Prvi put u povijesti otkazane sve svete mise
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prvi put u povijesti otkazane sve svete mise
gdje završavaju takvi kao tiסמאל wrote:Jedno je sigurno,Pakao je prepun ,,Kristovih'' sljedbenika i bogomoljaca.
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
Ovdje na Zemlji.mortal wrote:gdje završavaju takvi kao tiסמאל wrote:Jedno je sigurno,Pakao je prepun ,,Kristovih'' sljedbenika i bogomoljaca.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Čemu opiranje ako zna da je Krist pobjednika na kraju vremena?red wolf wrote:Ako zna, čemu vjera?tre wrote:Zato što zna da postoji, i ti znaš da postoji ali sve radiš kontra onoga što Krist govori isto kao i vrag.red wolf wrote:Zašto bi vrag vjerovao u Krista?tre wrote:I vrag vjeruje u Krista no vjerovati Kristu je nešto sasvim drugored wolf wrote:
Da
Tijelo je nebitno...Što će se događati sa ljudima, posve je nebitno...Odavno, čovjek je ugrozio ovaj planet...Sad sije što je posijao...tre wrote:Zato što znam što je Krist rekao, po djelima će te ih njihovim prepoznati. Ti koji zagovaraš NWO i koji zagovaraš reduciranje broja stanovnika na zemlji svakako ne spadaš u one koji sljede kristov nauk kao ni ovaj gore šupak što laprda gluposti o licemjerstvu itd.red wolf wrote:A tko si ti da prosuđuješ o tome koji Krist je ispravan? Tvoj ili moj?...tre wrote:Točnije posve pogrešno Ga doživljavaš.red wolf wrote:Točno. Malo drugačije.jastreb wrote:
Naravno da vjeruje,damo ga dozivljava na neki cudni nacin.
red wolf-
2016-02-10
Vidim da nisi razumio pitanje, pa ću ga ponoviti...Ako zna, čemu vjera?tre wrote:Čemu opiranje ako zna da je Krist pobjednika na kraju vremena?red wolf wrote:Ako zna, čemu vjera?tre wrote:Zato što zna da postoji, i ti znaš da postoji ali sve radiš kontra onoga što Krist govori isto kao i vrag.red wolf wrote:Zašto bi vrag vjerovao u Krista?tre wrote:
I vrag vjeruje u Krista no vjerovati Kristu je nešto sasvim drugo
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Otacmortal wrote:heheheh nego tko ima kontrolu??red wolf wrote:Vi vjerujete da imate kontrolu...No, nemate je...heheheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:Kad bolje promislim,mi se uopće i ne moramo trudit nešto posebno,ovi takozvani sljedbenici Krista,Jehove i Alaha,odradit će sam naš posao umjesto nas,misleći da svojim postupcima zadobiju,,božiju''milost.
ali tko ne prizna Krista neće naći mjesto u raju
Last edited by mortal on 10/3/2020, 23:28; edited 1 time in total
2014-04-16
Na dnu septičke no on je svakako toga svjestan, ne obraćaj pažnju na takve likane.mortal wrote:gdje završavaju takvi kao tiסמאל wrote:Jedno je sigurno,Pakao je prepun ,,Kristovih'' sljedbenika i bogomoljaca.
Nemoj dizat palac...Nisam mislio na onoga u kojeg ti vjeruješ.mortal wrote:red wolf wrote:Otacmortal wrote:heheheh nego tko ima kontrolu??red wolf wrote:Vi vjerujete da imate kontrolu...No, nemate je...heheheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:Kad bolje promislim,mi se uopće i ne moramo trudit nešto posebno,ovi takozvani sljedbenici Krista,Jehove i Alaha,odradit će sam naš posao umjesto nas,misleći da svojim postupcima zadobiju,,božiju''milost.
red wolf-
2016-02-10
Ne znam kako mi je promaklo da se i ezekiel zalaže za reduciranje populacije.Ako je tako,onda je mudriji nego što sam mislio,Uviđa da su ljudi glavni problem,jer ljudi se previše nakotilo,uništiše ekosustav Zemlje.tre wrote:Zato što znam što je Krist rekao, po djelima će te ih njihovim prepoznati. Ti koji zagovaraš NWO i koji zagovaraš reduciranje broja stanovnika na zemlji svakako ne spadaš u one koji sljede kristov nauk kao ni ovaj gore šupak što laprda gluposti o licemjerstvu itd.red wolf wrote:A tko si ti da prosuđuješ o tome koji Krist je ispravan? Tvoj ili moj?...tre wrote:Točnije posve pogrešno Ga doživljavaš.red wolf wrote:Točno. Malo drugačije.jastreb wrote:
Naravno da vjeruje,damo ga dozivljava na neki cudni nacin.
