Odojko ne odustaje da uveze sranje.U Rijeci uskoro izložba pasa na koju stiže puno Talijana.Zašto nije otkazana?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Odojko ne odustaje da uveze sranje.U Rijeci uskoro izložba pasa na koju stiže puno Talijana.Zašto nije otkazana?
ja to znam, a za jastreba nisam sigurnaGnječ wrote:Noor wrote:pa tko je tu krunu igdje spomenuo?jastreb wrote:Pa ona kruna Karađorđevića je u stvari kruna Nemanjića.Noor wrote:Nemanjića? Jesi ti opet na zidiću?jastreb wrote:
Stvarno ne znam zasto psuje Nemanjića krunu.
ja nisam. kruna i corona je ista stvar.
njemu su prva asocijacija bili Nemanjići
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Odojko ne odustaje da uveze sranje.U Rijeci uskoro izložba pasa na koju stiže puno Talijana.Zašto nije otkazana?
Noor wrote:ja to znam, a za jastreba nisam sigurnaGnječ wrote:Noor wrote:pa tko je tu krunu igdje spomenuo?jastreb wrote:Pa ona kruna Karađorđevića je u stvari kruna Nemanjića.Noor wrote:
Nemanjića? Jesi ti opet na zidiću?
kako je uspio povezati coronavirus sa Nemanjićima da mi je znati? mora da je monarhist. ali zašto baš Nemanjić a ne kraljica Elizabeta? ili Romanov? ma neznam vidim da ja ne spadam među taj svijet sa balkana.
Guest- Guest
Dobro mogu i Savoji. I Petrovići. I Koburzi. I Habzburzi. I Arpadovići. I aPtolomejevići.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nego zar nije i Nostradamuš u svojim budalaštinama spominjao kojekakve korone?
2014-04-22
a valjda ipak svaka ptica svome jatu leti, tako i JastrebGnječ wrote:Noor wrote:ja to znam, a za jastreba nisam sigurnaGnječ wrote:Noor wrote:pa tko je tu krunu igdje spomenuo?jastreb wrote:
Pa ona kruna Karađorđevića je u stvari kruna Nemanjića.
kako je uspio povezati coronavirus sa Nemanjićima da mi je znati? mora da je monarhist. ali zašto baš Nemanjić a ne kraljica Elizabeta? ili Romanov? ma neznam vidim da ja ne spadam među taj svijet sa balkana.
jastreb wrote:Nego zar nije i Nostradamuš u svojim budalaštinama spominjao kojekakve korone?
corona ili kako ti pišeš po vuku korona je ono što kraljevi i kraljice stavljaju na glavu.
Guest- Guest
Noor wrote:a valjda ipak svaka ptica svome jatu leti, tako i JastrebGnječ wrote:Noor wrote:ja to znam, a za jastreba nisam sigurnaGnječ wrote:Noor wrote:
pa tko je tu krunu igdje spomenuo?
bogami, poletio je brzinom NLO-a.
Guest- Guest
Ma nije korona nego kvatrina.Gnječ wrote:jastreb wrote:Nego zar nije i Nostradamuš u svojim budalaštinama spominjao kojekakve korone?
corona ili kako ti pišeš po vuku korona je ono što kraljevi i kraljice stavljaju na glavu.
Glede korona. Io kapisko lingua italiana. Molto bene.
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» pfizer- uskoro stiže update za one koji su primili 2 cjepiva.
» Porošenko: "Američko oružje stiže uskoro, kroz koji tjedan"
» U Hrvatsku stiže prvih 50 izbjeglica: Država im mora osigurati stanove u Splitu, Zagrebu i Rijeci
» Zašto se šuti o terorističkom napadu u Rijeci ?
» Zašto je na komemoraciju Praljku došlo puno manje ljudi nego što se očekivalo?
» Porošenko: "Američko oružje stiže uskoro, kroz koji tjedan"
» U Hrvatsku stiže prvih 50 izbjeglica: Država im mora osigurati stanove u Splitu, Zagrebu i Rijeci
» Zašto se šuti o terorističkom napadu u Rijeci ?
» Zašto je na komemoraciju Praljku došlo puno manje ljudi nego što se očekivalo?
Page 2 of 2