ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stigao je - corona u HR

Page 22 of 33 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33  Next

Go down

Stigao je - corona u HR - Page 22 Empty Re: Stigao je - corona u HR

Post by RayMabus 18/3/2020, 15:55

veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:Pa imaš nanakandu ako si negdi radija.

http://www.hzz.hr/usluge-poslodavci-posloprimci/upis-u-evidenciju-nezaposlenih-hzz/novcana-naknada-prestanak-radnog-odnosa.php

Ne smiš sqm sebi dat otkaz i moraš imat 9 mjeseci u zadnjih 24 mjeseca , doneseš tri zadnje plaće i to odma nakon šta dobiješ otkaz i to ti je to..
na ljeto sam imao obrt gdje sam bio sam prijavljen i sam sebi plaćao poreze i sranja, a sada radim za drugoga. jel mi staž gdje sam bio vlasnik obrta važi u to sranje ? kod nekih sam čuo da nije
ako se zakon nije mijenjao. sve što si uplatio ide ti u mirovinsko.
Da , samostalni rad

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 15:58

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

http://www.hzz.hr/usluge-poslodavci-posloprimci/upis-u-evidenciju-nezaposlenih-hzz/novcana-naknada-prestanak-radnog-odnosa.php

Ne smiš sqm sebi dat otkaz i moraš imat 9 mjeseci u zadnjih 24 mjeseca , doneseš tri zadnje plaće i to odma nakon šta dobiješ otkaz i to ti je to..
na ljeto sam imao obrt gdje sam bio sam prijavljen i sam sebi plaćao poreze i sranja, a sada radim za drugoga. jel mi staž gdje sam bio vlasnik obrta važi u to sranje ? kod nekih sam čuo da nije
Nemam pojma , vidi na birou. Nazovi. Meni je to knjigovođa sredija sve a ja san još sam da otkaz pa ona nešto izmuljala u papirima pa me stavila da san jedan dan radija kod prijatelja kao kućna pomoćnica pa da mi je on da otkaz. lol!

Snađi sse , vidi , ne mogu ti ja to ovako na daljinski znat imaš ti pravo ili ne. Nazovi , raspitaj se.

Bitno je da imaš staža 9 mjeseci u zadnja 24 miseca a sve ostalo će ti knjigovođa za malu proviziju naštimat.
iman fala kurcu , pripreman se psihički ako doleti otkaz ..a sezona neće prije 1.7 optimalno, 15,7 realno.. a 1.8 pesimistično
Ne smiš sam sebi dat otkaz , to ti je bitno. 

Koliko imaš stqžq , donesi buste od zadnje tri plaće , osobnu i na šalter tamo kod njizi i dalje će ti oni sve reč.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 18/3/2020, 16:01

AssadNaPodmornici wrote:
veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

ako se zakon nije mijenjao. sve što si uplatio ide ti u mirovinsko.
da ali mi obrt nije zatvoren, nego "zamrznut" do ljeta.. a ljeto se odgađa.. a otkaz prijeti .. želim $$$
pitaj kayu, ona je u tim vodama.
ako si plaćao pa kasnije prešao kod drugog, obrt i poslodavac ti nemaju veze.
ide ti staž. ali raspitaj se.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 16:04

Triba ti i preslika kartice tekučeg računa , to ono u banci da znaju na šta će ti uplqćivat pare

https://hzz-helpdesk.kadei.cloud/251703-Koje-sve-uvjete-trebam-ispunjavati-za-ostvarivanje-nov%C4%8Dane-naknade
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/3/2020, 16:04

gle pripreman se za worst case scenario.. koji se nemora ostvariti..
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 16:06

AssadNaPodmornici wrote:gle pripreman se za worst case scenario.. koji se nemora ostvariti..
Ostvarit će se. Korona se danima zadržava na plastici. Neće se nitko vozit u avionima nit unajmljivat apartman a tko zna tko je spava jučer u njemu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 16:20

Sad se najbolje zaposlit ka grobar il medicinska sestra , takista il nešto tako. Pametni čovik će nać posla i u ovoj krizi. Dobro meni se ništa ni ne radi , ja san u penziji. 

Korona je ekonomski potop al triba ovako jedan da ovu žgadiju na vlasti pomete.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/3/2020, 16:23

vidit ćeš i ti koliko će tvoji stanovi vrijediti kada stane ekonomija.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 16:25

AssadNaPodmornici wrote:vidit ćeš i ti koliko će tvoji stanovi vrijediti kada stane ekonomija.
Pa pokrenit će se opet. Za tri miseca hrpa ljudi će dobit taj imunitet. Od njih 100 , 98 ih preboli.

Nama je bitno to blokirat jer mi nemqmo koristi od imuniteta krda kad nam je bitnije da to naprave ovi u zapadnoj Europi di je motor industrije.

Imaš prvi val tri miseca a posli će se oporavljat postepeno zbog imuniteta krda.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 16:29

Ti imaš u Njemačkoj deset tisuća zaraznih danas i isto toliko najmanje neevidentiranih....tih 20 tisuća za dva tjedna ima imunitet i blokada su širenju zaraza.

Evo Bmw danas obustavljen pogon misec dana , oni će za misec dana il možda dva pokrenit opet pogon.

Turizam će najviše najebat jer ovo šara po sezoni a ovo sve drugo će se pokrenit za tri miseca.

Kad imaš imunitet jebete se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 16:38

Svaki ti virus dođe i ode , pohara i onda dobiješ imunitet ako ne crkneš i iduću zimu ako je sezonski il općenito ako ne mutira nema on šta tu radit.

To ti je tako. Ovi će sad napravit dar mar u turizmu , industrija ide na bolovanje i opet će se sve pokrenit za koji misec.

I to je to. A mi moramo blokirqt sve jer nemamo kapacitete ako nam eksplodira virus ko u Italiji i Španjolskoj.

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-spaniji-ce-biti-zatvoreni-svi-hoteli-za-24-sata-vise-od-dvije-hiljade-novih-slucajeva/200318180

Nama je priorite blokada i suzbijanje virusa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 18/3/2020, 16:43

ne miješaj ketadonske s ibrufenom.
dođe do kemijske reakcije.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/3/2020, 17:00

Donald Trump
For the people that are now out of work because of the important and necessary containment policies, for instance the shutting down of hotels, bars and restaurants, money will soon be coming to you. The onslaught of the Chinese Virus is not your fault! Will be stronger than ever!
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 17:02

AssadNaPodmornici wrote:Donald Trump
For the people that are now out of work because of the important and necessary containment policies, for instance the shutting down of hotels, bars and restaurants, money will soon be coming to you. The onslaught of the Chinese Virus is not your fault! Will be stronger than ever!
Kupuje glasove. Oni su procjenili da im je pametnije davat plaću mjesec , dva , najviše tri nego da pljušte masovni otkazi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/3/2020, 17:05

RayMabus wrote:
Kupuje glasove. Oni su procjenili da im je pametnije davat plaću mjesec , dva , najviše tri nego da pljušte masovni otkazi.
pa logično. 

trump želi dobiti izbore 2020, onog ludog Bernija su opet sjebali , dakle ide Trump vs Bidena

taman USA ekonomija krene u oporavak 8 i 9 i 10mjesec, dovoljno ovom asu da dobije izbore
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 17:07

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
pa logično. 

trump želi dobiti izbore 2020, onog ludog Bernija su opet sjebali , dakle ide Trump vs Bidena

taman USA ekonomija krene u oporavak 8 i 9 i 10mjesec, dovoljno ovom asu da dobije izbore
Tako će i Plenkovic. Sad ništa ne govori jer otkaze prvo dobijaju sezonci a za koji dan će mjere u industriji pa će država davat plaću itd.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/3/2020, 17:17

RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
pa logično. 

Tako će i Plenkovic. Sad ništa ne govori jer otkaze prvo dobijaju sezonci a za koji dan će mjere u industriji pa će država davat plaću itd.
to bi bilo super, ali zaboravljaš nismo mi USA, nema odakle Kenwood Kenon pare izvadit.. vidiš da sve što je ponudio jest neke "odgode plaćanja", što je opet zakurac, doći će ti tri mjeseca kasnije opet sve da platiš državi a nisi ništa zaradio
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 17:18

Viroza će popustiti za neka tri mjeseca ( imunitet krda ) i nema smisla da radnici u industriji nestanu kad će se pogoni opet upalit.

Turizam ovo kod nas je lutrija , ojdi dođi mi , to nije bazna šema nego dodatak i to da sve opustiš iduće lito će netko opet otvorit kafić. To nije bitno uopće. To moš i odjebat al industriju ne možeš
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2020, 17:21

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
pa logično. 

to bi bilo super, ali zaboravljaš nismo mi USA, nema odakle Kenwood Kenon pare izvadit.. vidiš da sve što je ponudio jest neke "odgode plaćanja", što je opet zakurac, doći će ti tri mjeseca kasnije opet sve da platiš državi a nisi ništa zaradio
Pa bit će to tako. Pričekaj malo. Ovi vikend će donit neke zakone vezano uz to. Ne bi ni jja zna šta odma nego bi pričeka malo al u biti će to donit jer su industrijska radna mjesta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/3/2020, 17:24

RayMabus wrote:
Atlana wrote:Ray molila bih te opet link od sttanice gdje pratis koronu.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Template:2019%E2%80%9320_coronavirus_pandemic_data
Hvala sexy
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 18/3/2020, 17:30

Atlana wrote:
RayMabus wrote:
Atlana wrote:Ray molila bih te opet link od sttanice gdje pratis koronu.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Template:2019%E2%80%9320_coronavirus_pandemic_data
Hvala sexy
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6
Globalno s dijagramima.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 33 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33  Next

Back to top

- Similar topics