ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 46 Empty Re: Denkverbot

Post by mativka 6/3/2020, 16:30

Surfajući, naletila sam na pojam distributizam kao trećoj opciji socijalizma i kapitalizma.
Zna li netko više o tome?

mativka

2018-08-07

Back to top Go down

Post by kic 6/3/2020, 16:33

ebenica wrote:
kic wrote:
- bolje reć amerikanci, svi nasmijani, rade rado, dođe šef i pita jel sve u redu i još nešto, zaboravio sam, ugl kaže Kamber: evo ovi ljudi rade najobičniji posao na svijetu, i vedri su i veseli, i što je najvažnije pršte od pozitive - a kod nas uvijek kuuuk
kaj točno pjesnik želi reć'? da nekaj s tobom nije u redu ako se ne smiješ dok radiš? crnci su pjevali dok su brali pamuk, dalmatinac s kamerom bi mislio da je to nekaj super.
jelda da je sranje kad ovak' pročitaš neko sranje? 
zašto bi rad trebao biti nešto pozitivno? pogotovo rad na minimalcu? što je pozitivno u radu? što je pozitivno u tome da određeni broj sati na dan nemaš kontrole nad sobom?
i druga stvar. znači tebi i abenu je riješenje status qou uz malo više osmijeha. nema veze što ljudi rade za kikiriki, nema veze što su više gladni nego siti, nema veze što si od rada ne mogu ništa priuštiti, nema veze kaj drugi dan mogu završit na cesti, bitno je biti nasmiješen.

puno upitnika ali, zar je bitan samo materijalno u životu?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by mativka 6/3/2020, 16:34

Ra wrote:
Pitanje tjedna je: Koliko bi Abend sa svojim radnim navikama, svojom spremnošću prihvatiti rizik i odgovornosti (kao pojedinac), znanjem i sposobnošću prilagođavanja,  izdržao u tom sjajnom američkom kapitalizmu?   B-)
Vidjevši tvoje pitanje, prvo sam pomislila na Amiše.
Zašto?
Ne znam, al' jesam :)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by kic 6/3/2020, 16:55

ja sam prihvatio sugestiju od V.

u vezi razlike u ponašanju i odgovaranju pred upaljenim i ugašenim kamerama..

pokazao sam fleksibilnost u stavu kad mi se ukazalo na nešto, a na sugestiju da tražim priliku/udavaču sam shodno odgovorio da takav utilitarizam je svojestven socijalističkoj filozofiji života

i na to sam dobio uvredu, no dobro.

a čemu da se priklonim? s jedne strane ima jedna osoba koja naglašava dobrovoljnost odnosa kao paramount, ekonomija je zapravo hinterland i sekundarna u svemu tome, i s druge strane postoje brojni drugi koji govore da treba uzeti pušku u ruke i natjerati zle, ali, to me podsjeća na Death Note seriju, kad lik ima bilježnicu u koju upiše ime i taj zlikovac je za minutu mrtav, i govori mu demon: je, misliš da činiš dobro, brišeš zlikovce jednog po jednog - a na kraju - ostat ćeš ti, zlikovac nad zlikovcima-

this is a moral journey
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by mativka 6/3/2020, 17:11

Moral journey?

Kic, lijepo si biće, al' kauč je moj ;)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2020, 17:16

kic wrote:

zanos običnih radnika je definitivno drukčiji ipak-

hehe...ti ne razmišljaš uopće kao ni ovaj lik na videu. deder pokaži ti ovaj video rvackoj poreznoj inspekciji, carini i sanitarnoj. nepropisna odjeća na poslu, sigurno koji višak dolara u blagajni, namirnice nisu pohranjene po propisima rh-ndh, gabariti kuhinje ne odgovaraju propisima rh-ndh, radnici se smiješe i vesele a to je u rh-ndh strogo zabranjeno probaj se smijat u rh-ndh na radnom mjestu pa ćeš vidit kako brzo stiže otkaz. itd itd...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2020, 17:18

kic wrote:pokazao sam fleksibilnost u stavu kad mi se ukazalo na nešto, a na sugestiju da tražim priliku/udavaču sam shodno odgovorio da takav utilitarizam je svojestven socijalističkoj filozofiji života

nisi za to dobio uvredu, uvredu si dobio za nepropuštanje prilike da violator podsjetiš gdje joj je mjesto:
" vidiš kako ti odmah tražiš neke veze da nekog iskoristiš radi nekog cilja, tako ljevičarski :D".

zašto ti i aben mislite da je ovo zelena milja i da je netko od nas coffey?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2020, 17:19

kic wrote:
ebenica wrote:
kic wrote:
- bolje reć amerikanci, svi nasmijani, rade rado, dođe šef i pita jel sve u redu i još nešto, zaboravio sam, ugl kaže Kamber: evo ovi ljudi rade najobičniji posao na svijetu, i vedri su i veseli, i što je najvažnije pršte od pozitive - a kod nas uvijek kuuuk
kaj točno pjesnik želi reć'? da nekaj s tobom nije u redu ako se ne smiješ dok radiš? crnci su pjevali dok su brali pamuk, dalmatinac s kamerom bi mislio da je to nekaj super.
jelda da je sranje kad ovak' pročitaš neko sranje? 
zašto bi rad trebao biti nešto pozitivno? pogotovo rad na minimalcu? što je pozitivno u radu? što je pozitivno u tome da određeni broj sati na dan nemaš kontrole nad sobom?
i druga stvar. znači tebi i abenu je riješenje status qou uz malo više osmijeha. nema veze što ljudi rade za kikiriki, nema veze što su više gladni nego siti, nema veze što si od rada ne mogu ništa priuštiti, nema veze kaj drugi dan mogu završit na cesti, bitno je biti nasmiješen.

puno upitnika
svejedno je na kaj odgovoriš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 6/3/2020, 17:23

ebenica wrote:
aben wrote:
uf, puno slova, tek veceras unda.
ma nemoj se bavit nama bavi se sobom, moraš se ponovo pronać'.
The only exceptions are anarcho-capitalists, who believe that all of the functions of the state can and should be privatized and exposed to market forces. Classical liberals, libertarians, and minarchists argue that capitalism is the best system of distributing resources, but that the government must exist to protect private property rights through the military, police, and courts.

ca oces reci?

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by mativka 6/3/2020, 17:25

ebenica wrote:
kic wrote:pokazao sam fleksibilnost u stavu kad mi se ukazalo na nešto, a na sugestiju da tražim priliku/udavaču sam shodno odgovorio da takav utilitarizam je svojestven socijalističkoj filozofiji života

nisi za to dobio uvredu, uvredu si dobio za nepropuštanje prilike da violator podsjetiš gdje joj je mjesto:
" vidiš kako ti odmah tražiš neke veze da nekog iskoristiš radi nekog cilja, tako ljevičarski :D".

Zbog čega ti osjećaš potrebu nekoga pravdati?

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2020, 17:28

kic wrote:
brojni drugi koji govore da treba uzeti pušku u ruke i natjerati zle
ali kaj to točno ima s tobom? zakaj ste ti i aben protiv promjena da bi većini ljudi bilo bolje i da imaju bolji i sadržajniji život? zašto?
jel su vaša uvjerenja stvarno toliko bitna da bi netko morao jesti govna cijeli život kako bi stvarnost ostala po mjeri vaših ideja?
jel se tako ponašate i u obitelji? tko zarađuje više taj je produktivniji i taj ima veći obrok, bolji stolac, pravo na vikend?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2020, 17:29

mativka wrote:
ebenica wrote:

di ti vidiš pravdanje? si opet abenov kurac sanjala?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 6/3/2020, 17:31

mativka wrote:Surfajući, naletila sam na pojam distributizam kao trećoj opciji socijalizma i kapitalizma.
Zna li netko više o tome?

socijalizam light.
jebiga, oni se boju stvori kih se ne tribo bojati. recimo, monopola. monopol u kapitalizmu uopce ni opasan, za rozliku od onog socijalistickog.
boju se i pohljepe, tj misli da kapitalizam kvori ljude, da ljudi nemaju miru i sl. a ki in garantiro da ce oti ljudi imati miru i ne biti pohljepni i nakon distribucije?

amisi imaju limit od 500 000 dolarov, kad osnivaju novu firmu i doju je nekomu svomu. ovo je nesto potpuno drugo. oni svi na to pristali. i zoto, jedini nocin je totalni kapitalizam u kin ce pojedinci somi sebi odredjivati do koliko ce roditi.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2020, 17:32

aben wrote:jedini nocin je totalni kapitalizam u kin ce pojedinci somi sebi odredjivati do koliko ce roditi.
u totalnom kapitalizmu bi ti i gates skupa čistili njegovu garažu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 6/3/2020, 17:33

ebenica wrote:
mativka wrote:
ebenica wrote:

Nisam nikada niti prestala.
S njima sam 6 godina i nikada se nisu petljali u moj odnos s nekim, niti me opravdavali a niti drugog opominjali..

