korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: korona
Moj je isto biolog. Ima pusiku nakon koje vidis bile miseNoor wrote:pozdravi ga, moj je virusolog infektologfridrih_niche wrote:Meni frendovi koji su biolozi imaju drugačije informacije od tvojih...Noor wrote:Informišem se kod meritornihfridrih_niche wrote:Odakle ti pucaš te podatke?
;)
:D
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Moj istofridrih_niche wrote:Neman tvoj veze...
Moj wins...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
kalibar?LUCIANO MOGGI wrote:Moj je isto biolog. Ima pusiku nakon koje vidis bile miseNoor wrote:pozdravi ga, moj je virusolog infektologfridrih_niche wrote:Meni frendovi koji su biolozi imaju drugačije informacije od tvojih...Noor wrote:Informišem se kod meritornihfridrih_niche wrote:Odakle ti pucaš te podatke?
;)
Ae, bilo bi bolje da je tvoj u pravufridrih_niche wrote:Neman tvoj veze...
Moj wins...
Cista mrkvaNoor wrote:kalibar?LUCIANO MOGGI wrote:Moj je isto biolog. Ima pusiku nakon koje vidis bile miseNoor wrote:pozdravi ga, moj je virusolog infektologfridrih_niche wrote:Meni frendovi koji su biolozi imaju drugačije informacije od tvojih...Noor wrote:
Informišem se kod meritornih
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Noorka a heroinuDybala wrote:Korona da je hiv je vrh sto sam cuo ovdje
2015-09-13
ne laži...rekla sam kombinacija hiva i sarsa, odnosno ima djelovanje kao kombinacijaDybala wrote:Korona da je hiv je vrh sto sam cuo ovdje
evo, pa nauci nesto, danas je sramota ne informirati se, a lupetati
https://direktno.hr/eu-i-svijet/korona-virus-moze-izazvati-nepovratno-ostecenje-pluca-184881/
mrkvice su za juhicu...a i za grickat su fineLUCIANO MOGGI wrote:Cista mrkvaNoor wrote:kalibar?LUCIANO MOGGI wrote:Moj je isto biolog. Ima pusiku nakon koje vidis bile miseNoor wrote:pozdravi ga, moj je virusolog infektologfridrih_niche wrote:
Meni frendovi koji su biolozi imaju drugačije informacije od tvojih...
Najvažnije je da ne udara po mladima...
Corona je izmišljena radi reforme mirovinskog proračuna...
Corona je izmišljena radi reforme mirovinskog proračuna...
Guest- Guest
Oces ti da sad ja tebe strijeljam?LUCIANO MOGGI wrote:Noorka a heroinuDybala wrote:Korona da je hiv je vrh sto sam cuo ovdje
Sad ce 16. 7 sati iza sridnjeveuropeAtlana wrote:Koliko je sati sada h allajuelu?
Alajuelo
2015-09-13
NemozesNoor wrote:Oces ti da sad ja tebe strijeljam?LUCIANO MOGGI wrote:Noorka a heroinuDybala wrote:Korona da je hiv je vrh sto sam cuo ovdje
2015-09-13
Sta Sta radis skroz tamo u tropskim krajevimaLUCIANO MOGGI wrote:Sad ce 16. 7 sati iza sridnjeveuropeAtlana wrote:Koliko je sati sada h allajuelu?
Alajuelo
Guest- Guest
Atlana wrote:Sta Sta radis skroz tamo u tropskim krajevimaLUCIANO MOGGI wrote:Sad ce 16. 7 sati iza sridnjeveuropeAtlana wrote:Koliko je sati sada h allajuelu?
Alajuelo
Jebu ga za pare...
Guest- Guest
Danas je sramota da su svi informirani a nekriticniNoor wrote:ne laži...rekla sam kombinacija hiva i sarsa, odnosno ima djelovanje kao kombinacijaDybala wrote:Korona da je hiv je vrh sto sam cuo ovdje
evo, pa nauci nesto, danas je sramota ne informirati se, a lupetati
https://direktno.hr/eu-i-svijet/korona-virus-moze-izazvati-nepovratno-ostecenje-pluca-184881/
Hiv je retrovirus sa drugacijim djelovanjem iz drugog roda i porodice virusa.zbog skrsenog imuniteta uzrokuje oportunisticke infekcije koje nisu uobicajene kod imunokompetentnih ..tipa pneumonije uzrokovane pneumocystic jirovecii ..ali zasto to tebi govorim.ti citiras poluinformaciju sa direktno hr..
Iz drugih vijesti ..maja suput pokazala gacice
Guest- Guest
Reka san ti vec toAtlana wrote:Sta Sta radis skroz tamo u tropskim krajevimaLUCIANO MOGGI wrote:Sad ce 16. 7 sati iza sridnjeveuropeAtlana wrote:Koliko je sati sada h allajuelu?
Alajuelo
2015-09-13
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50