Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja
Glumica Megan Fox ima tri sina sa suprugom Brianom Austinom Greenom, a njen najstariji sin Noah odnedavno je odlučio pratiti modu i nositi haljine. Njegova majka otvoreno kaže kako njoj to ne smeta i kako je puna podrške.
Glumica se prije nekoliko dana pojavila u emisiji The Talka gdje je pričala o svom sinu i činjenici da se zaljubio u modu. U školu nosi šta poželi, kaže, a vrlo često su to haljine. Dječak ne odustaje od ljubavi koju gaji prema modi uprkos negativnoj reakciji njegovih vršnjaka iz škole.
"Često se odijeva sam, voli haljine. Šaljemo ga u veoma liberalnu školu, ali čak i tu ima priliku čuti osude. Drugi dječaci ga napadaju i govore mu da dječaci ne nose haljine i roze boju. Ipak, trudimo se da mu ulijemo samopouzdanje i ohrabrimo ga da može nositi šta god želi, bez obzira na reakcije okoline", rekla je glumica.
Opisala je kako je jednom došao kući nakon što je proveo čitav dan u haljini u školi te kako ga je ona pitala kako je prošlo. Odgovorio joj je da su mu se dječaci smijali, ali da ga to ne zanima, jer se on osjeća dobro u toj odjeći.
"On dizajnira i crta modne kombinacije, izrazito je talentovan. Ali opet, još uvijek ima samo šest godina, tako da su njegove ideje nekad veoma dječije. Mnogi ljudi su komentarisali činjenicu da on nosi haljine. Rekla sam da me njihovo mišljenje ne zanima i da će moj sin nositi šta god poželi", odlučno je rekla Fox dodavši kako maleni Noah nikome ne šteti noseći haljinu pa će je samim tim nositi do kad poželi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja
megi je cool
mali ce biti,...izabrat ce sto ce
mali ce biti,...izabrat ce sto ce
dijagram-
2015-08-09
Re: Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja
tema o megan fox bez slik je ko hdz bez lopova
2014-04-16
aben wrote:tema o megan fox bez slik je ko hdz bez lopova
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
generacija izgubljenih uloga je bez buducnosti..
Koja tema?aben wrote:tema o megan fox bez slik je ko hdz bez lopova
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Koliko sam vam već puta rekao da je ovo kraj?...kic wrote:
red wolf-
2016-02-10
ali tehnički moreš biti u pravu samo jednon, u svin ostalin slučajevima si bi u krivured wolf wrote:Koliko sam vam već puta rekao da je ovo kraj?...kic wrote:
2014-04-16
Nisam...Ti ne vidiš cijelu sliku...Vi, ljudi, ste nesposobni za to, osim rijetkih pojedinaca među vama...aben wrote:ali tehnički moreš biti u pravu samo jednon, u svin ostalin slučajevima si bi u krivured wolf wrote:Koliko sam vam već puta rekao da je ovo kraj?...kic wrote:
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nisam...Ti ne vidiš cijelu sliku...Vi, ljudi, ste nesposobni za to, osim rijetkih pojedinaca među vama...aben wrote:ali tehnički moreš biti u pravu samo jednon, u svin ostalin slučajevima si bi u krivured wolf wrote:Koliko sam vam već puta rekao da je ovo kraj?...kic wrote:
pa od trenutka kad kraj počne, koliko tribo projti vrimena do kraja kraja?
2014-04-16
E to je to...Nema kraja...Tad imaš Novi svjetski poredak...To će biti oslobađajuće za ljudsku vrstu...aben wrote:red wolf wrote:Nisam...Ti ne vidiš cijelu sliku...Vi, ljudi, ste nesposobni za to, osim rijetkih pojedinaca među vama...aben wrote:ali tehnički moreš biti u pravu samo jednon, u svin ostalin slučajevima si bi u krivured wolf wrote:Koliko sam vam već puta rekao da je ovo kraj?...kic wrote:
red wolf-
2016-02-10
Dobro, djenerale, kad staviš temu o vrhunskoj pički koja je toliko dobra da je to nenormalno i vulgarno, stavi sliku. Zašto sam ja ovo uopće otvarao? Misliš ti da je mene briga što to dijete nosi? :)
£otk@-
2019-02-12
pa zoč si unda toliko puti govori da je kraj, ako nemo kraja?red wolf wrote:E to je to...Nema kraja...Tad imaš Novi svjetski poredak...To će biti oslobađajuće za ljudsku vrstu...aben wrote:red wolf wrote:Nisam...Ti ne vidiš cijelu sliku...Vi, ljudi, ste nesposobni za to, osim rijetkih pojedinaca među vama...aben wrote:ali tehnički moreš biti u pravu samo jednon, u svin ostalin slučajevima si bi u krivured wolf wrote:
Koliko sam vam već puta rekao da je ovo kraj?...
2014-04-16
Jer kraj je novi početak...Savršeni krug...hahahahahahahahahahahaha...aben wrote:pa zoč si unda toliko puti govori da je kraj, ako nemo kraja?red wolf wrote:E to je to...Nema kraja...Tad imaš Novi svjetski poredak...To će biti oslobađajuće za ljudsku vrstu...aben wrote:red wolf wrote:Nisam...Ti ne vidiš cijelu sliku...Vi, ljudi, ste nesposobni za to, osim rijetkih pojedinaca među vama...aben wrote:
ali tehnički moreš biti u pravu samo jednon, u svin ostalin slučajevima si bi u krivu
red wolf-
2016-02-10
Prošli put sam stavio slike pa smo skoro ostali bez foruma :D£otk@ wrote:Dobro, djenerale, kad staviš temu o vrhunskoj pički koja je toliko dobra da je to nenormalno i vulgarno, stavi sliku. Zašto sam ja ovo uopće otvarao? Misliš ti da je mene briga što to dijete nosi? :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ali krug nemo početak ni kraj, arbitrarno moreš odrediti neku točku i tako biloka reći da je kroj, i uvika biti u pravu.red wolf wrote:Jer kraj je novi početak...Savršeni krug...hahahahahahahahahahahaha...aben wrote:pa zoč si unda toliko puti govori da je kraj, ako nemo kraja?red wolf wrote:E to je to...Nema kraja...Tad imaš Novi svjetski poredak...To će biti oslobađajuće za ljudsku vrstu...aben wrote:red wolf wrote:
Nisam...Ti ne vidiš cijelu sliku...Vi, ljudi, ste nesposobni za to, osim rijetkih pojedinaca među vama...
2014-04-16
Krug je krug, geometrijsko tijelo...red wolf wrote:Jer kraj je novi početak...Savršeni krug...hahahahahahahahahahahaha...aben wrote:pa zoč si unda toliko puti govori da je kraj, ako nemo kraja?red wolf wrote:E to je to...Nema kraja...Tad imaš Novi svjetski poredak...To će biti oslobađajuće za ljudsku vrstu...aben wrote:red wolf wrote:
Nisam...Ti ne vidiš cijelu sliku...Vi, ljudi, ste nesposobni za to, osim rijetkih pojedinaca među vama...
A Početak (eng. Inception) je britansko-američki znanstvenofantastični film iz 2010. godine s elementima misterije,akcije i trilera. Napisao ga je, ko-producirao i režirao Christopher Nolan. U filmu su glavne uloge ostvarili Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Dileep Rao, Cillian Murphy, Tom Berenger i Michael Caine. DiCaprio tumači ulogu Dominicka Cobba, lopova koji obavlja poslove industrijske špijunaže koristeći eksperimentalnu vojnu tehnologiju koja mu omogućava ulazak u podsvijest svojih meta. Nakon što mu je ponuđena prilika da se vrati svom starom životu on pristaje na naizgled nemogući zadatak: "usađivanje", umetanje tuđe ideje u podsvijest svoje mete.
Miješaš kruške i jabuke...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Sad znaš tko je Otac...aben wrote:ali krug nemo početak ni kraj, arbitrarno moreš odrediti neku točku i tako biloka reći da je kroj, i uvika biti u pravu.red wolf wrote:Jer kraj je novi početak...Savršeni krug...hahahahahahahahahahahaha...aben wrote:pa zoč si unda toliko puti govori da je kraj, ako nemo kraja?red wolf wrote:E to je to...Nema kraja...Tad imaš Novi svjetski poredak...To će biti oslobađajuće za ljudsku vrstu...aben wrote:
red wolf-
2016-02-10
e al sad, tek na krajured wolf wrote:Sad znaš tko je Otac...aben wrote:ali krug nemo početak ni kraj, arbitrarno moreš odrediti neku točku i tako biloka reći da je kroj, i uvika biti u pravu.red wolf wrote:Jer kraj je novi početak...Savršeni krug...hahahahahahahahahahahaha...aben wrote:pa zoč si unda toliko puti govori da je kraj, ako nemo kraja?red wolf wrote:
E to je to...Nema kraja...Tad imaš Novi svjetski poredak...To će biti oslobađajuće za ljudsku vrstu...
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko se slaze u prostoj cinjenici
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Zastupnice se vratile u sabor, pažnju privlačile ljetne haljine i odijela
» How Team USA’s Megan Rapinoe Is Fighting for Equal Pay
» Harry i Megan dobili zanimljivu nagradu
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Zastupnice se vratile u sabor, pažnju privlačile ljetne haljine i odijela
» How Team USA’s Megan Rapinoe Is Fighting for Equal Pay
» Harry i Megan dobili zanimljivu nagradu