ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hasanče und Jaranen in Aktion

Go down

Hasanče und Jaranen in Aktion Empty Hasanče und Jaranen in Aktion

Post by Guest 14/3/2016, 13:06

DVIJE nepoznate muške osobe napale su sinoć u Mostaru i ozlijedile Duju Šantića, sina pokojnog generala HVO-a Vlade Šantića samo pet dana nakon što je na prosvjedu javno optužio generala Armije BiH Atifa Dudakovića za smrt svoga oca koji je nestao za vrijeme rata u Bihaću, potvrdili  su iz službenog izvora.

"Dvije mlađe, nepoznate muške osobe Šantića su dočekale u ulazu zgrade gdje živi, te su ga napale željeznim šipkama i udaljile se", rekao je glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Po njegovim riječima, Šantić je prebačen na hitnu pomoć u bolnici te je utvrđeno kako ima ozljeda, no da nisu teže naravi. Glasnogovornik Marić pojasnio je da je Duje Šantić u šoku.

Policijski inspektori su proveli istragu na mjesta napada koji su izašli na mjesto događaja i proveli očevid, rekao je Marić.

Duje Šantić je 8. ožujka na prosvjednom skupu u Mostaru organiziranom u povodu 21. godišnjice nestanka i ubojstva njegova oca zatražio od Državnog odvjetništva BiH da preuzme i procesuira taj slučaj te je za zločin optužio generala Armije BiH Atifa Dudakovića.

"Ja osobno držim odgovornim generala Armije BiH Atifa Dudakovića i zapovjednika vojne policije Hamdiju Abdića Tigra, gospodare života i smrti te davne ratne 1995. u bihaćkom džepu", rekao je je Duje Šantić.

Pozvao je Državno odvjetništvo BiH da preuzme spis od županijskog državnog odvjetništva u Bihaću koje je ovaj ratni zločin preinačilo u civilno ubojstvo, što je ocijenio zataškavanjem slučaja.

"Preuzmite spis generala Vlade Šantića i profesionalno, bez ikakvog uplitanja sa strane završite svoj dio posla. Moja obitelj želi samo istinu, smiraj i da dostojanstveno pokopamo zemne ostatke supruga, oca koji je bio legenda Domovinskog rata i koji je neizmjerno volio svoj dom i hrvatski narod", rekao je Duje Šantić.

Jagoda Šantić, supruga generala HVO-a Vlade Šantića, zaposlenica hrvatskog ministarstva branitelja, izjavila je kako se slučaj ubojstva mogao brzo rasvijetliti, no da institucije BiH nisu ništa poduzele. 
Šantić 1995. odveden, pretučen pa ubijen s četiri metka

Zapovjednik HVO-a u Bihaću, general Vlado Šantić je 8. ožujka 1995. odveden iz zapovjedništva HVO-a u Bihaću po nalogu generala Armije BiH Atifa Dudakovića u hotel Sedra. Prema navodima iz optužnice  tu je premlaćen, ponovno odveden u sjedište vojne policije Armije BiH i zlostavljan nakon čega je ubijen s četiri metka. Prema istim navodima, Šantićevo tijelo je ubačeno u bačvu u koju su doliveni benzin, nafta i razrjeđivač te je zatim bačva zakopana nedaleko od Bihaća. Istražitelji su pronašli bačvu, no DNK analiza tih posmrtnih ostataka nikada nije napravljena.

U međuvremenu je županijsko državno odvjetništvo na temelju nalaza federalne uprave policije (FUP) ovo djelo ratnog zločina prekvalificiralo u civilno ubojstvo.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pretucen-sin-ubijenog-generala-hvoa-samo-5-dana-nakon-sto-je-za-smrt-oca-optuzio-casnike-armije-bih-/880836.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Hasanče und Jaranen in Aktion Empty Re: Hasanče und Jaranen in Aktion

Post by RayMabus 14/3/2016, 13:53

Hasanće nema s time weze dapaće mogao bi predwoditi owe iz prawća Hrwatske.

[th]Autonomna pokrajina Zapadna Bosna[/th][th]1993 - 1995[/th][th]Glavni grad[/th][th]Službeni jezik[/th][th]Državno uređenje[/th]
Države prije:
Hasanče und Jaranen in Aktion 20px-Flag_of_Bosnia_and_Herzegovina_%281992-1998%29.svgBosna i Hercegovina
Države poslije:
Bosna i HercegovinaHasanče und Jaranen in Aktion 20px-Flag_of_Bosnia_and_Herzegovina_%281992-1998%29.svg
Hasanče und Jaranen in Aktion 125px-Flag_of_AP_Western_Bosnia_%281993-1995%29.svgHasanče und Jaranen in Aktion 85px-Ba%29wba-1-
Hasanče und Jaranen in Aktion 250px-Western_Bosnia_1994
Položaj na karti
Velika Kladuša
bosanski
Autonomna pokrajina
 Predsjednik 
 - 1993-1995Fikret Abdić

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2016, 14:09

Haso und Jaranen nabit će vas na kolac da bu to milina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/3/2016, 14:13

Eva wrote:Haso und Jaranen nabit će vas na kolac da bu to milina.
MIslim da ti jednostanwno neke stwari ne razumiješ. Bez ljutnje al je tako.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2016, 14:18

Ja ne razumijem, ali ti buš se roštiljal.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/3/2016, 14:20

Eva wrote:Ja ne razumijem, ali ti buš se roštiljal.
Ne razumiješ. Samo generaliziraš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2016, 14:22

Nije važno razumijeti ak si dovoljno oprezan. A ti razumiješ paš svejedno bit na kolčini.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/3/2016, 14:41

Eva wrote:Nije važno razumijeti ak si dovoljno oprezan. A ti razumiješ paš svejedno bit na kolčini.
Problem je šta nisi ustaša pa ti smeta owakwa wojna formaćija.

Hasanče und Jaranen in Aktion 72e8d8a70930371f151fe8368614a142

Zagreb - 1942. - NDH - Krešimirov trg

Ja imam wojni um. Ne zanimaju me ideologije nego samo : ili sa mnom ili si protiw mene,

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2016, 14:43

Ne okreći leđa, jer će ti Hasanče zabit nožinu. Inače, sve 5, savezncii i jarani Hasanče und Jaranen in Aktion 1f600
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/3/2016, 14:50

Eva wrote:Ne okreći leđa, jer će ti Hasanče zabit nožinu. Inače, sve 5, savezncii i jarani Hasanče und Jaranen in Aktion 1f600
Računam na to da će wehabdije naprawit neko teško shranje u germanskim zemljama ...a onda ide brutalna selekćija na wehabdije i umjerene.

Umjereni će rokat wehabdije.

Neće biti sredine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 14/3/2016, 14:51

Spremaj majko kreveta - to mi je super
odmah mi dođe nešto...
ono...
crvenkasti