Pitanje za forumasice
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Pitanje za forumasice
Dybala bolesnik na kvadrat. Sigurno drka na Ronalda
Last edited by scorpion on 29/2/2020, 21:59; edited 1 time in total
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Messi je odvratni mali stakor bez ikakvog ukusa i stila
No jebe kurve i sponze ,nije gay midget
No jebe kurve i sponze ,nije gay midget
Guest- Guest
scorpion wrote:Dybala bolesnik na kvadrat. Sigurno drka na Ronalda
? Samo zato sto ti zivis u deluziji
A ako cemo iskreno metro nije muzevno ^^
Guest- Guest
Ja živim u deluziji jer ste ti, niče i čmarend rekli da je Ronaldo gay? Pa ima smislaDybala wrote:scorpion wrote:Dybala bolesnik na kvadrat. Sigurno drka na Ronalda
Ako čovjek živi sa curom (kojoj je btw. napravio dijete) i izjašnjava se kao hetero, onda šta ti imaš na svoju ruku odlučivat šta je on? Mogu zaključit samo da je to vaša želja i mokri snovi.
Mene boli kurčina i da je gay, ne zanima me, ali to neće promjenit činjenicu da je najbolji igrač na svijetu
Peder ili str8, manchesterski SIN je najveći fudbaler svih vremena...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Peder ili str8, manchesterski SIN je najveći fudbaler svih vremena...
scorpion wrote:Ja živim u deluziji jer ste ti, niče i čmarend rekli da je Ronaldo gay? Pa ima smislaDybala wrote:scorpion wrote:Dybala bolesnik na kvadrat. Sigurno drka na Ronalda
Ako čovjek živi sa curom (kojoj je btw. napravio dijete) i izjašnjava se kao hetero, onda šta ti imaš na svoju ruku odlučivat šta je on? Mogu zaključit samo da je to vaša želja i mokri snovi.
Mene boli kurčina i da je gay, ne zanima me, ali to neće promjenit činjenicu da je najbolji igrač na svijetu
I ja se izjasnjavam da sam sa drugog kamencica od Sunca,Venerina brezuljka ...no je li to istina?
Imas brdo umjetnih parova koji skrivaju svoju seksualnost jer znaju da bi im poslovno stetilo ..pogotovo jednom profesionalnom nogometasu ..u sportu koji po defaultu je rezerviran za određenu publiku
Ocito nisi cuo za umjetnu oplodnju ..niti kako slabo plodni ljudi prave djecu .Cemu sve te surogat majke ako je takav alfa da moze imati zenu koju hoce ?
Na kraju se "skrasio" sa nekom konobaricom il prodavacicom il sto god vec je ..kojoj svaki dan placa sutnju,daje dzeparac i ne skriva to
No kada si simpleton i povrsno vidis stvari bez sireg konteksta onda ti crv7 mora biti hetero
Vrijeđaš me bez razloga kao obicni primitivac bez nekog razloga
Oslovljavas me sa bolesnik,spominjes tu neke mokre snove no zaboravljas da nitko od nas nije tek izasao iz puberteta kao ti pa da ima takve porive
End mozda i je iz neke vukojebine kraj zaboka ali je i dalje pojam civilizacije za hercegovacko bosanski sljam neovisno o velicini mjesta
Guest- Guest
A ja još veća budala što ulazim u bilo kakvu raspravu sa bolesnikom. Odi nastavi drkat na Ronalda i sanjat kako je on gay
Čmarend može bit pojam civilizacije samo klošaru koji ni ne zna šta je civilizacija. Pijana budala iz šume je pojam civilizacije
Čmarend može bit pojam civilizacije samo klošaru koji ni ne zna šta je civilizacija. Pijana budala iz šume je pojam civilizacije
Scorpija je stvarno izgubljen momak...
Znaci, Dybala mu doslovno sve nacrta i on opet ne može zbrojit 2+2...
:(
Dobro, Pederko nije gay, on je veći alfa mužjak od Clinta iz špageti westerna...
I naravno da ne plaća ženama da mu glume cure ala Irinu i slične...
Dobro, Pederko nije gay, on je veći alfa mužjak od Clinta iz špageti westerna...
Guest- Guest
Ma ti i dybala ste razbijači mitova, vi sve znate Da, dybala mi sve nacrtafridrih_niche wrote:Scorpija je stvarno izgubljen momak...
Naravno ti to sve pouzdano i provjereno znaš, nema sumnje da je istina
kako se gubi mali hercegovački pederčić, wannabe nacist i gay7 obožavatelj iz najveće svjetske rupetine priča nam o civilizaciji.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Evo i ovog drvosječe, razina gluopće na forumu naglo se digla
Triba se imat nešto u glavi da se poveze 2 i 2, jebat ga...scorpion wrote:Ma ti i dybala ste razbijači mitova, vi sve znate Da, dybala mi sve nacrtafridrih_niche wrote:Scorpija je stvarno izgubljen momak...
Meni je preočito da je lik peder, tebi nije i to je ok...
Skontat ćeš tek kad izadje iz ormara ala Ricky Martin...
Koji je isto ‘bija u vezi’ sa hrpom žena, čak i s Ninom Moric...
Kako je to moguće?!
Ma nije gay 100 %, to on samo malo sere u medijima...
:^O
Guest- Guest
Isse sto je Nina bila zgodna dok nije pocela sa drogom,fabriziom i plasticnim operacijama
Sad izgleda kao transgender ...kako ludost unisti nesto dobro
Sad izgleda kao transgender ...kako ludost unisti nesto dobro
Guest- Guest
Uopće nije bitno je li on gay ili nije (mene boli kurac), problem što ti forsiraš i na silu želiš da on bude gay (zašto, to samo ti znaš). Ako ćemo tako ocjenjivat, onda je 90% muškaraca zapadne europe gay.fridrih_niche wrote:Triba se imat nešto u glavi da se poveze 2 i 2, jebat ga...scorpion wrote:Ma ti i dybala ste razbijači mitova, vi sve znate Da, dybala mi sve nacrtafridrih_niche wrote:Scorpija je stvarno izgubljen momak...
Meni je preočito da je lik peder, tebi nije i to je ok...
Skontat ćeš tek kad izadje iz ormara ala Ricky Martin...
Koji je isto ‘bija u vezi’ sa hrpom žena, čak i s Ninom Moric...
Kako je to moguće?!
Ma nije gay 100 %, to on samo malo sere u medijima...
:^O
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» pitanje za sve
» pitanje za sve
» Pitanje za sve
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» pitanje za sve
» Pitanje za sve
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 10