Hasanče opralo jugozomboidnu glupaču
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hasanče opralo jugozomboidnu glupaču
vas dvojicu treba preko koljenaepikur37 wrote:Ringo10 wrote:BAdava je sve, Kiflarima je Hase idol nad idolima i oni u svom ustaskom debilizmu nisu u stanju da proniknu u pravu prirodu HAseta.
Ni da skontaju sta je njemu pravi zadatak i za koga radi.
Nema Kiflarima pomoci jebi ga.
nema pomoći pravašiji...cvijeće, drina, jugozomboidi i velikosrpska ugroza.
da je to rekao bilo tko drugi, a ne Hasanbegović...bilo bi vam ok
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
ma sve ok, ta prepucavanja radikalne političke margine lijeve i desne ...imaju šaku svoje publike i to je to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
evo i ovog vlaškog lumena...ajte bok :)
2015-08-06
Pa bio je u zabludi. Mlad.vuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
I ti si u mladosti nosio crne pantale i pjevao si Evo zore,evo dana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
crta...ha...neugodna temaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
2015-09-08
jesam i to ravno 1989...znali sto smo i tko smo i sto zelimo...jastreb wrote:Pa bio je u zabludi. Mlad.vuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
2015-09-08
vuksadinare wrote:crta...ha...neugodna temaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
nije nego ne mi se ne da ponavljati a posebno na priglupo etiketiranje ...
dršte se hasančeta :D
2015-08-06
Dopustio je da mu pred nosom mrzohrvatska komunjara postane predsjednikom i sad, umjesto da diže revolucije i državne udare protiv rušitelja lijepe naše, on se bavi sitnim ribama pljuckavicama, kao što je i sam A ni od Escajgica se bogme po tom pitanju nije bogznašto čulo ;P
MA ko brani tu modrićkuvuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
Ja nemam pojma ni ko je ona. Ali vaše obožavanje jednog BAkirovog agenta je urnebesno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja to i sada pjevam.jastreb wrote:Pa bio je u zabludi. Mlad.vuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
koje etikerinja..meni da radikalni ljevicar prica o radikalnostiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:crta...ha...neugodna temaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:
Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.
nije nego ne mi se ne da ponavljati a posebno na priglupo etiketiranje ...
dršte se hasančeta :D
2015-09-08
Pa kad ti jos nije svanulo.LUCIANO MOGGI wrote:Ja to i sada pjevam.jastreb wrote:Pa bio je u zabludi. Mlad.vuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
2014-04-22
Pjevam ja i onu o jasenovcu.jastreb wrote:Pa kad ti jos nije svanulo.LUCIANO MOGGI wrote:Ja to i sada pjevam.jastreb wrote:Pa bio je u zabludi. Mlad.vuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:
Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.
Pa ozezen i o franceticu bobanu luburicu ljubi milosu anti vrbanu i ostalim hrvatskim herojima i vitezovima.
Ta necu o stoki tipa bagat banina ili filipovic.
Dapace sram me sto su ti veleizdajnici radjani kao hrvati
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Hahaha. Desnivarski humor ne postoji,ali ti me vavijek nasmijes do suza.
2014-04-22
Ringo10 wrote:MA ko brani tu modrićkuvuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
Ja nemam pojma ni ko je ona. Ali vaše obožavanje jednog BAkirovog agenta je urnebesno
nije nego je logično...cvijeće je cvijeće
2015-08-06
Mojoj postrojbi je kod manjace zapovjedao muslinam iz istre.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:MA ko brani tu modrićkuvuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:Nije hasanče krenio u hajku nego je odgovorio na optužbe jugokurvetine, valjda bi to trebalo biti jasno svima koji su pročitali gore napisano.epikur37 wrote:Ko o čemu hasanče o jugoslaviji, pravašima i jugozomboidima...mekinje za vas s radikalne desnice...eto vam ga džaba vam ga...
Sta je god naredio gospodin natporucnik mi smo temeljito odradili.
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Mojoj postrojbi je kod manjace zapovjedao muslinam iz istre.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:MA ko brani tu modrićkuvuksadinare wrote:kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolicitre wrote:
to s hasančetom u budućnost
ZDS!
2015-08-06
Sto su svi propustili da je bio iz civilizirane Istre?!
;-^^
;-^^
To vidis nece spomenuti. A zasto i bi.Maggie19 wrote:Sto su svi propustili da je bio iz civilizirane Istre?!
;-^^
Od borova sela vukovara bitke za pakrac gospic maslenica bljesak skok 1 skok 2 oluja. Zima 1994 maestral juzni potez 2 ranjavanja i jos iz istre a musliman.
Neznas sta ke gore.
Epikuru i hektorovicu he najgore to sto je musliman dva puta ranjavan. I koliko ja znam 5, 6 puta odlikovan od strane tudjmana cervenka bobetka
2015-09-13
Tako je u spomen na Dzafera i Nahida mu Sina Kulenovica. Hrvatske velikane i mucenike kao i viteza tahira alagicaepikur37 wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Mojoj postrojbi je kod manjace zapovjedao muslinam iz istre.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:MA ko brani tu modrićkuvuksadinare wrote:
kad su ovi jugici koji tu brane modricku..sto ti tre mislis da je epikur hr nacionalist,domoljub..pa jebote na majici je nosio komunistickog masovnog ubojicu che-a..bio je teski ljevicar u brckom i okolici
to s hasančetom u budućnost
ZDS!
2015-09-13
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hasanče uz Prgometa
» Hasanče&Pupi
» Hasance izbacen iz HDZ-a!
» Karamrle i Hasanče se vraćaju
» Hasanče und Jaranen in Aktion
» Hasanče&Pupi
» Hasance izbacen iz HDZ-a!
» Karamrle i Hasanče se vraćaju