U svijetu 90% stanovništva ima predrasude prema ženama
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U svijetu 90% stanovništva ima predrasude prema ženama
dzango wrote:I ja imam predrasude. Da su lepše, bolje i pametnije.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti kao katolkinja bi trebala znati da je prva Adamova žena gotovo u potpunosti brisana iz biblije (u cijeloj toj kupusari tek jedan jedini put spomenuta imenom) upravo zato jer je bila žešće emancipirana (htjela da ona bude u gornjem položaju pri seksu ;P)mortal wrote:ako je tako zašto si toliko frustriran emancipacijom i stalno o tome pričašRayMabus wrote:Najbolje bit sam , odma hrpa problema manje. Uživaš bez tih nepotrebnih problema koji ti u životu ne tribaju.
pogotovo ujutro nakon tuluma.dzango wrote:I ja imam predrasude. Da su lepše, bolje i pametnije.
2014-12-30
do tada je adam upražnjavao klasično.Oh_Femder wrote:Ti kao katolkinja bi trebala znati da je prva Adamova žena gotovo u potpunosti brisana iz biblije (u cijeloj toj kupusari tek jedan jedini put spomenuta imenom) upravo zato jer je bila žešće emancipirana (htjela da ona bude u gornjem položaju pri seksu ;P)mortal wrote:ako je tako zašto si toliko frustriran emancipacijom i stalno o tome pričašRayMabus wrote:Najbolje bit sam , odma hrpa problema manje. Uživaš bez tih nepotrebnih problema koji ti u životu ne tribaju.
kao i s kozama.
2014-12-30
Ni ona mi nije nešto...dzango wrote:Video sam "ono".cassanowa wrote:Jesi li vidio svoju premijerku?dzango wrote:I ja imam predrasude. Da su lepše, bolje i pametnije.
Guest- Guest
Jebala vas više tematika ravnopravnosti. Sve i jednoj feministici kad je upitaš kaj je to ravnopravnost, ona ti na kraju počne brijati o tome kak je tribaš tretirati ovak ili onak, elem ispade na kraju, ravnopravnost je kad je ona carica, a ti neki namjesnik koji čuva njeno carstvo. Ae u p.m.
Mislim da je na bliskom istoku klasika dogi stajl, kod nas je klasika misionarski... Evo ako ima netko da jebe koze neka me ispravi...veber wrote:do tada je adam upražnjavao klasično.Oh_Femder wrote:Ti kao katolkinja bi trebala znati da je prva Adamova žena gotovo u potpunosti brisana iz biblije (u cijeloj toj kupusari tek jedan jedini put spomenuta imenom) upravo zato jer je bila žešće emancipirana (htjela da ona bude u gornjem položaju pri seksu ;P)mortal wrote:ako je tako zašto si toliko frustriran emancipacijom i stalno o tome pričašRayMabus wrote:Najbolje bit sam , odma hrpa problema manje. Uživaš bez tih nepotrebnih problema koji ti u životu ne tribaju.
kao i s kozama.
uđeš u "kuću" i jebeš kaj ti se naguzi.
da li je to krava, koza, žena ili kći nije bitno.
onda imamo civilizacijski pomak.
pobio si hasanefendijesećerbegovićlnovomestohadži i malo te sunce spalilo, primio si prvu pričest pa opal na žensku uz zdravo mario.ili marijo to je uvijek upitno.
da li je to krava, koza, žena ili kći nije bitno.
onda imamo civilizacijski pomak.
pobio si hasanefendijesećerbegovićlnovomestohadži i malo te sunce spalilo, primio si prvu pričest pa opal na žensku uz zdravo mario.ili marijo to je uvijek upitno.
2014-12-30
Diga san se u 4 popodne i sad pijen kavu. Dobro jutro.AlfaOmega wrote:Jebala vas više tematika ravnopravnosti. Sve i jednoj feministici kad je upitaš kaj je to ravnopravnost, ona ti na kraju počne brijati o tome kak je tribaš tretirati ovak ili onak, elem ispade na kraju, ravnopravnost je kad je ona carica, a ti neki namjesnik koji čuva njeno carstvo. Ae u p.m.
Imaju takva razmišljanja jer misle da je nas brige za razmnožavanje i da ostavimo neko potomstvo iza sebe kako bi se loza nastavila. To možda i je a možda i nije točno. Kod nekih je možda tako a kod nekih ne.
U suštini nude ti pasji život u zamjenu da ti rode potomstvo.
Ne , hvala.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mirta Šurjak: Puno je seksizma prema ženama koje imaju fizičke atribute i pamet
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
Page 4 of 4