2015-07-23
oktre wrote:Na dnu septičke no on je svakako toga svjestan, ne obraćaj pažnju na takve likane.mortal wrote:gdje završavaju takvi kao tiסמאל wrote:Jedno je sigurno,Pakao je prepun ,,Kristovih'' sljedbenika i bogomoljaca.
2014-04-16
Misliš kao ustaški zločinci nakon presude narodnog suda ?tre wrote:Na dnu septičke no on je svakako toga svjestan, ne obraćaj pažnju na takve likane.mortal wrote:gdje završavaju takvi kao tiסמאל wrote:Jedno je sigurno,Pakao je prepun ,,Kristovih'' sljedbenika i bogomoljaca.
2015-07-23
red wolf wrote:Nemoj dizat palac...Nisam mislio na onoga u kojeg ti vjeruješ.mortal wrote:red wolf wrote:Otacmortal wrote:heheheh nego tko ima kontrolu??red wolf wrote:
Vi vjerujete da imate kontrolu...No, nemate je...hehehehehehehehehehehehehehehehehehe
2014-04-16
Raj je bilo mjesto na Zemlji prije ohohohohohohohohohoh godina...Iza te priče o raju se nalazi određeno vremensko razdoblje na Zemlji kad je bilo dobro vrijeme...To je povjesni zapismortal wrote:red wolf wrote:Otacmortal wrote:heheheh nego tko ima kontrolu??red wolf wrote:Vi vjerujete da imate kontrolu...No, nemate je...heheheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:Kad bolje promislim,mi se uopće i ne moramo trudit nešto posebno,ovi takozvani sljedbenici Krista,Jehove i Alaha,odradit će sam naš posao umjesto nas,misleći da svojim postupcima zadobiju,,božiju''milost.
red wolf-
2016-02-10
Tijelo je jako bitno, tijelo je hram Duha svetoga! Zar nisi rekao da si sljedbenik Krista? Pa zašto onda ne sljediš Njegov nauk i Njegove riječi? Zar ne znaš da je budućnost duše usko vezana za zemaljske djela svakog pojedinca?red wolf wrote:Tijelo je nebitno...Što će se događati sa ljudima, posve je nebitno...Odavno, čovjek je ugrozio ovaj planet...Sad sije što je posijao...tre wrote:Zato što znam što je Krist rekao, po djelima će te ih njihovim prepoznati. Ti koji zagovaraš NWO i koji zagovaraš reduciranje broja stanovnika na zemlji svakako ne spadaš u one koji sljede kristov nauk kao ni ovaj gore šupak što laprda gluposti o licemjerstvu itd.red wolf wrote:A tko si ti da prosuđuješ o tome koji Krist je ispravan? Tvoj ili moj?...tre wrote:Točnije posve pogrešno Ga doživljavaš.red wolf wrote:
Točno. Malo drugačije.
On je malo pobrkao neke stvari...סמאל wrote:Ne znam kako mi je promaklo da se i ezekiel zalaže za reduciranje populacije.Ako je tako,onda je mudriji nego što sam mislio,Uviđa da su ljudi glavni problem,jer ljudi se previše nakotilo,uništiše ekosustav Zemlje.tre wrote:Zato što znam što je Krist rekao, po djelima će te ih njihovim prepoznati. Ti koji zagovaraš NWO i koji zagovaraš reduciranje broja stanovnika na zemlji svakako ne spadaš u one koji sljede kristov nauk kao ni ovaj gore šupak što laprda gluposti o licemjerstvu itd.red wolf wrote:A tko si ti da prosuđuješ o tome koji Krist je ispravan? Tvoj ili moj?...tre wrote:Točnije posve pogrešno Ga doživljavaš.red wolf wrote:
Točno. Malo drugačije.
red wolf-
2016-02-10
S naglaskom na ,,bio'' no pitanje je što je sad i što će tek bit.red wolf wrote:Raj je bilo mjesto na Zemlji prije ohohohohohohohohohoh godina...Iza te priče o raju se nalazi određeno vremensko razdoblje na Zemlji kad je bilo dobro vrijeme...To je povjesni zapismortal wrote:red wolf wrote:Otacmortal wrote:heheheh nego tko ima kontrolu??red wolf wrote:
Vi vjerujete da imate kontrolu...No, nemate je...hehehehehehehehehehehehehehehehehehe
2015-07-23
Točno...Duša jest vezana za tijelo i duh koji prebiva u tijelu...No, jadna je duša koja ovisi i o tijelu i o duhu...tre wrote:Tijelo je jako bitno, tijelo je hram Duha svetoga! Zar nisi rekao da si sljedbenik Krista? Pa zašto onda ne sljediš Njegov nauk i Njegove riječi? Zar ne znaš da je budućnost duše usko vezana za zemaljske djela svakog pojedinca?red wolf wrote:Tijelo je nebitno...Što će se događati sa ljudima, posve je nebitno...Odavno, čovjek je ugrozio ovaj planet...Sad sije što je posijao...tre wrote:Zato što znam što je Krist rekao, po djelima će te ih njihovim prepoznati. Ti koji zagovaraš NWO i koji zagovaraš reduciranje broja stanovnika na zemlji svakako ne spadaš u one koji sljede kristov nauk kao ni ovaj gore šupak što laprda gluposti o licemjerstvu itd.red wolf wrote:A tko si ti da prosuđuješ o tome koji Krist je ispravan? Tvoj ili moj?...tre wrote:
Točnije posve pogrešno Ga doživljavaš.
red wolf-
2016-02-10
Ako sotona zna da je Krist pobjednik na kraju vremena zašto mu se odupire( da ja tebi preoblikujem pitanje jer očito ne hvataš bit)?red wolf wrote:Vidim da nisi razumio pitanje, pa ću ga ponoviti...Ako zna, čemu vjera?tre wrote:Čemu opiranje ako zna da je Krist pobjednika na kraju vremena?red wolf wrote:Ako zna, čemu vjera?tre wrote:Zato što zna da postoji, i ti znaš da postoji ali sve radiš kontra onoga što Krist govori isto kao i vrag.red wolf wrote:
Zašto bi vrag vjerovao u Krista?
Pa to ovisi o svakom čovjeku ovdje na Zemlji...Odnosno, o fokusu većine (a da nije manipulirana)...heheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:S naglaskom na ,,bio'' no pitanje je što je sad i što će tek bit.red wolf wrote:Raj je bilo mjesto na Zemlji prije ohohohohohohohohohoh godina...Iza te priče o raju se nalazi određeno vremensko razdoblje na Zemlji kad je bilo dobro vrijeme...To je povjesni zapismortal wrote:red wolf wrote:Otacmortal wrote:
heheheh nego tko ima kontrolu??
red wolf-
2016-02-10
narodni sud ??סמאל wrote:Misliš kao ustaški zločinci nakon presude narodnog suda ?tre wrote:Na dnu septičke no on je svakako toga svjestan, ne obraćaj pažnju na takve likane.mortal wrote:gdje završavaju takvi kao tiסמאל wrote:Jedno je sigurno,Pakao je prepun ,,Kristovih'' sljedbenika i bogomoljaca.
zločinci
legalizirali vlastite zločine
Last edited by mortal on 10/3/2020, 23:35; edited 1 time in total
2014-04-16
Ponovit ću ti pitanje, ako zna, čemu vjera?tre wrote:Ako sotona zna da je Krist pobjednik na kraju vremena zašto mu se odupire( da ja tebi preoblikujem pitanje jer očito ne hvataš bit)?red wolf wrote:Vidim da nisi razumio pitanje, pa ću ga ponoviti...Ako zna, čemu vjera?tre wrote:Čemu opiranje ako zna da je Krist pobjednika na kraju vremena?red wolf wrote:Ako zna, čemu vjera?tre wrote:
Zato što zna da postoji, i ti znaš da postoji ali sve radiš kontra onoga što Krist govori isto kao i vrag.
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» DJ 20k+ prvi put u povijesti
» Prvi put u povijesti
» Prvi put u povijesti BiH: Broj Bošnjaka iznad 50 posto
» Američki B-52 po prvi puta u povijesti ušli u Ukrajinu
» Prvi put u povijesti prestala zvoniti crkvena zvona na Lopudu...
» Prvi put u povijesti
» Prvi put u povijesti BiH: Broj Bošnjaka iznad 50 posto
» Američki B-52 po prvi puta u povijesti ušli u Ukrajinu
» Prvi put u povijesti prestala zvoniti crkvena zvona na Lopudu...
Page 4 of 6