ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Veze

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Veze - Page 5 Empty Re: Veze

Post by jack_reacher 27/11/2015, 13:23

mativka wrote:

Ma, na takvo razmišljanje me ponukalo jedno promatranje starijih žena u mojoj okolini. Naime, sve one koje su ostale rano udovice, doživjele su poznu starost i to u odličnom zdravstvenom stanju, dok s druge strane, one udane su patile od raznoraznih bolesti i umrle prije ovih.  :D
ima dosta takvih slučajeva(naročito se to odnosi na bogate nasljednice)no nije pravilo dok je recimo kod muškića obratno;duže žive u braku ili nekoj vrsti vanbračne zajednice.. rendeer :dying

jack_reacher

2014-04-14

Back to top Go down

Post by rozNa 27/11/2015, 18:57

bogomdani wrote:
tak je,a oni koji se lako "šaltaju",vjerovatno su i tijekom "veze" ili "braka" se diskretno "saltali"... king

ili im ta veza i brak nije značila nešto, a iz nekog razloga su ostajali u njoj, iz navike, jer trenutno nema nikoga drugoga i tako. kad je ljubav u pitanju, ne zaboravlja se ona tako lako niti se lako i brzo nađe novi partner, šta god neki rekli.
rozNa
rozNa

2015-04-11

Back to top Go down

Post by jack_reacher 27/11/2015, 19:07

rozNa wrote:

kad je ljubav u pitanju, ne zaboravlja se ona tako lako niti se lako i brzo nađe novi partner, šta god neki rekli.

Veze - Page 5 Giphy
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 27/11/2015, 19:07

bogomdani wrote:Onda si fak-at neivan..Kic,danas su motivi braka bitno drugaciji nego prije 30-50 godina..tada su se partneri doista drzali onoga "dok nas smrt ne rastavi" tudej su bitno drugaciji odnosi i vremena..
E ovo.

To mene muci.

Znaci jednostavno ne kuzim koj vrag se ljudi zene, ako tu osobu ne vole? Komotno mogu biti u otvorenoj vezi pa uzivati u financijama i prasiti sve okolo.
Ne...oni se zene jer imaju dobre financije, jer im je "vrijeme za brak" ili jer musko napumpa zenu, ili je rmisle da nikada nikoga nece naci. Na kraju kad si dopizde, jer su se ozenili iz krivih razloga, pa se rastanu dijete ispasta.

Jebes financije i sve ostalo kada se nekime ne mozes imati onu neku emocinalnu vezu, kada te netko ne shvaca...
Prijatelj te moze shvacati i blabla tra-la-la, ali nitko te nikada ne moze shvatiti kao osoba kojoj pruzis ljubav i koja istom mjerom vraca tebi.

Na primjeru roditelja sam vidjela kako je to kada netko sklapa brak bez veze...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/11/2015, 19:11

najbolji su oni pimpeci frisko ozenjeni sa malom bebom sto hvataju uokolo sto stignu  :blj
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 27/11/2015, 20:35

Lady_D wrote:najbolji su oni pimpeci frisko ozenjeni sa malom bebom sto hvataju uokolo sto stignu  :blj
a tek mame s malom bebom, beba jos ne hoda a mama u prometu:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber 27/11/2015, 20:39

medalja uvijek ima dvije strane.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 27/11/2015, 20:47

bobster wrote:
mativka wrote:

Ma, na takvo razmišljanje me ponukalo jedno promatranje starijih žena u mojoj okolini. Naime, sve one koje su ostale rano udovice, doživjele su poznu starost i to u odličnom zdravstvenom stanju, dok s druge strane, one udane su patile od raznoraznih bolesti i umrle prije ovih.  :D
ima dosta takvih slučajeva(naročito se to odnosi na bogate nasljednice)no nije pravilo dok je recimo kod muškića obratno;duže žive u braku ili nekoj vrsti vanbračne zajednice.. rendeer :dying

Da, muškarcima je uvijek bitna mama :D 

Volim slobodu, nesputanost, i takve odnose...Čim je brak u pitanju, to je već neka ogrlica oko vrata...Mislim, ok je brak zbog djece, i samo zbog tih proširenih odnosa sam za brak, jer je drugačije pravno uređeno. (znam sada da me se može napasti na razne načine, ali postoji nešto što bih nazvala i zadovoljštinom)
Za izvanbračnu sam zajednicu dok nema djece...Jer koliko mislim, partner u takvoj zajednici nema pravo na mirovinu u slučaju da netko rikne, ako nisam u pravu, neka me netko ispravi. I druge stvari nisu baš uređene kako spada...
Uglavnom, vjerojatno nisam u pravu, ali odnosi su uvijek najbolji kada nisu definirani....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/11/2015, 01:17

rozNa wrote:
bogomdani wrote:
tak je,a oni koji se lako "šaltaju",vjerovatno su i tijekom "veze" ili "braka" se diskretno "saltali"... king

ili im ta veza i brak nije značila nešto, a iz nekog razloga su ostajali u njoj, iz navike, jer trenutno nema nikoga drugoga i tako. kad je ljubav u pitanju, ne zaboravlja se ona tako lako niti se lako i brzo nađe novi partner, šta god neki rekli.
naravno..ovo u potpunosti je istina..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/11/2015, 10:58

dijagram wrote:
Lady_D wrote:najbolji su oni pimpeci frisko ozenjeni sa malom bebom sto hvataju uokolo sto stignu  :blj
a tek mame s malom bebom, beba jos ne hoda a mama u prometu:)
Imam takvu jednu u okolini ali niti necu pricat o njoj

Nije mi jasna nimalo
Dvoje djece dva braka i ona lovi trecega
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/11/2015, 22:03

Lady_D wrote:
bogomdani wrote:Onda si fak-at neivan..Kic,danas su motivi braka bitno drugaciji nego prije 30-50 godina..tada su se partneri doista drzali onoga "dok nas smrt ne rastavi" tudej su bitno drugaciji odnosi i vremena..
E ovo.

To mene muci.

Znaci jednostavno ne kuzim koj vrag se ljudi zene, ako tu osobu ne vole? Komotno mogu biti u otvorenoj vezi pa uzivati u financijama i prasiti sve okolo.
Ne...oni se zene jer imaju dobre financije, jer im je "vrijeme za brak" ili jer musko napumpa zenu, ili je rmisle da nikada nikoga nece naci. Na kraju kad si dopizde, jer su se ozenili iz krivih razloga, pa se rastanu dijete ispasta.

Jebes financije i sve ostalo kada se nekime ne mozes imati onu neku emocinalnu vezu, kada te netko ne shvaca...
Prijatelj te moze shvacati i blabla tra-la-la, ali nitko te nikada ne moze shvatiti kao osoba kojoj pruzis ljubav i koja istom mjerom vraca tebi.

Na primjeru roditelja sam vidjela kako je to kada netko sklapa brak bez veze...
Pa najvise radi nametanja kontrole,kako osobne,tako i po liniji zakona..Znas ono: " E sad smo u Braku,sad s upravila drugacija.."
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/11/2015, 22:45

Bokte kako ti sereš!  

Brak je harmonija a ne nametanje pravila.. .
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 28/11/2015, 22:47

Zagy wrote:Bokte kako ti sereš!  

Brak je harmonija a ne nametanje pravila.. .
Brak je zakon.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 28/11/2015, 22:49

Na papiru?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 28/11/2015, 22:50

Zagy wrote:Na papiru?
ma opcenito, zena i djeca broj jedan, sve ostalo je,..sve ostalo.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 28/11/2015, 23:08

U braku/vezi je bitna raznolikost i sloboda....ne biti samo majka nego i žena. ..i biti fer....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2015, 02:18

Koji si ti hipokrit..tu seres o harmoniji,a pred mjuza si stavila dilemu,il nek napravi po tvom,ili nek kupi kufere..
ne bih rekao da je to harmonija..nadjete se u nekim cudnim godinama,pa kao,osjetite se nedovoljno voljenima,pa muz mora izvoditi vratolomije glumljenja samo da vam ugodi..
Pomiri se sa cinjenicom da je bRAK prije svega  institucija,koja je tako i u Zakonu definirana,azakoni u braku namecu i jednoj i drugoj strani(vise muskima) odredjeno ponasanje..Da je u pitanju harmonija,Brak uopce ne bi bio potreban...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2015, 09:57

ti ništa ne znaš o meni i naravno da ponovo baljezgas. ...tvoja riječ nema težinu. ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 29/11/2015, 10:09

mativka wrote:

Uglavnom, vjerojatno nisam u pravu, ali odnosi su uvijek najbolji kada nisu definirani....
djelomično  se slažem no mora postojat neka moralna(ili bi trebala)obaveza u smislu poštivanja i respekta prema partneru,ne volim kad neko stalno stavlja na vagu ko više doprinosi u vezi,meni je puno važnije od te neke izmišljene fizičke i emotivne vjernosti(neke žene čak inzistiraju da im muž\dečko uopće ne smije maštati,pogledati,pričati s drugima pa čak niti masturbirati u vezi,to mi totalno apsurdno!)ono kad se pogledamo u oči da osjećamo apsolutnu bliskost,razumijevanje i da možemo pričat o svemu intimnom što nas veže.. :roll :W
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2015, 10:29

Zagy wrote:ti ništa ne znaš o meni i naravno da ponovo baljezgas. ...tvoja riječ nema težinu. ...
daj se malo poslozi,jer izgleda u nekim trenucima zaboravis sto sama i pises na forumu,a to stosam rekao sam izvukao upravo iz toga..
pricala si da vise ne mozes trpjeti ravnodusnost mjuza,ovo i ono,osjecas se nevoljeno i da si razgovarala po tom pitanju sa njim,jer to tako vise dalje na taj nacin nece ici,dakle,posto si hudana,imas 3 djece,a na taj neacin vise ne bi islo,sto bi onda logicno slijedilo..? 
Tvoje rijeci itekako imaju tezinu,zato ti se to i obija o glavu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2015, 10:36

Ja ne dopuštam nikome da me iskorištava pa ni mužu. ....poštujem sebe dovoljno da ne dozvolim da sam nekome dobra samo kad treba sex.....svaki brak doživljava krize i u našoj posljednjoj krizi smo oboje napravili po jedan korak samo što ja to ne pišem. ....ti vidiš i razumiješ samo ono što želiš. ....od onda nama nikad nije bilo bolje.....jer smo raščistili neke stvari.....samo ajd ti to objasni kukavica koja bježi kod prvog problema i iskušenja. .....Ja nikad nisam tvrdila da je brak samo harmonija ali bogami nisu samo ni pravila......uostalom ti koji nikad u braku bio nisi,nisi ni najmanje kompetentan da o njemu sudiš... 

A sad si dobio dovoljno pažnje od mene.....ubuduće te ignoriram kao i većina drugih forumasa. ...;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics