Stigao je - corona u HR
Page 31 of 33
Page 31 of 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
Re: Stigao je - corona u HR
Ukupno 315 zaraženih
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nacionalni-stozer-za-civilnu-zastitu-imamo-9-novih-oboljelih-osoba-ukupno-315/10125601/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nacionalni-stozer-za-civilnu-zastitu-imamo-9-novih-oboljelih-osoba-ukupno-315/10125601/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1297222697132088&id=100005331102696
Čitaj i gledaj
Čitaj i gledaj
2014-04-16
Šandor Winnetou-
2017-12-31
čista ko suzatre wrote:Viđe moje slavonijeNoor wrote:
Ni kod tebe nije strašno no blizu ste žarišta, ono što reče marc mi izgleda imamo neku ludu sreću, ono nije da trgovački centri i tržnica do prije par dana nisu bili puni ali nekako nas je sve zaobišlo, čak ni povratnici ne donose virus sa sobom, u slavoniju neće čak ni virusNoor wrote:čista ko suzatre wrote:Viđe moje slavonijeNoor wrote:
nije, imamo 1 registriranog, što je čudno, jer baba je takva došla iz njemačke, a javila se sa simptomima tek nakon 8 dana, a do tada je bila i s ukućanima i tko zna gdje i skim, pa ipak nisu javili da je još netko oboliotre wrote:Ni kod tebe nije strašno no blizu ste žarišta, ono što reče marc mi izgleda imamo neku ludu sreću, ono nije da trgovački centri i tržnica do prije par dana nisu bili puni ali nekako nas je sve zaobišlo, čak ni povratnici ne donose virus sa sobom, u slavoniju neće čak ni virusNoor wrote:čista ko suzatre wrote:Viđe moje slavonijeNoor wrote:
šta je sa italijom gnječ koliki je broj novih danas
ča biš baš sad delal va druge općine, spi i guštaj :)Gnječ wrote:nedaju nam iz općine u općinu.
prokljeta općina.
Yoda bi trebao navijati za koronu da pokosi kojeg lupača pečata pa da se on može uvaliti na njegovo mjesto:rasta:Noor wrote:ča biš baš sad delal va druge općine, spi i guštaj :)Gnječ wrote:nedaju nam iz općine u općinu.
prokljeta općina.
sad bude prilike, sad il nikad!tre wrote:Yoda bi trebao navijati za koronu da pokosi kojeg lupača pečata pa da se on može uvaliti na njegovo mjesto:rasta:Noor wrote:ča biš baš sad delal va druge općine, spi i guštaj :)Gnječ wrote:nedaju nam iz općine u općinu.
prokljeta općina.
Vidiš da ima svaki dan visinske pripreme ko maratonac pa ako se ukaže prilika da uleti i ostvari životni san :DDDNoor wrote:sad bude prilike, sad il nikad!tre wrote:Yoda bi trebao navijati za koronu da pokosi kojeg lupača pečata pa da se on može uvaliti na njegovo mjestoNoor wrote:ča biš baš sad delal va druge općine, spi i guštaj :)Gnječ wrote:nedaju nam iz općine u općinu.
prokljeta općina.
AssadNaPodmornici wrote:šta je sa italijom gnječ koliki je broj novih danas
neznam prestao sam brojat a i privremeno ne špreham talijanski da me ne bi neki ludi rvat prijavio i zvao hitnu pa me strpaju u karantenu.
ali ima zato Španjolska problema većih
COVID-19: Spain reports 462 more deaths in one day
Makeshift army hospitals open as country braces for more fatalities
OVIEDO, Spain
At least 2,182 people died in Spain from COVID-19 and 33,089 cases have been confirmed so far, according to official data released on Monday.
Over the last 24-hours, the country saw 462 people die, and around 4,500 new cases were confirmed.
Over 2,300 people are now in intensive care units (ICUs), while 3,355 have recovered.
On Monday, a government spokesperson confirmed that around 12% (3,910) of all confirmed cases have been discovered in the country’s healthcare workers.
Over the weekend, Madrid, which has registered over 1,200 deaths already, had its hospitals near collapse. In at least one hospital, patients were being treated on the floor and in hallways, according to Spanish daily El Mundo.
https://www.aa.com.tr/en/europe/covid-19-spain-reports-462-more-deaths-in-one-day/1775994#
Guest- Guest
Noor wrote:ča biš baš sad delal va druge općine, spi i guštaj :)Gnječ wrote:nedaju nam iz općine u općinu.
prokljeta općina.
oštarija mi je u drugoj općini.
