Porošenko: "Američko oružje stiže uskoro, kroz koji tjedan"
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Porošenko: "Američko oružje stiže uskoro, kroz koji tjedan"
[size=50][/size]
[size=50]Ukrajinski predsjednik Porošenko: "Američko oružje stiže uskoro, kroz koji tjedan"[/size]
[size=90]U[/size]krajinski predsjednik Petro Porošenko poručio je tijekom današnjeg dana kako već u narednim tjednima očekuje isporuku oružja iz SAD-a.
Podsjetimo, u prosincu prošle godine Washington je poprilično razljutio Moskvu nakon što su odobrili prodaju oružja Ukrajini. Dakako, oružje će vrlo vjerojatno biti upotrijebljeno protiv pobunjenika na istoku Ukrajine koji imaju potporu Rusije.
Na pitanje novinara kada očekuje oružje iz SAD-a Porošenko je rekao kako sve ide prema planu te kako Kijev redovito komunicira sa SAD-om po ovom pitanju. "Prva isporuka trebala bi stići uskoro, u narednih nekoliko tjedana", rekao je.
Ruski dužnosnici pak poručuju kako je američka prodaja oružja Ukrajini opasna te kako može dovesti do ozbiljne eskalacije na istoku zemlje gdje je, otkako je sukob izbio u travnju 2014., ubijeno oko 10,000 osoba.
https://www.advance.hr/vijesti/ukrajinski-predsjednik-porosenko-americko-oruzje-stize-uskoro-kroz-koji-tjedan/
..............................
Vjerujem da je hrvatska vojska na ruskim granicama spremna i svi ju hvale kako su dečki izvrsni.
Sad kad trebadne udarit na Rusiju, treba se zaletit prvi, evo ameri će dati oružja.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Porošenko: "Američko oružje stiže uskoro, kroz koji tjedan"
hhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Uspravnica se mora zaštiti a to se radi najbolje napadom :)
2015-08-06
Rekao sam ti prije više od godinu dana na onom propalom forumu, da ćeš morati pričekati rasplet...A bit će zanimljiv...hahahahahahahahahahahahahahahahaepikur37 wrote:Uspravnica se mora zaštiti a to se radi najbolje napadom :)
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Rekao sam ti prije više od godinu dana na onom propalom forumu, da ćeš morati pričekati rasplet...A bit će zanimljiv...hahahahahahahahahahahahahahahahaepikur37 wrote:Uspravnica se mora zaštiti a to se radi najbolje napadom :)
ahahahahahaa ja stalno pratim :)
2015-08-06
Pomalo...Strpljenja...epikur37 wrote:red wolf wrote:Rekao sam ti prije više od godinu dana na onom propalom forumu, da ćeš morati pričekati rasplet...A bit će zanimljiv...hahahahahahahahahahahahahahahahaepikur37 wrote:Uspravnica se mora zaštiti a to se radi najbolje napadom :)
ahahahahahaa ja stalno pratim :)
red wolf-
2016-02-10
Naši su profesionalci, oni će odraditi posao do kraja!
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Naši su profesionalci, oni će odraditi posao do kraja!
Kao i prošli put...
Kaj god, ako mi prvi udarimo na Ruse, prije Estonaca ili Poljaka, čisto odradimo udarnu iglu, Amerika će nas sigurno nagraditi.
2015-08-06
Istini za volju, da sam na njihovom mjestu, radije bih se pridružio američkim plaćenicima u Afganistanu ili Iraku...Sigurnije jemelkior wrote:Naši su profesionalci, oni će odraditi posao do kraja!
2015-08-09
o kojem se oružuju radi?
koliko ja znam, Ameri su Ukraincima već ima par mjeseci dostavili Javelin rakete (protu tenkovsko oružje, jedinoi su Kurdi imali par takvih sustava u Siriji) i obučavaju ih na tome.
Isto tako znam , Ukrainci su postigli dobre napretke u razvijanju balističkih raketa kratkog i srednjeg dometa koje mogu nositi oružje masovnog razaranja i imati će u dometu par većih ruskih gradova(kursk, rosto na donu itd), ali u razvoju im je pomogla USA..
ali o kojem oružuju sada govori advance.hr?
koliko ja znam, Ameri su Ukraincima već ima par mjeseci dostavili Javelin rakete (protu tenkovsko oružje, jedinoi su Kurdi imali par takvih sustava u Siriji) i obučavaju ih na tome.
Isto tako znam , Ukrainci su postigli dobre napretke u razvijanju balističkih raketa kratkog i srednjeg dometa koje mogu nositi oružje masovnog razaranja i imati će u dometu par većih ruskih gradova(kursk, rosto na donu itd), ali u razvoju im je pomogla USA..
ali o kojem oružuju sada govori advance.hr?
Guest- Guest
Plenković će u Bruxellesu lentu europskog gay pedera godine, a Trump će Kolindu sprašiti zguza. Melania i Slovenija to poniženje neće preživjetiepikur37 wrote:melkior wrote:Naši su profesionalci, oni će odraditi posao do kraja!
Kao i prošli put...
Kaj god, ako mi prvi udarimo na Ruse, prije Estonaca ili Poljaka, čisto odradimo udarnu iglu, Amerika će nas sigurno nagraditi.
2015-08-09
a ipak su javelin rakete. ukrainci su prošli obuku, ali im nisu dostavljene. sada će im biti dostavljene.
Guest- Guest
melkior wrote:Plenković će u Bruxellesu lentu europskog gay pedera godine, a Trump će Kolindu sprašiti zguza. Melania i Slovenija to poniženje neće preživjetiepikur37 wrote:melkior wrote:Naši su profesionalci, oni će odraditi posao do kraja!
Kao i prošli put...
Otprilike
+ možda nam ukinu vize nakon kolinog bunga-bunga
2015-08-06
O raptorima, F-35 i THAAD-u, i to cilih 45 baterija, kak bu ono bili 100% sigurni da baš ni jedna raketa iz Rusije ne bu mogla pasti na Kijev kad ovi krenu u opću ofenzivu oslobađanja Donbassa i Krima, jel.
Javelin je protutenkovsko oružje, nebitna vijest
https://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/latvija-nabavlja-protuoklopne-rakete-u-vrijednosti-108-milijuna-eur/
https://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/latvija-nabavlja-protuoklopne-rakete-u-vrijednosti-108-milijuna-eur/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Javelin uvaljuju Ukrima kak ovi ne bu proizvodili domaće naoružanje. Plan zapada je suzbiti ukrajinske potencijale namjenske industrije, a najbolji način za to je da im uvale svoje naoružanje koje je na papiru mnogo više kul.
Kome treba još jedan konkurent na globalnom tržištu.
Kome treba još jedan konkurent na globalnom tržištu.
ukrainci spadaju u top 10 svjetskih izvoznika oružja, plus zbog rata sa rusijom ulažu milijarde $ u ponovni razvoj vojne industrije.. dok su bili ruska kolonija, rusija im je doslovno sve pogasila, ruski špijuni u vojsci i na vlasti su im pogasili vojnu industriju i razjebali vojsku.. sada na ukrainci na novo razvijaju hrpu toga.. balističke rakete, puške, tenkove, znaju popraviti protuzračne rakete.. dronove.. ameri i židovi im dosta pomažu
Guest- Guest
A dobro
https://narod.hr/svijet/ukrajina-obnavlja-svoju-mornaricu-pomoc-sad-a
https://narod.hr/svijet/ukrajina-obnavlja-svoju-mornaricu-pomoc-sad-a
2014-04-11
Ukrajinke teritorijalne vode su ogromne ali teški pličak, nema tu dubine iznad peseset metara
Šta će njima Amerikanci graditi flotu ovo ono, dovedi ih u Pulu par tjedana ljeti tamo je isto pličak pa usput vide svita nauče nešto plus vojna suradnja
Odessa Pula
Šta će njima Amerikanci graditi flotu ovo ono, dovedi ih u Pulu par tjedana ljeti tamo je isto pličak pa usput vide svita nauče nešto plus vojna suradnja
Odessa Pula
2014-04-11
Ma bili su kolonija izvozili 60% svega u Rusiju, sada izvoze kurac na biciklu i čekaju američku pomoć, strahovit potez ono za 5 godina nema ih...Pinochet wrote:ukrainci spadaju u top 10 svjetskih izvoznika oružja, plus zbog rata sa rusijom ulažu milijarde $ u ponovni razvoj vojne industrije.. dok su bili ruska kolonija, rusija im je doslovno sve pogasila, ruski špijuni u vojsci i na vlasti su im pogasili vojnu industriju i razjebali vojsku.. sada na ukrainci na novo razvijaju hrpu toga.. balističke rakete, puške, tenkove, znaju popraviti protuzračne rakete.. dronove.. ameri i židovi im dosta pomažu
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» pfizer- uskoro stiže update za one koji su primili 2 cjepiva.
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» Američko nuklearno oružje u Turskoj sve nesigurnije
» Lazanski:Ako Albanci dobiju americko oruzje u velikom smo problemu...
» Titov Plavi voz uskoro će krenuti kroz srce Nacionalnog parka "Una"
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» Američko nuklearno oružje u Turskoj sve nesigurnije
» Lazanski:Ako Albanci dobiju americko oruzje u velikom smo problemu...
» Titov Plavi voz uskoro će krenuti kroz srce Nacionalnog parka "Una"
Page 1 of 5