Tko se slaze u prostoj cinjenici
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tko se slaze u prostoj cinjenici
Ja sam odmah jutros učinio dobro djelo, Anti sam dao pouku. I to je nešto. I inače nisam za ta neka odricanja. Poslije Nove godine prestanem pit alkohol i jest svinjetinu i slično na par mjeseci radi sebe, čišćenja organizma. Nekad potraje do Uskrsa, ali se ne zamaram rokovima.muckodjubre wrote:U korizmi se morate odreći nekoga zadovoljstva ili zavjetovati za nešto pozitivno.
Najbolje kada se netko odrekne psovanja ili lokanja,pa jbt to ionako po katoličkom ne bi trebao raditi tako da se to ne računa...onda čekaju 00:01 Uskrs u rokaj litru žeste da nadoknaduš,wtf? Ne ide to tako.
Recimo zavjetujete se da ćete u korizmi svaki dan učiniti 1 dobro djelo!
Čista srijeda i Veliki petak jedina 2 dana nemrs i post,a svaki petak nemrs..ljudi griješe da je i Badnjak zato ja na Badnjak jedem pečenicu iliti odojak
Dobra je to navika.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Ja se nemogu odviknuti od tominjove zene. Jbg. Slabost. Skacen po njoj stalno.Roland Deschain wrote:Ja sam odmah jutros učinio dobro djelo, Anti sam dao pouku. I to je nešto. I inače nisam za ta neka odricanja. Poslije Nove godine prestanem pit alkohol i jest svinjetinu i slično na par mjeseci radi sebe, čišćenja organizma. Nekad potraje do Uskrsa, ali se ne zamaram rokovima.muckodjubre wrote:U korizmi se morate odreći nekoga zadovoljstva ili zavjetovati za nešto pozitivno.
Najbolje kada se netko odrekne psovanja ili lokanja,pa jbt to ionako po katoličkom ne bi trebao raditi tako da se to ne računa...onda čekaju 00:01 Uskrs u rokaj litru žeste da nadoknaduš,wtf? Ne ide to tako.
Čista srijeda i Veliki petak jedina 2 dana nemrs i post,a svaki petak nemrs..ljudi griješe da je i Badnjak zato ja na Badnjak jedem pečenicu iliti odojak
Dobra je to navika.
Ja cu ionako u raj.
Cigarete sam bacio skoro 5 godina alkohol vise od 3
Navijam za Juventus.
Samim time On me ceka rasirenih ruku jer i On navija za Juventus.
Doduse prije ce mu na oci stari tutlek koji prid zenom nesmi prdit.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tko je On? Neki od talijanskih gayeva?LUCIANO MOGGI wrote:Ja se nemogu odviknuti od tominjove zene. Jbg. Slabost. Skacen po njoj stalno.Roland Deschain wrote:Ja sam odmah jutros učinio dobro djelo, Anti sam dao pouku. I to je nešto. I inače nisam za ta neka odricanja. Poslije Nove godine prestanem pit alkohol i jest svinjetinu i slično na par mjeseci radi sebe, čišćenja organizma. Nekad potraje do Uskrsa, ali se ne zamaram rokovima.muckodjubre wrote:U korizmi se morate odreći nekoga zadovoljstva ili zavjetovati za nešto pozitivno.
Dobra je to navika.
Ja cu ionako u raj.
Navijam za Juventus.
Glupane Bog.Roland Deschain wrote:Tko je On? Neki od talijanskih gayeva?LUCIANO MOGGI wrote:Ja se nemogu odviknuti od tominjove zene. Jbg. Slabost. Skacen po njoj stalno.Roland Deschain wrote:Ja sam odmah jutros učinio dobro djelo, Anti sam dao pouku. I to je nešto. I inače nisam za ta neka odricanja. Poslije Nove godine prestanem pit alkohol i jest svinjetinu i slično na par mjeseci radi sebe, čišćenja organizma. Nekad potraje do Uskrsa, ali se ne zamaram rokovima.muckodjubre wrote:U korizmi se morate odreći nekoga zadovoljstva ili zavjetovati za nešto pozitivno.
Dobra je to navika.
Ja cu ionako u raj.
Navijam za Juventus.
A vec smo davno razjasnili tko u italiji navija za Ac Gay a tko za Juve...
No ti si to zaboravio nista cudno
Demencija pozna dob itd
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nitko normalan ne navija za Juve. On je sigurno neka gejara koju se nadaš naguzit na onom svijetu.LUCIANO MOGGI wrote:Glupane Bog.Roland Deschain wrote:Tko je On? Neki od talijanskih gayeva?LUCIANO MOGGI wrote:Ja se nemogu odviknuti od tominjove zene. Jbg. Slabost. Skacen po njoj stalno.Roland Deschain wrote:Ja sam odmah jutros učinio dobro djelo, Anti sam dao pouku. I to je nešto. I inače nisam za ta neka odricanja. Poslije Nove godine prestanem pit alkohol i jest svinjetinu i slično na par mjeseci radi sebe, čišćenja organizma. Nekad potraje do Uskrsa, ali se ne zamaram rokovima.muckodjubre wrote:U korizmi se morate odreći nekoga zadovoljstva ili zavjetovati za nešto pozitivno.
Dobra je to navika.
Ja cu ionako u raj.
Navijam za Juventus.
Demencija pozna dob itd
Eros RamazottiRoland Deschain wrote:Nitko normalan ne navija za Juve. On je sigurno neka gejara koju se nadaš naguzit na onom svijetu.LUCIANO MOGGI wrote:Glupane Bog.Roland Deschain wrote:Tko je On? Neki od talijanskih gayeva?LUCIANO MOGGI wrote:Ja se nemogu odviknuti od tominjove zene. Jbg. Slabost. Skacen po njoj stalno.Roland Deschain wrote:
Ja sam odmah jutros učinio dobro djelo, Anti sam dao pouku. I to je nešto. I inače nisam za ta neka odricanja. Poslije Nove godine prestanem pit alkohol i jest svinjetinu i slično na par mjeseci radi sebe, čišćenja organizma. Nekad potraje do Uskrsa, ali se ne zamaram rokovima.
Dobra je to navika.
Ja cu ionako u raj.
Navijam za Juventus.
Demencija pozna dob itd
Federico Fellini
Roberto Rosellini
Bud Spencer
Terence Hill
Franco Nero
Al Bano
Rocco Sifredi
Ennio Morricone
Ac. Gay
Versace
Dolce
Gabbana
Valentino
2015-09-13
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja
» zločinačka org. se ne slaže
» Putin se slaže sa slanjem plavih šlemova na istok Ukrajine
» OVO SE U HRVATSKOJ NE BI DOGODILO: Francuska ministrica podnijela ostavku jer se ne slaže s vladom
» USTAVNI SUD: Lex Agrokor je u skladu s Ustavom; troje sudaca se ne slaže s odlukom, priložili su izdvojeno mišljenje
» zločinačka org. se ne slaže
» Putin se slaže sa slanjem plavih šlemova na istok Ukrajine
» OVO SE U HRVATSKOJ NE BI DOGODILO: Francuska ministrica podnijela ostavku jer se ne slaže s vladom
» USTAVNI SUD: Lex Agrokor je u skladu s Ustavom; troje sudaca se ne slaže s odlukom, priložili su izdvojeno mišljenje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3