Veze
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Veze
medication wrote:Ja uopće Kica ne gledam kao nekog neiskusnog idealistu. Čovjek ima stav o tome, nije napisao da će njegovo sadašnje mišljenje uklesat u kamen i držat ga se do smrti.
Uostalom, poznajem udivca i udovicu koji imaju isti stav ko i Kic.
A ne može im se baš pripisat naivnost i neiskustvo.
Ja se ne mogu sad zamislit u takvoj ulozi a i ne želim.
Ni ja uopće ne mislim da je to stvar naivnosti ili neiskustva. Jednostavno nismo svi isti.
Guest- Guest
realno, može umrjet sutra. mislim mogu i ja.Vegvísir wrote:
A gle, vremena ako stvarno želiš, uvijek možeš naći. Dok je živ, nije kasno.
no stalno neke preokupacije. loša isprika.
znao sam se sa starim posvaditi, ali nikaj dramatično. klasika međuljudskih odnosa.
imamo jedan konstantan odnos.
2014-12-30
kic wrote:well, tema je malo crnjak, ali nekako nisam shvacao nikad one koji prekinu s nekim s kim su dugo godina skupa, i nakon pol sata dodje sljedeci partner, ono doslovno za pol sata..
to ni meni nikad nije bilo jasno, nap. veza se nakon pet godina raspala,mučan razlaz i jedno o d njih u roku mjesec dana već guguće s drugim... pa mislim, wtf!?... takve osobe stamtram nepouzdanima, ne bih nikada imala povjerenj au nekoga tko brzinski baci u smeće nešto što je do samo mjesec unazad bilo velika ljubav.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
takve osobe jednostavno su neinteligentne, ma moze i direktno, glupavenight sky wrote:kic wrote:well, tema je malo crnjak, ali nekako nisam shvacao nikad one koji prekinu s nekim s kim su dugo godina skupa, i nakon pol sata dodje sljedeci partner, ono doslovno za pol sata..
to ni meni nikad nije bilo jasno, nap. veza se nakon pet godina raspala,mučan razlaz i jedno o d njih u roku mjesec dana već guguće s drugim... pa mislim, wtf!?... takve osobe stamtram nepouzdanima, ne bih nikada imala povjerenj au nekoga tko brzinski baci u smeće nešto što je do samo mjesec unazad bilo velika ljubav.
dijagram-
2015-08-09
mativka wrote:Ima ona izreka o braku: pametnom jednom dosta!
nisam znao da si bila udana,znači sad si pametnija?!?
:wow:
jack_reacher-
2014-04-14
bobster wrote:mativka wrote:Ima ona izreka o braku: pametnom jednom dosta!
nisam znao da si bila udana,znači sad si pametnija?!?
:wow:
hahahahaha, znala sam! Tko kaže da sam uopće pametna?!
Nemoj mene zezati, imaš svoju ženu i djecu za to ...
Guest- Guest
mativka wrote:
Nemoj mene zezati, imaš svoju ženu i djecu za to ...
ne širi lažne (dez)informacije,znaš da to nije istina,pa valjda ti je mackula objasnila,ne znam dal si pametna(!) samo znam da si jednom rekla da nemaš ljubavnih nego "mentalnih" problema(?)..
jack_reacher-
2014-04-14
bobster wrote:
ne širi lažne (dez)informacije,znaš da to nije istina,pa valjda ti je mackula objasnila,ne znam dal si pametna(!) samo znam da si jednom rekla da nemaš ljubavnih nego "mentalnih" problema(?)..
Nismo te ni spomenule :) Meni je neugodno pričati o nekome iza leđa. A užasno bi mi bilo raspitivati se..što imam, pitati ću tebe :)
A, samo sam primjenila tvoju taktiku, vidiš da si prvi počeo i da nije niti malo ugodno. Al, eto ti na!
Da, sve je u glavi
Guest- Guest
oki doki,vjerujem ti na riječ,pozdravi je ak se još čujete btw nešto sam te pito na stihoklepnici,valjda još nisi vidjela..
jack_reacher-
2014-04-14
mativka wrote:Ima ona izreka o braku: pametnom jednom dosta!
Ne slažem se sa tim
Kukavice nađu izgovor za odustajanje, a hrabri razlog za naprijed pametnije i bolje.
Guest- Guest
To i nije bila ljubav...veza nakon 5 godina pri kraju izgleda kao masakr..night sky wrote:kic wrote:well, tema je malo crnjak, ali nekako nisam shvacao nikad one koji prekinu s nekim s kim su dugo godina skupa, i nakon pol sata dodje sljedeci partner, ono doslovno za pol sata..
Guest- Guest
A valjda jer se jednom zestoko opeku,izgube povjerenje,zivce,ovo i ono,pa vise nece niti pokusati..mativka wrote:Ima ona izreka o braku: pametnom jednom dosta!
Rjetko to moze netko resetirati i krenuti iznova...Mozda oni koji nisu brak nikad previse srcu niti uzeli,samo kao neku ekonomsku zajednicu i interes gledali,pa niu bili niti emotivno povrijedjeni..Puno takvih kod svabija ima...Ili osobe koje su na dva stolca od pocetka sjedili,pa se nisu niti povezale emotivno nikada..
Kakogod bilo,u mirni i bezbolni kraj veze i braka ne vjerujem,ako su ljudi imali nesto "izmedju sebe"...
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:mativka wrote:Ima ona izreka o braku: pametnom jednom dosta!
Ne slažem se sa tim
Kukavice nađu izgovor za odustajanje, a hrabri razlog za naprijed pametnije i bolje.
Ma, na takvo razmišljanje me ponukalo jedno promatranje starijih žena u mojoj okolini. Naime, sve one koje su ostale rano udovice, doživjele su poznu starost i to u odličnom zdravstvenom stanju, dok s druge strane, one udane su patile od raznoraznih bolesti i umrle prije ovih.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Kakogod bilo,u mirni i bezbolni kraj veze i braka ne vjerujem,ako su ljudi imali nesto "izmedju sebe"...
Ima jedan način
Guest- Guest
ma meni čudno da netko starije životne dobi, pogotovo ako je dugo s jednim partnerom koji odjednom umre, nakon toliko godina, navikneš se na njega maksimalno i onda nađu drugu osobu, takoreći neznanca, kako se prebaciti tako odjednom, odakle im živci opet se navikavati na nekoga, nečije navike, mušice, upoznavati tu osobu... bolje da žive u miru to što im je preostalo, da imaju svoj mir i neku svakodnevicu. a svega, ali meni to bezveze.
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
tak je,a oni koji se lako "šaltaju",vjerovatno su i tijekom "veze" ili "braka" se diskretno "saltali"...rozNa wrote:ma meni čudno da netko starije životne dobi, pogotovo ako je dugo s jednim partnerom koji odjednom umre, nakon toliko godina, navikneš se na njega maksimalno i onda nađu drugu osobu, takoreći neznanca, kako se prebaciti tako odjednom, odakle im živci opet se navikavati na nekoga, nečije navike, mušice, upoznavati tu osobu... bolje da žive u miru to što im je preostalo, da imaju svoj mir i neku svakodnevicu. a svega, ali meni to bezveze.
Guest- Guest
kic wrote:well, tema je malo crnjak, ali nekako nisam shvacao nikad one koji prekinu s nekim s kim su dugo godina skupa, i nakon pol sata dodje sljedeci partner, ono doslovno za pol sata..
Guest- Guest
u biti,novi partner ne dodje brzo,posto je vrlo vjerovatno da se on vec prikrivao malo duze
Guest- Guest
ima dosta takvih slučajeva(naročito se to odnosi na bogate nasljednice)no nije pravilo dok je recimo kod muškića obratno;duže žive u braku ili nekoj vrsti vanbračne zajednice..mativka wrote:
Ma, na takvo razmišljanje me ponukalo jedno promatranje starijih žena u mojoj okolini. Naime, sve one koje su ostale rano udovice, doživjele su poznu starost i to u odličnom zdravstvenom stanju, dok s druge strane, one udane su patile od raznoraznih bolesti i umrle prije ovih.
jack_reacher-
2014-04-14
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» MUTNE VEZE
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» Ćorić raskinuo sve veze s HDZ-om
» "Ovdje su svi zaposleni preko veze"
» Iranske veze i uzbuđenje Šefika Džaferovića
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» Ćorić raskinuo sve veze s HDZ-om
» "Ovdje su svi zaposleni preko veze"