Stigao je - corona u HR
Page 17 of 33
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Re: Stigao je - corona u HR
mislim da iducih deset petnaest dana su najvazniji za hrvatsku...ako u tom periodu ne skoci broj zarazenih puno..dnevno..mozemo reci da korona virus kod nas nije poprimio epidemioloske razmjere jer za ocekivati je onda da se brojka smanjuje i bude sto vise izljecenih zbog samoizolacije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nemaš zaliha za mjesec dana sigurnoveber wrote:najgore je ako nemaš kruha.Noor wrote:treba zatvoriti SVE, osim trgovina s hranom i osnovnim potrepštimana, a djelatnicima u trgovinama osigurati zaštitnu opremu
svi imamo doma neke zalihe.
ne idem nikam.
kod nas nije jer smo prošli rat.vuksadinare wrote:mislim da iducih deset petnaest dana su najvazniji za hrvatsku...ako u tom periodu ne skoci broj zarazenih puno..dnevno..mozemo reci da korona virus kod nas nije poprimio epidemioloske razmjere jer za ocekivati je onda da se brojka smanjuje i bude sto vise izljecenih zbog samoizolacije
ali neodgovorno je sada šetati okolo.
i neodgovorno je svih koji nemaju doma prvu pomoć.
bum otišao u šoping, pa bum kupil.
ja sam paranoik zadnjih 30g i stalno obnavljam prvu pomoć u kući i u stanu.
jebene uloške kupim jer s njima šajbe na autu čistim.
2014-12-30
imam 2 škrinje.Noor wrote:nemaš zaliha za mjesec dana sigurnoveber wrote:najgore je ako nemaš kruha.Noor wrote:treba zatvoriti SVE, osim trgovina s hranom i osnovnim potrepštimana, a djelatnicima u trgovinama osigurati zaštitnu opremu
svi imamo doma neke zalihe.
ne idem nikam.
u biti ako gledamo i kuhinjski ladičar, tri škrinje imam.
sada da ne odem van, za nas 30 dana garant.
2014-12-30
p u tom je poanta..mi smo vec oguglali na razne krizne situacije za razliku do zapadnjaka kojima je koronavirus šok i jendostavno se ne mogu snaci..nasi relativno dobro se snađu u krizi..uz neke sretne dodatne okolnosti sto recimo ne spadamo među vece turisticke putnike zbog novcanika...90% zarazenih austrijanaca je bilo u italiji...kod nas svega par i to su nulti pacijenti koji su onda zarazili ove najblize oko sebe..drugo...kdo nas je puno manji tranzit kako ljudi tako i robe za razliku od zapadne europe..tako da imam neki optimizam da bi nas epidemija korone mogla zaobici i da nec ebiti u onom drasticnom obliku...zato su vazna sljedeca dva tjedna ako ne bude veceg broja novootkrivenih koronaša po danu mozemo reci da smo se dijelom izvukli...veber wrote:kod nas nije jer smo prošli rat.vuksadinare wrote:mislim da iducih deset petnaest dana su najvazniji za hrvatsku...ako u tom periodu ne skoci broj zarazenih puno..dnevno..mozemo reci da korona virus kod nas nije poprimio epidemioloske razmjere jer za ocekivati je onda da se brojka smanjuje i bude sto vise izljecenih zbog samoizolacije
2015-09-08
nema tu, ja bi išao na kavu i sl.vuksadinare wrote:p u tom je poanta..mi smo vec oguglali na razne krizne situacije za razliku do zapadnjaka kojima je koronavirus šok i jendostavno se ne mogu snaci..nasi relativno dobro se snađu u krizi..uz neke sretne dodatne okolnosti sto recimo ne spadamo među vece turisticke putnike zbog novcanika...90% zarazenih austrijanaca je bilo u italiji...kod nas svega par i to su nulti pacijenti koji su onda zarazili ove najblize oko sebe..drugo...kdo nas je puno manji tranzit kako ljudi tako i robe za razliku od zapadne europe..tako da imam neki optimizam da bi nas epidemija korone mogla zaobici i da nec ebiti u onom drasticnom obliku...zato su vazna sljedeca dva tjedna ako ne bude veceg broja novootkrivenih koronaša po danu mozemo reci da smo se dijelom izvukli...veber wrote:kod nas nije jer smo prošli rat.vuksadinare wrote:mislim da iducih deset petnaest dana su najvazniji za hrvatsku...ako u tom periodu ne skoci broj zarazenih puno..dnevno..mozemo reci da korona virus kod nas nije poprimio epidemioloske razmjere jer za ocekivati je onda da se brojka smanjuje i bude sto vise izljecenih zbog samoizolacije
čim je krenulo počeo sam se držat pravila.
u kući uvijek netko nekaj kupi.
imam 10kg soli. budem ju u kadi koristio.
2014-12-30
dosta ti je.Atlana wrote:Ja imam za sljedecsljedecih desetak dana
2014-12-30
jbg.Atlana wrote:Vise ni nemam gdje spremiti :/
ali bez panike. ja sam doma i koliko mi treba?
pol kile špeka?
2014-12-30
veber-
2014-12-30
dvoje srba??Noor wrote:MINISTAR POTVRDIO: ‘Jedan od 9 radnika koji su došli iz Italije ima znakove bolesti. Hrvatska je spremna zatvoriti granice’, zaraženo dvoje Srba
U 12.30 sati javnosti će se obratiti ravnatelj riječke bolnice gdje je noćas izolirano devet radnika koji su došli iz Italije. Radili su u tvornici u kojoj je potvrđeno 20 slučajeva zaraze koronavirusom.
Ministar Beroš jutros je rekao kako je izvjesno da će virus ovih dana biti u Hrvatskoj, ali da nema razloga za paniku jer je sustav spreman za sve što treba poduzeti. Beroš je naglasio da je Hrvatska spremna zatvoriti granice u bilo kojem trenutku kada struka procijeni da je to potrebno, a u ovom trenutku mišljenje je, ističe, da to nije potrebno.
https://net.hr/danas/hrvatska/ministar-potvrdio-tijekom-noci-u-kbc-rijeka-smjesteno-je-9-radnika-koji-su-dosli-iz-italije-jedan-od-njih-pokazuje-znakove-bolesti/
ma da
daj nemojte još zatvarat
immortal-
2014-04-16
što je ovaj veber paničar
ja otišla kupiti tablete protiv temperature jedino
nema brašna u trgovinama
ja otišla kupiti tablete protiv temperature jedino
nema brašna u trgovinama
2014-04-16
...sad mi nedostaju ona prepucvanja partizani ustase...zenge-marticevci
2015-09-08
Nema nogometa , nema košarke , nema tenisa....ništa Bog te vidija. Samo ta korona.vuksadinare wrote:umoran sam na zivce od ove korone...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa da...ok je preventiva...ali realno mi smo u povoljnijem polozaju nego neki drugi..na vrijeme smo otkrili nulte pacijente u ruku 24 sata smo npr.bolnice evakuirali sto nisu napravili talijani,spanjolci,kinezi...za sada jedini nas problem je kako disciplinirati one koji su u samizolaciji i naravno ekonmske mjere..RayMabus wrote:Nema nogometa , nema košarke , nema tenisa....ništa Bog te vidija. Samo ta korona.vuksadinare wrote:umoran sam na zivce od ove korone...
2015-09-08
dobro još dok je ovakovuksadinare wrote:...sad mi nedostaju ona prepucvanja partizani ustase...zenge-marticevci
ne daj Bože da budemo prebrojavali mrtve na ovim stranicama
immortal-
2014-04-16
put u Međugorje je sad zabranjen ili ne ??
2014-04-16
neće ni korona zavijekevuksadinare wrote:...sad mi nedostaju ona prepucvanja partizani ustase...zenge-marticevci
,,ma joj daj...ako je ko šampion u dramatiziranju to smo mi..kod nas babe kukaju kako boluju od 100 vrsta bolesti pred umorom..onda im od kruha napravis tabletu i onda odjedared zdrave ko konjNoor wrote:neće ni korona zavijekevuksadinare wrote:...sad mi nedostaju ona prepucvanja partizani ustase...zenge-marticevci
2015-09-08
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Similar topics
» lek za virus corona
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično
» Corona virus i infarkt
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično