Prvi put u povijesti otkazane sve svete mise
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prvi put u povijesti otkazane sve svete mise
stručnjak sa zidića, bauštelac betondžija i još mnogo togaNoor wrote:Naravno, ti si naš znanstvenik, povjesničar, etnolog, etnograf, književnik...što ono još?! :)jastreb wrote:Hahahaha,a mene da?
Tko osim Vuka i Ere?
Cak me i Marcelo vise ne replicira.
Šandor Winnetou- Posts : 19789
2017-12-31
dobar,dobar...debotoijusto wrote:
Došao mladi pop u crkvu na službu. Stari velečasni ga savjetuje. Kad ti dođe djevojka na ispovijed
i kaže da se ljubila s momkom, to je 2x očenaš, ako su spavali 3x očenaš, ako su imali oralni, to je 4x očenaš.
Slijedečeg dana dolazi djevojka u crkvu na ispovijed
- Oče, griješila sam
- Bog je milostiv on prašta, reci o čemu je riječ.
- Sinoć sam bila s momkom i ljubili smo se
- 2x očenaš i Bog će ti oprostit
- ali to nije sve, vodili smo ljubav
- 3x očenaš i Bog će ti oprostit
- ali ni to nije sve, imali smo oralni sex
- 4x očenaš i Bog će ti oprostit
- ali ni to nije sve, imali smo i analni sex
pop ne znajući što će sad, primjeti crkvene dječake
kako prolaze pokraj ispovijedaonice
i izleti da ih upita: Znate li šta daje velečasni za analni sex?
- Nekad Milku, nekad Snickers, kako kad....
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ti vjeruješ u Kristared wolf wrote:I kad je najgore, najstrašnije, Krist je uvijek tu!
immortal-
2014-04-16
Naravno da vjeruje,damo ga dozivljava na neki cudni nacin.mortal wrote:ti vjeruješ u Kristared wolf wrote:I kad je najgore, najstrašnije, Krist je uvijek tu!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Damortal wrote:ti vjeruješ u Kristared wolf wrote:I kad je najgore, najstrašnije, Krist je uvijek tu!
red wolf-
2016-02-10
Točno. Malo drugačije.jastreb wrote:Naravno da vjeruje,damo ga dozivljava na neki cudni nacin.mortal wrote:ti vjeruješ u Kristared wolf wrote:I kad je najgore, najstrašnije, Krist je uvijek tu!
red wolf-
2016-02-10
I vrag vjeruje u Krista no vjerovati Kristu je nešto sasvim drugored wolf wrote:Damortal wrote:ti vjeruješ u Kristared wolf wrote:I kad je najgore, najstrašnije, Krist je uvijek tu!
Točnije posve pogrešno Ga doživljavaš.red wolf wrote:Točno. Malo drugačije.jastreb wrote:Naravno da vjeruje,damo ga dozivljava na neki cudni nacin.mortal wrote:ti vjeruješ u Kristared wolf wrote:I kad je najgore, najstrašnije, Krist je uvijek tu!
Zašto bi vrag vjerovao u Krista?tre wrote:I vrag vjeruje u Krista no vjerovati Kristu je nešto sasvim drugored wolf wrote:Damortal wrote:ti vjeruješ u Kristared wolf wrote:I kad je najgore, najstrašnije, Krist je uvijek tu!
red wolf-
2016-02-10
A ti si meritoran da bi odredio nečije vjerovanje.tre wrote:Točnije posve pogrešno Ga doživljavaš.red wolf wrote:Točno. Malo drugačije.jastreb wrote:Naravno da vjeruje,damo ga dozivljava na neki cudni nacin.mortal wrote:ti vjeruješ u Kristared wolf wrote:I kad je najgore, najstrašnije, Krist je uvijek tu!
Ja kao nepristran i objektivan promatrač,jedino što mogu reć da će Ezekiel i jastreb,prije sjedit u društvu Krista,nego bilo tko od vas licemjerne katolčadi i pravoslavnih.
Pozivate se na tog nekakvog Krista a duše su vam jalne i ispunjene mržnjom.
Čak bi i ja prije dospio u Kristovo društvo nego vi nacionalizmom i šovinizmom zadojeni.
2015-07-23
A tko si ti da prosuđuješ o tome koji Krist je ispravan? Tvoj ili moj?...tre wrote:Točnije posve pogrešno Ga doživljavaš.red wolf wrote:Točno. Malo drugačije.jastreb wrote:Naravno da vjeruje,damo ga dozivljava na neki cudni nacin.mortal wrote:ti vjeruješ u Kristared wolf wrote:I kad je najgore, najstrašnije, Krist je uvijek tu!
red wolf-
2016-02-10
Kad bolje promislim,mi se uopće i ne moramo trudit nešto posebno,ovi takozvani sljedbenici Krista,Jehove i Alaha,odradit će sam naš posao umjesto nas,misleći da svojim postupcima zadobiju,,božiju''milost.
2015-07-23
Vi vjerujete da imate kontrolu...No, nemate je...heheheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:Kad bolje promislim,mi se uopće i ne moramo trudit nešto posebno,ovi takozvani sljedbenici Krista,Jehove i Alaha,odradit će sam naš posao umjesto nas,misleći da svojim postupcima zadobiju,,božiju''milost.
red wolf-
2016-02-10
heheheh nego tko ima kontrolu??red wolf wrote:Vi vjerujete da imate kontrolu...No, nemate je...heheheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:Kad bolje promislim,mi se uopće i ne moramo trudit nešto posebno,ovi takozvani sljedbenici Krista,Jehove i Alaha,odradit će sam naš posao umjesto nas,misleći da svojim postupcima zadobiju,,božiju''milost.
immortal-
2014-04-16
Eto,imaju je Ashtari.red wolf wrote:Vi vjerujete da imate kontrolu...No, nemate je...heheheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:Kad bolje promislim,mi se uopće i ne moramo trudit nešto posebno,ovi takozvani sljedbenici Krista,Jehove i Alaha,odradit će sam naš posao umjesto nas,misleći da svojim postupcima zadobiju,,božiju''milost.
2015-07-23
Zato što zna da postoji, i ti znaš da postoji ali sve radiš kontra onoga što Krist govori isto kao i vrag.red wolf wrote:Zašto bi vrag vjerovao u Krista?tre wrote:I vrag vjeruje u Krista no vjerovati Kristu je nešto sasvim drugored wolf wrote:Damortal wrote:ti vjeruješ u Kristared wolf wrote:I kad je najgore, najstrašnije, Krist je uvijek tu!
Otacmortal wrote:heheheh nego tko ima kontrolu??red wolf wrote:Vi vjerujete da imate kontrolu...No, nemate je...heheheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:Kad bolje promislim,mi se uopće i ne moramo trudit nešto posebno,ovi takozvani sljedbenici Krista,Jehove i Alaha,odradit će sam naš posao umjesto nas,misleći da svojim postupcima zadobiju,,božiju''milost.
red wolf-
2016-02-10
Ako zna, čemu vjera?tre wrote:Zato što zna da postoji, i ti znaš da postoji ali sve radiš kontra onoga što Krist govori isto kao i vrag.red wolf wrote:Zašto bi vrag vjerovao u Krista?tre wrote:I vrag vjeruje u Krista no vjerovati Kristu je nešto sasvim drugored wolf wrote:Damortal wrote:
ti vjeruješ u Krista
red wolf-
2016-02-10
Zato što znam što je Krist rekao, po djelima će te ih njihovim prepoznati. Ti koji zagovaraš NWO i koji zagovaraš reduciranje broja stanovnika na zemlji svakako ne spadaš u one koji sljede kristov nauk kao ni ovaj gore šupak što laprda gluposti o licemjerstvu itd.red wolf wrote:A tko si ti da prosuđuješ o tome koji Krist je ispravan? Tvoj ili moj?...tre wrote:Točnije posve pogrešno Ga doživljavaš.red wolf wrote:Točno. Malo drugačije.jastreb wrote:Naravno da vjeruje,damo ga dozivljava na neki cudni nacin.mortal wrote:
ti vjeruješ u Krista
Jedno je sigurno,Pakao je prepun ,,Kristovih'' sljedbenika i bogomoljaca.
2015-07-23
gdje završavaju takvi kao tiסמאל wrote:Jedno je sigurno,Pakao je prepun ,,Kristovih'' sljedbenika i bogomoljaca.
immortal-
2014-04-16
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» DJ 20k+ prvi put u povijesti
» Prvi put u povijesti
» Prvi put u povijesti BiH: Broj Bošnjaka iznad 50 posto
» Američki B-52 po prvi puta u povijesti ušli u Ukrajinu
» Prvi put u povijesti prestala zvoniti crkvena zvona na Lopudu...
» Prvi put u povijesti
» Prvi put u povijesti BiH: Broj Bošnjaka iznad 50 posto
» Američki B-52 po prvi puta u povijesti ušli u Ukrajinu
» Prvi put u povijesti prestala zvoniti crkvena zvona na Lopudu...
Page 3 of 6