Denkverbot
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
Maggie19 wrote:Mace su carice ;-))Gnječ wrote:Noor wrote:najbolje su one koje jede gazda :)Gnječ wrote:Noor wrote:
pazi da ti ne dohvati cukar ili čokoladu, to im jako škodi
zna da mu škodi bez da mu ja kažem ali jebiga kad vidi da jedem onda bi i on a ima tamo pun pjat psećih biškoti.
a nisam mu ja gazda on je sam svoj gazda. imam i dve mačke i pas i mačke se dobro slažu nema fajta. mačke ne jebu psa pol posto pas ne jebe mačke pol posto.
mačke vidim možda jednom sedmično jer čergare okolo. dođu u bazu na odmor pa odu u lov.
Guest- Guest
a kakvog breka imaš?Gnječ wrote:Noor wrote:najbolje su one koje jede gazda :)Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:pas mi je pojeo cijelu škatulu biškoti. počelo je partizanski pola biškota meni-pola biškota tebi pa je uskoro prešlo na socijalizam pola biškota meni-jedan cijeli tebi, trećina biškota meni-dva biškota i dvije trećine tebi...
zna da mu škodi bez da mu ja kažem ali jebiga kad vidi da jedem onda bi i on a ima tamo pun pjat psećih biškoti.
a nisam mu ja gazda on je sam svoj gazda. imam i dve mačke i pas i mačke se dobro slažu nema fajta. mačke ne jebu psa pol posto pas ne jebe mačke pol posto.
Noor wrote:a kakvog breka imaš?Gnječ wrote:Noor wrote:najbolje su one koje jede gazda :)Gnječ wrote:Noor wrote:
lipega.
Guest- Guest
Zar bijes nije većinom uzrokovan izvanjskim poticajem?aben wrote:mativka wrote:Iskazuje li priroda svoj bijes spram ljudi?
ne, samo ljudi moru imati bijes
I smatraš li prirodu živim organizmom?
mativka wrote:Zar bijes nije većinom uzrokovan izvanjskim poticajem?aben wrote:mativka wrote:Iskazuje li priroda svoj bijes spram ljudi?
evo žena otvorila Anger Room gdje ljudi dođu isprazniti akumulirani bijes. ali nažalost evo što joj se desilo:
before:
after:
Anger Room Founder, Who Appeared on Real Housewives of Dallas, Allegedly Beaten to Death by Ex
Anger Room founder Donna Alexander, who appeared on an episode of 'Real Housewives of Dallas' died after allegedly being beaten to death by her ex-boyfriend
Donna Alexander, the woman who founded the Anger Room — a facility that allows people to break things as a way to relieve stress in Dallas, Texas — died after she was allegedly savagely assaulted.
On Sept. 21, Alexander, who has spent a good portion of her life advocating against domestic violence, was allegedly beaten by her estranged boyfriend Nathaniel Mitchell, according to Fox 4.
Alexander was attacked at her home in Grand Prairie and was rushed to Baylor University Medical Center with severe head injuries, Grand Prairie Police said according to Dallas News.
On Sept. 24, Alexander succumbed to her injuries after being taken off life support. She was 34-years-old.
https://people.com/crime/anger-room-founder-donna-alexander-murdered-beaten-ex-boyfriend/
Guest- Guest
mativka wrote:Nisi dostupan!
pričaj normalno da te ceo svet razume bokte. nisam dostupan? šta ti to znači?
Guest- Guest
Danas mi čoek preoro i otanjurao :)Ra wrote:Nije.mativka wrote:Nisi dostupan!
Mate, jesi li posijala sjemena?
Posijala u kaliće sjemenje i stavila u potprozornjake.
Dajem se svima u potrebi na dispoziciju u vezi ...prehrane :)
Last edited by mativka on 23/3/2020, 20:18; edited 1 time in total
jemativka wrote:Zar bijes nije većinom uzrokovan izvanjskim poticajem?aben wrote:mativka wrote:Iskazuje li priroda svoj bijes spram ljudi?
pa priroda se dili na zivu i nezivu, onu zivu smatran zivon
2014-04-16
I bijes je bijes?aben wrote:jemativka wrote:Zar bijes nije većinom uzrokovan izvanjskim poticajem?aben wrote:mativka wrote:Iskazuje li priroda svoj bijes spram ljudi?
Bravo. Ja još ništa. Ali sestra je posijala puno pa možda bude viška.mativka wrote:Danas mi čoek prero i otanjurao :)Ra wrote:Nije.mativka wrote:Nisi dostupan!
Mate, jesi li posijala sjemena?
Posijala u kaliće sjemenje i stavila u potprozornjake.
Dajem se svima u potrebi na dispoziciju u vezi ...prehrane :)
Nisam ni znala koliko možemo pojesti dok nismo završili u ovoj poluizolaciji. Suđerica radi non stop.
Guest- Guest
Nama tu je ok. Mojima tamo nije. Ne znam kako sam.mativka wrote:Ra, kakvo je stanje kod tebe?
Valjda sam danas bolje. Nadam se da stvarno jesam i da se sutra neće vratiti onaj osjećaj beznađa.
Guest- Guest
mativka wrote:I bijes je bijes?aben wrote:jemativka wrote:Zar bijes nije većinom uzrokovan izvanjskim poticajem?aben wrote:mativka wrote:Iskazuje li priroda svoj bijes spram ljudi?
potpuno
2014-04-16
Sve će biti u redu, kako i spada:)Ra wrote:Nama tu je ok. Mojima tamo nije. Ne znam kako sam.mativka wrote:Ra, kakvo je stanje kod tebe?
Valjda sam danas bolje. Nadam se da stvarno jesam i da se sutra neće vratiti onaj osjećaj beznađa.
Nadam se. :)mativka wrote:Sve će biti u redu, kako i spada:)Ra wrote:Nama tu je ok. Mojima tamo nije. Ne znam kako sam.mativka wrote:Ra, kakvo je stanje kod tebe?
Guest- Guest
Daaben wrote:mativka wrote:I bijes je bijes?aben wrote:jemativka wrote:Zar bijes nije većinom uzrokovan izvanjskim poticajem?aben wrote:
potpuno
Zašto živa priroda ne bi mogla biti bijesna?aben wrote:jemativka wrote:Zar bijes nije većinom uzrokovan izvanjskim poticajem?aben wrote:mativka wrote:Iskazuje li priroda svoj bijes spram ljudi?
Guest- Guest
pa more, ali samo jedun moli de ote prirode/ covikRa wrote:Zašto živa priroda ne bi mogla biti bijesna?aben wrote:jemativka wrote:Zar bijes nije većinom uzrokovan izvanjskim poticajem?aben wrote:mativka wrote:Iskazuje li priroda svoj bijes spram ljudi?
2014-04-16
Aha, samo onaj tko ima svijest može biti bijesan?aben wrote:pa more, ali samo jedun moli de ote prirode/ covikRa wrote:Zašto živa priroda ne bi mogla biti bijesna?aben wrote:jemativka wrote:Zar bijes nije većinom uzrokovan izvanjskim poticajem?aben wrote:
Pa i pas može biti bijesan, a nema našu svijest. :)
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50