Belgija uvodi (permanentno) izvanredno stanje
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Belgija uvodi (permanentno) izvanredno stanje
smio si al u kurcu, spavat po vani, ako si zatečen na ZG kolodvoru da spavaš u čekaonici a da nisi čekao vlak, dobio bi finu porciju pendrek juhe za okrijepu... svaki stan, pogotovo kuće su imale dodatnu sigurnosnu bravu na ulaznim vratima onu sa zasunom, plus zasun na lančić... a što se tiče arapa bilo je njih i to podosta samo su u manjem broju kroz studijske procese više i visoke naobrazbe bili solidno uklopljeni dok ih matične zemlje nisu zvale nazad, i u većem broju po vojnim obučnim centrima koji koliko se sjećam nisu ovdje ostajali ni sekunde nakon što su završavali sa vojnom izobrazbom.marcellus wrote:marcus-t wrote:Meni kažu da u Jugoslaviji toga nije bilo. Ljudi pričaju da si mogao spavati vani u vreći za spavanje i nitko ti ništa nebi.abraham wrote:Najgore je to da budes izbacen iz svog sna u koji si bio uljuljkivan cijeli zivot. Tako odgajas i djecu, da budu otvorena, pravedna, razumna , da stoje nogama cvrsto na zemlji, da poreuzimaju odgovornost za svoja djela i da se ne trebaju bojati nicega u zivotu. Sve se to poljulja. Imali smo par sokova poslije . Iracionalno ali jednostavno se ne mozes oduprijeti. Da, prije nekih sest mjeseci se jedna cura sa zeninog posla, koja je bila jako bliska zeni, ubila jer nije mogla sazvakati silovanje koje je prezivjela. Supruga je bila kao otrovana dugo vremena. Cura je bila tu nekih godina kao nasa djeca i onda sve pocne nanovo. Mogu zamisliti kako je ljudima u Francuskoj. Stvar je da strah, apatija i nesnalazenje poslije prelaze u agresiju. Akcija- reakcija. Bojim se da ce lijepih vijesti biti sve manje i manje.
aha. Samo se kralo sve što nije zakucao čavlima... i svi imali lanac na vratima od stana. Da se kralo kralo se. Da je bilo nasilja i provala je. Da je bilo arapa nije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma je ali....volio bih ja živjeti u državi gdje pored ovih 140 000 nije i 300 000 koji umjesto u svom domu i za svojim stolom jedu iz kontejnera za smeće što u YU nije bilo.abraham wrote:Leviathan2 wrote:marcus-t wrote:Meni kažu da u Jugoslaviji toga nije bilo. Ljudi pričaju da si mogao sp Nije legenda problem je jedino da je proslo zimovanje 140 000 rvata provelo u Austriji, Italiji Svici a u vrijeme Yu 14 komada u vrh glave, brat bratu.abraham wrote:Najgore je to da budes izbacen iz svog sna u koji si bio uljuljkivan cijeli zivot. Tako odgajas i djecu, da budu otvorena, pravedna, razumna , da stoje nogama cvrsto na zemlji, da poreuzimaju odgovornost za svoja djela i da se ne trebaju bojati nicega u zivotu. Sve se to poljulja. Imali smo par sokova poslije . Iracionalno ali jednostavno se ne mozes oduprijeti. Da, prije nekih sest mjeseci se jedna cura sa zeninog posla, koja je bila jako bliska zeni, ubila jer nije mogla sazvakati silovanje koje je prezivjela. Supruga je bila kao otrovana dugo vremena. Cura je bila tu nekih godina kao nasa djeca i onda sve pocne nanovo. Mogu zamisliti kako je ljudima u Francuskoj. Stvar je da strah, apatija i nesnalazenje poslije prelaze u agresiju. Akcija- reakcija. Bojim se da ce lijepih vijesti biti sve manje i manje.
Ne znam,više mi se sviđa ideja gdje se 14 skija initko nije gladan nego gdje se 140 000 skija a 300 000 gladuje.
danni1-
2014-04-16
XXdanni1 wrote:Ma je ali....volio bih ja živjeti u državi gdje pored ovih 140 000 nije i 300 000 koji umjesto u svom domu i za svojim stolom jedu iz kontejnera za smeće što u YU nije bilo.abraham wrote:Leviathan2 wrote:marcus-t wrote:Meni kažu da u Jugoslaviji toga nije bilo. Ljudi pričaju da si mogao sp Nije legenda problem je jedino da je proslo zimovanje 140 000 rvata provelo u Austriji, Italiji Svici a u vrijeme Yu 14 komada u vrh glave, brat bratu.abraham wrote:Najgore je to da budes izbacen iz svog sna u koji si bio uljuljkivan cijeli zivot. Tako odgajas i djecu, da budu otvorena, pravedna, razumna , da stoje nogama cvrsto na zemlji, da poreuzimaju odgovornost za svoja djela i da se ne trebaju bojati nicega u zivotu. Sve se to poljulja. Imali smo par sokova poslije . Iracionalno ali jednostavno se ne mozes oduprijeti. Da, prije nekih sest mjeseci se jedna cura sa zeninog posla, koja je bila jako bliska zeni, ubila jer nije mogla sazvakati silovanje koje je prezivjela. Supruga je bila kao otrovana dugo vremena. Cura je bila tu nekih godina kao nasa djeca i onda sve pocne nanovo. Mogu zamisliti kako je ljudima u Francuskoj. Stvar je da strah, apatija i nesnalazenje poslije prelaze u agresiju. Akcija- reakcija. Bojim se da ce lijepih vijesti biti sve manje i manje.
Ne znam,više mi se sviđa ideja gdje se 14 skija initko nije gladan nego gdje se 140 000 skija a 300 000 gladuje.
Kermit-
2014-04-17
a jebote dokle nasjedati na spike kako za vrijeme juge nije bilo gladnih... pa daj se bar probajte sjetiti nema filma sa tematikom realsocijalizma s kritičkim osvrtom u kojem slavko štimac nije odglumio kadar sa praznim tanjurom, ili sa nekakvom splačinom koju si jedino mogao pojesti ukoliko si imao dovoljno soli da ju presoliš naravno ili u iznajmljenoj rupčagi koja je sve bila samo ne stan.... najjači su mi oni koji kažu tada si mogao preko sindikata kupovati polovice i majburgere, te zimnicu (kiselina od podravke i pekmez od 29. novembra, ali zaboravljaju da si to plaćao kroz cijelu godinu preko kase uzajamne pomoći jer ti je plaća bila opterećena samodoprinosom ovim i onim, a kad poplaćaš sve režije ili stanarinu i režije taman ti je ostalo da kupiš šteku astora ako si se želio kurčit, ako pak ne onda si se zadovoljio i sa filter jugoslavijom ili filter 57, a za ostatak kupio klincima napolitanke i flašu doninog soka za razrijeđivanje.... a samo pogledajte ko to cijelo vrijeme iznosi te ex-yu realsoc legende... likovi poput šojke, sokola, IMT-a i V vladojka svi odreda djeca i unuci partizanskih spomeničara, koji su kak ti malo bolje životarili od običnih postratnih proletera....a zaboravljaju reć da su imali pravo prvenstva po svakoj mogućoj osnovi....
2015-08-08
Mogu oni blokirat ćijeli Brisel ....za kuraz im je .....owi će naprawit napad negdje drugdje gdje Europa to ne očekuje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
The Telegraph piše:bogomdani wrote:I tako Begija uvela maršal lov...
Latest
20.33
Brussels in lockdown
Rory Mulholland, our correspondent in Belgium, says residents of the area police have sealed off in central Brussels have been told to stay back from the windows of their apartments.Guests in hotels in the area have been told to remain inside.
Belgian media report that police helicopters have been seen over Molenbeek, the area where some of the Paris attackers lived. Police have asked media and public not to give details of their ongoing operation on social media.
20.04
Downtown Brussels sealed off
The area of downtown Brussels sealed off by police on Sunday evening is a warren of narrow streets of restaurants and bars directly behind the picturesque Grande Place.The square where the town hall is located is one of the city's main tourist attractions but now is largely deserted.
Police and soldiers sealed off the streets early in the evening but officials did not say why the operation was carried out, but it's rumoured that the operation was in response to a tip that Salah Abdelslam was in the area.
The Belgian PM earlier announced a hotline to encourage members of the public to report sightings of the Paris attackers still at large.
The operation came shortly after the Belgian prime minister announced that the Brussels metro would remain closed for a third day and that the city's schools would stay shut on Monday.
The lockdown came after officials warned of an imminent terror attack similar to last week's Paris massacre.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Nek negdje uspiju roknuti "prljavu bombu",baj-baj iducih 500 godina ta zona..
Guest- Guest
isti kurac i danas samo sad moš za ostatak kupit šteku marlbora ili yorka NEO, a kvaliteta onih majburgera je u rangu faširanog iz lidla ili kauflanda....
2015-08-08
Imaju slab natalitet ........treba im utrpat još nigga i kozoheba.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kada ćete shvatiti da Zemlja više ne može podržavati ovoliki broj ljudi?RayMabus wrote:
Imaju slab natalitet ........treba im utrpat još nigga i kozoheba.
Guest- Guest
Pa nije bas tako...Eto,mene Zemlja i preobilno podrzava...
Guest- Guest
Shvatiti ćeš uskoro što sam ti rekao...bogomdani wrote:Pa nije bas tako...Eto,mene Zemlja i preobilno podrzava...
Guest- Guest
Meni sve bolje i bolje...red wolf wrote:Shvatiti ćeš uskoro što sam ti rekao...bogomdani wrote:Pa nije bas tako...Eto,mene Zemlja i preobilno podrzava...
Guest- Guest
To je privid...Tako su i Maye vjerovale da im je super...bogomdani wrote:Meni sve bolje i bolje...red wolf wrote:Shvatiti ćeš uskoro što sam ti rekao...bogomdani wrote:Pa nije bas tako...Eto,mene Zemlja i preobilno podrzava...
Guest- Guest
Ja nisam Maya,ja sam Bogomdani... bozji posvećenik,blizak Bogu....red wolf wrote:To je privid...Tako su i Maye vjerovale da im je super...bogomdani wrote:Meni sve bolje i bolje...red wolf wrote:Shvatiti ćeš uskoro što sam ti rekao...bogomdani wrote:Pa nije bas tako...Eto,mene Zemlja i preobilno podrzava...
Guest- Guest
I oni su u to vjerovali...Vaša vjerovanja su simpatična, no, kad dođe kraj, tada shvatite svu njihovu ispraznost...bogomdani wrote:Ja nisam Maya,ja sam Bogomdani... bozji posvećenik,blizak Bogu....red wolf wrote:To je privid...Tako su i Maye vjerovale da im je super...bogomdani wrote:Meni sve bolje i bolje...red wolf wrote:Shvatiti ćeš uskoro što sam ti rekao...bogomdani wrote:Pa nije bas tako...Eto,mene Zemlja i preobilno podrzava...
Guest- Guest
Pa...nije bas tako Ezek..svako malo pohodim astralno Svoju ogromnu Narandžastu sferu i tamo boravim,duhovno se regeneriram i opustam...jedan Angeo je uvijek uz mene..
Guest- Guest
Pa nije to baš neka boja koju si izabrao...No, ti najbolje znaš...Uostalom, to je nebitno kad je u pitanju materijalna, životinjska razina...Što ti želim reći, to čime se tješiš, neće ti uskoro pomoći jer u materijalnom svijetu postoje određeni zakoni...bogomdani wrote:Pa...nije bas tako Ezek..svako malo pohodim astralno Svoju ogromnu Narandžastu sferu i tamo boravim,duhovno se regeneriram i opustam...jedan Angeo je uvijek uz mene..
Guest- Guest
sve je osigurano..ne brini...red wolf wrote:Pa nije to baš neka boja koju si izabrao...No, ti najbolje znaš...Uostalom, to je nebitno kad je u pitanju materijalna, životinjska razina...Što ti želim reći, to čime se tješiš, neće ti uskoro pomoći jer u materijalnom svijetu postoje određeni zakoni...bogomdani wrote:Pa...nije bas tako Ezek..svako malo pohodim astralno Svoju ogromnu Narandžastu sferu i tamo boravim,duhovno se regeneriram i opustam...jedan Angeo je uvijek uz mene..
Guest- Guest
A baš ništa nije osigurano...U prolaznom tijelu proći ćeš sve kao i ostali...bogomdani wrote:sve je osigurano..ne brini...red wolf wrote:Pa nije to baš neka boja koju si izabrao...No, ti najbolje znaš...Uostalom, to je nebitno kad je u pitanju materijalna, životinjska razina...Što ti želim reći, to čime se tješiš, neće ti uskoro pomoći jer u materijalnom svijetu postoje određeni zakoni...bogomdani wrote:Pa...nije bas tako Ezek..svako malo pohodim astralno Svoju ogromnu Narandžastu sferu i tamo boravim,duhovno se regeneriram i opustam...jedan Angeo je uvijek uz mene..
Guest- Guest
Je....u pravu si,nije to bilo bajkovito. Ali...poanta te neke nostalgije nije u žalu za izobiljem,ne, poanta je u žalu za sigurnosti. To je ono za čime većina žali.michaellcmacha wrote:a jebote dokle nasjedati na spike kako za vrijeme juge nije bilo gladnih... pa daj se bar probajte sjetiti nema filma sa tematikom realsocijalizma s kritičkim osvrtom u kojem slavko štimac nije odglumio kadar sa praznim tanjurom, ili sa nekakvom splačinom koju si jedino mogao pojesti ukoliko si imao dovoljno soli da ju presoliš naravno ili u iznajmljenoj rupčagi koja je sve bila samo ne stan.... najjači su mi oni koji kažu tada si mogao preko sindikata kupovati polovice i majburgere, te zimnicu (kiselina od podravke i pekmez od 29. novembra, ali zaboravljaju da si to plaćao kroz cijelu godinu preko kase uzajamne pomoći jer ti je plaća bila opterećena samodoprinosom ovim i onim, a kad poplaćaš sve režije ili stanarinu i režije taman ti je ostalo da kupiš šteku astora ako si se želio kurčit, ako pak ne onda si se zadovoljio i sa filter jugoslavijom ili filter 57, a za ostatak kupio klincima napolitanke i flašu doninog soka za razrijeđivanje.... a samo pogledajte ko to cijelo vrijeme iznosi te ex-yu realsoc legende... likovi poput šojke, sokola, IMT-a i V vladojka svi odreda djeca i unuci partizanskih spomeničara, koji su kak ti malo bolje životarili od običnih postratnih proletera....a zaboravljaju reć da su imali pravo prvenstva po svakoj mogućoj osnovi....
U to vrijeme je čovjek mogao dugoročno planirati,danas je i 3-mjesečni plan dugoročan plan.
Sigurnost je važnija od nesigurnog izobilja...al na stranu to držmo se teme.
A opet sigurnost i jest tema.
danni1-
2014-04-16
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Madjarska uvodi izvanredno stanje
» Ne treba nam izvanredno stanje
» U Osijeku izvanredno stanje!!!
» EU proglašava izvanredno stanje
» I Česi se pripremaju za izvanredno stanje!!!
» Ne treba nam izvanredno stanje
» U Osijeku izvanredno stanje!!!
» EU proglašava izvanredno stanje
» I Česi se pripremaju za izvanredno stanje!!!
Page 6 of 7