Na današnji dan osnovani su BBB
Page 1 of 1
Re: Na današnji dan osnovani su BBB
A baš me briga.
Te navijačke grupe su po meni najveća glupost u nogometu.
U inozemstvu,na zapadu, nakon prolazne euforije koja je trajala krajem 80-tih i početkom 90-tih,više ih uglavnom nema ili je njihovo postojanje tek folklorni relikt,a u nas i u susjedstvu kroje politiku klubova.
U inozemstvu,na zapadu, nakon prolazne euforije koja je trajala krajem 80-tih i početkom 90-tih,više ih uglavnom nema ili je njihovo postojanje tek folklorni relikt,a u nas i u susjedstvu kroje politiku klubova.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kako kroje politiku klubova? Pa mamić je totalno uništio BBB. Od svojeg postojanja nisu bili u gorem stanju nego sada.jastreb wrote:A baš me briga.
Guest- Guest
Ma ne zanimaju me.mocni majmun wrote:Kako kroje politiku klubova? Pa mamić je totalno uništio BBB. Od svojeg postojanja nisu bili u gorem stanju nego sada.jastreb wrote:A baš me briga.
Previše se pažnje poklanja tim subkulturnim grupama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ova zastava sa zvijezdom što nose BBB u videu je ustvari bila Hrvatska zastava, jer je crven-bijelo-plava.
Da je bila plava plavo-bijela-crvena onda bi bila srpska.
Prema tome BBB su već tada borili se protiv velikosrpstva, al nisu mogli stavit U jer bi bilo ko danas staviš kukasti križ.
Najbitnije je bilo potuć se. Išao sam i ja u srbiju tući srbe al to nije imalo nikakve veze sa politikom nego je uvijek neka pička bila između, a ako i nije mi bi se svejedno potukli jer to je bila bit navijanja. A nismo mrzili srbe nego smo mrzili zvezdu i partizan jer su bili bolji, ali šta jes jes mlatili smo ih po cijeloj jugi. Bila su to dobra vremena.
Još danas me pamte u beogradu.
Da je bila plava plavo-bijela-crvena onda bi bila srpska.
Prema tome BBB su već tada borili se protiv velikosrpstva, al nisu mogli stavit U jer bi bilo ko danas staviš kukasti križ.
Najbitnije je bilo potuć se. Išao sam i ja u srbiju tući srbe al to nije imalo nikakve veze sa politikom nego je uvijek neka pička bila između, a ako i nije mi bi se svejedno potukli jer to je bila bit navijanja. A nismo mrzili srbe nego smo mrzili zvezdu i partizan jer su bili bolji, ali šta jes jes mlatili smo ih po cijeloj jugi. Bila su to dobra vremena.
Još danas me pamte u beogradu.
Guest- Guest
Similar topics
» na današnji dan
» Na danasnji dan
» Današnji muškarci su p**ke
» Dogodilo se na današnji dan
» Na danasnji dan
» Današnji muškarci su p**ke