Stigao je - corona u HR
Page 27 of 33
Page 27 of 33 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33
Re: Stigao je - corona u HR
Pobjeguljo... ..ostavi Domovinu na cjedilu..Hoćul ti je ja cuvati????veber wrote:ti si snajperist, budeš na daljinu.Legendovich wrote:Kao i svugdje drugdje..no vlasti to nece da priznaju radi panike..vili40 wrote:nije bilo tehničkih uvjeta?Što će se događati kad se taj broj oboljelih umnoži sa sto?Već danas je od testiranih sto i nešto u Zagrebu potvrđeno preko deset novih,lavina se pokrenula jer je očigledno da je broj zaraženih bar desetak puta veći od broja kojim barataju.Noor wrote:Žena i sin prve žrtve u Hrvatskoj imaju simptome korone, čekaju nalaze
Sin preminulog za Index ispričao što se dogodilo"U restoranu su 7. ožujka bili Talijani koji su prošlog petka tati javili da su pozitivni na koronavirus i tata je već u subotu dobio temperaturu i odmah je zvao dežurnog epidemiologa iz Umaga, Damira Leku. On mu je rekao da obavezno bude u samoizolaciji i izoliran. U ponedjeljak ujutro je tata opet zvao epidemiologa, a doktor mu je rekao da se spremi i dok se tata spremao za u bolnicu, doktor je opet nazvao i rekao da nema tehničkih uvjeta pa da će doći po njega u utorak. Potom je doktor opet nazvao u utorak i rekao da će doći, ali opet nije došao. Ponovno je nazvao i rekao tati da će ipak doći u srijedu", ispričao je za Index Ivan Kernjus.
meni ostale naočale u njemačkoj, ja bum na blizinu.
Guest- Guest
da čitaš vidio bi.Legendovich wrote:Pobjeguljo... ..ostavi Domovinu na cjedilu..Hoćul ti je ja cuvati????veber wrote:ti si snajperist, budeš na daljinu.Legendovich wrote:Kao i svugdje drugdje..no vlasti to nece da priznaju radi panike..vili40 wrote:nije bilo tehničkih uvjeta?Što će se događati kad se taj broj oboljelih umnoži sa sto?Već danas je od testiranih sto i nešto u Zagrebu potvrđeno preko deset novih,lavina se pokrenula jer je očigledno da je broj zaraženih bar desetak puta veći od broja kojim barataju.Noor wrote:Žena i sin prve žrtve u Hrvatskoj imaju simptome korone, čekaju nalaze
Sin preminulog za Index ispričao što se dogodilo
čekam da mi otac umre ili ozdravi po duhu svetom.
božićni praznici mi se pretvorili u bdjenje.
2014-12-30
sranje..cuj,iskreno mi je zao,jerbo sam prosli mjesec ja tjedan dana gledao staru,kako me na mahove gleda ocima matere,na mahove,kao da sam neki stranac u kuci..nece dugo,a mozda i pozivi..taj tjedan dolje mi je bio uzas zivi,ne vise druzenje sa materom..svako dobro zelim u svakom slucaju..veber wrote:da čitaš vidio bi.Legendovich wrote:Pobjeguljo... ..ostavi Domovinu na cjedilu..Hoćul ti je ja cuvati????veber wrote:ti si snajperist, budeš na daljinu.Legendovich wrote:Kao i svugdje drugdje..no vlasti to nece da priznaju radi panike..vili40 wrote:
nije bilo tehničkih uvjeta?Što će se događati kad se taj broj oboljelih umnoži sa sto?Već danas je od testiranih sto i nešto u Zagrebu potvrđeno preko deset novih,lavina se pokrenula jer je očigledno da je broj zaraženih bar desetak puta veći od broja kojim barataju.
čekam da mi otac umre ili ozdravi po duhu svetom.
božićni praznici mi se pretvorili u bdjenje.
Guest- Guest
gle, dao sam otkaz jer sam htio.
starome platio terapiju i dalje tko živ tko mrtav. s obzirom na to da bi na plac...
a i tvojoj majci sve pet.
to ne isključuje pičkaranje.
starome platio terapiju i dalje tko živ tko mrtav. s obzirom na to da bi na plac...
a i tvojoj majci sve pet.
to ne isključuje pičkaranje.
