Stigao je - corona u HR
Page 23 of 33
Page 23 of 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Re: Stigao je - corona u HR
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6Atlana wrote:Hvala sexyRayMabus wrote:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Template:2019%E2%80%9320_coronavirus_pandemic_dataAtlana wrote:Ray molila bih te opet link od sttanice gdje pratis koronu.
Globalno s dijagramima.
Eroo- Posts : 78961
2016-07-22
Industrija će se pokrenit za najkasnije tri mjeseca. Nema uopće nikqkvog razloga da za tri mjeseca se ne pokrene auto industrija. Do tad će se stvorit imunitet krda , manje širenje virusa itd ....ne vidin uopće zašto se ne bi pokrenila.
Nema razloga.
Nema razloga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije ovi virus pod uvjetom da ne mutira toliko katastrofalan. Ne pogađa djecu nit radno aktivno stanovništvo. Može se spriječit i smrtnost prirpemom i blokadom u početku. Posli imaš imunitet krda i onda se pokreće opet ekonomija pomalo i vratit će se u normalu postepeno.
Nije baš tolika katastrofa
Odličan je za sjebavanje globalizacije.
Nije baš tolika katastrofa
Odličan je za sjebavanje globalizacije.
2014-04-11
ma da se bojim za dicu otišao bi u kuću u planini i primjenio taj odnos prema svemu što dođe, ali neman birige...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:A u qurac... Probila se Korona ispod Gvozda... Zadar prvi slučaj...
Spašavajte se braćo vlaji, pucajte sad na sve što se miče...
Za pola sata dnevno izvješće o stanju u Italiji. Tu se prati sve. Ako nema pomaka na bolje onda je mrak. Svaki dan koji oni tako popuše je katastrofa. Tko zna koliko će to u njih trajat. Oni su karanteni a zaraženi su. Znači ne mogu nigdi nego čekaju da to prođe samo od sebe a ne prolazi i šta sad to ?
Oni će ispalit na kraju. Ta karantena će počet popuštat i opet ništa neće napravit. Sve naopako. A imaju puno starčadi i prve ih udarilo i to ih izblesiralo.
To je tamo i politkčki opasna situacija. A još iim prijete imigranti iz pravca Libije.
Oni će ispalit na kraju. Ta karantena će počet popuštat i opet ništa neće napravit. Sve naopako. A imaju puno starčadi i prve ih udarilo i to ih izblesiralo.
To je tamo i politkčki opasna situacija. A još iim prijete imigranti iz pravca Libije.
2014-04-11
veber wrote:u zadru više bosanaca nego zadrana.
Za koju godinu se mijenja ime u Jaroslav... :D
darth_vader-
2014-04-17
kletva, da ti bog bandića.jasambrend wrote:veber wrote:u zadru više bosanaca nego zadrana.
Za koju godinu se mijenja ime u Jaroslav... :D
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber wrote:imate sreće da imate orgulje, a mi fontane.
Potaracala ih tramontana...nit ne znam jesu li ih obnovili... Inače prekrasni zvukovi za sve ljubitelje Stephena Kinga..
darth_vader-
2014-04-17
pa king je bio super dok se drogirao, sada je bzvzjasambrend wrote:veber wrote:imate sreće da imate orgulje, a mi fontane.
Potaracala ih tramontana...nit ne znam jesu li ih obnovili... Inače prekrasni zvukovi za sve ljubitelje Stephena Kinga..
bil sam s ex na orguljarijama. išao po njih na vir.
pa jebote na kaj to liči.
na onom trgu 4 nekaj znamo pojest. doduše nisam bio dvije godine.
2014-12-30
ali ima super mijesto kada kreneš preko. između ugljena i dugog otoka, ali to možeš samo kaićem.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
tribalo je gusle instalirati...veber wrote:imate sreće da imate orgulje, a mi fontane.
ko bi se jastreba onda rješiomutava baštarda wrote:tribalo je gusle instalirati...veber wrote:imate sreće da imate orgulje, a mi fontane.
to bu efendija ero.mutava baštarda wrote:tribalo je gusle instalirati...veber wrote:imate sreće da imate orgulje, a mi fontane.
ono kada zajebavam mačku bolje zvuči.
2014-12-30
fakat, zaboravih na njega i još dođe crveni i malo im fali za klapu.tre wrote:ko bi se jastreba onda rješiomutava baštarda wrote:tribalo je gusle instalirati...veber wrote:imate sreće da imate orgulje, a mi fontane.
ali mogu plašit vukove.
2014-12-30
Vlada najavila moratorij na rkedite....pa ovo je divota.
Plaća ide a krediti storno :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
oni bi u duetu i koronu uplašili!!!veber wrote:fakat, zaboravih na njega i još dođe crveni i malo im fali za klapu.tre wrote:ko bi se jastreba onda rješiomutava baštarda wrote:tribalo je gusle instalirati...veber wrote:imate sreće da imate orgulje, a mi fontane.
ali mogu plašit vukove.
a, susjed bu platio?epikur37 wrote:Vlada najavila moratorij na rkedite....pa ovo je divota.
tvoj volumen duga je i dalje isti.
2014-12-30
u šumu s njimatre wrote:oni bi u duetu i koronu uplašili!!!veber wrote:fakat, zaboravih na njega i još dođe crveni i malo im fali za klapu.tre wrote:ko bi se jastreba onda rješiomutava baštarda wrote:tribalo je gusle instalirati...veber wrote:imate sreće da imate orgulje, a mi fontane.
ali mogu plašit vukove.
2014-12-30
Page 23 of 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Similar topics
» lek za virus corona
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično
» Corona virus i infarkt
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično