U Italiji će pocrkat miljon i dvjesto tisuća ljudi
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: U Italiji će pocrkat miljon i dvjesto tisuća ljudi
Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Osjećaj te ne vara.סמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/veseli-vas-tudi-neuspjeh-ne-trebate-se-brinuti-evo-sto-o-svemu-kazu-psiholozi-583124
Doči će do uspona euroskeptične desnice a Italija je još uvijek treća ekonomija EU i eurozone i bitna članica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako god.Jedino što me zanima doći do onih mojih 500 milijuna.RayMabus wrote:Osjećaj te ne vara.סמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/veseli-vas-tudi-neuspjeh-ne-trebate-se-brinuti-evo-sto-o-svemu-kazu-psiholozi-583124
Doči će do uspona euroskeptične desnice a Italija je još uvijek treća ekonomija EU i eurozone i bitna članica.
2015-07-23
jesu u tim računima oni srblji ispod šljive? Ako nisu pravi novu kalkulaciju6סמאל wrote:Kako god.Jedino što me zanima doći do onih mojih 500 milijuna.RayMabus wrote:Osjećaj te ne vara.סמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
kaže lik koji je u nedjelju izjavio da preuzima odgovornost za potres u ZGסמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
To zahvalite Astarima,točnije,njihovom provokatoru.Noor wrote:kaže lik koji je u nedjelju izjavio da preuzima odgovornost za potres u ZGסמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
2015-07-23
Neće ostat niti Srba ni Hrvata(ni ostalih ex yugovića).Nevažni ste za novi svjetski poredak.tre wrote:jesu u tim računima oni srblji ispod šljive? Ako nisu pravi novu kalkulaciju6סמאל wrote:Kako god.Jedino što me zanima doći do onih mojih 500 milijuna.RayMabus wrote:Osjećaj te ne vara.סמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
2015-07-23
koje...TO?סמאל wrote:To zahvalite Astarima,točnije,njihovom provokatoru.Noor wrote:kaže lik koji je u nedjelju izjavio da preuzima odgovornost za potres u ZGסמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
Prepoznat će se..Noor wrote:koje...TO?סמאל wrote:To zahvalite Astarima,točnije,njihovom provokatoru.Noor wrote:kaže lik koji je u nedjelju izjavio da preuzima odgovornost za potres u ZGסמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
2015-07-23
moš misliti, srbima je obećana šljiva pa se ti misli! Ipak mi nije jasno zašto stalno kmečiš o srpskoj nejači kad navijaš da ih se zatre u prah i pepeo!סמאל wrote:Neće ostat niti Srba ni Hrvata(ni ostalih ex yugovića).Nevažni ste za novi svjetski poredak.tre wrote:jesu u tim računima oni srblji ispod šljive? Ako nisu pravi novu kalkulaciju6סמאל wrote:Kako god.Jedino što me zanima doći do onih mojih 500 milijuna.RayMabus wrote:Osjećaj te ne vara.סמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:koje...TO?סמאל wrote:To zahvalite Astarima,točnije,njihovom provokatoru.Noor wrote:kaže lik koji je u nedjelju izjavio da preuzima odgovornost za potres u ZGסמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
Neće jer te ja ničim nisam potakao da ti tvrdiš da ti preuzimaš odgovornost za potres u Zagrebu.סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:koje...TO?סמאל wrote:To zahvalite Astarima,točnije,njihovom provokatoru.Noor wrote:kaže lik koji je u nedjelju izjavio da preuzima odgovornost za potres u ZGסמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
Nemoj izmišljat nešto šta nije uopće istina jer te apsolutno ničim ni tebe nit iikog potica na ikakva razmišljanja o tome vezano uz potres u Zagrebu. Umišljaš i širiš neistine o nečemu šta sam si počeo tvrdit i sad mene ubacuješ u to da sam ti ja valjda dao poticaj. Nisam.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na njemu su vršili eksperimente, silovali ga i tako to i zato je takav sjeban!Noor wrote:pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:koje...TO?סמאל wrote:To zahvalite Astarima,točnije,njihovom provokatoru.Noor wrote:
kaže lik koji je u nedjelju izjavio da preuzima odgovornost za potres u ZG
Potres u Zagrebu je karmička ili bolje rečeno,kosmička pravda.Sljedeći bi mogao bit u Splitu,te urušit onu rugobu od katedrale sv.Duje.RayMabus wrote:Neće jer te ja ničim nisam potakao da ti tvrdiš da ti preuzimaš odgovornost za potres u Zagrebu.סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:koje...TO?סמאל wrote:To zahvalite Astarima,točnije,njihovom provokatoru.Noor wrote:
Nemoj izmišljat nešto šta nije uopće istina jer te apsolutno ničim ni tebe nit iikog potica na ikakva razmišljanja o tome vezano uz potres u Zagrebu. Umišljaš i širiš neistine o nečemu šta sam si počeo tvrdit i sad mene ubacuješ u to da sam ti ja valjda dao poticaj. Nisam.
2015-07-23
Očito si prošao slično iskustvo.Možda u srpskim logorima,pa zbog toga toliko mrziš Srbe ?tre wrote:Na njemu su vršili eksperimente, silovali ga i tako to i zato je takav sjeban!Noor wrote:pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:koje...TO?סמאל wrote:
To zahvalite Astarima,točnije,njihovom provokatoru.
2015-07-23
Zahvalit im to što se petljaju tamo gdje ne trebaju,upadaju na tuđe igralište.Noor wrote:pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:koje...TO?סמאל wrote:To zahvalite Astarima,točnije,njihovom provokatoru.Noor wrote:
2015-07-23
aha..i zato si ti protresao Zagreb, jel?סמאל wrote:Zahvalit im to što se petljaju tamo gdje ne trebaju,upadaju na tuđe igralište.Noor wrote:pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:koje...TO?סמאל wrote:
To zahvalite Astarima,točnije,njihovom provokatoru.
Nisam bio u logoru niti me itko silovao, govorim o iskustvima takvih kao ti, sjebanim u glavu do ibera.סמאל wrote:Očito si prošao slično iskustvo.Možda u srpskim logorima,pa zbog toga toliko mrziš Srbe ?tre wrote:Na njemu su vršili eksperimente, silovali ga i tako to i zato je takav sjeban!Noor wrote:pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:
koje...TO?
Onda si ti možda nekog silovao,možda neku zarobljenu Srpkinju ? Možda od tuda aluzije i fetiš na silovanje ?tre wrote:Nisam bio u logoru niti me itko silovao, govorim o iskustvima takvih kao ti, sjebanim u glavu do ibera.סמאל wrote:Očito si prošao slično iskustvo.Možda u srpskim logorima,pa zbog toga toliko mrziš Srbe ?tre wrote:Na njemu su vršili eksperimente, silovali ga i tako to i zato je takav sjeban!Noor wrote:pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?סמאל wrote:
Prepoznat će se..
2015-07-23
O, možda i hoćeš, ali što će ti to?...Postoji duhovna razina gdje smo svi Jedno...Tamo nećeš prismrditi dok se ne oslobodiš okova materije...Čak i one duhovne, koju proživljavaš u paklu i raju...סמאל wrote:Kako god.Jedino što me zanima doći do onih mojih 500 milijuna.RayMabus wrote:Osjećaj te ne vara.סמאל wrote:Imam osjećaj kako se ovaj zločesti ashtarski fan boy veseli na situaciju u Italiji.
red wolf-
2016-02-10
Inače je to radio njegov alter Iknar ali njega dugo nema. Ipak se polako probija kroz višeslojnu zaštitu sjebanog čvarka pa se da povremeno naslutiti da je i dalje tu.Noor wrote:aha..i zato si ti protresao Zagreb, jel?סמאל wrote:Zahvalit im to što se petljaju tamo gdje ne trebaju,upadaju na tuđe igralište.Noor wrote:pitam jednostavno, ali očito ne razumiješ....dakle, ŠTO treba zahvaliti Ashtarima?סמאל wrote:Prepoznat će se..Noor wrote:
koje...TO?
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Italiji kronično nedostaje 200 tisuća radnika
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
» Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
» Njemačka bi vojnu jedinicu EU od 20 tisuća ljudi
» U BiH je službeno nezaposleno više od 435 tisuća ljudi
» POTJERAO BI IZ VUKOVARA 5,5 TISUĆA LJUDI
» Prosvjed .....25 tisuca ljudi na prosvjedu
» Njemačka bi vojnu jedinicu EU od 20 tisuća ljudi
» U BiH je službeno nezaposleno više od 435 tisuća ljudi