Guest- Guest
Pa svaka je selendra opcina. Trebalo je to ogranicit na bivse opcine.Gnječ wrote:Noor wrote:ča biš baš sad delal va druge općine, spi i guštaj :)Gnječ wrote:nedaju nam iz općine u općinu.
prokljeta općina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa svaka je selendra opcina. Trebalo je to ogranicit na bivse opcine.Gnječ wrote:Noor wrote:ča biš baš sad delal va druge općine, spi i guštaj :)Gnječ wrote:nedaju nam iz općine u općinu.
prokljeta općina.
ma u pizdu materinu sve i tuđman i rvati i njihove općine. sad je svaka mjesna zajednica postala općina sa par stotina uhljeba. prokleti Tuđman da bi proklet bio di god bio. i oni koji ga slave prokleti bili dabogda ih korona sve pobila pička im materina.
Guest- Guest
Men se čini da kosi upravo vas koji ste kontra Tuđmana, slavonija gotovo netaknutaGnječ wrote:jastreb wrote:Pa svaka je selendra opcina. Trebalo je to ogranicit na bivse opcine.Gnječ wrote:Noor wrote:ča biš baš sad delal va druge općine, spi i guštaj :)Gnječ wrote:nedaju nam iz općine u općinu.
prokljeta općina.
ma u pizdu materinu sve i tuđman i rvati i njihove općine. sad je svaka mjesna zajednica postala općina sa par stotina uhljeba. prokleti Tuđman da bi proklet bio di god bio. i oni koji ga slave prokleti bili dabogda ih korona sve pobila pička im materina.
tre wrote:Men se čini da kosi upravo vas koji ste kontra Tuđmana, slavonija gotovo netaknutaGnječ wrote:jastreb wrote:Pa svaka je selendra opcina. Trebalo je to ogranicit na bivse opcine.Gnječ wrote:Noor wrote:
ča biš baš sad delal va druge općine, spi i guštaj :)
pa u Sklavoniji nema kera.
Guest- Guest
Pusti priče snježana, bez zajebancije. Iz Rijeke ti je više pobjeglo ljudi nego iz pola slavonije i vjeruj mi da te priče o raseljavanju nisu ni blizu onoga što dežurni katastrofičari pišu.Gnječ wrote:tre wrote:Men se čini da kosi upravo vas koji ste kontra Tuđmana, slavonija gotovo netaknutaGnječ wrote:jastreb wrote:Pa svaka je selendra opcina. Trebalo je to ogranicit na bivse opcine.Gnječ wrote:
Stigle nove brojke za sjever Italije: Vidimo svjetlo na kraju tunelaAssadNaPodmornici wrote:šta je sa italijom gnječ koliki je broj novih danas
IZ LOMBARDIJE danas stižu vijesti kako je danas možda prvi pozitivni dan u ovom teškom, preteškom mjesecu.
“Jučer smo bili umjereno optimistični. Rekli smo kako se trend popravlja. Još nije vrijeme za proglašavanje pobjedu, trebamo nastaviti biti fokusirani, ali vidimo svjetlo na kraju tunela”, rekao je povjerenik za socijalnu skrb Gallera.
“28.761 zaraženi je u Lombardiji, od čega je u posljednja 24 sata zabilježeno 1555 novih slučajeva. Broj oporavljenih je 9266 osoba”, ispričao je.
“Žrtve koje podnosimo su dale ploda”, rekao je.
Još se čekaju podaci za cijelu zemlju.
vili40-
2015-08-02
istra bi sad konačno mogla biti očišćena od vas fašista... :), ako ništa nek bar vi polučejeni odete u mp3Gnječ wrote:tre wrote:Men se čini da kosi upravo vas koji ste kontra Tuđmana, slavonija gotovo netaknutaGnječ wrote:jastreb wrote:Pa svaka je selendra opcina. Trebalo je to ogranicit na bivse opcine.Gnječ wrote:
2015-08-08
Page 31 of 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
Similar topics
» lek za virus corona
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično
» Corona virus i infarkt
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično