YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: YouTube
dobro sam-hvala što pitaš
ide loto da se lota, ide moto da se mota, idu dani ….
ati, ati ???
nadam se da su tehnički problemi daleka prošlost
ati, ati ???
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:dobro sam-hvala što pitaš
ati, ati ???
Aja aja? Ajajajaaaa karambaaa ... isto idu dani... kao lani. Čak i brže. :D
Osim malih sitnih škriputanja uglavnom je sve prošlost.
Uklopila sam se u postojeći pejzaž. ;)
Guest- Guest
Ra wrote:orion wrote:dobro sam-hvala što pitaš
ati, ati ???
Aja aja? Ajajajaaaa karambaaa ... isto idu dani... kao lani. Čak i brže. :D
Osim malih sitnih škriputanja uglavnom je sve prošlost.
Uklopila sam se u postojeći pejzaž. ;)
.…
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Znam da znaš. Drago mi je zbog mene, ali mi je žao zbog tebe, što znaš. <3violator wrote:Ra, znam. <3
Guest- Guest
U Sjevernom moru, na pola puta između Islanda, Norveške i Škotske, smjestio se arhipelag od 18 otoka. Farski otoci, poznati i kao Ovčji otoci, imaju više ovaca nego ljudi (50 000), a autonomna su regija Kraljevine Danske.
Vrijeme je vrlo ćudljivo i mijenja se takvom brzinom da njihova narodna izreka glasi: „Ne sviđa li ti se vrijeme, pričekaj 5 minuta". :)
Prosjecna im je temperatura zimi 3 C, a ljeti 12 C.
Jos nekoliko zanimljivosti:
* Na Farskim otocima naći ćete svega tri semafora. Sva tri nalaze se u glavnom gradu Torshavnu i vrlo su blizu jedno drugom.
* Farski jezik, koji govore svi stanovnici otočja, najsličniji je islandskom jeziku i izumrlom staronorveškom.
* Poznati kao otočje s uistinu bajkovitim krajolicima, na Farskim otocima teško ćete pronaći drveće, ali uživati ćete u zasljepljujuće zelenom travnatom tepihu koje se prostire cijelim otočjem od nizina do visina.
* Telefonski broj premijera dostupan je svima, nalazi se u telefonskom imeniku.
Vrijeme je vrlo ćudljivo i mijenja se takvom brzinom da njihova narodna izreka glasi: „Ne sviđa li ti se vrijeme, pričekaj 5 minuta". :)
* Na Farskim otocima naći ćete svega tri semafora. Sva tri nalaze se u glavnom gradu Torshavnu i vrlo su blizu jedno drugom.
* Farski jezik, koji govore svi stanovnici otočja, najsličniji je islandskom jeziku i izumrlom staronorveškom.
* Poznati kao otočje s uistinu bajkovitim krajolicima, na Farskim otocima teško ćete pronaći drveće, ali uživati ćete u zasljepljujuće zelenom travnatom tepihu koje se prostire cijelim otočjem od nizina do visina.
Guest- Guest
Falilo bi mi drveće. Obožavam šume.violator wrote:U Sjevernom moru, na pola puta između Islanda, Norveške i Škotske, smjestio se arhipelag od 18 otoka. Farski otoci, poznati i kao Ovčji otoci, imaju više ovaca nego ljudi (50 000), a autonomna su regija Kraljevine Danske.
Ali kradem za moju temu.
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 4 of 50