2014-12-30
T. wrote:jbg. eto ovo dvoje u splitu zarazila kćerka iz zagreba...
ovu u dubrovniku neki putnik s aerodroma vjerojatno...
jug države je još jučer bio 'čist', barem što se registriranih slučajeva tiče, a zagreb je očito žarište...
odmah danas proglasit opću karantenu na 15 dana, zatvoriti sav promet unutar države, vojska na cestama i jebaji ga onda, šta bude bude, ali barem pokušati...
neće nitko umrit za 15 dana od gladi niti će propast država...
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Ri karneval je kriv.RayMabus wrote:Jebe mi se za njega. Granice su blokirane.vuksadinare wrote:aj to objasni sulji koji izvodi vojsku na ulice a sigurno ne samo zbog korone...RayMabus wrote:Taj policijski sat se uvodi samo kad ima puno zaraženih. To je krajnja mjera i mora ju pratit ograničenje šetanja po danu. I uvodi se uglavnom u urbanim sredinama koje su jako pogođene zarazom.
To se ne uvodi na početku jer češ dobit kontraefekt.
Sad će držat ljude u kavezima i za deset dana kad bukne zaraza i tu mjeru bude tribalo uvodit onda će svima puknit film pa će imat građanski neposluh...i onda je gotovo jer je riječ o virusu.
Između ostalog. Onog odojka ste odavno tribali spaliti umisto krnje.
darth_vader-
2014-04-17
treba se odgovorno ponašat
mi uredno ubijamo vi
ono 50:2
a svi dobri igrači.
ispred očiju mi stalno pik herc, karo, tref
mi uredno ubijamo vi
ono 50:2
a svi dobri igrači.
ispred očiju mi stalno pik herc, karo, tref
2014-12-30
To bi bilo najpametnije i to odma napravit i dva tjedna sve zblokirat.jasambrend wrote:T. wrote:jbg. eto ovo dvoje u splitu zarazila kćerka iz zagreba...
ovu u dubrovniku neki putnik s aerodroma vjerojatno...
jug države je još jučer bio 'čist', barem što se registriranih slučajeva tiče, a zagreb je očito žarište...
odmah danas proglasit opću karantenu na 15 dana, zatvoriti sav promet unutar države, vojska na cestama i jebaji ga onda, šta bude bude, ali barem pokušati...
neće nitko umrit za 15 dana od gladi niti će propast država...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nove mjere
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/nova-pravila-za-sprovode-samo-u-krugu-najuze-obitelji-obustavljaju-se-glazbene-usluge-i-dostava-cvijeca-nitko-ne-smije-imati-povisenu-temperaturu-1010661
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/nova-pravila-za-sprovode-samo-u-krugu-najuze-obitelji-obustavljaju-se-glazbene-usluge-i-dostava-cvijeca-nitko-ne-smije-imati-povisenu-temperaturu-1010661
2014-04-11
sad sam došao iz kupovine pa jedno dva tri dana neću,jučer sa starom doktorici pa apoteka jebiga moraš.A vani vidiš sve i svašta,da sam trgovac nekog bi sigurno nalupao.I sad si ti misli,jučer u Zagrebu zabilježeno 18 ljudi koji su kršili odluku o izolaciji pa šetaju i sline okolo ko okužena stoka a potvrdu o izolaciji ostavili doma na klaviru da im jebem mater.
vili40-
2015-08-02
157 zaraženih , 29 više nego jučer
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2167408
Morat će se uvest strožije mjere.
2014-04-11
zadnji je čas da se krene šokerima u lov na one koji krše naredbu o izolaciji.To je sad najveći problem.RayMabus wrote:157 zaraženih , 29 više nego jučer
vili40-
2015-08-02
Triba im oduzimat auta bez obzira jesu li pješačkli ili se vozili.vili40 wrote:zadnji je čas da se krene šokerima u lov na one koji krše naredbu o izolaciji.To je sad najveći problem.RayMabus wrote:157 zaraženih , 29 više nego jučer
2014-04-11
UNATOČ mjerama koje brane okupljanje više od pet ljudi na javnom prostoru i preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu starijim osobama, brojni umirovljenici dan su proveli okupljajući se na brojnim lokacijama u Splitu.
Iako spadaju u najugroženiju skupinu od zaraze koronavirusom, oglušili su se na preporuke, ali i na zabranu okupljanja, i nastavili s redovnim druženjem.
Jedno takvo bilo je na splitskom Sućidru na balotaškom odnosno boćališnom igralištu.
Intervenirala je policija i rastjerala ih, a Facebook stranica Dnevna doza splitskog nereda objavila je snimku udaljavanja umirovljenika nakon što su ih posjetili policajci.
Na snimci se vidi da je boćališno igralište bilo puno ljudi, pogledajte je.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-hrpa-umirovljenika-na-balotama-u-splitu-rastjerala-ih-policija/2167360.aspx
kaze moj stari prije par dana, 80+g. , ja ti iden svugdi nema ti nista od toga
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Evo upravo su zatvorili sve javne površine. Nema više na balote i iigrat ću košarku s ekipom iz kvarta.debotoijusto wrote:UNATOČ mjerama koje brane okupljanje više od pet ljudi na javnom prostoru i preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu starijim osobama, brojni umirovljenici dan su proveli okupljajući se na brojnim lokacijama u Splitu.
Iako spadaju u najugroženiju skupinu od zaraze koronavirusom, oglušili su se na preporuke, ali i na zabranu okupljanja, i nastavili s redovnim druženjem.
Jedno takvo bilo je na splitskom Sućidru na balotaškom odnosno boćališnom igralištu.
Intervenirala je policija i rastjerala ih, a Facebook stranica Dnevna doza splitskog nereda objavila je snimku udaljavanja umirovljenika nakon što su ih posjetili policajci.
Na snimci se vidi da je boćališno igralište bilo puno ljudi, pogledajte je.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-hrpa-umirovljenika-na-balotama-u-splitu-rastjerala-ih-policija/2167360.aspx
kaze moj stari prije par dana, 80+g. , ja ti iden svugdi nema ti nista od toga
2014-04-11
RESTRIKTIVNIJE MJERE
U Hrvatskoj oboljelo 157 osoba, 29 novih slučajeva
Broj oboljelih u Hrvatskoj porastao je na 157, što znači da je od jučer registrovano 29 novooboljelih, potvrdio je Nacionalni stožer civilne zaštite.
Najavljeno je da će mjere biti sve restriktivnije i građani su pozvani da ne izlaze iz kuće, osim onih koji moraju ići na posao ili u kupovinu namirnica.
Ministar zdravstva ove zemlje Vili Beroš poručio je da više ne moli, nego zahtijeva od građana da poštuju mjere.
Rečeno je da se svi moraju organizirati da se maksimalno poštuju higijenske i mjere socijalne distance. Svi koji budu kršili naredbe bit će kažnjeni.
Donesena je odluka o prekidu međugradskih linija za vozove i autobuse i na taj način je zaustavljena fluktuacija ljudi između gradova. Na hrvatske otoke više ne može doći niko ko nije stanovnik nekog od njih.
Policija će širom zemlje obilaziti javna mjesta i ulice i reagirat će u skladu sa zakonom.
2014-04-11
Talijani ne umiru zbog virusa, ili uglavnom ne umiru zbog virusa, i to je apsolutno najvažnija lekcija koju Hrvatska mora zapamtiti gledajući ove grozomorne brojke, videa i fotografije iz Lombardije i pripremajući se za vlastitu nacionalnu karantenu.
Umiru zbog manjka discipline i društvene odgovornosti, klasičnog mediteranskog pristupa koji je u normalnim okolnostima beskrajno šarmantan, a u ovim izvanrednim beskrajno opasan.
Ili ćemo se odlučiti na izolaciju i poštovati pravila, ili ćemo napraviti katastrofu u kojoj će ljudi dvostruko stradavati. Hrvatsku za nekoliko dana čeka karantena koja znači 0,18% ili 8,5% i godine recesije, nemojmo se zavaravati da je odluka na virusu.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/sad-konacno-znamo-zasto-ljudi-u-italiji-ne-prestaju-umirati-nije-zbog-virusa-1010621?fbclid=IwAR1EVVG-NgMVGNjbwI_lFAEX4yWcZD6Q2kZSDLX2L4cyOYLyhn9f_weTNAQ
168 zaraženih , 40 više nego jučer
Četiri nova slučaja u Splitu
Zakasnili smo.
Zakasnili smo.
2014-04-11
a di su ostali novi od jučer?RayMabus wrote:168 zaraženih , 40 više nego jučer
Zakasnili smo.