ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

da se zabiljezi na danasnji dan

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

da se zabiljezi na danasnji dan - Page 3 Empty Re: da se zabiljezi na danasnji dan

Post by epikur37 7/3/2020, 14:17

veber wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:
epikur37 wrote:A prošao sam i župni seminar za mladence :)
gdje ti lik u haljini objasnio kako s djecom.

sve vas treba u tursku poslat. čisto da osjetite rečenicu: njemačkoj trpat i ostale floskule

Nisam ja kriv što je njemačka u kurcu i cijeli zapad...trpat nego šta :p

sančo, a nisi pansa. ti buš među prvima osjetio posljedice korone koja nije ni blizu žuje.
zanima me marcovo mišljenje o tome da je turizam glavna "proizvodna" grana.
da se ne zamaraš, dao sam otkaz prošle godine. mislim 20og. pobrao otpremninu plus tri plaće
i između razvratnog života, o kojem vi "čisti" sanjate, projektiram brod.
prve 3D printove sam napravio no zbog propisa koje mora zadovoljiti brodarski moram kupit novi 3D printer
danas je to unutar 10000USD pa nije strašno.

tako da ti i dalje idi na posao i pljuj po njemačkoj.

a, nijemci ti smjeste ekipu unutar bodljikave žice u kontejnere i nakon što ekipa odbije prvi posao, gube potporu od 208€. drugi put kada odbiju uredno ih pošalju u tursku.

da se zabiljezi na danasnji dan - Page 3 88218258_2603067209981817_9016865752950505472_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=HpDFeGdJ2W8AX_-bI2W&_nc_ht=scontent-ams4-1

Dok ti isprintaš brod, pogleč...kaj su mi pokupili u francuskoj i sad je već u ZD

refit dogovorio za 5000 ojrića ima da bude bombončika rekao bi ero

nova pila u Argonaut charter fleet ;)

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

da se zabiljezi na danasnji dan - Page 3 Empty Re: da se zabiljezi na danasnji dan

Post by veber 7/3/2020, 14:40

stvar kaj ti nebuju ni digiči ni bošva došli. pad bu ove godine. čekam marca.
ja radim brod za sebe.
ako ga netko misli kupit, ok. radim papučarsku opciju za vas s ugrađenom pentom i za nas 3×350, najskuplji je srednji jer ima dva propelera kako bi se poništio moment. lijevi ima desni zakret, desni ima lijevi kako bi sve tjerali na srednji.
trenutno je sve u fazi 3D ali ovaj bi mogao nekih 90knott, na nekom jezeru i 100.
da izbacim ležajeve i kuhinju, 110-115knott bi postigao.
potrošnja je cca 250l/h

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 7/3/2020, 15:17

veber wrote:stvar kaj ti nebuju ni digiči ni bošva došli. pad bu ove godine. čekam marca.
ja radim brod za sebe.
ako ga netko misli kupit, ok. radim papučarsku opciju za vas s ugrađenom pentom i za nas 3×350, najskuplji je srednji jer ima dva propelera kako bi se poništio moment. lijevi ima desni zakret, desni ima lijevi kako bi sve tjerali na srednji.
trenutno je sve u fazi 3D ali ovaj bi mogao nekih 90knott, na nekom jezeru i 100.
da izbacim ležajeve i kuhinju, 110-115knott bi postigao.
potrošnja je cca 250l/h

Divote :D :D
200 km na sat po moru...može samo spaljeni purger :p
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 7/3/2020, 15:39

na jezeru
eventualno pod čistom bonacom, navečer.
to je pretpostavljena brzina.
realno 50-60 na jadranu ali iza hvara.
u unutarnjim otocima cca30 s time da bi se ispod 1200 gasio centralni motor a radili bi lijevi i desni zbog kormilarenja.
centralni radi do 5knott za luke gdje zadnji propeler u biti koči prednji kako bi se zadovoljio zakon od 3knott.
kada počneš dizat broj okretaja gasi se centralni i zadovoljavaš momente.
naravno da brod nema kobilicu niti kormilno.
i ne služi da bi djecu vozio u vrtić kao ni porš ili ferrarri.
tako da je deplasirano spikat o motorima. tko ima love za iskeširat za motorizaciju 100 000€ ziher ne gleda cijenu benzina ili potrošnju.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics