srbiji se nudi izlazak na more
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: srbiji se nudi izlazak na more
ja se bavim 6D programiranjem. epiju sam već rekao da sam kupio novi printer.crvenkasti wrote:Veberu je CNC vrhunac intaligencije. Najsloženiji stupanj u programiranju.
sin mi je magistrirao kemiju, ne postoji mentor. jer ih je 10 u svijetu. magistriralo, a doktorat je trenutno upitan.
moja vizija i njegov neopterećeni um stvaraju nešto kaj ti ne vidiš.
za razliku od tebe, nemam kredita, nemam nikakvog kreditnog opterećenja.
i zato sam neopterećen.
ti si i dalje, obični trol. stari trol koji bi si odgrizao jaja, da može.
činjenica je ta, da ti je stan manji od moje dnevne sobe.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Sad možda frajer brije pa je u teoriji kineske zavjere al nije neki bedak nego inžinjer...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa koji je cilj kupit neku firmu?kaya wrote:Ja ti to znam. Za Bor. Imam neke prijatelje tamo. Al znaš što mi je rekao, da će kinezi to nalazište uništiti jer imaju aparaturu kojom vuku rude npr 100 puta brže i više. I kada izvuku sve ( zaboravila sam koja ruda je u pitanju) dići će sidro i zatvoriti. A da im je ovaj dao to za male novce.crvenkasti wrote:kaya wrote:Ma veli serbino da se sad vidi da smo ih mi i slovenija usporavali .tre wrote:al pazi ovo, ono srpinjo je kao protiv vučića i onda onako izdaleka puše u njegov rog i gura u istom smjeru kao i svi suljini tabloidi u srbijikaya wrote:
Gle, realno dobro da otvaraju tvornice, jedino što nisu njihove al nema veze. Moraju ljudi negdje raditi. I mađarska ima puno tvornica, mada ima male plaće. Al meni je genijalno kako ih je Adem Vuchiqi uspio uvjeriti da su ekonomski tigar balkana .
Realno, neki pomak imaju, al to je eto toliko da ne bude bosna gora od njih. Ne znam jel njegovom zaslugom ili mu nešto ide u prilog, ekonomisti znaju bolje.
Za nepućene, Srbiju je iz izvukla Kina, i to tako što su kupili željezaru Smederevo i rudnik Bor.
Za te dvije prodaje zaslužan je njihov Vuchich, i to su mu najveće, ako ne i jedine zasluge.
Stvar je u tome da je to dvoje od velikog značaja za čitavu njihovu ekonomiju.
a, keširaš ju?
2014-12-30
Dobro veberu ti fakat nisi objektivan , podcjenjuješ onako generalno. Mađarska je puna tvornica pa je to tamo dobro a u srbiji nije dobro.
2015-08-15
da usporavali a oni se toga sjetili 30 godina poslje raspada države a još im je bdp skoro duplo manji od našeg i više nego duplo manji od slovenskog. Strava je što srpski mediji mogu napraviti od mozga prosječnog srbinakaya wrote:Ma veli serbino da se sad vidi da smo ih mi i slovenija usporavali .tre wrote:al pazi ovo, ono srpinjo je kao protiv vučića i onda onako izdaleka puše u njegov rog i gura u istom smjeru kao i svi suljini tabloidi u srbijikaya wrote:Gle, realno dobro da otvaraju tvornice, jedino što nisu njihove al nema veze. Moraju ljudi negdje raditi. I mađarska ima puno tvornica, mada ima male plaće. Al meni je genijalno kako ih je Adem Vuchiqi uspio uvjeriti da su ekonomski tigar balkana .veber wrote:da, jer svaki srbalj može pokrenut prešu. ali nemre svaki srbalj napisat program.
kada mi je lik iz mirnovca rekao da seli pogon iz kine u srblje, mislio sam da me zajebava.
velike tvrtke sele pogone u srbiju jer je rad na maloj dodatnoj vrijednosti za njih besplatan.
transport im je ista stavka.
tvoji hađiefendijezdrpimbegovići rade za nula kuna.
Realno, neki pomak imaju, al to je eto toliko da ne bude bosna gora od njih. Ne znam jel njegovom zaslugom ili mu nešto ide u prilog, ekonomisti znaju bolje.
kaya wrote:
Ja ti to znam. Za Bor. Imam neke prijatelje tamo. Al znaš što mi je rekao, da će kinezi to nalazište uništiti jer imaju aparaturu kojom vuku rude npr 100 puta brže i više. I kada izvuku sve ( zaboravila sam koja ruda je u pitanju) dići će sidro i zatvoriti. A da im je ovaj dao to za male novce.
