Tko se slaze u prostoj cinjenici
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Tko se slaze u prostoj cinjenici
Nislija zvan Bracala
GLUP KO KURAC.
u biti on je Messi glupoce.
Ono sto he Messi u nogometu a to je dominacija to je Vracala u pricanju gluposti.
Glup ko kurac
Niski Vracala
GLUP KO KURAC.
u biti on je Messi glupoce.
Ono sto he Messi u nogometu a to je dominacija to je Vracala u pricanju gluposti.
Glup ko kurac
Niski Vracala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Tko se slaze u prostoj cinjenici
Moze koliko hoce kad volinu dostici necefridrih_niche wrote:Zekan se trudi...
<3
Guest- Guest
Atlana wrote:Bracala je zgodan.
Ljubomorni ste
Ljubomorne duše mogu da mi puše.
Guest- Guest
Atlana wrote:I zena ti je prekrasna.
Poput neke snjezne princeze!
Pa uz kralja ne može da ide ništa drukčije...
Hvala u nejeno ime...
Guest- Guest
Bracala nisam znao da si oženjen čovjek. Kad si se objesio?
vol je friško oženjeni, a ko zadnja ugrožena seljačina misli da može nešto sprčit preko foruma, niđe veze
End- Posts : 21177
2015-08-25
Brat Brale wrote:Atlana wrote:I zena ti je prekrasna.
Hvala u nejeno ime...
Papak, vataj se radije posla...
darth_vader-
2014-04-17
Uz kralja!Brat Brale wrote:Atlana wrote:I zena ti je prekrasna.
Hvala u nejeno ime...
Guest- Guest
bracala je još uvijek službeno najgluplji forumaš tu titulu mu nitko nije oduzeo mada su mnogi pokušavali ali protiv šampiona glupoće nitko nema šanse
bracala = goat gluperdus
bracala = goat gluperdus
Teško da itko pored tebe može do titule.bafalo wrote:bracala je još uvijek službeno najgluplji forumaš tu titulu mu nitko nije oduzeo mada su mnogi pokušavali ali protiv šampiona glupoće nitko nema šanse
bracala = goat gluperdus
Hvaljen Isus i Marijabafalo wrote:bracala je još uvijek službeno najgluplji forumaš tu titulu mu nitko nije oduzeo mada su mnogi pokušavali ali protiv šampiona glupoće nitko nema šanse
bracala = goat gluperdus
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
U zadnje vrime koliko si gluposti nalupao tu na forumu opasno si se magarce stari priblizio vracali.Roland Deschain wrote:Teško da itko pored tebe može do titule.bafalo wrote:bracala je još uvijek službeno najgluplji forumaš tu titulu mu nitko nije oduzeo mada su mnogi pokušavali ali protiv šampiona glupoće nitko nema šanse
bracala = goat gluperdus
2015-09-13
bafalo wrote:bracala je još uvijek službeno najgluplji forumaš tu titulu mu nitko nije oduzeo mada su mnogi pokušavali ali protiv šampiona glupoće nitko nema šanse
bracala = goat gluperdus
Braćala je i tebi uništio tvoj već dobrano razoreni mali život.
Guest- Guest
A i to što kažeš volu ishlapjeli.LUCIANO MOGGI wrote:U zadnje vrime koliko sam gluposti nalupao tu na forumu opasno sam se priblizio glupom bufalu.Roland Deschain wrote:Teško da itko pored tebe može do titule.bafalo wrote:bracala je još uvijek službeno najgluplji forumaš tu titulu mu nitko nije oduzeo mada su mnogi pokušavali ali protiv šampiona glupoće nitko nema šanse
bracala = goat gluperdus
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja
» zločinačka org. se ne slaže
» Putin se slaže sa slanjem plavih šlemova na istok Ukrajine
» OVO SE U HRVATSKOJ NE BI DOGODILO: Francuska ministrica podnijela ostavku jer se ne slaže s vladom
» USTAVNI SUD: Lex Agrokor je u skladu s Ustavom; troje sudaca se ne slaže s odlukom, priložili su izdvojeno mišljenje
» zločinačka org. se ne slaže
» Putin se slaže sa slanjem plavih šlemova na istok Ukrajine
» OVO SE U HRVATSKOJ NE BI DOGODILO: Francuska ministrica podnijela ostavku jer se ne slaže s vladom
» USTAVNI SUD: Lex Agrokor je u skladu s Ustavom; troje sudaca se ne slaže s odlukom, priložili su izdvojeno mišljenje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3