Pitanje za forumasice
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Pitanje za forumasice
vidi vidi kako srpska pederčina brani svojeg mostarskog partnera, bože dragi kakvi bolesnici, kad pomisliš da si sve vidio...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Atalanta, sunce mu mamino, mogla si odmah s time, a ne nakon što se po foruma outalo...
darth_vader-
2014-04-17
End wrote:vidi vidi kako srpska pederčina brani svojeg mostarskog partnera, bože dragi kakvi bolesnici, kad pomisliš da si sve vidio...
Ajde debilu ciganski, vrati nichetov kurac u usta. Tada si najmanje glup...
Guest- Guest
Atlana wrote:E moj niche da te kic cuje... Trajni ban odmah
Nichetu je svaka pička loša, spermenko je ljubomoran pa ne sme da puno laprda inače će odmah biti problema...
Guest- Guest
Znaci, Hitler i CR su ti idoli...Brat Brale wrote:End wrote:vidi vidi kako srpska pederčina brani svojeg mostarskog partnera, bože dragi kakvi bolesnici, kad pomisliš da si sve vidio...
Ako to nije latentni pederluk, onda ništa nije!
:^O
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Znaci, Hitler i CR su ti idoli...Brat Brale wrote:End wrote:vidi vidi kako srpska pederčina brani svojeg mostarskog partnera, bože dragi kakvi bolesnici, kad pomisliš da si sve vidio...
Meni hitler idol? Daj se streljaj jadniče...
Guest- Guest
Ne volin plastiku, ubij me...Brat Brale wrote:Atlana wrote:E moj niche da te kic cuje... Trajni ban odmah
Nichetu je svaka pička loša, spermenko je ljubomoran pa ne sme da puno laprda inače će odmah biti problema...
Samo prirodne žene!
<3
Ti ionako svršavaš na gay muskice, jebe ti se...
Guest- Guest
Atlana wrote:Evo jos jedna.fridrih_niche wrote:
Zivjeli mi...
Otkud ti noorkina slika u brusu?
Guest- Guest
čovjek ima četvero djece sa više žena čak je i onu amerikanku toliko izguzio da je poslije plakala kako je silovana a ovi kažu gay lol gay koji prči žene. to da ima modni stil metroseksualca/peška stoji..
Lisa je institucija, opraštan joj silikone, jer idu uz opis posla...Atlana wrote:Evo jos jedna.fridrih_niche wrote:
Zivjeli mi...
:D
Guest- Guest
Forum je u kurcu, pisa san Scorpiji, ne tebi, glupko...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Znaci, Hitler i CR su ti idoli...Brat Brale wrote:End wrote:vidi vidi kako srpska pederčina brani svojeg mostarskog partnera, bože dragi kakvi bolesnici, kad pomisliš da si sve vidio...
Meni hitler idol? Daj se streljaj jadniče...
Guest- Guest
HahahaBrat Brale wrote:Atlana wrote:Evo jos jedna.fridrih_niche wrote:
Zivjeli mi...
Otkud ti noorkina slika u brusu?
Guest- Guest
Haha da.fridrih_niche wrote:Lisa je institucija, opraštan joj silikone, jer idu uz opis posla...Atlana wrote:Evo jos jedna.fridrih_niche wrote:
Zivjeli mi...
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» pitanje za sve
» pitanje za sve
» Pitanje za sve
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» pitanje za sve
» Pitanje za sve
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 10