Oporavljeni pacijenti opet pozitivni na koronavirus
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Oporavljeni pacijenti opet pozitivni na koronavirus
Gotovo je ovo. Ovo ostaje unutra.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/top/koronavirus/kineski-mediji-objavljuju-da-su-oporavljeni-pacijenti-opet-pozitivni-na-koronavirus-u-jednoj-bolnici-virus-ponovno-pronasli-kod-13-pacijenata/10024870/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/top/koronavirus/kineski-mediji-objavljuju-da-su-oporavljeni-pacijenti-opet-pozitivni-na-koronavirus-u-jednoj-bolnici-virus-ponovno-pronasli-kod-13-pacijenata/10024870/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Oporavljeni pacijenti opet pozitivni na koronavirus
Za mjesec dana cili svit će bit zaražen.
Ne postoji način da se ovo zaustavi.
Ne postoji način da se ovo zaustavi.
2014-04-11
Dragi narode Crne Gore , sad možete samo stat doma i čekat da ovo dođe po vas jer se ovo ne može zaustaviti.
Virus je izgleda napravljen ono vrhunski , zarazan je i dok osoba nema simptome , jednom kad se zaraziš virus ostaje u tijelu....
Virus je izgleda napravljen ono vrhunski , zarazan je i dok osoba nema simptome , jednom kad se zaraziš virus ostaje u tijelu....
2014-04-11
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
http://www.faktograf.hr/2020/01/27/bill-gates-nije-razvio-novi-koronavirus/vuksadinare wrote:bill gates
2015-09-08
Ako je netko ovo i osmislija triba mu dat Nobelovu nagradu. Ovi virus je sve ko da neće a samo ide dalje , puzajuća apokalipsa.
Nema zaštite od ovakvog virusa.
2014-04-11
osmisljali oni koji imaju viska novca i vremena pa im dosadno a taj visak negdje moraju potrositiRayMabus wrote:Ako je netko ovo i osmislija triba mu dat Nobelovu nagradu. Ovi virus je sve ko da neće a samo ide dalje , puzajuća apokalipsa.
2015-09-08
A dobro su ga osmislili. Potamanit će sve bolesne na planeti.
2014-04-11
Po meni ovo se ne može zaustaviti i ovo je neki početak korona doba. Kad nađu cijepivo ako nađu tko zna koliko će koštat itd a do tada karantene i kontrole. Globalizaciji će kako stvari stoje presudit malo jača gripa.
Korona doba.
Korona doba.
2014-04-11
RayMabus wrote:Gotovo je ovo. Ovo ostaje unutra.
a sto ja rekoh,jadan ne bio Longi,neki dan..Jednom ti udje,ostaje u tebi zauvijek...neeeema natrag,miloj majci..
Guest- Guest
Uskoro i u vašem gradu :
Neka korone. Vidim ja da se sve nešto oteže al očito netko mora saopčiti vijest da je globalizacija umrla.
Neka korone. Vidim ja da se sve nešto oteže al očito netko mora saopčiti vijest da je globalizacija umrla.
2014-04-11
Pa i to rekoh.."tiha voda,brege dere.." jebo ti svog njostradamusa..eto Menea da vam kazem sudbu kletu...
Guest- Guest
u biti ovo mi samo tako skrece vodu da moj kotac...milina..
Guest- Guest
Svakog dana sve više i više napredujemo.
Ovo čak i ako ne bude puno zaraženih nego se samo bude svaki dan širilo je kraj globalizacije.
Italija je već na koljenima. Oni neće izdržati dva mjeseca ovako.
Ovo čak i ako ne bude puno zaraženih nego se samo bude svaki dan širilo je kraj globalizacije.
2014-04-11
Reko sam mu i ja,i njem i onom ezekielu,jebali oni svoje Ashtare i svjetlosna bića,dolazi vrijeme tame.Legendovich wrote:RayMabus wrote:Gotovo je ovo. Ovo ostaje unutra.
a sto ja rekoh,jadan ne bio Longi,neki dan..Jednom ti udje,ostaje u tebi zauvijek...neeeema natrag,miloj majci..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nek josh malo Svijetle..nas je period puno prirodniji,kao i tama koja vlada svemirom..סמאל wrote:Reko sam mu i ja,i njem i onom ezekielu,jebali oni svoje Ashtare i svjetlosna bića,dolazi vrijeme tame.Legendovich wrote:RayMabus wrote:Gotovo je ovo. Ovo ostaje unutra.
Guest- Guest
Samo čekaj,vidit ćeš pizdarije kad se ovo raširi po Indiji i Pakistanu.RayMabus wrote:Svakog dana sve više i više napredujemo.
Već dugo ponavljam kao papagaj,ljudi se previše nakotilo,te bi to trebalo svest na jednu razumnu brojku od maksimalnih 500 milijuna.
Sad ako se sjećaš što sam govorio o proporcionalnim brojkama svih naroda,koliko bi Hrvata po postoku moglo ući u tih 500 000 milijuna.
2015-07-23
סמאל wrote:Samo čekaj,vidit ćeš pizdarije kad se ovo raširi po Indiji i Pakistanu.RayMabus wrote:Svakog dana sve više i više napredujemo.
Već dugo ponavljam kao papagaj,ljudi se previše nakotilo,te bi to trebalo svest na jednu razumnu projku od maksimalnih 500 milijuna.
Sad ako se sjećaš što sam govorio o proporcionalnim brojkama svih naroda,koliko bi Hrvata po postoku moglo ući u tih 500 000 milijuna.
Longi i Yoda...moždak..!!!
Guest- Guest
Zar vuk i Sero ne bi bili idealni primjerci hrvatske vrste koju bi trebalo ugurat u Noinu arku.Legendovich wrote:סמאל wrote:Samo čekaj,vidit ćeš pizdarije kad se ovo raširi po Indiji i Pakistanu.RayMabus wrote:Svakog dana sve više i više napredujemo.
Već dugo ponavljam kao papagaj,ljudi se previše nakotilo,te bi to trebalo svest na jednu razumnu projku od maksimalnih 500 milijuna.
Longi i Yoda...moždak..!!!
2015-07-23
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Neće grom u koprive: Komšić opet negativan, svi oko njega pozitivni
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Oporavljeni Navaljni vraća se u Rusiju
» Raspad venecuelanskog zdravstva, pacijenti umiru
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Oporavljeni Navaljni vraća se u Rusiju
» Raspad venecuelanskog zdravstva, pacijenti umiru
Page 1 of 9