Pitanje za forumasice
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Pitanje za forumasice
Napokon si skužioEnd wrote:haha koja sam ja gluperda ovo je nemoguće
Lana Jurcevic...Atlana wrote:Tko je ta?fridrih_niche wrote:La Anal je nikakva ženska...
Bafalo ima gori ukus od Kica...
:D
Guest- Guest
I šta da mu sad ja napisen?End wrote:haha koja gluperda ovo je nemoguće
Šta?
Al drag mi je Scorpija...
<3
Guest- Guest
Nisu fizicki ruzne te balkanske starletice i wannabe pevaljke...
Ali ne mogu provarit da nekome idol imoze biti ili da netko moze heklati na nekoga tko jednostavno... Nema neki intelekt
Ali ne mogu provarit da nekome idol imoze biti ili da netko moze heklati na nekoga tko jednostavno... Nema neki intelekt
Guest- Guest
Opa, konstruktivna bila ona moja kritika..pocelo je dokazivanje ;-P
Alo, govorimo o muskarcima ;-DAtlana wrote:Nisu fizicki ruzne te balkanske starletice i wannabe pevaljke...
A mozda su i pametne. Samo daju svakakve izjave i stavljaju golisave slike jer znaju da to solde donosi...
Lille mi nema neki bogznakakav glas. Prosjecan, ok. Prije je bila puno mirnija, jos od djetinjstva se pokusavala probiti na scenu i uspijela tek kada je postala tako malo... Vise gola
Lille mi nema neki bogznakakav glas. Prosjecan, ok. Prije je bila puno mirnija, jos od djetinjstva se pokusavala probiti na scenu i uspijela tek kada je postala tako malo... Vise gola
Guest- Guest
Dok san bija ima fejs Lille me bila blokirala...
A samo san joj bija reka da ako želi bit poznatija od Severine da koristi HD kameru i skuplji šampanjac od Freixeneta...
:p
A samo san joj bija reka da ako želi bit poznatija od Severine da koristi HD kameru i skuplji šampanjac od Freixeneta...
Guest- Guest
Žene su zanimljivija tema...Maggie19 wrote:Alo, govorimo o muskarcima ;-DAtlana wrote:Nisu fizicki ruzne te balkanske starletice i wannabe pevaljke...
Guest- Guest
Hahagahhahahajahahaghhahafridrih_niche wrote:Dok san bija ima fejs Lille me bila blokirala...
KIC CUJES LI I GLEDAS
Guest- Guest
Reći ću vam jedno: izgled ne donosi ni publiku ni koncerte nego pjesme. Da nema mojih pjesama, ne bih bila tu gdje jesam i ne bih bila jedna od najzaposlenijih pjevačica u Hrvatskoj. Još jednom hvala svima koji me vole, prate i slušaju - ističe pjevačica.
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» pitanje za sve
» pitanje za sve
» Pitanje za sve
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» pitanje za sve
» Pitanje za sve
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 10