Italija ima najvišu smrtnost od koronavirusa na svijetu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Italija ima najvišu smrtnost od koronavirusa na svijetu
tak kak je je ali kad vidim idiota na tv kako serucka da je sve u najboljem redu i da ne treba širiti paniku dođe mi da ga zgrabim preko tv-a za vrat i velim mu da dobro znam da se tebi i tvom novčaniku neće dogoditi ništa.Baš me zanima pod kojim izgovorom će raditi rebalans proračuna kad tvrde da to neće biti potrebno,budaletine nesposobne.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
možda.Ali za sad se to ne zna,u australiji je toplo pa virus ide.Ovo po svemu nije kao sezonska gripa koja doleti i za mjesec dana nestane.RayMabus wrote:Možda se povuće sam s toplijim vremenom
https://www.jutarnji.hr/life/znanost/ne-zelimo-ljudima-davati-laznu-nadu-ali-znanstvenici-odgovorili-na-kljucno-pitanje-hoce-li-dolazak-visokih-temperatura-ubiti-koronavirus/10073380/
vili40-
2015-08-02
pa lik se vise brine za kucni buđet nego za druge...ne bi se cudio d aimaju kofere spremljene i rezervirali si mjesta u nekoj vili na planinskim masivima iznad 2000 metara ili na nekoj jahtivili40 wrote:tak kak je je ali kad vidim idiota na tv kako serucka da je sve u najboljem redu i da ne treba širiti paniku dođe mi da ga zgrabim preko tv-a za vrat i velim mu da dobro znam da se tebi i tvom novčaniku neće dogoditi ništa.Baš me zanima pod kojim izgovorom će raditi rebalans proračuna kad tvrde da to neće biti potrebno,budaletine nesposobne.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kome sam ja baš ovo cilo vrime objašnjavo?Hektorović wrote:Italija ima najvišu smrtnost od koronavirusa na svijetu, u nekim regijama čak 6%
prije sat vremena
Ovo samo može značiti da je broj zaraženih barem 7x veći od potvrđenih. Ili da je zbog velikog broja zaraženih zdravstveni sistem raspao.
Ovo zadnje se upravo događa u Italiji: nedostaje kreveta,, respiratora, kao i kvalificiranog zdravstvenog osoblja.
Primjer u Kini: u 96% Kine je smrtnost cca 0,8%, a u pokrajinu Hubei (Wuhan) 3,5%.
..editEroo wrote:Kome sam ja baš ovo cilo vrime objašnjavo?Hektorović wrote:Italija ima najvišu smrtnost od koronavirusa na svijetu, u nekim regijama čak 6%
prije sat vremena
Ovo samo može značiti da je broj zaraženih barem 7x veći od potvrđenih. Ili da je zbog velikog broja zaraženih zdravstveni sistem raspao.
Ovo zadnje se upravo događa u Italiji: nedostaje kreveta,, respiratora, kao i kvalificiranog zdravstvenog osoblja.
Primjer u Kini: u 96% Kine je smrtnost cca 0,8%, a u pokrajinu Hubei (Wuhan) 4,5%.
Dobro ajde, neki su umrli i od straha...
https://www.corriere.it/speciale/salute/2020/mappa-coronavirus-italia/
Eroo wrote:https://www.corriere.it/speciale/salute/2020/mappa-coronavirus-italia/
Uuuuu jbt, pa to kod mene
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
8% smrtnost u Lombardiji
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nije dobro
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/najtezi-dan-u-italiji-zarazeno-je-novih-3490-osoba-samo-u-protekla-24-sata-umrlo-je-jos-368-ljudi-ukupno-je-preminulo-njih-1809/10094689/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/najtezi-dan-u-italiji-zarazeno-je-novih-3490-osoba-samo-u-protekla-24-sata-umrlo-je-jos-368-ljudi-ukupno-je-preminulo-njih-1809/10094689/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa nije dobro kad vele da talijani imaju dosta dobar zdravstveni sustav pa je pao na koljena.Da nije,mnogi ne bi umrli.RayMabus wrote:Nije dobro
vili40-
2015-08-02
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
I njemačka i njemačka, samo talijani priznaju a ovi jedu govna zbog gospodarstva pa im ne umiru od korone nego upale pluća.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
švabo jako sere...rekoh ja prije ce ih unsititi pohlepa za bilancom nego korona..a sad se vidjelo kad treba pomoci drugima..rampa...a kad njima nesto treba onda parola..'europa zdaj'..kao u slucaju migrantske krize..kaya wrote:I njemačka i njemačka, samo talijani priznaju a ovi jedu govna zbog gospodarstva pa im ne umiru od korone nego upale pluća.
2015-09-08
Lažu paščad..ja u familiji imam 3 doktora u milanu. Baš kažu da mjere po tim parametrima kao njemci imali bi 2 mrtva...vuksadinare wrote:švabo jako sere...rekoh ja prije ce ih unsititi pohlepa za bilancom nego korona..a sad se vidjelo kad treba pomoci drugima..rampa...a kad njima nesto treba onda parola..'europa zdaj'..kao u slucaju migrantske krize..kaya wrote:I njemačka i njemačka, samo talijani priznaju a ovi jedu govna zbog gospodarstva pa im ne umiru od korone nego upale pluća.
2015-08-15
Će svetoje da nam stradakaya wrote:Lažu paščad..ja u familiji imam 3 doktora u milanu. Baš kažu da mjere po tim parametrima kao njemci imali bi 2 mrtva...vuksadinare wrote:švabo jako sere...rekoh ja prije ce ih unsititi pohlepa za bilancom nego korona..a sad se vidjelo kad treba pomoci drugima..rampa...a kad njima nesto treba onda parola..'europa zdaj'..kao u slucaju migrantske krize..kaya wrote:I njemačka i njemačka, samo talijani priznaju a ovi jedu govna zbog gospodarstva pa im ne umiru od korone nego upale pluća.
ne brini..on ej u gunji i stalno sere na wc-utre wrote:Će svetoje da nam stradakaya wrote:Lažu paščad..ja u familiji imam 3 doktora u milanu. Baš kažu da mjere po tim parametrima kao njemci imali bi 2 mrtva...vuksadinare wrote:švabo jako sere...rekoh ja prije ce ih unsititi pohlepa za bilancom nego korona..a sad se vidjelo kad treba pomoci drugima..rampa...a kad njima nesto treba onda parola..'europa zdaj'..kao u slucaju migrantske krize..kaya wrote:I njemačka i njemačka, samo talijani priznaju a ovi jedu govna zbog gospodarstva pa im ne umiru od korone nego upale pluća.
2015-09-08
Talijani jadni priznali, tako je kako je. A ovima umiru od upale pluća a ne od korone.
2015-08-15
Pa jbt stalno jede i sere a radi, pa kako?vuksadinare wrote:ne brini..on ej u gunji i stalno sere na wc-utre wrote:Će svetoje da nam stradakaya wrote:Lažu paščad..ja u familiji imam 3 doktora u milanu. Baš kažu da mjere po tim parametrima kao njemci imali bi 2 mrtva...vuksadinare wrote:švabo jako sere...rekoh ja prije ce ih unsititi pohlepa za bilancom nego korona..a sad se vidjelo kad treba pomoci drugima..rampa...a kad njima nesto treba onda parola..'europa zdaj'..kao u slucaju migrantske krize..kaya wrote:I njemačka i njemačka, samo talijani priznaju a ovi jedu govna zbog gospodarstva pa im ne umiru od korone nego upale pluća.
2015-08-15
Te grah, te domaći kruh, te oso bucco..pa to ti godišnji treba da napraviš...
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Italija pada u tešku recesiju zbog koronavirusa
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» Škotska najljepša zemlja na svijetu..2.Kanada 3.Novi Zeland 4.Italija 5.Južnoafrička Republika...
» Slavonija ima najvišu stopu moždanih udara
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» Škotska najljepša zemlja na svijetu..2.Kanada 3.Novi Zeland 4.Italija 5.Južnoafrička Republika...
» Slavonija ima najvišu stopu moždanih udara
Page 2 of 3