Bakar. Ma da, trebali su ostaviti sebi i ne prodavati strancima.
U Boru nova nalazišta bakra veća od milijardu dolara
Srpska pamet. Bolje da je po zemljom, a naše je, nego da ga Kinezi iskopaju i na njemu zarađuju više nego mi.
crvenkasti-
2014-04-17
nisam se referirao na upis o madžarskoj, oni su postali preskupi.kaya wrote:Dobro veberu ti fakat nisi objektivan , podcjenjuješ onako generalno. Mađarska je puna tvornica pa je to tamo dobro a u srbiji nije dobro.
moj upis se odnosi na to da u srbiji ekipa radi za 300€/mj
rad u ad plastik je za hr ok jer je plaća nekih 900€
da uđemo na domaće tržište.
koja je plaća u industriji u HR?
2014-12-30
Da, a možda je i to. Bolje da je naše taman i ne zarađivali. Jedino što stvarno, stranci nemaju mjeru u eksploatiranju , pa poslje njih možda ne zaradi nitko .crvenkasti wrote:kaya wrote:
Ja ti to znam. Za Bor. Imam neke prijatelje tamo. Al znaš što mi je rekao, da će kinezi to nalazište uništiti jer imaju aparaturu kojom vuku rude npr 100 puta brže i više. I kada izvuku sve ( zaboravila sam koja ruda je u pitanju) dići će sidro i zatvoriti. A da im je ovaj dao to za male novce.
Srpska pamet. Bolje da je po zemljom, a naše je, nego da ga Kinezi iskopaju i na njemu zarađuju više nego mi.
2015-08-15
veber wrote:nisam se referirao na upis o madžarskoj, oni su postali preskupi.kaya wrote:Dobro veberu ti fakat nisi objektivan , podcjenjuješ onako generalno. Mađarska je puna tvornica pa je to tamo dobro a u srbiji nije dobro.
moj upis se odnosi na to da u srbiji ekipa radi za 300€/mj
rad u ad plastik je za hr ok jer je plaća nekih 900€
da uđemo na domaće tržište.
koja je plaća u industriji u HR?
A i imaju samo dva CNC-a, a kod nas kolko hoćeš CNC-ova. To je.
crvenkasti-
2014-04-17
eto s kajom na prosvjede protiv nafte, žutih, plavih...crvenkasti wrote:kaya wrote:
nije bitan upis, bitno da napišete.
jebe se bio tkome za bakar, srebro, zlato u boru.
postoji nešto daleko skuplje i ostavit će vam i bor i bakar i srebro i zlato. doduše i šljaku.
2014-12-30
pravnik iz tebe progovara. imam obrasce za punomoć pa me možeš zastupat.kaya wrote:Da, a možda je i to. Bolje da je naše taman i ne zarađivali. Jedino što stvarno, stranci nemaju mjeru u eksploatiranju , pa poslje njih možda ne zaradi nitko .crvenkasti wrote:kaya wrote:
2014-12-30
U razvodu ili...kaj si skrivio?veber wrote:pravnik iz tebe progovara. imam obrasce za punomoć pa me možeš zastupat.kaya wrote:Da, a možda je i to. Bolje da je naše taman i ne zarađivali. Jedino što stvarno, stranci nemaju mjeru u eksploatiranju , pa poslje njih možda ne zaradi nitko .crvenkasti wrote:kaya wrote:
2015-08-15
ma ne razvod, ja sam ti moderan.kaya wrote:U razvodu ili...kaj si skrivio?veber wrote:pravnik iz tebe progovara. imam obrasce za punomoć pa me možeš zastupat.kaya wrote:Da, a možda je i to. Bolje da je naše taman i ne zarađivali. Jedino što stvarno, stranci nemaju mjeru u eksploatiranju , pa poslje njih možda ne zaradi nitko .crvenkasti wrote:kaya wrote:
ne uvodim se.
grad. djedovina.
25% ok?
ovi moji ne žele zbog grada.
2014-12-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nova provokacija: 'Srbiji je cilj izlazak na more'
» Putin u očaju nudi Srbiji atomsku bombu
» Rusija nudi Srbiji hibridni S-400 sa kratkometnim raketama 9M96 i Pantsir
» Rusija nudi Srbiji zajedničku proizvodnju vakcine protiv korone
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji