YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: YouTube
"Dok slušam ovo zamišljam sebe u raskopčanoj šarenoj košulji i kako se vozim u nekom Kadilaku '59 sa Fidelom Kastrom i Titom, i pušimo kubanke hahah..."
ae. aie, aie, aie, aie, aie, aie...i ja bi sine...
Guest- Guest
Gnječ wrote:
"Dok slušam ovo zamišljam sebe u raskopčanoj šarenoj košulji i kako se vozim u nekom Kadilaku '59 sa Fidelom Kastrom i Titom, i pušimo kubanke hahah..."
Ja već 19 godina imam majicu od Che Guevare koju sam kupio u Španjolskoj. Sada mi je mala :D, ali podsjeća me na razdoblje bunta, mladosti, revolucionarne glazbe,alkohola i radosti.
Sada imam neku svoju ideologiju p:D
Guest- Guest
dakß wrote:Gnječ wrote:
Ja već 19 godina imam majicu od Che Guevare koju sam kupio u Španjolskoj. Sada mi je mala :D, ali podsjeća me na razdoblje bunta, mladosti, revolucionarne glazbe,alkohola i radosti.
Sada imam neku svoju ideologiju p:D
već kad smo se dotakli Che Guevare i muzike sjetih se kako je u jugi počela jedna vrsta muzike koju još danas ljudi slušaju. zove se Yu-Mex a za to je kriva ona pizdarija sa Staljinom koga je Tito poslao u pičku materinu. kako je nakon toga umjesto sovjetskih revolucionarnih pjesama i filmova trebalo izabrati nešto drugo a sa amreima Tito još nije bio na ti, onaj ludi Moša Pijade nakon nekih putovanja u Pariz smislio je lucidnu ideju: Mexico! . tako je počelo. najprije filmovi pa muzika i razni mišo kovači i cijela hrpa drugih copy-paste.
Guest- Guest
Tito je bio i ostao najveća ličnost s ovih prostora...
Šta je sve postigao, napravio..bio je cijenjen u svijetu, pokret nesvrstanih pokrenuo itd...
Šta je sve postigao, napravio..bio je cijenjen u svijetu, pokret nesvrstanih pokrenuo itd...
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 27 of 50