U Hrvatsku stiže prvih 50 izbjeglica: Država im mora osigurati stanove u Splitu, Zagrebu i Rijeci
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
U Hrvatsku stiže prvih 50 izbjeglica: Država im mora osigurati stanove u Splitu, Zagrebu i Rijeci
USKORO počinje preseljenje izbjeglica iz drugih zemalja Europske unije u Hrvatsku. U prvoj rundi preseljenja trebalo bi biti preseljeno 50 izbjeglica, javlja RTL Danas.
Plan Vlade je da za njih prva postaja bude hotel Porin, a nakon registracije izbjeglice će dobiti stalni smještaj u državnim stanovima ili stanovima na tržištu.
Službenici MUP-a putuju u Italiju i Grčku
Ti stanovi bi trebali biti osigurani u Zagrebu, Rijeci i Splitu.
Prvi službenici MUP-a uskoro putuju u Italiju i Grčku razgovarati s izbjeglicama koje bi možda htjele doći u Hrvatsku.
1700 izbjeglica do kraja 2017. godine
Podsjetimo, Hrvatska je obećala primiti preko 1700 izbjeglica do kraja 2017. godine.
MUP-ovi časnici za vezu tražit će izbjeglice koje imaju interes za život u Hrvatskoj, no pitanje je tko će uopće htjeti u Hrvatsku.
Iz Ministarstva unutarnjih poslova navode kako žele integraciju, da ne bi došlo do getoizacije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-hrvatsku-stize-prvih-50-izbjeglica-drzava-im-mora-osigurati-stanove-u-splitu-zagrebu-i-rijeci/894890.aspx
Plan Vlade je da za njih prva postaja bude hotel Porin, a nakon registracije izbjeglice će dobiti stalni smještaj u državnim stanovima ili stanovima na tržištu.
Službenici MUP-a putuju u Italiju i Grčku
Ti stanovi bi trebali biti osigurani u Zagrebu, Rijeci i Splitu.
Prvi službenici MUP-a uskoro putuju u Italiju i Grčku razgovarati s izbjeglicama koje bi možda htjele doći u Hrvatsku.
1700 izbjeglica do kraja 2017. godine
Podsjetimo, Hrvatska je obećala primiti preko 1700 izbjeglica do kraja 2017. godine.
MUP-ovi časnici za vezu tražit će izbjeglice koje imaju interes za život u Hrvatskoj, no pitanje je tko će uopće htjeti u Hrvatsku.
Iz Ministarstva unutarnjih poslova navode kako žele integraciju, da ne bi došlo do getoizacije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-hrvatsku-stize-prvih-50-izbjeglica-drzava-im-mora-osigurati-stanove-u-splitu-zagrebu-i-rijeci/894890.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: U Hrvatsku stiže prvih 50 izbjeglica: Država im mora osigurati stanove u Splitu, Zagrebu i Rijeci
vojska na granice ... sakom o stol...izdaja izdaja...
i druge basne
2014-04-12
Re: U Hrvatsku stiže prvih 50 izbjeglica: Država im mora osigurati stanove u Splitu, Zagrebu i Rijeci
jebo im bog mater da im jebo
Guest- Guest
državu RH pod hitno ukinuti
Guest- Guest
Dajte im i neke pemzije.
Boračke ako može,
TRPAJ.
Boračke ako može,
TRPAJ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Misliš da bi i današnja Jugoslavija,da se kojim čudom očuvala,postupila drugač?preko_vode_do_slobode wrote:državu RH pod hitno ukinuti
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kad nasele pored @yode njih 5-6
a ovi negoduju da pritisak vode slab
nema djamije u blizini
pomoc od 7 000kn nedostatna za minimum potreba
a imamo jos 143 clana obitelji dovest, treba nam kuca...
a ovi negoduju da pritisak vode slab
nema djamije u blizini
pomoc od 7 000kn nedostatna za minimum potreba
a imamo jos 143 clana obitelji dovest, treba nam kuca...
