ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hasanče opralo jugozomboidnu glupaču

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Hasanče opralo jugozomboidnu glupaču - Page 3 Empty Re: Hasanče opralo jugozomboidnu glupaču

Post by FRANK 29/2/2020, 15:16

epikur37 wrote:
LUCIANO MOGGI wrote:
epikur37 wrote:
Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:
kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolici
MA ko brani tu modrićku

Ja nemam pojma ni ko je ona. Ali vaše obožavanje jednog BAkirovog agenta je urnebesno

nije nego je logično...cvijeće je cvijeće
Mojoj postrojbi je kod manjace zapovjedao muslinam iz istre.
Sta je god naredio gospodin natporucnik mi smo temeljito odradili.

Hasanče opralo jugozomboidnu glupaču - Page 3 WoDxPAM4K99r2F4wa11gNgm0-zEe4Gj49CrirPSWuqpgTJPy289Vb1J5xYRD7bUxlEwdg4pVPkTKrB31_Ttwm61Kn2E8CwfP6ghROO0D3gpZs-H-i66BVYdJJPltic0CnDj3AHzDURI

to s hasančetom u budućnost

ZDS!
Tako je u spomen na Dzafera i Nahida mu Sina Kulenovica. Hrvatske velikane i mucenike kao i viteza tahira alagica

FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Hasanče opralo jugozomboidnu glupaču - Page 3 Empty Re: Hasanče opralo jugozomboidnu glupaču

Post by FRANK 29/2/2020, 15:21

I zamisli nakon rata nije htio uzet penzju mada je ranjen dva puta bio nit je za djecu trazio privilegije na faksu.
Covik se vratio navigavat i sad je chief electrician na jednoj kruzer kompaniji.
Za razliku od majevicke kukakvice koja se uhljebila u zadru

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics