Belgija uvodi (permanentno) izvanredno stanje
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Belgija uvodi (permanentno) izvanredno stanje
u nostalgicno-sjetnom smislu,je..ako ces realno usporedit europu u to vrijeme,nije ni tamo tada bilo kao sad..tako da ne kuzim poruku :Dmarcus-t wrote:Šta nije istina?maggie13 wrote:samo za tebe treba izmislit vremenski stroj,vratit te nazad u jugu pa ga pokvarit.marcus-t wrote:Meni kažu da u Jugoslaviji toga nije bilo. Ljudi pričaju da si mogao spavati vani u vreći za spavanje i nitko ti ništa nebi.abraham wrote:Najgore je to da budes izbacen iz svog sna u koji si bio uljuljkivan cijeli zivot. Tako odgajas i djecu, da budu otvorena, pravedna, razumna , da stoje nogama cvrsto na zemlji, da poreuzimaju odgovornost za svoja djela i da se ne trebaju bojati nicega u zivotu. Sve se to poljulja. Imali smo par sokova poslije . Iracionalno ali jednostavno se ne mozes oduprijeti. Da, prije nekih sest mjeseci se jedna cura sa zeninog posla, koja je bila jako bliska zeni, ubila jer nije mogla sazvakati silovanje koje je prezivjela. Supruga je bila kao otrovana dugo vremena. Cura je bila tu nekih godina kao nasa djeca i onda sve pocne nanovo. Mogu zamisliti kako je ljudima u Francuskoj. Stvar je da strah, apatija i nesnalazenje poslije prelaze u agresiju. Akcija- reakcija. Bojim se da ce lijepih vijesti biti sve manje i manje.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
[quote="Leviathan2"][quote="marcus-t"]
Meni kažu da u Jugoslaviji toga nije bilo. Ljudi pričaju da si mogao sp Nije legenda problem je jedino da je proslo zimovanje 140 000 rvata provelo u Austriji, Italiji Svici a u vrijeme Yu 14 komada u vrh glave, brat bratu.abraham wrote:Najgore je to da budes izbacen iz svog sna u koji si bio uljuljkivan cijeli zivot. Tako odgajas i djecu, da budu otvorena, pravedna, razumna , da stoje nogama cvrsto na zemlji, da poreuzimaju odgovornost za svoja djela i da se ne trebaju bojati nicega u zivotu. Sve se to poljulja. Imali smo par sokova poslije . Iracionalno ali jednostavno se ne mozes oduprijeti. Da, prije nekih sest mjeseci se jedna cura sa zeninog posla, koja je bila jako bliska zeni, ubila jer nije mogla sazvakati silovanje koje je prezivjela. Supruga je bila kao otrovana dugo vremena. Cura je bila tu nekih godina kao nasa djeca i onda sve pocne nanovo. Mogu zamisliti kako je ljudima u Francuskoj. Stvar je da strah, apatija i nesnalazenje poslije prelaze u agresiju. Akcija- reakcija. Bojim se da ce lijepih vijesti biti sve manje i manje.
abraham-
2014-04-14
jedino su krediti za kuce bili opako niskih kamata,tako da su uglavnom svi imali svoj krov nad glavom..Ebiga,to danas niti svabe si ne mogu priustiti..
Guest- Guest
marcus-t wrote:Meni kažu da u Jugoslaviji toga nije bilo. Ljudi pričaju da si mogao spavati vani u vreći za spavanje i nitko ti ništa nebi.abraham wrote:Najgore je to da budes izbacen iz svog sna u koji si bio uljuljkivan cijeli zivot. Tako odgajas i djecu, da budu otvorena, pravedna, razumna , da stoje nogama cvrsto na zemlji, da poreuzimaju odgovornost za svoja djela i da se ne trebaju bojati nicega u zivotu. Sve se to poljulja. Imali smo par sokova poslije . Iracionalno ali jednostavno se ne mozes oduprijeti. Da, prije nekih sest mjeseci se jedna cura sa zeninog posla, koja je bila jako bliska zeni, ubila jer nije mogla sazvakati silovanje koje je prezivjela. Supruga je bila kao otrovana dugo vremena. Cura je bila tu nekih godina kao nasa djeca i onda sve pocne nanovo. Mogu zamisliti kako je ljudima u Francuskoj. Stvar je da strah, apatija i nesnalazenje poslije prelaze u agresiju. Akcija- reakcija. Bojim se da ce lijepih vijesti biti sve manje i manje.
Tako je i bilo.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jebga, ja sam skijao na mom brdu, 2km staza, a svica je bila daleka zemljaabraham wrote:Leviathan2 wrote:marcus-t wrote:Meni kažu da u Jugoslaviji toga nije bilo. Ljudi pričaju da si mogao sp Nije legenda problem je jedino da je proslo zimovanje 140 000 rvata provelo u Austriji, Italiji Svici a u vrijeme Yu 14 komada u vrh glave, brat bratu.abraham wrote:Najgore je to da budes izbacen iz svog sna u koji si bio uljuljkivan cijeli zivot. Tako odgajas i djecu, da budu otvorena, pravedna, razumna , da stoje nogama cvrsto na zemlji, da poreuzimaju odgovornost za svoja djela i da se ne trebaju bojati nicega u zivotu. Sve se to poljulja. Imali smo par sokova poslije . Iracionalno ali jednostavno se ne mozes oduprijeti. Da, prije nekih sest mjeseci se jedna cura sa zeninog posla, koja je bila jako bliska zeni, ubila jer nije mogla sazvakati silovanje koje je prezivjela. Supruga je bila kao otrovana dugo vremena. Cura je bila tu nekih godina kao nasa djeca i onda sve pocne nanovo. Mogu zamisliti kako je ljudima u Francuskoj. Stvar je da strah, apatija i nesnalazenje poslije prelaze u agresiju. Akcija- reakcija. Bojim se da ce lijepih vijesti biti sve manje i manje.
Nije da ti je K karta bila mala vec ti se nije dalo vozariti tamo.Leviathan2 wrote:jebga, ja sam skijao na mom brdu, 2km staza, a svica je bila daleka zemljaabraham wrote:Leviathan2 wrote:marcus-t wrote:Meni kažu da u Jugoslaviji toga nije bilo. Ljudi pričaju da si mogao sp Nije legenda problem je jedino da je proslo zimovanje 140 000 rvata provelo u Austriji, Italiji Svici a u vrijeme Yu 14 komada u vrh glave, brat bratu.abraham wrote:Najgore je to da budes izbacen iz svog sna u koji si bio uljuljkivan cijeli zivot. Tako odgajas i djecu, da budu otvorena, pravedna, razumna , da stoje nogama cvrsto na zemlji, da poreuzimaju odgovornost za svoja djela i da se ne trebaju bojati nicega u zivotu. Sve se to poljulja. Imali smo par sokova poslije . Iracionalno ali jednostavno se ne mozes oduprijeti. Da, prije nekih sest mjeseci se jedna cura sa zeninog posla, koja je bila jako bliska zeni, ubila jer nije mogla sazvakati silovanje koje je prezivjela. Supruga je bila kao otrovana dugo vremena. Cura je bila tu nekih godina kao nasa djeca i onda sve pocne nanovo. Mogu zamisliti kako je ljudima u Francuskoj. Stvar je da strah, apatija i nesnalazenje poslije prelaze u agresiju. Akcija- reakcija. Bojim se da ce lijepih vijesti biti sve manje i manje.
abraham-
2014-04-14
Ma to su metastaze francuske...Leviathan2 wrote:ma belgija je kuratz na stapu, ima kozojebi da im naprave dar mar gorebogomdani wrote:I tako Begija uvela maršal lov...
Guest- Guest
ma bio sam u svici poslom, zadovoljstva skijanja i slicne stvari su mi uskraceni, iskreno nisam pozelio vratit se u neka mjesta, Davos recimo, pa yebate tamo koze pasu pod rucnom, ja vise volim nase planincuge, nisu toliko siroveabraham wrote:Nije da ti je K karta bila mala vec ti se nije dalo vozariti tamo.Leviathan2 wrote:jebga, ja sam skijao na mom brdu, 2km staza, a svica je bila daleka zemljaabraham wrote:Leviathan2 wrote:marcus-t wrote:Meni kažu da u Jugoslaviji toga nije bilo. Ljudi pričaju da si mogao sp Nije legenda problem je jedino da je proslo zimovanje 140 000 rvata provelo u Austriji, Italiji Svici a u vrijeme Yu 14 komada u vrh glave, brat bratu.abraham wrote:Najgore je to da budes izbacen iz svog sna u koji si bio uljuljkivan cijeli zivot. Tako odgajas i djecu, da budu otvorena, pravedna, razumna , da stoje nogama cvrsto na zemlji, da poreuzimaju odgovornost za svoja djela i da se ne trebaju bojati nicega u zivotu. Sve se to poljulja. Imali smo par sokova poslije . Iracionalno ali jednostavno se ne mozes oduprijeti. Da, prije nekih sest mjeseci se jedna cura sa zeninog posla, koja je bila jako bliska zeni, ubila jer nije mogla sazvakati silovanje koje je prezivjela. Supruga je bila kao otrovana dugo vremena. Cura je bila tu nekih godina kao nasa djeca i onda sve pocne nanovo. Mogu zamisliti kako je ljudima u Francuskoj. Stvar je da strah, apatija i nesnalazenje poslije prelaze u agresiju. Akcija- reakcija. Bojim se da ce lijepih vijesti biti sve manje i manje.
aha, ona je onaj s dildom od 30 cmmarcus-t wrote:A Merkelica je peder i lider stranke Zelenih?marcellus wrote:marcus-t wrote:E da, komunisti su zaslužni što je ispalo da je priča o demokraciji i ljudskim pravima zapravo bila iluzija koja je prikrivala totalitarističke i fašističke težnje Europe?marcellus wrote:marcus-t wrote:Hajde nek si i ti jednom progledao. Nikad nije kasno.marcellus wrote:građanima oduzeti pravo nošenja oružja, uvesti policijski sat i izvanredno stanje, to se zove fašizam ali se prodaje pod demokraciju i ljudska prava
pa vi komunisti ste za to zaslužni, ne mi klerofašisti i katolibani
pa vi ste promovirali pederluk pedofiliju i islamizaciju, sve je to vaša agenda, ne naša. A ko je dovuko talibane nego pederi i zeleni?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
marcus-t wrote:Meni kažu da u Jugoslaviji toga nije bilo. Ljudi pričaju da si mogao spavati vani u vreći za spavanje i nitko ti ništa nebi.abraham wrote:Najgore je to da budes izbacen iz svog sna u koji si bio uljuljkivan cijeli zivot. Tako odgajas i djecu, da budu otvorena, pravedna, razumna , da stoje nogama cvrsto na zemlji, da poreuzimaju odgovornost za svoja djela i da se ne trebaju bojati nicega u zivotu. Sve se to poljulja. Imali smo par sokova poslije . Iracionalno ali jednostavno se ne mozes oduprijeti. Da, prije nekih sest mjeseci se jedna cura sa zeninog posla, koja je bila jako bliska zeni, ubila jer nije mogla sazvakati silovanje koje je prezivjela. Supruga je bila kao otrovana dugo vremena. Cura je bila tu nekih godina kao nasa djeca i onda sve pocne nanovo. Mogu zamisliti kako je ljudima u Francuskoj. Stvar je da strah, apatija i nesnalazenje poslije prelaze u agresiju. Akcija- reakcija. Bojim se da ce lijepih vijesti biti sve manje i manje.
aha. Samo se kralo sve što nije zakucao čavlima... i svi imali lanac na vratima od stana. Da se kralo kralo se. Da je bilo nasilja i provala je. Da je bilo arapa nije.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nije to kradja,posto je pripadalo drustvu,a sve je bilo javno...kojesta i ti...
Guest- Guest
Upravo se nešto događa...Vojska je blokirala centar grada...
Guest- Guest
???? gdjered wolf wrote:Upravo se nešto događa...Vojska je blokirala centar grada...
h zagrebu
Guest- Guest
pa nek se ljudi vesele ako ih to zabavlja, ja sam dovoljno dalekored wolf wrote:BruxellesuLeviathan2 wrote:???? gdjered wolf wrote:Upravo se nešto događa...Vojska je blokirala centar grada...
h zagrebu
O veselit ćeš se, veseliti...Leviathan2 wrote:pa nek se ljudi vesele ako ih to zabavlja, ja sam dovoljno dalekored wolf wrote:BruxellesuLeviathan2 wrote:???? gdjered wolf wrote:Upravo se nešto događa...Vojska je blokirala centar grada...
h zagrebu
Guest- Guest
Saće jugoudbašica i zelena multikulti antiperkovička Merkel da pozove pojačanje, još milion islamista ima da dođe do Belgije
naravno da cu se veseliti al ne belgijskim budalestinama,ja se veselim malim sitnicama koje cine zivot, mene bi recimo razveselilo da ti mogu opalit jednu plesku, onak odgojnu al nis od zabave :Dred wolf wrote:O veselit ćeš se, veseliti...Leviathan2 wrote:pa nek se ljudi vesele ako ih to zabavlja, ja sam dovoljno dalekored wolf wrote:BruxellesuLeviathan2 wrote:???? gdjered wolf wrote:Upravo se nešto događa...Vojska je blokirala centar grada...
h zagrebu
smio si al u kurcu, spavat po vani, ako si zatečen na ZG kolodvoru da spavaš u čekaonici a da nisi čekao vlak, dobio bi finu porciju pendrek juhe za okrijepu... svaki stan, pogotovo kuće su imale dodatnu sigurnosnu bravu na ulaznim vratima onu sa zasunom, plus zasun na lančić... a što se tiče arapa bilo je njih i to podosta samo su u manjem broju kroz studijske procese više i visoke naobrazbe bili solidno uklopljeni dok ih matične zemlje nisu zvale nazad, i u većem broju po vojnim obučnim centrima koji koliko se sjećam nisu ovdje ostajali ni sekunde nakon što su završavali sa vojnom izobrazbom.marcellus wrote:marcus-t wrote:Meni kažu da u Jugoslaviji toga nije bilo. Ljudi pričaju da si mogao spavati vani u vreći za spavanje i nitko ti ništa nebi.abraham wrote:Najgore je to da budes izbacen iz svog sna u koji si bio uljuljkivan cijeli zivot. Tako odgajas i djecu, da budu otvorena, pravedna, razumna , da stoje nogama cvrsto na zemlji, da poreuzimaju odgovornost za svoja djela i da se ne trebaju bojati nicega u zivotu. Sve se to poljulja. Imali smo par sokova poslije . Iracionalno ali jednostavno se ne mozes oduprijeti. Da, prije nekih sest mjeseci se jedna cura sa zeninog posla, koja je bila jako bliska zeni, ubila jer nije mogla sazvakati silovanje koje je prezivjela. Supruga je bila kao otrovana dugo vremena. Cura je bila tu nekih godina kao nasa djeca i onda sve pocne nanovo. Mogu zamisliti kako je ljudima u Francuskoj. Stvar je da strah, apatija i nesnalazenje poslije prelaze u agresiju. Akcija- reakcija. Bojim se da ce lijepih vijesti biti sve manje i manje.
aha. Samo se kralo sve što nije zakucao čavlima... i svi imali lanac na vratima od stana. Da se kralo kralo se. Da je bilo nasilja i provala je. Da je bilo arapa nije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Madjarska uvodi izvanredno stanje
» Ne treba nam izvanredno stanje
» U Osijeku izvanredno stanje!!!
» EU proglašava izvanredno stanje
» I Česi se pripremaju za izvanredno stanje!!!
» Ne treba nam izvanredno stanje
» U Osijeku izvanredno stanje!!!
» EU proglašava izvanredno stanje
» I Česi se pripremaju za izvanredno stanje!!!
Page 5 of 7