srbiji se nudi izlazak na more
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: srbiji se nudi izlazak na more
Gori od ovih na vlasti su vam oni koji nisu.pizzon wrote:i danas su srbi iz regiona
zaslepljeniji rusijon od nas.
ali oni imaju vlast
Treba vam totalni reset...s izvlačenjem kabla iz utičnice, to vam je najbolje rješenje.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Gori od ovih na vlasti su vam oni koji nisu.pizzon wrote:i danas su srbi iz regiona
ali oni imaju vlast
Treba vam totalni reset...s izvlačenjem kabla iz utičnice, to vam je najbolje rješenje.
Ako ti tako kazes...
Pogledaj ekonomski rast Srbije i vas ostalih, pa stavi prst na celo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ostatak Juge gusio realno Srbiju...
2014-08-25
Ako bata Aca tako kaže onda vam nema spasa, uspjet ćete.Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Gori od ovih na vlasti su vam oni koji nisu.pizzon wrote:i danas su srbi iz regiona
ali oni imaju vlast
Ako ti tako kazes...
bata aca je dobar za
ekonomski razvoj.
samo da se distancira od
rusa i kineza, emotivno.
da im manje veruje.
ne znam da neko u regionu
ima toliko novih pogona i fabrika.
ekonomski razvoj.
samo da se distancira od
rusa i kineza, emotivno.
da im manje veruje.
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Gori od ovih na vlasti su vam oni koji nisu.pizzon wrote:i danas su srbi iz regiona
ali oni imaju vlast
Ako ti tako kazes...
pizzon wrote:bata aca je dobar za
ekonomski razvoj.
samo da se distancira od
rusa i kineza, emotivno.
da im manje veruje.
Ima, ima
Samo fabrike treba forsirati, obzirom da mozes komplet ekipu ubaciti unutra, dok ostalo, tipa IT i slicno, nije bas tako sigurno a i ona visoko skolovana ekipa, zna isto ko i neskolovana, samo se pokrili sa Splav University diplomom, prodavci magle, na koje se drustvo ne moze osloniti, jer su vrednosti nakon ratova pale i to je realnost.
2014-08-25
Revoz, Novo Mesto.pizzon wrote:bata aca je dobar za
ekonomski razvoj.
samo da se distancira od
rusa i kineza, emotivno.
da im manje veruje.
Više instaliranih robota nego što ima vascela Srbija.
Ovi vaši u Kragujevcu imaju (2) CNC stroja u održavanju i pokretnu traku, koju svi vi krivo nazivate robotima.
AD Platika ima više instaliranih robota u Zagrebu nego što vi imate u okolici Bg.
Pirotehnika Mirnovec je zbog skupoće preselila pogone iz Kine u Japan, sori Srbiju.
2014-12-30
veber wrote:Revoz, Novo Mesto.pizzon wrote:bata aca je dobar za
ekonomski razvoj.
samo da se distancira od
rusa i kineza, emotivno.
da im manje veruje.
Više instaliranih robota nego što ima vascela Srbija.
Ovi vaši u Kragujevcu imaju (2) CNC stroja u održavanju i pokretnu traku, koju svi vi krivo nazivate robotima.
AD Platika ima više instaliranih robota u Zagrebu nego što vi imate u okolici Bg.
Pirotehnika Mirnovec je zbog skupoće preselila pogone iz Kine u Japan, sori Srbiju.
A broj CNC-ova određuje koliko je država ekonomski jaka?
crvenkasti-
2014-04-17
Ovo bi vam nekako bilo blizu istini, a vi dalje čitajte kurir i alo...
https://www.danas.rs/ekonomija/srbija-je-zemlja-zaostala-u-razvoju-nazaduje-vec-30-godina/
https://www.danas.rs/ekonomija/srbija-je-zemlja-zaostala-u-razvoju-nazaduje-vec-30-godina/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da, jer svaki srbalj može pokrenut prešu. ali nemre svaki srbalj napisat program.
kada mi je lik iz mirnovca rekao da seli pogon iz kine u srblje, mislio sam da me zajebava.
velike tvrtke sele pogone u srbiju jer je rad na maloj dodatnoj vrijednosti za njih besplatan.
transport im je ista stavka.
tvoji hađiefendijezdrpimbegovići rade za nula kuna.
kada mi je lik iz mirnovca rekao da seli pogon iz kine u srblje, mislio sam da me zajebava.
velike tvrtke sele pogone u srbiju jer je rad na maloj dodatnoj vrijednosti za njih besplatan.
2014-12-30
srblje, bosilje i marc se kuže u ekonomiju ko i milka planinc.kaya wrote:Ovo bi vam nekako bilo blizu istini, a vi dalje čitajte kurir i alo...
srbalj na sendviču nam bulazni o nekom napretku. činjenično da je srbija jeftinija od kine. plaće su oko 350€, ne bi to bilo loše za afganistan, ali energenti i sve što ti trba dnevno ima cijenu pola od hrvatske.
2014-12-30
veber wrote:da, jer svaki srbalj može pokrenut prešu. ali nemre svaki srbalj napisat program.
Smatraš da su Srbi loši u programiranju?
crvenkasti-
2014-04-17
Gle, realno dobro da otvaraju tvornice, jedino što nisu njihove al nema veze. Moraju ljudi negdje raditi. I mađarska ima puno tvornica, mada ima male plaće. Al meni je genijalno kako ih je Adem Vuchiqi uspio uvjeriti da su ekonomski tigar balkana .veber wrote:da, jer svaki srbalj može pokrenut prešu. ali nemre svaki srbalj napisat program.
2015-08-15
Veberu je CNC vrhunac intaligencije. Najsloženiji stupanj u programiranju.
crvenkasti-
2014-04-17
al pazi ovo, ono srpinjo je kao protiv vučića i onda onako izdaleka puše u njegov rog i gura u istom smjeru kao i svi suljini tabloidi u srbijikaya wrote:Gle, realno dobro da otvaraju tvornice, jedino što nisu njihove al nema veze. Moraju ljudi negdje raditi. I mađarska ima puno tvornica, mada ima male plaće. Al meni je genijalno kako ih je Adem Vuchiqi uspio uvjeriti da su ekonomski tigar balkana .veber wrote:da, jer svaki srbalj može pokrenut prešu. ali nemre svaki srbalj napisat program.
Ma veli serbino da se sad vidi da smo ih mi i slovenija usporavali .tre wrote:al pazi ovo, ono srpinjo je kao protiv vučića i onda onako izdaleka puše u njegov rog i gura u istom smjeru kao i svi suljini tabloidi u srbijikaya wrote:Gle, realno dobro da otvaraju tvornice, jedino što nisu njihove al nema veze. Moraju ljudi negdje raditi. I mađarska ima puno tvornica, mada ima male plaće. Al meni je genijalno kako ih je Adem Vuchiqi uspio uvjeriti da su ekonomski tigar balkana .veber wrote:da, jer svaki srbalj može pokrenut prešu. ali nemre svaki srbalj napisat program.
Realno, neki pomak imaju, al to je eto toliko da ne bude bosna gora od njih. Ne znam jel njegovom zaslugom ili mu nešto ide u prilog, ekonomisti znaju bolje.
2015-08-15
Mada ja jesam za te tvornice i prozvodnju, moraš nešto proizvoditi i izvoziti
2015-08-15
kaya wrote:Ma veli serbino da se sad vidi da smo ih mi i slovenija usporavali .tre wrote:al pazi ovo, ono srpinjo je kao protiv vučića i onda onako izdaleka puše u njegov rog i gura u istom smjeru kao i svi suljini tabloidi u srbijikaya wrote:Gle, realno dobro da otvaraju tvornice, jedino što nisu njihove al nema veze. Moraju ljudi negdje raditi. I mađarska ima puno tvornica, mada ima male plaće. Al meni je genijalno kako ih je Adem Vuchiqi uspio uvjeriti da su ekonomski tigar balkana .veber wrote:da, jer svaki srbalj može pokrenut prešu. ali nemre svaki srbalj napisat program.
Realno, neki pomak imaju, al to je eto toliko da ne bude bosna gora od njih. Ne znam jel njegovom zaslugom ili mu nešto ide u prilog, ekonomisti znaju bolje.
Za nepućene, Srbiju je iz izvukla Kina, i to tako što su kupili željezaru Smederevo i rudnik Bor.
Za te dvije prodaje zaslužan je njihov Vuchich, i to su mu najveće, ako ne i jedine zasluge.
Stvar je u tome da je to dvoje od velikog značaja za čitavu njihovu ekonomiju.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja ti to znam. Za Bor. Imam neke prijatelje tamo. Al znaš što mi je rekao, da će kinezi to nalazište uništiti jer imaju aparaturu kojom vuku rude npr 100 puta brže i više. I kada izvuku sve ( zaboravila sam koja ruda je u pitanju) dići će sidro i zatvoriti. A da im je ovaj dao to za male novce.crvenkasti wrote:kaya wrote:Ma veli serbino da se sad vidi da smo ih mi i slovenija usporavali .tre wrote:al pazi ovo, ono srpinjo je kao protiv vučića i onda onako izdaleka puše u njegov rog i gura u istom smjeru kao i svi suljini tabloidi u srbijikaya wrote:Gle, realno dobro da otvaraju tvornice, jedino što nisu njihove al nema veze. Moraju ljudi negdje raditi. I mađarska ima puno tvornica, mada ima male plaće. Al meni je genijalno kako ih je Adem Vuchiqi uspio uvjeriti da su ekonomski tigar balkana .veber wrote:da, jer svaki srbalj može pokrenut prešu. ali nemre svaki srbalj napisat program.
Za nepućene, Srbiju je iz izvukla Kina, i to tako što su kupili željezaru Smederevo i rudnik Bor.
Za te dvije prodaje zaslužan je njihov Vuchich, i to su mu najveće, ako ne i jedine zasluge.
Stvar je u tome da je to dvoje od velikog značaja za čitavu njihovu ekonomiju.
2015-08-15
ja se bavim 6D programiranjem. epiju sam već rekao da sam kupio novi printer.crvenkasti wrote:Veberu je CNC vrhunac intaligencije. Najsloženiji stupanj u programiranju.
sin mi je magistrirao kemiju, ne postoji mentor. jer ih je 10 u svijetu. magistriralo, a doktorat je trenutno upitan.
moja vizija i njegov neopterećeni um stvaraju nešto kaj ti ne vidiš.
za razliku od tebe, nemam kredita, nemam nikakvog kreditnog opterećenja.
i zato sam neopterećen.
ti si i dalje, obični trol. stari trol koji bi si odgrizao jaja, da može.
činjenica je ta, da ti je stan manji od moje dnevne sobe.
2014-12-30
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nova provokacija: 'Srbiji je cilj izlazak na more'
» Putin u očaju nudi Srbiji atomsku bombu
» Rusija nudi Srbiji hibridni S-400 sa kratkometnim raketama 9M96 i Pantsir
» Rusija nudi Srbiji zajedničku proizvodnju vakcine protiv korone
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Putin u očaju nudi Srbiji atomsku bombu
» Rusija nudi Srbiji hibridni S-400 sa kratkometnim raketama 9M96 i Pantsir
» Rusija nudi Srbiji zajedničku proizvodnju vakcine protiv korone
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji