Prvi put u povijesti otkazane sve svete mise
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prvi put u povijesti otkazane sve svete mise
Pa kad ti nisi odmjeren i umjeren kao što sam ja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Umeren i odmeren?סמאל wrote:Pa kad ti nisi odmjeren i umjeren kao što sam ja.
Kao Bane niko.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To ti dođe na isto.סמאל wrote:Meni ?red wolf wrote:Pa pridružit će se tebi...Odbacivši Krista.סמאל wrote:Neki možda ne,no neki će sami odbacit iz pragmatičnih(kratkoročnih)pobuda.red wolf wrote:No, pritom neće izgubit Svjetlo.סמאל wrote:Kako god.Sljede teška vremena za kršćanske ovčice.
Meni,ne.Ja sam samo posrednik..
red wolf-
2016-02-10
Mislim zasto se forumska katolicanska desnica ne tuzi ns Čila,koji na gnjusne načine vrijeđa Jahvea i Gospodina Isusa,Proroka Muhammeda i mnoge svece,ali zato prosvjeduju protivu mene zbog nekakvih šala i pošalica na račun navijackih grupa, m8nistara, pjevača i skladatelja.
2014-04-22
Njega nitko ne dozivljava ni ne shvaca ozbiljno :)jastreb wrote:Zanimljivo je kako Čila nitko (osim Wolfa) ne napada zbog vrijeđanja Gospodina, a mene razapinju zbog sitnih i beznačajnih bedastoća.
Primjerice neki dan su me desnicari napali jer sam pisao da je Houdek bačvica omotana u stoljnjake.
Haha
Ili kad sam ismijavao pjesme J.Stavrosa.
Haha
Ili kad sam napisao da je pok. Alic bio alkoholičar.
Znači Gospodin se smije ismijavati,a lokalni estradni lutci ne smiju.
Pa trebali biste, ali to ste vi, ljudi, najsmiješnija vrsta u materijalnom Svemiru...Noor wrote:Njega nitko ne dozivljava ni ne shvaca ozbiljno :)jastreb wrote:Zanimljivo je kako Čila nitko (osim Wolfa) ne napada zbog vrijeđanja Gospodina, a mene razapinju zbog sitnih i beznačajnih bedastoća.
Primjerice neki dan su me desnicari napali jer sam pisao da je Houdek bačvica omotana u stoljnjake.
Haha
Haha
red wolf-
2016-02-10
Hahahaha,a mene da?
Tko osim Vuka i Ere?
Cak me i Marcelo vise ne replicira.
Tko osim Vuka i Ere?
2014-04-22
Neozbiljan je, tako to idered wolf wrote:Pa trebali biste, ali to ste vi, ljudi, najsmiješnija vrsta u materijalnom Svemiru...Noor wrote:Njega nitko ne dozivljava ni ne shvaca ozbiljno :)jastreb wrote:Zanimljivo je kako Čila nitko (osim Wolfa) ne napada zbog vrijeđanja Gospodina, a mene razapinju zbog sitnih i beznačajnih bedastoća.
Haha
Haha
Ne, on pripada onima koji vladaju tvojom smiješnom vrstom...Noor wrote:Neozbiljan je, tako to idered wolf wrote:Pa trebali biste, ali to ste vi, ljudi, najsmiješnija vrsta u materijalnom Svemiru...Noor wrote:Njega nitko ne dozivljava ni ne shvaca ozbiljno :)jastreb wrote:Zanimljivo je kako Čila nitko (osim Wolfa) ne napada zbog vrijeđanja Gospodina, a mene razapinju zbog sitnih i beznačajnih bedastoća.
Haha
Haha
red wolf-
2016-02-10
Naravno, ti si naš znanstvenik, povjesničar, etnolog, etnograf, književnik...što ono još?! :)jastreb wrote:Hahahaha,a mene da?
Tko osim Vuka i Ere?
A svizac? Jel mota čokoladu ili?red wolf wrote:Ne, on pripada onima koji vladaju tvojom smiješnom vrstom...Noor wrote:Neozbiljan je, tako to idered wolf wrote:Pa trebali biste, ali to ste vi, ljudi, najsmiješnija vrsta u materijalnom Svemiru...Noor wrote:Njega nitko ne dozivljava ni ne shvaca ozbiljno :)jastreb wrote:Zanimljivo je kako Čila nitko (osim Wolfa) ne napada zbog vrijeđanja Gospodina, a mene razapinju zbog sitnih i beznačajnih bedastoća.
Haha
Haha
Ovo najbolje pokazuje koliko ste vi smiješna vrsta. Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.Noor wrote:A svizac? Jel mota čokoladu ili?red wolf wrote:Ne, on pripada onima koji vladaju tvojom smiješnom vrstom...Noor wrote:Neozbiljan je, tako to idered wolf wrote:Pa trebali biste, ali to ste vi, ljudi, najsmiješnija vrsta u materijalnom Svemiru...Noor wrote:
Njega nitko ne dozivljava ni ne shvaca ozbiljno :)
red wolf-
2016-02-10
Jebač presretač.Noor wrote:Naravno, ti si naš znanstvenik, povjesničar, etnolog, etnograf, književnik...što ono još?! :)jastreb wrote:Hahahaha,a mene da?
Tko osim Vuka i Ere?
etodzango wrote:Jebač presretač.Noor wrote:Naravno, ti si naš znanstvenik, povjesničar, etnolog, etnograf, književnik...što ono još?! :)jastreb wrote:Hahahaha,a mene da?
Tko osim Vuka i Ere?
dzango wrote:Jebač presretač.Noor wrote:Naravno, ti si naš znanstvenik, povjesničar, etnolog, etnograf, književnik...što ono još?! :)jastreb wrote:Hahahaha,a mene da?
Tko osim Vuka i Ere?
darth_vader-
2014-04-17
Jeli sad uviđaš u čemu je ključ našeg uspjeha ?red wolf wrote:Ovo najbolje pokazuje koliko ste vi smiješna vrsta. Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.Noor wrote:A svizac? Jel mota čokoladu ili?red wolf wrote:Ne, on pripada onima koji vladaju tvojom smiješnom vrstom...Noor wrote:Neozbiljan je, tako to idered wolf wrote:
Pa trebali biste, ali to ste vi, ljudi, najsmiješnija vrsta u materijalnom Svemiru...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Naravno da se smije ismijavati Gospodin.jastreb wrote:Zanimljivo je kako Čila nitko (osim Wolfa) ne napada zbog vrijeđanja Gospodina, a mene razapinju zbog sitnih i beznačajnih bedastoća.
Haha
Haha
Nije na nama da sudimo.
Bog je sam rekao da je osveta njegova.
Boga i Isusa ne mozes uvrijediti, mozes samo ljude jer oni imaju ego.jastreb wrote:Mislim zasto se forumska katolicanska desnica ne tuzi ns Čila,koji na gnjusne načine vrijeđa Jahvea i Gospodina Isusa,Proroka Muhammeda i mnoge svece,ali zato prosvjeduju protivu mene zbog nekakvih šala i pošalica na račun navijackih grupa, m8nistara, pjevača i skladatelja.
omni-
2014-04-12
Međugorje je poharala korona.
Hercegovačko svetište Kraljice mira koje je u doba korizme vrvilo hodočasnicima sablasno je prazno. Puste su ulice, dućani, kafići i restorani. Prazna je i crkva svetog Jakova.
Slika doista neviđena u Međugorju od 1981. godine otkako se po svijetu pronio glas da se u tom hercegovačkom mjestu ukazuje Gospa. Ono što nisu uspjele komunističke vlasti osamdesetih godina i rat devedesetih uspio je famozni koronavirus, koji je rastjerao hodočasnike i posjetitelje ovoga hercegovačkog mjesta.
Gospino svetište je potpuno prazno, masovno se otkazuju dolasci, a zbog straha od koronavirusa otkazan je i skup turističkih vodiča iz čitavog svijeta. U ispovjedaonicama uz crkvu, ispred kojih su uvijek bili dugi redovi, sada nigdje nikoga.
Došao mladi pop u crkvu na službu. Stari velečasni ga savjetuje. Kad ti dođe djevojka na ispovijed
i kaže da se ljubila s momkom, to je 2x očenaš, ako su spavali 3x očenaš, ako su imali oralni, to je 4x očenaš.
Slijedečeg dana dolazi djevojka u crkvu na ispovijed
- Oče, griješila sam
- Bog je milostiv on prašta, reci o čemu je riječ.
- Sinoć sam bila s momkom i ljubili smo se
- 2x očenaš i Bog će ti oprostit
- ali to nije sve, vodili smo ljubav
- 3x očenaš i Bog će ti oprostit
- ali ni to nije sve, imali smo oralni sex
- 4x očenaš i Bog će ti oprostit
- ali ni to nije sve, imali smo i analni sex
pop ne znajući što će sad, primjeti crkvene dječake
kako prolaze pokraj ispovijedaonice
i izleti da ih upita: Znate li šta daje velečasni za analni sex?
- Nekad Milku, nekad Snickers, kako kad....
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
kad smo već kod stavrosa ajmo svi skupa, ja ringo i crveni ćemo započetijastreb wrote:Zanimljivo je kako Čila nitko (osim Wolfa) ne napada zbog vrijeđanja Gospodina, a mene razapinju zbog sitnih i beznačajnih bedastoća.
Haha
Haha
stručnjak sa zidića, bauštelac betondžija i još mnogo togaNoor wrote:Naravno, ti si naš znanstvenik, povjesničar, etnolog, etnograf, književnik...što ono još?! :)jastreb wrote:Hahahaha,a mene da?
Tko osim Vuka i Ere?
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» DJ 20k+ prvi put u povijesti
» Prvi put u povijesti
» Prvi put u povijesti BiH: Broj Bošnjaka iznad 50 posto
» Američki B-52 po prvi puta u povijesti ušli u Ukrajinu
» Prvi put u povijesti prestala zvoniti crkvena zvona na Lopudu...
» Prvi put u povijesti
» Prvi put u povijesti BiH: Broj Bošnjaka iznad 50 posto
» Američki B-52 po prvi puta u povijesti ušli u Ukrajinu
» Prvi put u povijesti prestala zvoniti crkvena zvona na Lopudu...
Page 2 of 6