U svijetu 90% stanovništva ima predrasude prema ženama
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U svijetu 90% stanovništva ima predrasude prema ženama
tebi je dosadno.. svađao bi se .. nemaš s kim pa napadaš direktno meneRayMabus wrote:I sad san nešto pojia i pijen čaj. Lipo mi je. Uživan bez vas.
To šta ste vi zamislile kako bi vi da vam bude je super al se život ne okreće oko vas nego oko muških.
kad poludim , svašta ti napišem opet ćeš reći kako je sve to bilo općenito
a lijepo ti kažem da ste mnogi postali kao pich...
teško ti se dići, teško ti se umiti, raditi nešto, pričati,
nemoj ti
svaka koja hoće može si naći
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
mutava baštarda wrote:Ja nisam ravnopravan sa svojom ženom.... Ona bolje kuva, pere, bolja je sa dicom,... Ja bolje popijem
immortal-
2014-04-16
Ma koja ravnopravnost. Imaju ljudi puno problema i bez toga. Ako nemoš s nekim normalno i da ide glatko nemoj ni ulazit u tu vezu a ako već jesi pa vam ne ide rastaviš se i gotovo.
Najbolje bit sam , odma hrpa problema manje. Uživaš bez tih nepotrebnih problema koji ti u životu ne tribaju.
Najbolje bit sam , odma hrpa problema manje. Uživaš bez tih nepotrebnih problema koji ti u životu ne tribaju.
Last edited by RayMabus on 6/3/2020, 22:04; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sve nas je više takvihRayMabus wrote:Ma koja ravnopravnost. Imaju ljudi puno problema i bez toga. Ako nemoš s nekim normalno i da ide glatko nemoj ni ulazit u tu vezu a ako već jesi pa vam ne ide rastaviš se i gotovo.
immortal-
2014-04-16
Ni ja sa svojom nisam ravnopravan...mutava baštarda wrote:Ja nisam ravnopravan sa svojom ženom.... Ona bolje kuva, pere, bolja je sa dicom,... Ja bolje popijem
Ja bolje kuvam, perem i peglam...
A ona može polokat duplo koliko ja...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ovo je crnjak ili štoT. wrote:Ni ja sa svojom nisam ravnopravan...mutava baštarda wrote:Ja nisam ravnopravan sa svojom ženom.... Ona bolje kuva, pere, bolja je sa dicom,... Ja bolje popijem
immortal-
2014-04-16
Pa to je u biti normalno da ako ti nešto ne paše da to prekineš i izađeš iz toga.mortal wrote:sve nas je više takvihRayMabus wrote:Ma koja ravnopravnost. Imaju ljudi puno problema i bez toga. Ako nemoš s nekim normalno i da ide glatko nemoj ni ulazit u tu vezu a ako već jesi pa vam ne ide rastaviš se i gotovo.
2014-04-11
Dobro, ajde može i moja, ali se pazi... Nebrušeni dijamant....T. wrote:Ni ja sa svojom nisam ravnopravan...mutava baštarda wrote:Ja nisam ravnopravan sa svojom ženom.... Ona bolje kuva, pere, bolja je sa dicom,... Ja bolje popijem
nije baš normalno upravo radi sredine i patrijarhataRayMabus wrote:Pa to je u biti normalno da ako ti nešto ne paše da to prekineš i izađeš iz toga.mortal wrote:sve nas je više takvihRayMabus wrote:Ma koja ravnopravnost. Imaju ljudi puno problema i bez toga. Ako nemoš s nekim normalno i da ide glatko nemoj ni ulazit u tu vezu a ako već jesi pa vam ne ide rastaviš se i gotovo.
još uvijek se svi poprilično držimo tih pravila
dok se osvijestiš prođe pola života
2014-04-16
Nema patrijarha odavno.mortal wrote:nije baš normalno upravo radi sredine i patrijarhataRayMabus wrote:Pa to je u biti normalno da ako ti nešto ne paše da to prekineš i izađeš iz toga.mortal wrote:sve nas je više takvihRayMabus wrote:Ma koja ravnopravnost. Imaju ljudi puno problema i bez toga. Ako nemoš s nekim normalno i da ide glatko nemoj ni ulazit u tu vezu a ako već jesi pa vam ne ide rastaviš se i gotovo.
2014-04-11
ako je tako zašto si toliko frustriran emancipacijom i stalno o tome pričašRayMabus wrote:
2014-04-16
ima u mozgovimaRayMabus wrote:Nema patrijarha odavno.mortal wrote:nije baš normalno upravo radi sredine i patrijarhataRayMabus wrote:Pa to je u biti normalno da ako ti nešto ne paše da to prekineš i izađeš iz toga.mortal wrote:sve nas je više takvihRayMabus wrote:Ma koja ravnopravnost. Imaju ljudi puno problema i bez toga. Ako nemoš s nekim normalno i da ide glatko nemoj ni ulazit u tu vezu a ako već jesi pa vam ne ide rastaviš se i gotovo.
osudama okoline
immortal-
2014-04-16
Zato šta kad san ima volje i preduvjete za kreiranje obitelji one su se vrtile po fakultetima i nije njima vrijeme. Ono postoji vrijeme za sve pa ako nije tada onda je to gore šta san napisa i to jest tako.mortal wrote:ako je tako zašto si toliko frustriran emancipacijom i stalno o tome pričašRayMabus wrote:
2014-04-11
Slabo. Daleko neusporedivo manje nego prije. Neće ni današnji muški ništa pa ni taj patrijarh. Patrijarh je isto naporan jer očekuje od muškog danas da prehrani sam porodicu a to je teško s jednom plaćom.mortal wrote:ima u mozgovimaRayMabus wrote:Nema patrijarha odavno.mortal wrote:nije baš normalno upravo radi sredine i patrijarhataRayMabus wrote:Pa to je u biti normalno da ako ti nešto ne paše da to prekineš i izađeš iz toga.mortal wrote:
sve nas je više takvih
osudama okoline
2014-04-11
Zašto crnjak? Ponosan sam na nju...mortal wrote:ovo je crnjak ili štoT. wrote:Ni ja sa svojom nisam ravnopravan...mutava baštarda wrote:Ja nisam ravnopravan sa svojom ženom.... Ona bolje kuva, pere, bolja je sa dicom,... Ja bolje popijem
Ja mogu polokat baš ono...
A da se ne primijeti na vitalnim funkcijama...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Evo ja danas dolazim kući s posla, okolokole.... , malo mučnina u koljenina i posrće mi jezik, veli žena koliko sam popio... Meni neugodno, ja dodao još, jer znan da njoj ta količina ne bi ni pero izbila...T. wrote:Zašto crnjak? Ponosan sam na nju...mortal wrote:ovo je crnjak ili štoT. wrote:Ni ja sa svojom nisam ravnopravan...mutava baštarda wrote:Ja nisam ravnopravan sa svojom ženom.... Ona bolje kuva, pere, bolja je sa dicom,... Ja bolje popijem
znala sam da je to glavni razlog tvog problema.. točnije škrtost (dalmatinska škrtost)RayMabus wrote:Slabo. Daleko neusporedivo manje nego prije. Neće ni današnji muški ništa pa ni taj patrijarh. Patrijarh je isto naporan jer očekuje od muškog danas da prehrani sam porodicu a to je teško s jednom plaćom.mortal wrote:ima u mozgovimaRayMabus wrote:Nema patrijarha odavno.mortal wrote:nije baš normalno upravo radi sredine i patrijarhataRayMabus wrote:
Pa to je u biti normalno da ako ti nešto ne paše da to prekineš i izađeš iz toga.
osudama okoline
e sad moram nastaviti s poslićima
immortal-
2014-04-16
ipak misliš da je kokoš... ili pticamutava baštarda wrote:Evo ja danas dolazim kući s posla, okolokole.... , malo mučnina u koljenina i posrće mi jezik, veli žena koliko sam popio... Meni neugodno, ja dodao još, jer znan da njoj ta količina ne bi ni pero izbila...T. wrote:Zašto crnjak? Ponosan sam na nju...mortal wrote:ovo je crnjak ili štoT. wrote:Ni ja sa svojom nisam ravnopravan...mutava baštarda wrote:Ja nisam ravnopravan sa svojom ženom.... Ona bolje kuva, pere, bolja je sa dicom,... Ja bolje popijem
immortal-
2014-04-16
hoćeš reći kako ti mozak ispravno radiT. wrote:Zašto crnjak? Ponosan sam na nju...mortal wrote:ovo je crnjak ili štoT. wrote:Ni ja sa svojom nisam ravnopravan...mutava baštarda wrote:Ja nisam ravnopravan sa svojom ženom.... Ona bolje kuva, pere, bolja je sa dicom,... Ja bolje popijem
ok moram ići
uživvajte
immortal-
2014-04-16
Pa i nije prije san moga a sad san slomija petu i ligamente pa ne mogu radit.mortal wrote:znala sam da je to glavni razlog tvog problema.. točnije škrtost (dalmatinska škrtost)RayMabus wrote:Slabo. Daleko neusporedivo manje nego prije. Neće ni današnji muški ništa pa ni taj patrijarh. Patrijarh je isto naporan jer očekuje od muškog danas da prehrani sam porodicu a to je teško s jednom plaćom.mortal wrote:ima u mozgovimaRayMabus wrote:Nema patrijarha odavno.mortal wrote:
nije baš normalno upravo radi sredine i patrijarhata
osudama okoline
e sad moram nastaviti s poslićima
Poanta jje da možeš dok si mlađi a da posli dođu problemi i otežavaju da ti ka muški odradiš toliko godina dok dica ne porastu.
2014-04-11
Kad se spominje "izbiti pero" prva pomisao je prelet gusaka... One su kao leteće tvrđave...mortal wrote:ipak misliš da je kokoš... ili pticamutava baštarda wrote:Evo ja danas dolazim kući s posla, okolokole.... , malo mučnina u koljenina i posrće mi jezik, veli žena koliko sam popio... Meni neugodno, ja dodao još, jer znan da njoj ta količina ne bi ni pero izbila...T. wrote:Zašto crnjak? Ponosan sam na nju...mortal wrote:ovo je crnjak ili štoT. wrote:
Ni ja sa svojom nisam ravnopravan...
Ne ne mislim da je kokoš, ni ptica, nego žena, majka, kraljica, hrvatica....
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mirta Šurjak: Puno je seksizma prema ženama koje imaju fizičke atribute i pamet
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
Page 2 of 4