U Italiji će pocrkat miljon i dvjesto tisuća ljudi
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: U Italiji će pocrkat miljon i dvjesto tisuća ljudi
Inače je to radio njegov alter Iknar ali njega dugo nema. Ipak se polako probija kroz višeslojnu zaštitu sjebanog čvarka pa se da povremeno naslutiti da je i dalje tu.Noor wrote:aha..i zato si ti protresao Zagreb, jel?סמאל wrote:Zahvalit im to što se petljaju tamo gdje ne trebaju,upadaju na tuđe igralište.Noor wrote:pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:
koje...TO?
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Žiku čvarka što se uspjenio, očito sam pogodio bit od prve čim se toliko uzvrpoljioסמאל wrote:Onda si ti možda nekog silovao,možda neku zarobljenu Srpkinju ? Možda od tuda aluzije i fetiš na silovanje ?tre wrote:Nisam bio u logoru niti me itko silovao, govorim o iskustvima takvih kao ti, sjebanim u glavu do ibera.סמאל wrote:Očito si prošao slično iskustvo.Možda u srpskim logorima,pa zbog toga toliko mrziš Srbe ?tre wrote:Na njemu su vršili eksperimente, silovali ga i tako to i zato je takav sjeban!Noor wrote:
pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?
cccccc...To je samo oslobađanje energije...Jučer je to bilo u Zagrebu, sutra će to biti negdje drugdje u svijetu...סמאל wrote:Potres u Zagrebu je karmička ili bolje rečeno,kosmička pravda.Sljedeći bi mogao bit u Splitu,te urušit onu rugobu od katedrale sv.Duje.RayMabus wrote:Neće jer te ja ničim nisam potakao da ti tvrdiš da ti preuzimaš odgovornost za potres u Zagrebu.סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:koje...TO?סמאל wrote:
To zahvalite Astarima,točnije,njihovom provokatoru.
Nemoj izmišljat nešto šta nije uopće istina jer te apsolutno ničim ni tebe nit iikog potica na ikakva razmišljanja o tome vezano uz potres u Zagrebu. Umišljaš i širiš neistine o nečemu šta sam si počeo tvrdit i sad mene ubacuješ u to da sam ti ja valjda dao poticaj. Nisam.
red wolf-
2016-02-10
Uzvrpoljio ? Prije možda ti,jer podsvjesno razotkrivaš svoj fetiš.tre wrote:Žiku čvarka što se uspjenio, očito sam pogodio bit od prve čim se toliko uzvrpoljioסמאל wrote:Onda si ti možda nekog silovao,možda neku zarobljenu Srpkinju ? Možda od tuda aluzije i fetiš na silovanje ?tre wrote:Nisam bio u logoru niti me itko silovao, govorim o iskustvima takvih kao ti, sjebanim u glavu do ibera.סמאל wrote:Očito si prošao slično iskustvo.Možda u srpskim logorima,pa zbog toga toliko mrziš Srbe ?tre wrote:
Na njemu su vršili eksperimente, silovali ga i tako to i zato je takav sjeban!
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
teške psihijatrijske dijagnoze su to..i to je za žalititre wrote:Inače je to radio njegov alter Iknar ali njega dugo nema. Ipak se polako probija kroz višeslojnu zaštitu sjebanog čvarka pa se da povremeno naslutiti da je i dalje tu.Noor wrote:aha..i zato si ti protresao Zagreb, jel?סמאל wrote:Zahvalit im to što se petljaju tamo gdje ne trebaju,upadaju na tuđe igralište.Noor wrote:pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?סמאל wrote:
Prepoznat će se..
Pa nisam ja uzeo u daljne razmatranje silovanje nego ti i još cijelu priču oko toga sapleo. U principu sotonistima kao ti to i nije neki problem, dapače jedan od manjih u životu.סמאל wrote:Uzvrpoljio ? Prije možda ti,jer podsvjesno razotkrivaš svoj fetiš.tre wrote:Žiku čvarka što se uspjenio, očito sam pogodio bit od prve čim se toliko uzvrpoljioסמאל wrote:Onda si ti možda nekog silovao,možda neku zarobljenu Srpkinju ? Možda od tuda aluzije i fetiš na silovanje ?tre wrote:Nisam bio u logoru niti me itko silovao, govorim o iskustvima takvih kao ti, sjebanim u glavu do ibera.סמאל wrote:
Očito si prošao slično iskustvo.Možda u srpskim logorima,pa zbog toga toliko mrziš Srbe ?
Od svih na forumu,mislio sam da si ti dalekovidniji.Ne prepoznaješ znakovit trenutak i simboliku.Razmisli malo.Mišljenja ovih su nevažna,niti me zanimaju.red wolf wrote:cccccc...To je samo oslobađanje energije...Jučer je to bilo u Zagrebu, sutra će to biti negdje drugdje u svijetu...סמאל wrote:Potres u Zagrebu je karmička ili bolje rečeno,kosmička pravda.Sljedeći bi mogao bit u Splitu,te urušit onu rugobu od katedrale sv.Duje.RayMabus wrote:Neće jer te ja ničim nisam potakao da ti tvrdiš da ti preuzimaš odgovornost za potres u Zagrebu.סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:
koje...TO?
Nemoj izmišljat nešto šta nije uopće istina jer te apsolutno ničim ni tebe nit iikog potica na ikakva razmišljanja o tome vezano uz potres u Zagrebu. Umišljaš i širiš neistine o nečemu šta sam si počeo tvrdit i sad mene ubacuješ u to da sam ti ja valjda dao poticaj. Nisam.
Tja,i onako misle da sam lud,kao i što misle i za tebe,te da smo ja i ti ista osoba.
2015-07-23
Sjeban je do kraja, izmisli altere i onda se svađa sam sa sobom, kmeči nad srbljima i onda ih želi sve potamaniti da na zemlji bude 500 milijuna ljudi itd. Nevjerojatno kolika količina sjebanosti na jednom mjestu.Noor wrote:teške psihijatrijske dijagnoze su to..i to je za žalititre wrote:Inače je to radio njegov alter Iknar ali njega dugo nema. Ipak se polako probija kroz višeslojnu zaštitu sjebanog čvarka pa se da povremeno naslutiti da je i dalje tu.Noor wrote:aha..i zato si ti protresao Zagreb, jel?סמאל wrote:Zahvalit im to što se petljaju tamo gdje ne trebaju,upadaju na tuđe igralište.Noor wrote:
pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?
hahahahahahahahahahahaha...Riječ je o oslobađanju energije...Nema tu nikakve simbolike...No, sve što se događa na ovom svijetu, zapravo je odraz svih nas...E, to je onako simbolično, ali na jednoj dubljoj razini...סמאל wrote:Od svih na forumu,mislio sam da si ti dalekovidniji.Ne prepoznaješ znakovit trenutak i simboliku.Razmisli malo.Mišljenja ovih su nevažna,niti me zanimaju.red wolf wrote:cccccc...To je samo oslobađanje energije...Jučer je to bilo u Zagrebu, sutra će to biti negdje drugdje u svijetu...סמאל wrote:Potres u Zagrebu je karmička ili bolje rečeno,kosmička pravda.Sljedeći bi mogao bit u Splitu,te urušit onu rugobu od katedrale sv.Duje.RayMabus wrote:Neće jer te ja ničim nisam potakao da ti tvrdiš da ti preuzimaš odgovornost za potres u Zagrebu.סמאל wrote:
Prepoznat će se..
Tja,i onako misle da sam lud,kao i što misle i za tebe,te da smo ja i ti ista osoba.
red wolf-
2016-02-10
Žalite vi sebe.Živite licemjernim životima,nastojeći se prikazat u što boljem svijetlu a to vas zapravo čini gorim od mene.Ispod te vaše uglađene vanjštine i privida uljudnosti,kriju se podle male dušice iz kojih na trenutke izbija ono pravo lice.Evo ovaj tre,iskompleksirani ptspovac iz kojeg viri nepatvorena mržnja prema svemu drugom i drugačijem.I onda takav veliki domoljub i katolik misli kako će sjediti u društvu blažene majčice i njenog sinčića.Pržit će te se vi u paklu baš kao i ja s tim da sam se ja već prilagodio a vas to tek čeka.Noor wrote:teške psihijatrijske dijagnoze su to..i to je za žalititre wrote:Inače je to radio njegov alter Iknar ali njega dugo nema. Ipak se polako probija kroz višeslojnu zaštitu sjebanog čvarka pa se da povremeno naslutiti da je i dalje tu.Noor wrote:aha..i zato si ti protresao Zagreb, jel?סמאל wrote:Zahvalit im to što se petljaju tamo gdje ne trebaju,upadaju na tuđe igralište.Noor wrote:
2015-07-23
...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Žalite vi sebe.Živite licemjernim životima,nastojeći se prikazat u što boljem svijetlu a to vas zapravo čini gorim od mene.Ispod te vaše uglađene vanjštine i privida uljudnosti,kriju se podle male dušice iz kojih na trenutke izbija ono pravo lice.Evo ovaj tre,iskompleksirani ptspovac iz kojeg viri nepatvorena mržnja prema svemu drugom i drugačijem.I onda takav veliki domoljub i katolik misli kako će sjediti u društvu blažene majčice i njenog sinčića.Pržit će te se vi u paklu baš kao i ja s tim da sam se ja već prilagodio a vas to tek čeka.Noor wrote:teške psihijatrijske dijagnoze su to..i to je za žalititre wrote:Inače je to radio njegov alter Iknar ali njega dugo nema. Ipak se polako probija kroz višeslojnu zaštitu sjebanog čvarka pa se da povremeno naslutiti da je i dalje tu.Noor wrote:aha..i zato si ti protresao Zagreb, jel?סמאל wrote:
Zahvalit im to što se petljaju tamo gdje ne trebaju,upadaju na tuđe igralište.
red wolf-
2016-02-10
Evo,sad će ovi mislit kako se svađam sam sa sobom,red wolf wrote:...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Žalite vi sebe.Živite licemjernim životima,nastojeći se prikazat u što boljem svijetlu a to vas zapravo čini gorim od mene.Ispod te vaše uglađene vanjštine i privida uljudnosti,kriju se podle male dušice iz kojih na trenutke izbija ono pravo lice.Evo ovaj tre,iskompleksirani ptspovac iz kojeg viri nepatvorena mržnja prema svemu drugom i drugačijem.I onda takav veliki domoljub i katolik misli kako će sjediti u društvu blažene majčice i njenog sinčića.Pržit će te se vi u paklu baš kao i ja s tim da sam se ja već prilagodio a vas to tek čeka.Noor wrote:teške psihijatrijske dijagnoze su to..i to je za žalititre wrote:Inače je to radio njegov alter Iknar ali njega dugo nema. Ipak se polako probija kroz višeslojnu zaštitu sjebanog čvarka pa se da povremeno naslutiti da je i dalje tu.Noor wrote:
aha..i zato si ti protresao Zagreb, jel?
2015-07-23
ma za to su gotovo uvijek krivi neki bolesni odnosi u obitelji, u kojima jadno dijete bude zanemarivano i maltretirano i psihički i fizički...i eto na šta na kraju spadne, teška psihopatija i šizofrenija :(tre wrote:Sjeban je do kraja, izmisli altere i onda se svađa sam sa sobom, kmeči nad srbljima i onda ih želi sve potamaniti da na zemlji bude 500 milijuna ljudi itd. Nevjerojatno kolika količina sjebanosti na jednom mjestu.Noor wrote:teške psihijatrijske dijagnoze su to..i to je za žalititre wrote:Inače je to radio njegov alter Iknar ali njega dugo nema. Ipak se polako probija kroz višeslojnu zaštitu sjebanog čvarka pa se da povremeno naslutiti da je i dalje tu.Noor wrote:aha..i zato si ti protresao Zagreb, jel?סמאל wrote:
Zahvalit im to što se petljaju tamo gdje ne trebaju,upadaju na tuđe igralište.
Nisi mi odgovorio na pitanje od neki dan...Koliko je mene u tvojem umu, a koliko tebe?...;)))))))סמאל wrote:Evo,sad će ovi mislit kako se svađam sam sa sobom,red wolf wrote:...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Žalite vi sebe.Živite licemjernim životima,nastojeći se prikazat u što boljem svijetlu a to vas zapravo čini gorim od mene.Ispod te vaše uglađene vanjštine i privida uljudnosti,kriju se podle male dušice iz kojih na trenutke izbija ono pravo lice.Evo ovaj tre,iskompleksirani ptspovac iz kojeg viri nepatvorena mržnja prema svemu drugom i drugačijem.I onda takav veliki domoljub i katolik misli kako će sjediti u društvu blažene majčice i njenog sinčića.Pržit će te se vi u paklu baš kao i ja s tim da sam se ja već prilagodio a vas to tek čeka.Noor wrote:teške psihijatrijske dijagnoze su to..i to je za žalititre wrote:
Inače je to radio njegov alter Iknar ali njega dugo nema. Ipak se polako probija kroz višeslojnu zaštitu sjebanog čvarka pa se da povremeno naslutiti da je i dalje tu.
red wolf-
2016-02-10
Hahaha,evo vidim da je ovdje Nurka pa da joj odgovorim na danasnje pitanje oko slike na mom avataru.
Neki dan sam tu sliku stavio na svoj fejs i od 15 ljudi koji su lajkali samo su njih 2 skontala da to nisam ja.
Znaci ja i lik sa slike dosta slichimo. I kad me je Noorchia pitala jesam li to ja pomislio sam da joj je netko s foruma sa kojima sam prijatelj na Fejsu dao moj profil na uvid.
A drugo cudim se da nitko jos nije skontao tko je lik na avataru.
Neki dan sam tu sliku stavio na svoj fejs i od 15 ljudi koji su lajkali samo su njih 2 skontala da to nisam ja.
Znaci ja i lik sa slike dosta slichimo. I kad me je Noorchia pitala jesam li to ja pomislio sam da joj je netko s foruma sa kojima sam prijatelj na Fejsu dao moj profil na uvid.
Last edited by jastreb on 24/3/2020, 21:36; edited 1 time in total
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Skonta san ja odma kad si stavija sliku : Baja Mali Knindžajastreb wrote:Hahaha,evo vidim da je ovdje Nurka pa da joj odgovorim na danasnje pitanje oko slike na mom avataru.
A drho cudim se da nitko jos nije skontao tko je lik na avataru.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tužibabo aštarotska. Uvik upadneš kad ne triba.
2014-04-22
pa ja pojma nemam kako izgleda BMK...stvarno sam mislila da si to ti :)jastreb wrote:Hahaha,evo vidim da je ovdje Nurka pa da joj odgovorim na danasnje pitanje oko slike na mom avataru.
Malo teži oblik kad je ovaj munjola u pitanju, tu ništa ne pomažeNoor wrote:ma za to su gotovo uvijek krivi neki bolesni odnosi u obitelji, u kojima jadno dijete bude zanemarivano i maltretirano i psihički i fizički...i eto na šta na kraju spadne, teška psihopatija i šizofrenija :(tre wrote:Sjeban je do kraja, izmisli altere i onda se svađa sam sa sobom, kmeči nad srbljima i onda ih želi sve potamaniti da na zemlji bude 500 milijuna ljudi itd. Nevjerojatno kolika količina sjebanosti na jednom mjestu.Noor wrote:teške psihijatrijske dijagnoze su to..i to je za žalititre wrote:Inače je to radio njegov alter Iknar ali njega dugo nema. Ipak se polako probija kroz višeslojnu zaštitu sjebanog čvarka pa se da povremeno naslutiti da je i dalje tu.Noor wrote:
aha..i zato si ti protresao Zagreb, jel?
Sliči dosta na mene. To ti mogu potvrditi neki moji prijatelji sa fejsa koji su tu na forumu,a čija ti imena,naravno neću otkriti.Noor wrote:pa ja pojma nemam kako izgleda BMK...stvarno sam mislila da si to ti :)jastreb wrote:Hahaha,evo vidim da je ovdje Nurka pa da joj odgovorim na danasnje pitanje oko slike na mom avataru.
2014-04-22
ok, nek mi potvrde onda :)jastreb wrote:Sliči dosta na mene. To ti mogu potvrditi neki moji prijatelji sa fejsa koji su tu na forumu,a čija ti imena,naravno neću otkriti.Noor wrote:pa ja pojma nemam kako izgleda BMK...stvarno sam mislila da si to ti :)jastreb wrote:Hahaha,evo vidim da je ovdje Nurka pa da joj odgovorim na danasnje pitanje oko slike na mom avataru.
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Italiji kronično nedostaje 200 tisuća radnika
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
» Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
» Njemačka bi vojnu jedinicu EU od 20 tisuća ljudi
» U BiH je službeno nezaposleno više od 435 tisuća ljudi
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
» Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
» Njemačka bi vojnu jedinicu EU od 20 tisuća ljudi
» U BiH je službeno nezaposleno više od 435 tisuća ljudi
Page 8 of 10