2014-04-12
Malo je 1700. S obzirom na broj odlazaka mladih toga treba bar 100 iljada i svima stanowe ....kako nalaže zakon o zbrinjawanju izbjeglića ...plus neki đeparać ....ako weč boračke nemože.
TRPAJ
TRPAJJJ
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
TRPAJ
TRPAJJJ
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
Hrvati su dobri vjernici, sigurno će učiniti ono što bi i Isus učinio. Sam Papa je uzeo 12 Muslimana k sebi u Vatikan.
Najvažnije je biti čovjek i pokazati ljudskost.
Najvažnije je biti čovjek i pokazati ljudskost.
Guest- Guest
Aj šta se zamarate.Kad Hrwati ćuju da su owi dobili đabe stanowe plus plačene režije i hrana i neki đeparac a njima kuraz u ćelo plus ih držawa dere porezima od 25% dobit će živčani slom.
Trpaj.
Trpaj.
2014-04-11
Ja sam za to da mi toga barem sto iljada utrpamo.
2014-04-11
veliš, arapska ćuna je arapska...
jebeš ove europske.
jebeš ove europske.
2014-12-30
neces ni ti liso procRayMabus wrote:Ja sam za to da mi toga barem sto iljada utrpamo.
podignit ce sator u oni parkic di su srusili narodnog heroja kastelanskog
pa ces njihovu musavu dicu svaki dan gledat
2014-04-12
Dečko .....preko noči će porast broj simpatizera nacional socijalima.debotoijusto wrote:neces ni ti liso procRayMabus wrote:Ja sam za to da mi toga barem sto iljada utrpamo.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
jbg. to ide u paketuRayMabus wrote:Dečko .....preko noči će porast broj simpatizera nacional socijalima.debotoijusto wrote:neces ni ti liso procRayMabus wrote:Ja sam za to da mi toga barem sto iljada utrpamo.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
srecom karamarko ce to obuzdat
2014-04-12
Šta se koji kurac bunite imate Kraljicu Hrvata,,,,
Guest- Guest
BMK za Karamarka.
Trpaj.
Jedno 100 iljada .....taman.
Trpaj.
Jedno 100 iljada .....taman.
2014-04-11
Split, Zagreb i Rijeka imat će sad najbolji kebab kad ovi dođu.
Dolazak kebab majstora dobar je i za turizam, možemo turistima ponuditi nešto novo i egzotično.
Dolazak kebab majstora dobar je i za turizam, možemo turistima ponuditi nešto novo i egzotično.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Plan Vlade je da za njih prva postaja bude hotel Porin, a nakon registracije izbjeglice će dobiti stalni smještaj u državnim stanovima ili stanovima na tržištu.
vojska na granice ... sakom o stol...izdaja izdaja...
i druge basne
................vojsku i tenkove na granice, digniti i rezerviste, uvesti opet vojni rok, bojevo streljivo i
digniti žilet žicu prema Srbiji i BiH, minirati granice karačmarkooooooooooo izdajaaaaaaaaaaaaaaa
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jučer sam slušao arape uživo kako za susjednim stolom šprehaju. Niš nisam razumio ali nekako mi taj arapski sliči na protohrvatski onaj pra pra jezik hrvata.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Hrvatsku stiže 1600 migranata kojima država mora osigurati stan i posa
» Prvih 50 izbjeglica iz Sirije useljava se u državne stanove u Sisku
» Pompeo: AMERIKA ĆE OSIGURATI MILIJARDU DOLARA ZA INICIJATIVU TRIJU MORA
» Prvih 150.000 doza vakcine AstraZeneka stiže sutra u SRB
» Stiže prvih 819 milijuna eura, plan je ambiciozan
» Prvih 50 izbjeglica iz Sirije useljava se u državne stanove u Sisku
» Pompeo: AMERIKA ĆE OSIGURATI MILIJARDU DOLARA ZA INICIJATIVU TRIJU MORA
» Prvih 150.000 doza vakcine AstraZeneka stiže sutra u SRB
» Stiže prvih 819 milijuna eura, plan je ambiciozan