Belgija uvodi (permanentno) izvanredno stanje
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Belgija uvodi (permanentno) izvanredno stanje
soroš wrote:
muslimani u europi nemaju oružje kojim bi mogli bilo koga ugroziti
evo ni ovi u parizu nisu imali
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
da ne govorim da je napraviti biloško ili kemijsko oružje za masovno uništenje ili masovno trovanje stanovništva pičkin dim, evo tokijska željeznica i ona sekta auna ili kako kolko su pobili?
koji seksistički komentar, kao da mi nemamo zdrav razum i oči :Dbogomdani wrote:Evo i zensko zna a Dida ne zna...
a soroš je, za deklariranog pesimista, mislim malo preoptimističan u ovome :/
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Najgore je nedostatk diskusije i nedostatak djelovanja. Sve se odmah oznacava ka o islamofobija, fasizam i nacizam. Na ruku im ide i tesko neznanjei i ignorantsko ponasanje raznih uhljebicnih udruga i medija. Vrhunac idiotluka je (ne bi ga se postidjele ni neke forumasice osim da im vise) da je neka feministicka aktivistica isla braniti islam tako da je digla vestu i mahala sisama???? Poslije ju je sud oslobodio od optuzbi (ne znam i nije bitno kojih) ali je nije oslobodio gluposti. Ici braniti islam golih sisa. Kila mozga ......
2014-04-14
ne izbacuj bodljee odmah...u prosjeku zene ne znaju bas tehnicke detalje,a za tebe rekoh da znas..i da,seksist sam..kom se svidjalo kom ne...i to vrlo ponosni..r_nevjesta wrote:koji seksistički komentar, kao da mi nemamo zdrav razum i oči :Dbogomdani wrote:Evo i zensko zna a Dida ne zna...
a soroš je, za deklariranog pesimista, mislim malo preoptimističan u ovome :/
Guest- Guest
Nedavno je finacijska kontrola najavila da ce raditi inspekciju u nekoj dzamiji u Stockholmu. Jesu maunu. Stisni pa kontoliraj. Hajde dobro je sta su otisli u sirijsku krscansku crkvu i nasli nepravilnosti od par milja eura. Ajd, uvijek nesto. Muhahahahahaaaaa
2014-04-14
Islam ce da joj se oduzi, poslije 150 udaraca bicem je nece kamenovat nego humano presjec grkljan, hrdjavom kasikom.abraham wrote:Najgore je nedostatk diskusije i nedostatak djelovanja. Sve se odmah oznacava ka o islamofobija, fasizam i nacizam. Na ruku im ide i tesko neznanjei i ignorantsko ponasanje raznih uhljebicnih udruga i medija. Vrhunac idiotluka je (ne bi ga se postidjele ni neke forumasice osim da im vise) da je neka feministicka aktivistica isla braniti islam tako da je digla vestu i mahala sisama???? Poslije ju je sud oslobodio od optuzbi (ne znam i nije bitno kojih) ali je nije oslobodio gluposti. Ici braniti islam golih sisa. Kila mozga ......
omni-
2014-04-12
Strax före kl. 03 natten mot tisdag rånades två personer på Sankt Petri kyrkogata i centrala Lund. De hotades av två pistolbeväpnade rånare och blev bestulna på sina mobiltelefoner samt en plånbok. Ett av offren fick ta emot ett slag i huvudet med pistolen. Det finns inga uppgifter om att rånarna identifierats eller gripits, och av okänd anledning uppges inga signalement i polisens rapportering om brottet.
Stara godina, moje dijete, razbijena glava, arapi i siptar...........
2014-04-14
uglavnom tako to izgleda danas. Bio prije par godina na azurnoj obali. Čak i Nica je puna arapa. Jebiga nekad je to izgledalo drukčije, mislim europa, beč, nica, i to
abraham wrote:Strax före kl. 03 natten mot tisdag rånades två personer på Sankt Petri kyrkogata i centrala Lund. De hotades av två pistolbeväpnade rånare och blev bestulna på sina mobiltelefoner samt en plånbok. Ett av offren fick ta emot ett slag i huvudet med pistolen. Det finns inga uppgifter om att rånarna identifierats eller gripits, och av okänd anledning uppges inga signalement i polisens rapportering om brottet.
daj boli prijevod jebote švecki
2014-04-16
Nešto prije. 03 noći u utorak su opljačkane dvije osobe u Sankt Petri crkvenoj ulici u središtu Lund. Oni su prijetili dva oružja naoružanih razbojnika opljačkali su i njihovih mobitela i novčanik. Jedna od žrtava je dobio udarac u glavu s pištoljem. Nema naznaka da su pljačkaši identificirani i uhićeni, a iz nepoznatih razloga naveo nema razlikovanja značajke u policijskoj prijavljivanje kaznenog djela.
Jebi ga pokusaj povezati.
2014-04-14
Jebi ga..ovo meni zvuci kao Gugl Translator...
Guest- Guest
I jest, ne da mi se prevoditi.
2014-04-14
Koga su opljackali? Tvoje dijete? i tebe?abraham wrote:Nešto prije. 03 noći u utorak su opljačkane dvije osobe u Sankt Petri crkvenoj ulici u središtu Lund. Oni su prijetili dva oružja naoružanih razbojnika opljačkali su i njihovih mobitela i novčanik. Jedna od žrtava je dobio udarac u glavu s pištoljem. Nema naznaka da su pljačkaši identificirani i uhićeni, a iz nepoznatih razloga naveo nema razlikovanja značajke u policijskoj prijavljivanje kaznenog djela.
omni-
2014-04-12
Moje dijete, razbili mu glavu, oteli telefon, poceo se naguravati sa jednim a drugi ga razvalio pistoljem po glavi. Mozes misliti obiteljski rucak na staru godinu a dijete ti dodje sa zamotanom glavom. Dobro da je doslo. Bilo kako bilo ali mi je taj slucaj pomogao da "progledam".
2014-04-14
200 mrtvih nije puno, neku veću štetu ne mogu napraviti, mogu prošvercati po koju pušku i to je to, njihovo djelovanje se svodi na psihološko ratovanje strahom i teroromr_nevjesta wrote:muslimani Europi nisu tako izolirana skupina kao što misliš, o čemu lijepo svjedoči i određeni broj 'političkih muslimana' koji su se spremni boriti za 'njihovu stvar' i kojima nije problem pružiti im svu potrebnu asistenciju, a sumnjam da i ilegalni trgovci oružjem brinu kome ga prodaju. danas kad se eksplozivne naprave mogu izraditi u kući po uputama s interneta i kad samo par takvih naprava i nekoliko ljudi pobije ili teško rani 150-200 ljudi, glede ugroze s te strane ja ipak nisam tako opuštena i bezbrižna kao ti.soroš wrote:muslimani u europi nemaju oružje kojim bi mogli bilo koga ugroziti, niti proizvodne kapacitete da stvore oružje, lako ih se izolira u njihovim getima
prijetnju europi predstavljaju zemlje koje imaju velike vojske, teroristi mogu stvoriti teror, strah, ali ne mogu uništiti europu ili uzrokovati masovno razaranje i smrt
ne mogu razoriti gradove ili ubiti stotine tisuća europljana
Guest- Guest
soroš wrote:
200 mrtvih nije puno,
pičkin dim
2014-04-16
abraham wrote:Moje dijete, razbili mu glavu, oteli telefon, poceo se naguravati sa jednim a drugi ga razvalio pistoljem po glavi. Mozes misliti obiteljski rucak na staru godinu a dijete ti dodje sa zamotanom glavom. Dobro da je doslo. Bilo kako bilo ali mi je taj slucaj pomogao da "progledam".
a jel ti pomogo da kupiš pištolj na crno i potražiš likove u getu?
2014-04-16
abraham wrote:i, a iz nepoznatih razloga naveo nema razlikovanja značajke u policijskoj prijavljivanje kaznenog djela.
jebiga daj mi malo prevedi
2014-04-16
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Madjarska uvodi izvanredno stanje
» Ne treba nam izvanredno stanje
» U Osijeku izvanredno stanje!!!
» EU proglašava izvanredno stanje
» I Česi se pripremaju za izvanredno stanje!!!
» Ne treba nam izvanredno stanje
» U Osijeku izvanredno stanje!!!
» EU proglašava izvanredno stanje
» I Česi se pripremaju za izvanredno stanje!!!
Page 3 of 7