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2020, 17:35

mativka wrote:
ebenica wrote:
mativka wrote:
ebenica wrote:

S njima sam 6 godina i nikada se nisu petljali u moj odnos s nekim, niti me opravdavali a niti drugog ooravdavali, opominjali..
koji jebeni kurac ti pišeš? gdje se izgubi smisao misli od mozga do tipkovnice?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 6/3/2020, 17:37

ebenica wrote:
mativka wrote:
ebenica wrote:
mativka wrote:
ebenica wrote:

S njima sam 6 godina i nikada se nisu petljali u moj odnos s nekim, niti me opravdavali a niti drugog ooravdavali, opominjali..
Koji se ti kurac miješaš u tuđe odnose i kao baba rastumačuješ?

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2020, 17:42

mativka wrote:
ebenica wrote:
mativka wrote:
ebenica wrote:
mativka wrote:
kakve tuđe odnose? :D  ovo je forum i sve što je napisano podložno je kritici i komentaru, kome god i između koga god, ako se glumi žrtva i pravi englez to je podložno kritici a ne tome da se promatrači prave debili, kuiš? ma kuiš ti moi krivi kurac.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 6/3/2020, 17:46

ebenica wrote:
mativka wrote:
ebenica wrote:
mativka wrote:
ebenica wrote:
kakve tuđe odnose? :D  ovo je forum i sve što je napisano podložno je kritici i komentaru, kome god i između koga god, ako se glumi žrtva i pravi englez to je podložno kritici a ne tome da se promatrači prave debili, kuiš? ma kuiš ti moi krivi kurac.
Ti ne kužiš ništa!
Sad si i glumiš vještaka u međuljudskim odnosima?
Kic ne glumi.

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 6/3/2020, 17:51

mativka wrote:
ebenica wrote:
mativka wrote:
ebenica wrote:
mativka wrote:
Ti ne kužiš ništa!
Sad si i glumiš vještaka u međuljudskim  odnosima?
Kic ne glumi.
gledaj ocvala debilušo, pravdanje bi bilo da sam napisao: nije te uvrijedila jer ona nije takva niti je to mislila ona je u stvari super osoba i bla bla (onak kak ti nekome napišeš: divno si biće Basketball )
a ja sam napisao: da uvrijedila te i uvrijedila te zbog toga i toga....to nije pravdanje nego ukazivanje na činjenice jer je jebeno odvratno kad netko glumi žrtvu, pogotovo netko tko nema niti malo humanosti u sebi i kome je robovski rad uz smiješak nešto ćemu bi se trebalo težiti, valjda. na forumu je sve napisano što nema logike ili smisla podložno komentaru i ne spada u nečije međusobne odnose.
to kaj si ti glupa k'o 3 kurca pa ti se treba crtat je tvoj jebeni problem, ne moi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 6/3/2020, 17:56

ebenica wrote:
mativka wrote:
ebenica wrote:
mativka wrote:
ebenica wrote:
Ti ne kužiš ništa!
Sad si i glumiš vještaka u međuljudskim  odnosima?
Kic ne glumi.
gledaj ocvala debilušo, pravdanje bi bilo da sam napisao: nije te uvrijedila jer ona nije takva niti je to mislila ona je u stvari super osoba i bla bla (onak kak ti nekome napišeš: divno si biće Basketball )
a ja sam napisao: da uvrijedila te i uvrijedila te zbog toga i toga....to nije pravdanje nego ukazivanje na činjenice jer je jebeno odvratno kad netko glumi žrtvu, pogotovo netko tko nema niti malo humanosti u sebi i kome je robovski rad uz smiješak nešto ćemu bi se trebalo težiti, valjda. na forumu je sve napisano što nema logike ili smisla podložno komentaru i ne spada u nečije međusobne odnose.
to kaj si ti glupa k'o 3 kurca pa ti se treba crtat je tvoj jebeni problem, ne moi.
Debilu,
baba si koja uživa vrijeđati, omalovažavati i nemaš grama srama niti samokritike u sebi.
Iskorištavaš sve što ti se nađe na putu kako bi ispuhao vjetrove u sebi.

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top