima
» Izrael i Novi Zeland u ratu?
» Južnoafrička republika danas
» Južnoafrička Republika uskoro može ostati bez borbenih aviona i pilota
» Novi Zeland veseli se imigrantima
» Izrael i Novi Zeland u ratu?